Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziszikém, lehet, hogy én ezt a hiányzó évek címűt nem láttam??
    nem emlékszem pontosan.....mi lett velük,... a Pappal meg Meggivel,
    azt hiszem így hívták a lányt.:)
    Eszembe jutott egy másik film... azt hiszem a címe,: Üzenet a palackban....
    de nem emlékszem pontosan a végére, de azt hiszem nem volt jó.
    Nem láttátok véletlenül??
    Na mára elég volt, most felveszem a Szulejmánt, mert álmos vagyok....
    holnap délután majd nyugiban megnézem.:)
    Jóéjt Nektek!

Adruka98, Kergekacsa, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  2. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Én olvastam az Üzenet a palackban c. könyvet, Nicholas Sparks írta, abból készült a film. Általában, a filmek, nekem nem adják vissza a könyv hangulatát, viszont most a film jobban tetszett:)
    Gizus, kerestem neked a youtube-on, de csak angolul van fenn a Tövismadarak-hiányzó évek:eek: 1996-os a film, 2 új szereplővel...

Richard Chamberlain és Amanda Donohoe főszereplésével készült a négyrészes tévéfilmsorozat, amely visszatér a Tövismadarak hőseinek történetéhez. Annak a tiltott szerelemnek a szenvedélyes történetéhez, melyben az ambiciózus Ralph de Bricassart püspök és az öntörvényű Meggie Cleary konvenciókat nem ismerő kapcsolata újra fellángol. A Colleen McCullough bestsellere alapján készült nagy sikerű tévésorozatot követően a ˝folytatás˝ visszaviszi a nézőket a II. világháború éveibe, amikor a sors − tízévnyi távollét után − ismét egymás karjaiba vezeti hőseinket. Azok a nézők, akik jól emlékeznek az első sorozat főszereplőire, örömmel üdvözölhetik újra Richard Chamberlaint Ralph de Bricassart szerepében. Maggie-t és Luke-ot azonban Rachel Ward és Bryan Brown helyett Amanda Donohoe illetve Simon Westaway alakítja.
    Meggie-t érthetően nagyon felkavarja Ralph váratlan feltűnése. A püspök és Meggie kisfia, Dane között megmagyarázhatatlan vonzalom támad az első találkozás pillanatától fogva. Luke viszont érthető féltékenységgel fogadja, hogy a kisfiú annyira vonzódik a valláshoz és az egyházhoz. Amikor megtudja, hogy Meggie újra terhes, a férfi a közelben megvásárol egy lerobbant birtokot és az egész családdal oda akar költözni.
    Miután Meggie elveszíti a kisbabáját és közli Luke-al, el akar válni tőle, a férfi magával viszi Dane-t, nem törődve Meggie, sőt Dane tiltakozásával sem. A kétségbeesett asszony Ralph segítségét kéri. A rövidesen bíróság elé kerülő gyermek-elhelyezési per bírája elfogult és az apjának ítéli a kisfiút. Meggie anyja azt javasolja lányának, vallja be, hogy valójában Ralph Dane apja, de az asszony erre nem hajlandó.
    Fee-t megviseli szeretett fia, Frank halála. Fájdalmában végre tisztán lát lánya ügyében is. Felkeresi Luke-ot és arra kéri, engedje Dane-t vissza az anyjához. Luke feltételt szab, Ralph-nak kell a fiúért mennie…

Kergekacsa, Farmer*54, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Az én kedvencem! Mindig sírok rajt!

Kergekacsa, Farmer*54, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt Kuncogók

Aloha Sziszi

Lehet , hogy én más korosztály vagyok . :cry:

De , ezt az utóbbi napban 4 szer néztem meg. :D Imádom a zenéjét . :inlove:

Kergekacsa, Detti0812, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nagyon klassz a nyári konyhád, finom a mustotok. :) Itt tényleg lehet mindenfélét csinálni, még disznót is vágni. ;)

Szia Farmer! Igen a Charlton Heston-féle. Az újabbat nem régen vetítették, nem volt rossz, de mégsem tetszett annyira. Talán a szereplők miatt. Olyan mű.
    A jó estét Mrs. Cambell tetszett nagyon. Szép az a nő akármennyit öregszik.

