Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!

Mindenki csini, én is az vagyok. Kár, hogy nem a násznép látja holnap, hanem ma a fogorvos. Csinos gyulladás, örülök, ha megúszom a szájsebészetet. Lagzi lefújva.:wuerg::cry::cry::cry:
    Így a nyakatokon maradok.:p

Dokiiiiiiiiiii, jöhetnél gyakrabban!:music::music:

Ha már a Nikolas Sparks filmeknél járunk lehetne ez az esti program.

Kergekacsa, mimi, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Kata Te is mentél volna lagziba??? Na ezért a gyulladásért nem irigyellek ..
    én is átéltem a közelmúltban, eltartott egy ideg,... akkor voltak a bébipapik:sleepy:
    A filmre, amit írsz én nem emlékszem, hogy láttam volna, sajnos.
    Van egy jó hírem, magamnak, lett 2 fúróm.:p

Kergekacsa, klakli67, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  3. greenfields

Holnap mentem volna én is lagziba. Most itthon eszem a leveskéket és remélem, megúszom a szájsebészetet.:wuerg::cry: Jól kezdődik a szabi.o_O:oops:
    Te mázlista, minnyá két fúró:music:

Kergekacsa, Farmer*54, gyfa és 3 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt! :)
    Nálunk szakad az eső :( szegény menyasszony :( ma van a névnapja is, gondolom nem véletlen az egybeesés :)

Katám! nagyon sajnálom, hogy begyulladt a fogad :oops: remélem hamar rendbe jössz, vigyázz magadra;)
    Gizusom! Nekem is lett 3 fúróm, pont tegnap néztem a készletemet, de hogy mikor jött azt nem láttamo_O
    Jók ne legyetek, holnap sokat szeretnék visszaolvasni ;)
    Ma van a nagy találkozó is, remélem nem mossa el az eső, kívánok Nekik jó szórakozást! :)
    Pussszi Nektek!:inlove:

Kergekacsa, sziszi1965, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  5. greenfields

Kukuccs!
    Iboly kávét köszönöm, azt lehet nekem is. Gratulálok a fúrókhoz!
    Megnéztem én is hátha, de nem. Még mindig 0.

Itt is volt nagy zuhi, de már szakadozik a felhő. A lagzira és a találkozóra is szép napsütés lesz.

6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nahááát, gyorsan szaladtam a pajtába, nézem, hát a polcon van két fúró. Varázslat. Még tegnap se volt egy se, néztem.

Sziasztok! A találkozó zárt helyen lesz, így ázás nem lesz, sütnöm se kell. De hogy ne legyen üres a sütőm, ha már ilyen jó idő van (nekem jó), kenyeret azért sütök. :)

Most pedig tanácsot kérek. Kaptam a barátnőmtől kb két kilónyi kovászolni való méretű uborkát, de nem eszi azt senki. Valamennyit legyalulok/fagyasztok, de mit csináljak a többivel?

7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Svéd uborkasaláta télire!
    Legyalulod az uborkát, héjával együtt, és fele mennyiségű vöröshagymát szintén. Aztán pakold üvegekbe, majd mehet rá a lé!
    2dl vízhez kell, fél dl 20%-os ecet egy kis kanál mustármag, késhegynyi kénpor, 1 evőkanál cukor, 1 pici só, (ez izlés dolga) és 1 mokkás kanálnyi NA- Benzoát. Jól összekevered, rá az uborkás keverékre és kész:)

Kergekacsa, Detti0812, sziszi1965 és 10 más kedveli ezt.
  8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ez jól hangzik, megyek is gyalulni. Köszi :) Forralni nem kell a vizet?

Kergekacsa, Detti0812, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  9. kukac42

Nem kell, csak jól összekeverni és már öntheted is rá!

