Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Szerintem sem egy kifejezetten női itókaxD

2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Ugornék én, abban biztos lehetsz!
    Köszönöm, hogy ilyen kedvesen invitálsz:)

Barátosném az én drága jó Nagymamám nekem így mondta mindig. Kalapkúra lányom, amikor bevackolod magad a dunna alá. Kezed ügyében megfelelő mennyiségű jó fajta kerítésszaggató is legyen. Kalapod az ágy lábára rakd, takarózz be majd igyál. Addig igyál míg két kalapot nem látsz!
    Amikor már kettő van belőle, húzd a fejedre a dunnát és alvás. Reggelre kutya bajod sem lesz!

Senki, eszter.77, Cyra65 és 5 más kedveli ezt.
  3. nyific

Hát kb. így tudom én is., csak ne lenne olyan erős az a fránya pálinka.:)
    Elteszem magam holnapra, mert valahogy álmos vagyok, de nagyon.
    Jóéjszakát mindenkinek.

http://m.blog.hu/mo/mona018/image/c33.jpg

A kép linkre cserélése /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.9.14
  4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, jó éjszakát kívánok mindenkinek!
    Többre nincs lehetőségem, mert mindjárt reggel.
    Várom a hétvégét, akkor biztosan tudok majd jönni, mert hiányoztok nagyon!:)
    Álmodjatok szépeket, ébredjetek frissen, vidáman és kuncogjatok, kuncogjatok amennyit csak bírtok!:)

Senki, Cyra65, Ninett79 és 6 más kedveli ezt.
  5. galfranciska

galfranciska Rutinos

-Erika31-, Senki, eszter.77 és 6 más kedveli ezt.
  6. nyific

Jóreggelt! Franciska nagyon finom volt a reggeli, köszi.
    Itt nagy a rend, mert látom a cicusomat Laboviti linkre cserélte, igaz a szélesség 4-el több volt, de így is aranyos.:)
    Biztos nem jó láttam már, mert álmos voltam nagyon.:)

Egy kávé??

Zsémbikém már megint átöltöztél, mész valahová, mehetsz szép lettél.;)

7. kukac42

Sziasztok:)
    Hú, de nagy a csend itt 2 napja! Rózsa merre vagy? Györgyikék, Katák, Judit és persze az örök tekergő Brekusz! Erika?
    Cicusom sem látom napok óta, vagy én lettem vaksi? No meg akit nem is vettem észre ugye? Tessenek jönni, mert egyedül a kuckó is hideg!
    Még 6 napig leszek egyedül és akkor végre vége lesz a szezonnak!
    Már nagyon várom, kezdek begolyózni itthon egyedül.
    Nagyon rossz, amikor egésznap nincs senki, akihez egy szót szólhatnék. Aztán késő este papa hazaér, de fáradt, hát eszik, fürdés és alvás.
    Utálom már az egészet!

Senki, eszter.77, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  8. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Jó reggelt Minden kuncogónak :)!

Látom sokmindenről lemaradtam, de így jár az, aki lóg ;).
    Szót fogadtam Zsémbinek és tanúúútam, tanúúúútam, tanúúúúútam :D. Az első vizsgám sikerült is, egy 60 kérdésből álló nagyon kemény tesztet kellett megoldjak, ahol 9 hibázási lehetőség volt. Le is izzadtam a végire :eek::). De meglett :D!
    Tudom milyen egyedül lenni :(, nálam is a csajok most iskola-óvoda..., apjuk meg mindig estig dolgozik. De legalább délutánra hazajönnek a lányok... Szoktál zenét hallgatni? Engem mindig feldob, a süket csendet meg nem bírom, muszály valami zakatoljon nálam ;), lehetőleg muzikálisan ;).

Magdusnéne, Senki, lukimi és 11 más kedveli ezt.
  9. georga06

georga06 Fórum hercege

Judit!
    Ennyire hideg van otthon??? :(
    Egy kis meleg italt kuldok nektek, itt meg nincs ra szukseg. ;)
    http://receptvaros.hu/wp-content/uploads/2013/02/Mandulás-forró-csoki.jpg
    http://cdn1.dormeo.net/hideg-osz-forro-ital_21791868.jpg

Tessek jol feloltozni, az agy labara zoknit huzni, az agyban ki-ki a parjaval osszebujjon, hogy meg ne fazzatok! ;)

Senki, eszter.77, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  10. kukac42

Ma reggel itt 8 fok volt. Nem az a kimondott banánérlelő meleg.
    A bensőmben is hideg van most, útálok egyedül lenni!
    Rózsa szeretnék zenét hallgatni, de egy jó markos öklöstől az egyik oldalamra kissé süket vagyok, így csak jó hangosan tudnám meghallani, azt meg itt nem lehet. Kiutálnának a lakók:)

Senki, eszter.77, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  11. gyongyvergazda

Markos öklös o_O:eek::oops:?
    Nagyon sajnálom Judit! Adja a fennvaló, vagy akárki, hogy találkozzon az az öklös a saját Lúdas Matyijával >:(. Legalább kétszer.