Szia Sziszi! Láttam a folytatást, de nem szerettem - a szereplők változása miatt.

Reggeli?

6. nyific

Sziasztok!:)
    Ma főzési nap van, kis oldalas sül, és tökfőzelék készül.:p
    A slussz meg..... nem is tudom,, egy kis palacsinta, van dióm, baracklekvárom, ezeket
    összekeverem és az lesz a töltelék.:p:p
    Sziszikém ... angolul, na azt én nem tudom... az uram beszéli az angolt... na de le is menne hídba,
    ha kérném üljön mellém, és fordítson.xD
    Szóval régebben jobb filmek voltak... legalábbis az én kategóriámban.:)
    na és nem mindegy .... a szinészek sem.

Kergekacsa, Farmer*54, Tavirózsa és 7 más kedveli ezt.
  7. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok, szép napot kívánok Mindenkinek!

Aztaaa, ennek már a látványától is jól laktam

Star Wars nálam klasszikusnak számít, Gyűrűk Urát és a Hobbit-ot imádom, a régi Ben Húr szintén nagyon jó, meg volt egy film a Cartouche Jean-Paul Belmondo-val a főszerepben, ezt is imádtam. :)
    Van egy abszolút kedvenc filmem, ez nem kosztümös, de szerintem nagyon jó, az "Egy becsületbeli ügy".

Jóó ez a vicc, nagyon huncut!! xD

Szuper nyári konyhád van :)!

Ez az a film, aminek már az elején zokogok, mert tudom, hogy mi lesz a vége :cry::cry:. A készítőknek biztosan volt valamilyen zsebkendőgyári érdekeltsége.

A zenéje tényleg jó, de a film nekem nem tetszett. A rajzfilmet jobban szerettem :).

A rendőr matematikát tanul, egy nap sugárzó arccal jön haza, és a feleségéhez fordul:
    - Asszony, a matematika csodálatos! Mit szólsz ahhoz, hogy: 5-7+2=0!
    - ?!
    - Elmondom még egyszer! 5-7+2=0! Hát nem csodálatos!
    - Nem értem - mondja az asszony -, de mondj egy konkrét példát.
    - Figyelj asszony! Megy egy busz a végállomás felé.
    5 utas utazik rajta. A végállomáson leszállnak 7-en.
    Hát persze hogy fel kell szállnia 2 embernek, hogy üres legyen az a ****** busz!

A tanítónő:
    - Gyerekek, ma a telefonálásról lesz szó. Bekapcsolom a hangszórót és
    felhívok egy tetszőleges számot:
    - Itt Horváth-lakás.
    - Kívánok, szeretnék Zolikával beszélni.
    ... - Bocsánat asszonyom, de nekünk nincs Zolikánk.
    Valószínűleg egy hibás számot tetszett felhívni. Kezét csókolom!
    - Látjátok gyerekek, így viselkedik egy jól nevelt, udvarias ember az
    alapfokon.
    A tanítónő felhívja ugyanazt a számot:
    - Itt Horváth-lakás.
    - Kívánok, szeretnék Zolikával beszélni.
    - Hát kérem, maga engem az előbb hívott fel. Még egyszer:
    Itt nincs egyetlen egy Zolika sem! Megértette?
    - Hallottátok, hogy reagál egy ember a második fokon. Most jön a
    legmagasabb fok.
    A tanító néni felhívja ugyanazt a számot:
    - Itt Horváth-lakás.
    - Kívánok, szeretnék Zolikával beszélni
    - Már megint te vagy, te hülye k...a? Menjél vissza a jó k....
    anyádba, ahonnan jöttél. Vagy gyagya vagy, vagy engem akarsz
    b.....ni.
    - Gyerekek, ez a felizgatottság legmagasabb foka.
    Egy vörös hajú gyerek jelentkezik az utolsó sorból:
    - Tanító néni, szerintem még ennél is van egy magasabb fokozat!
    - Mutasd meg, Jenőke.
    A gyerek felhívja ugyanazt a számot:
    - Itt Horváth-lakás.
    - Zolika vagyok, ....nem kerestek?