Senki, lukimi, -elzemari- és 9 más kedveli ezt.
  12. kukac42

Azt nem szeretném, semmiképp!
    Elvagyok így is, és jókat szoktam röhögcsélni, amikor papa a bal oldalamon mondja, mondja én meg egy kukkot nem hallok belőle:)
    Látom a szája mozog, ha odafordulok, de amint elfordítom a fejem néma csend:)
    Mindennek meg van a haszna:)
    Kár, hogy annó az oktató a kocsiban a jobb oldalamon ült!
    Ott milyen jól jött volna a csend:)

13. gyongyvergazda

Életbölcsességed követendő példa.
    http://pctrs.network.hu/picture/7/6/_/le_a_kalappal_elotted_706483_19578.jpg

Senki, lukimi, eszter.77 és 5 más kedveli ezt.
  14. kukac42

De, jó:)
    A szomszédkám:) Hogy én mennyire örülök Neked! Jó, hogy írtál, gyere máskor is kérlek!
    Látod ez eszembe sem jutott, de jó ötlet. Van egy óriás rejtvény itthon, papával közösen akartuk megfejteni, lehet kiterítem és nekikezdek:)
    Olvasni szoktam legtöbbször, de most valahogy nincs kedvem hozzá.
    Olyan egy lüke vagyok, nekem mindig az kell, amit nem lehet. Most pl. beszélgetni szeretnék valakivel, de ezek a falak nem válaszolnak:)

Utoljára szerkesztett: 24.9.14
    Senki, eszter.77, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  15. kukac42

Nem szomorkodom:) Bali bég? Kezdek kiábrándulni a paliból! Miért nem küzd a szerelméért?
    Olyan nyámnyila újabban, azokat meg nem szeressem!
    Harcoljon a mindenségit neki!
    Hát nem?
    Férfi vagy mi?
    Nem bírom az ilyen tesze-tosza tüskelökiket:)

Na, de egy bunkó vagyok! Most olvasom, hogy Rózsa sikeresen vizsgázott!
    Óriási gratula Neked:)
    Azért ez igazán nagy dolog, háztartás, munka, gyerekek mellett még ezt is kiválóan megcsinálni!
    Lehetek büszke Rád? No, csak egy kicsit, olyan jó érzés:)

Ajja az én szomszédkám törölte a Hsz-t:( Én meg nem tudom az enyémet összevonni! Laboviti kérlek tedd meg helyettem, így duplázok akaratlanul is:(

Senki, eszter.77, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  16. galfranciska

galfranciska Rutinos

Képzeljétek ma 1 éves Lilluskám és úgy megindult, hogy végig tud menni a szobán:D
    Judit nem is tudom mivel tudnálak felvidítani. Komolyan majd kigondolok valamit aminek örülni fogsz.:)

Senki, eszter.77, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  17. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Nem írok mert itt ülök a sarokban és mindenre válaszolok csak ti azt nem halljátok mert nem vagytok itt :DxDxDxDxD

18. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Olyan hideg volt az éjszaka, még jó, hogy bekapcsolták a fűtést, olyan jólesett, a cicám is rögtön ráfeküdt a radiátorra, és ha ő odafekszik, akkor tudom, hogy kint hideg van.
    Gyöngyvér gratulálok a sikeres vizsgádhoz, miből tetted le?
    Kukac, annyit emlegetted ezt a Bali béget, hogy rákerestem a neten, hát tényleg asszonycsalogató ábrázattal áldották meg az ősei, kár hogy nem nézem a sorozatot, de lehet, hogy majd letöltöm és megnézem.;)
    Kukac, hátha Ő felvidít egy kicsit:http://kepfeltoltes.hu/140924/burak_ozdzivit_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A meglepetés ládák nem hozták meg azt, amire vártam, mert lett Rudolfó, ennek örültem, mert nincs még ilyenem, na de a másik, az a Királyi őrség, amiből már van ráadásul a fejlesztéses változata.
    Az eventes topikban már megírtam, hogy mi a véleményem ezekről a meglepis és titokdolgokról. Nem értem a BP-t, miért nem tud már nagyvonalú lenni, he eventes nyereményekről van szó. Az ember tényleg leül és végigülteti az eventeket, idejét másra is fordíthatná,de mivel szereti a Farmeramat, ezért áldoz rá időt is, néha még pénzt is, (a hobbik már csak ilyenek), és akkor már elvárná, hogy ne csak a szerencsésebbeknek jusson értékesebb ajándék, itt a játékórákat értem. Ezzel csak azt akartam leírni, hogy tényleg van olyan, aki 2 játékórát is kihúzott a ládából, nekik gratulálok, de volt olyan játékos is, akinek vmilyen tucat kitehető jutott, ők joggal szomorúak.
    Komolyan gondolkozom azon, amit már leírtak a topikban mások is, hogy ha még egy ilyen event jön már-már futószalagszerűen, akkor megnézem, hogy érdemes-e beáldozni az értékes szabadidőmet, és ha nem, akkor csak úgy a magam szórakoztatására tenyészteni fogok, mint breki és roli, vagy piacra termelek.
    Nálam a Sörfeszivál volt az igazi event anno, annak a színvonalát nem tudta ez a teás felülmúlni:)!
    Na nem kesergek itt tovább, inkább hoztam egy kis szalagos fánkot, málnahabbal, jó étvágyat hozzá:p:
    http://kepfeltoltes.hu/120422/2221_7973_farsangi_fank_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/140924/m_lnahab_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

19. breki072

breki072 Fórum elő legendája

szia, igaz láttad amint bólogatok :)
    boldog ól lesz, úgy látom a cseréket befejezem nincs értelme majd a hajón ami meg nem megy el marad porosodik tovább.

20. kukac42

Hű, az első lépések:) No ez igazán szívmelengető dolog:) Látom a kis vaskos lábikókat, ahogy bizonytalanul, de mégis bátran elindulnak!
    Tipp-topp egyik a másik után:)
    Jájj, de jó is ez:)

Brekuszom oszt mé nem írsz? Elkopott a billentyűzet vagy mi?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.