Pasi a konditeremben odamegy az edzőhöz:
    - Melyik gépet kell használnom, hogy fel tudjam szedni azt a szőke csajt?
    - A bankautomatát a bejáratnál!

A férj vásárol egy robotot, ami tökéletesen tudja detektálni a hazugságot. Alig várja, hogy hazajöjjön a gyerek és kipróbálhassa. Megjön a fia, és rögtön kérdőre is vonja:
    - Hol voltál?
    - Benn maradtunk a könyvtárban tanulni.
    A robot erre odamegy a gyerekhez és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről.
    - Na, fiam ez egy hazugságdetektor robot, úgyhogy ne hazudj többet. Hol voltál?
    - Elmentünk Pistiékhez filmet nézni.
    - Mit néztetek?
    - Az Egri csillagokat.
    A robot erre odamegy a gyerekhez és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről.
    - Szóval, mit néztetek?
    - Az Avatart, amit Pisti az internetről letöltött.
    - Látod fiam, én a te korodban soha nem hazudtam az apámnak.
    A robot erre odamegy az apához és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről.
    - Na, látod. A te fiad. - szólal meg a feleség is.
    A robot erre odamegy az asszonyhoz és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről.

Egy férfi fegyverrel a kezében beront egy bankba és az összes készpénzt követeli, amit a rémült pénztárosnő át is ad neki. Miután megszerezte a pénzt, körülnéz és megkérdezi a mellette álló férfit:
    - Látott maga engem itt bankot rabolni?
    - Igen uram, láttam.
    Erre a bankrabló szó nélkül lelövi. Majd a mögötte álló férfihoz fordul:
    - És maga látta, ahogy kiraboltam ezt a bankot?
    - Én nem, de a feleségem látta...

-Valahányszor meglátom önt mosolyogni, asszonyom, mindig arra gondolok, hogy fel kellene csábítanom a lakásomra.
    -Nocsak, nocsak! Ekkora nagy nőcsábász?
    -Nem asszonyom, fogorvos vagyok.

8. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!

Szuper poénokkal indul a nap, reggeli is tálalva. Ez igen.
    A régi filmek valóban jobbak voltak. Mostanában tömegével gyártják a szemetet. Egyszeri nézésre elmegy, de tíz perc múlva semmire sem emlékszik belőle a néző.o_O:oops:

A kaland és fantasy filmeket szeretem és a meséket. Gyűrűk ura maraton minden évben van, most már a Hobbittal kiegészülve. Bár az abszolut kedvenc a Mulan.

9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, mosolygós szép napot Nektek! :)
    A mosolygás már elindult, Annamari megnevettetett :), a nap is szépen süt, a pocim is tele van a finom reggelitől, köszike Mimi ;) Ma még élvezhetjük a meleget, aztán vége a nyárnak :eek: remélem azért még a jövőhéten nem kell fűtenio_O
    Azért meg kell mondani, régen még tudtak jó filmeket csinálni, mert remek színészek között tudtak válogatni. A mai idők filmjei....amire azt írják romantikus v vígjáték, nem találom mögötte azt a tartalmat. A magyar filmeket nem is ismerjük, de még a fiatal magyar színészeket sem:eek: nincs idő és pénz moziba járni, a TV-ben nem adják v nem nézünk meg, szóval a filmes kultúra és annak igénye igen megváltozott. Én például még nem láttam 3 D-s filmet :eek: mert ahhoz el kell utazzak oda-vissza 160 km-t.
    Eventkét befejeztem, délután megcsinálom a bahásat és jöhet a pihi....:p holnap összedobok pár sütit a lagzira.

10. mimi

mimi Fórum elő legendája

És mi lenne, ha nem kevernéd össze, hanem leraknád, leöntenéd némi csokival. ;)
    Nekem még mindig sok kő hiányzik. :( Pedig muszáj lesz az állatokat visszarakni.

Annamária! Nagyon jó kis vicceket hoztál. :)

Utoljára szerkesztett: 15.9.16
  11. gyfa

gyfa Fórum hercege

Örülök, hogy tetszettek a viccek :);).

Gratulálok az event befejezéséhez! :)

3D-s filmet csak egyet láttam, azt sem végig. Kb. két éve volt egy interaktív dinoszaurusz kiállítás, amire elvittem a gyerekeket. Ott volt lehetőség beülni egy 3D-s filmre, ami a dínók életéről szólt. Nagyon jó volt nézni, igazi élmény volt, mikor a raptor támadott, azt hittem, hogy beleharap az orromba xD.
    Ja igen, még nagy kedvencem a Jurassic Park trilógia is, meg a Jurassic World-öt szeretem nézni, de ezt inkább csak a látvány miatt, a történet nem igazán tetszik, olyan mesterkélt.
    Mikor gyerek voltam, és még megvolt az a föld szőlőnk, amiről a múltkor írtam, és mentünk művelni, mindig megálltunk a Monor-i piacon. Ott láttam meg egy könyvet, Őslénypark címmel. Már akkor is imádtam a dínókat, és kikönyörögtem, hogy vegyék meg nekem. A hátoldalán volt Spielberg véleménye, hogy filmet fog készíteni belőle. Pár év múlva tényleg megcsinálta a Jurassic Park-ot. :)

Ezt elmesélem, mert aranyos :). Gyerekeim néztek egy dínós rajzfilmet a hétvégén, és megbeszélték a kihalásukat:
    Fiam: - Jött egy meteor, becsapódott, a dínók meg megijedtek és kihaltak.
    Lányom: - Nem, nem Bence, az úgy volt, hogy becsapódott egy meteor, kihaltak a növényevők, aztán amikor a többi dínó megette a kihalt dínókat, nem tudtak magukkal mit kezdeni, és ők is kihaltak.

Néha annyira furcsa, hogy a mesékre is ki lehetne tenni a 18-as karikát, mert tele van szinte már horrorisztikus elemekkel. Én mondjuk szeretem nézni, de a gyerekeknek hát inkább nem engedném meg. Pl. a Harry Potter filmekben a dementorok vagy mik látványától engem is a frász kerülget, nemhogy a gyerekeket.

Mimi, a kövek valahogy nekem sem akarnak röpködni, persze meglesznek időben, csak valahogy nem úgy jönnek, mint szoktak.

Utoljára szerkesztett: 15.9.16
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

A Jurassic Park-ból egyet láttam, elég is volt. Még jó, hogy nem egyedül vágtam neki. ;) Nekem túl sok az izgalom. (Azt szoktam mondani, nekem a Derrik mennyiségű izgalom elég, ám most láttam egyet-kettőt és szörnyű. Unalmas lett. :D)

A gyerekek nagyon jókat mondanak. A Spektrumon szoktam őslényes dolgokat nézni, vagy a NatGeo-n.

Kergekacsa, greenfields, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  13. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

14. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Kergekacsa, gyfa, HéricsBáró és 6 más kedveli ezt.
  15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Ma folytatódott a lekvárfőzési projekt, kezd már elegem lenni belőle. Tegnap már üveget is vennem kellett, mert elfogyott az összes. De ezt a fügét most húsdarálón ledaráltam, jó lesz baracklekvárt sütikben helyettesíteni. Amúgy meg mi darabosan szeretjük akár palacsintába, akár folyós pitére, vajas kalácsra kenve. Ma csak egy kis krumpli paprikásra futotta az időmből, kolbásszal, tarhonyával, savanyúsággal.
    Juditom édes az a baba:inlove:
    Annamari! Nálam is nagy kedvenc az Egy tisztességtelen ajánlat című film, Demivel és Redforddal, nem egyszer láttam már. De többször láttam már a Schindler listáját is, mindíg megsiratom.
    Magyar filmek közül nekem a régiek tetszenek Szegény gazdagok és társai. Nagyon tetszett viszont az " Egy szoknya és egy nadrág" amiben Bajor Imi és Rudolf Péter hatalmasat alakít. Tulajdonképpen ami szórakoztató és élvezhető, azokat végig nézem. Az Avatart is láttam már többször,(elsőre nem értettem, de mihelyt rájöttem, annál többször tettem be aDVD-t a lejátszóba) mint ahogyan a Jégkorszak jó pár részét is. A mesék is le tudnak kötni úgy mint egy jó kalandfilm, vígjáték, a nem túl véres krimi (Colombo-t szivesen néztem és vártam a köv. epizódot) Imádom a Csúcsfejek-et, a Jöttünk, láttunk visszamennénk-et (minden részét, bár az első tarol nálam), Katonák voltunk Mell Gibsonnal, a Rettenhetetlent, A 13. harcost AntonióBanderas-sal. Sorolhatnám, nagyon sok jó film van a régebbiek közül, amiket imádok.

Kergekacsa, gyfa, HéricsBáró és 7 más kedveli ezt.
  16. nyific

Barátosném, most boldog a lelked, kicsit megsimogatta az édes béby,
    hogy végre a kezedben tarthattad, most tényleg örülhetsz. Kedves a lányodtól, hogy a párnapos babát
    elhozta, hogy Te is lásd, és kezedbe vehess.:)
    Remélem nem viselte meg Őket az utazás.
    Mimikém, most csak annyi palacsintát sütöttem, amit ketten ebédre megeszünk, de szoktam csinálni
    palacsintatortának hívjuk, mikor egymásra rakva de nemcsak lekvár hanem vegyes töltelékkel,
    végül csokival bevonva, ne is mondd! Most az sok lett volna kettőnknek.:p
    Annamari jó vicceket hoztál.xD

Ja, majd elfelejtettem az event kész!! Most megyek, és bedobálom a Bahásat, és slussz, az is kész lesz. ;)

Kergekacsa, gyfa, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Az eszem.... Elfelejtettem a "kis pihi"-t. Learattam és már nem tudtam mást csinálni. Kíváncsi vag
    Akkor széppé tette a napodat! :) Lesz mire emlékezz a következő találkozásig. :)

Gizus, jövő hét végére kell egy csomó palacsintából tortát gyártani, mert a KIsfiam azt kért. Meg csokitortát is. :) Ritkán találkozunk, így megcsinálom mindkettőt. :) Csak legyen elég időm rá.
    Eventhez gratulálok, nekem még a középső ház nincs kész, talán a fele. :( Kő még kő.

Kergekacsa, gyfa, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  18. nyific

Finom is Mimikém a rakott palacsinta, nyami:p
    Na jó....... eventbe meg húzz bele, meglesz az, van még időd. :)

Kergekacsa, gyfa, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok Kuncogók

Aloha gyfa
    A Harry Potterben a dementorokat soha nem fogom megérteni.

Elvileg azért vannak, hogy a boldogságot elszívják belőled, és csak rossz emlékek maradnak neked.:oops:
    De , akkor miért olyan rémísztő a dementor?:music:
    Mert ha belegondolsz , mint már írtam , a boldogságot szívják el , akkor nekik nem csillámpóninak kéne kinézniük?o_O
    Vagy ez túl nyakatekert kérdés?

És ha már Harry Potter Ez csak nekem tűnt fel? :p

A második részben az összes tanár utálta Lockhartot, és mindenki tudta, hogy valami bűzlik körülötte, meg hát elégszer bizonyította, hogy inkább csak a szája jár, varázslatokban meg elég béna.
    És amikor Ginnyt elrabolják, kit akarnak utána küldeni? Lockhartot.
    A többi tanár meg visszavonult, mint aki jól végezte a dolgát.
    Nem nagy ár egy kislány élete azért, hogy megleckéztessenek egy pojácát?
    - Mardekár utóda elrabolta Ginny Weasleyt! Most mit tegyünk?
    - Mi lenne, ha utánaküldenénk egy tehetségtelen, öntömjénező pojácát, akiről teljesen nyílvánvaló, hogy a könyveiben leírt hőstetteket nem ő hajtotta végre?
    - Miért?
    - Mert most majd jól megjárja!
    - Nem kéne inkább valaki olyant küldeni, aki meg is tudja menteni a lányt?
    - Megkérdőjelezed ennek a teljesen racionális varázsvilágnak a logikáját?
    - Nem...
    - Ha Lockhartnak nem jön össze, majd egy tizenkét éves képzetlen, nyüzüge gyerek a vörhenyes barátjával elintézi egy Főnix hozta süvegből kiejtett ezeréves karddal, amit csak akkor kap meg, ha hűséges lesz egy vén varázslóhoz.
    - Maga teljesen hülye?
    - Nem. Varázsló vagyok.

No comment :D

De a legfontosabb talán az a tény, hogy Harry azért élte túl a gyilkos átkot, mert az anyja feláldozta magát érte, és ezzel olyan áttörhetetlen mágikus védelmmel ruházta fel, amilyenre még a várázsló történelemben nem volt példa.
    Nos, itt van a bökkenő: a több ezer év alatt egyszer sem fordult még elő ehhez hasonló példa?
    Egyszer sem fordult elő, hogy valaki feláldozta az életét, hogy megmentsen valakit?
    Még Rémszem is azt mondta, hogy az avada kedavra egyetlen ismert túlélője Harry.
    És éppen ezért nevetséges az a tény, hogy miután Harry is feláldozza magát a hetedik rész végén, a halálfalók és Voldemort nem tud senkire átkot szórni az egész kastélyban, még Harry is elmondja ezt Voldemortnak a végső párbajukban: hogy mivel Harry feláldozta magát, Voldemort nem tud senkit sem bántani közülük.
    Igaz, hogy technikailag nem halt meg, mint ahogy erre Voldemort is felhívja a figyelmét, de Harry szerint "kész volt meghalni, és ez épp elég".
    Jah, tök egyértelmű.
    De ennyiből ez minden harcot nevetségesen leegyszerűsítene:
    - Én feláldozom magam a társaimért, a kuzinomért, meg a szomszéd dögös csajért! Kivéve a Kovács Zsoltiért. Őt utálom, mert egy ... Inkább engem öljetek meg, hangsúlyozom, feláldozom magam mindenkiért!
    - Tőlem... Avada Kedavra!
    áldozat: nyek
    másik varázsló:
    - Te hülye! Most hogy a francba intézzük el a többieket? Mindegyiken mágikus védelem van!
    - Ó, jaj, ó, izé.. Bocs, tényleg, teljesen az én hibám.
    - Nézd meg! Minden varázslat hasztalan! Lepattan róluk!
    - És ha csak lecsapnánk őket egy péklapáttal?
    - Nem megy! Nem tudunk hozzájuk érni!
    - Tudom már! Gyorsan igyunk a vérükből, akkor belénk száll a védelem is!
    - Hogyan igyunk a vérükből, ha nem tudjuk őket megsebezni?!
    - Nem tudom! Ki a fene találta ki ezt a hülye varázslatot?
    - Itt fogunk meghalni! ÁÁÁÁ!
    - ÁÁÁÁ!
    - ÁÁÁÁ!
    - ÁÁÁÁ!

Úgy látszik, nem bírok magammal. ;)
    Peter Pettigrew azért hal meg, mert egy pillanatig habozott, hogy megölje-e Harryt, ezért a Voldemorttól kapott ezüstkeze végzett vele
    ...
    Wow.
    Most komolyan? Voldemort tényleg ilyen hülye volt, hogy egy ilyen kis lábjegyzettel alkotta meg azt a mágikus kezet?
    Mi lett volna, ha Pettigrew otthon üldögélt volna:
    - Hmm. Lehet, hogy mégsem a jó oldalon vagyok?
    EZÜSTKÉZ: MEGHALSZ, !
    - BASSSSSGHHRHGHR!!

Kergekacsa, gyfa, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  20. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Sziasztok!

Látom, napok óta a a must készítés mellett filmet néztek ;):)
    Szabad legyen megosztanom az én egyik legnagyobb kedvencemet (ha már hozta valaki, akkor 1000 bocsi):
    A kétszáz éves ember :inlove:

Borzas.Kata, Kergekacsa, mimi és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.