Kergekacsa, Detti0812, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Kata a tegnapi feltett filmedet ma bőgtem végig, néha hangosan zokogva, tiszta szerencse, hogy senki nem volt itthon:)

Kergekacsa, Detti0812, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  11. nyific

Sziasztok!:)
    Nyugis nap volt a mai, szomorkás az idő.... de én nem vagyok az. azért se.
    Mimikém, Te nem vagy a találkozáson?? Te mindig ott szoktál lenni.
    Ahogy látom itthon voltál.:) Vagy lehet ez esti randi???;)

Kergekacsa, Detti0812, ljanika6 és 9 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

De igen, voltam és nagyon jól éreztem magam. Majd Gyufa elmeséli, én csak távirati stílusban tudom. :)
    4-5 óra között találkoztunk, és mint amolyan gyereksereg, hangosak voltunk, nevetgéltünk, ettünk, ittunk, beszélgettünk. Nagyon hangulatos, olyan "farmeres" helyen voltunk. Szupertápot is kaptunk ajándékba.
    Most elvonulok, a fapad kicsit sok volt. ;)

Utoljára szerkesztett: 18.9.16
    Kergekacsa, Detti0812, ljanika6 és 10 más kedveli ezt.
  13. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok! Én is haza értem,bár nem egészen úgy ahogy terveztem.A parkolóból miután kiszabadítottam az autót vágtam egy jobbost a hungáriára és indultam az autópálya felé ,ezzel nem is volt gond mindaddig amíg rá nem jöttem,hogy nagyon nem a hungárián voltunk!Pedig milyen magabiztos voltam! Szóval közben kiderült,hogy amíg buliztunk az égboltról is ellopták a műholdakat mert a GPS egy darabot nem talált sehol,így az egyetlen útitársam akivel szoktam beszélgetni kuka maradt kb 20 percig!Sosem gondoltam volna,hogy vannak Pesten olyan utcák amikkel még nem találkoztam és képzeljétek zsákutcák is vannak amiknek egyszer csak vége van,ebből kettő teljesen ugyanolyan volt egymástól 5 percnyi távolságra még a házak és autók is stimmeltek! Amikor magához tért a GPS rögtön útbaigazított a Hősök tere felé ,könnybe lábadt a szemem a boldogságtól ,igen ,ez az!Naná,hogy le volt zárva az egész! Na ekkor az ösztöneimre hagyatkoztam és a belső iránytűmre mint a postagalamb,de szerintem sok a vas a szervezetembe.Mindegy a Rákóczi-híd még mindig szép éjszaka bár ez pont az ellenkező irányba volt a céllal,na de innen már könnyedén megtaláltam az autópályát! Mint a villám haza téptem 80-al ,lehet nem olyan gyorsan mint a villám de szerintem a cikk-cakk megvolt.Gyöngyös környékén nem tudom melyik légifolyosón közlekedtem de olyan felhők voltak mindenhol,hogy hirtelen a fordulatszámlálóra nézve nem tudtam eldönteni,hogy nem-e a repülési magasságom méri.Vártam a GPS-t hátha beszól,hogy "túl alacsonyan repülsz" de szerintem a késői időpontra való tekintettel már aludt. Viszont a Kossuth rádióban végig hallgattam valami hangoskönyveket az egyik valami alkoholista tizedesről szólt aki gyújtogatott a másik meg nem tudom,abból csak a gesztenyealagút maradt meg ,mert az éhségtől már nem láttam, illetve láttam de azok nagyon fura dolgok voltak! Egyenlőre ennyi ,majd még írok amint magamhoz tértem mert most mély emésztőálomba merülök,reggel majd még sírok egy kicsit a piócás emberért meg papért de utána jövök amint összepakoltam az alkatrészeim.
    :)

Kergekacsa, .sylvia72., Detti0812 és 15 más kedveli ezt.
  14. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Minden ok igaz, mert Bözse 1 percenként most is hívogat :D hova tűnt Alex :eek:xDxDxD
    Kukackám aranyos volt :inlove:naná egy dolog után kitaláltam ki is az :D ezek után mit is lehet enni
    mint Selmeczi sült csülök (ropogós sült csülök fokhagymás tejfölös krumplival)
    Kifogott rajtam akkora adag volt és fatányéron :D:inlove::inlove:még 2 is osztozkodtak rajtam kívül rajta, igaz 2 adag somlói az ment de felezve :p

Kergekacsa, .sylvia72., Detti0812 és 15 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jóóóó reggelt!

Kergekacsa, Detti0812, Meellcc és 8 más kedveli ezt.
  16. kukac42

Kergekacsa, Detti0812, Meellcc és 13 más kedveli ezt.
  17. greenfields

Kergekacsa, .sylvia72., Detti0812 és 12 más kedveli ezt.
  18. kukac42

Kész a csirkepaprikás, jöhettek ebédelni!
    Ez annyira szép!

Kergekacsa, .sylvia72., alex0824 és 13 más kedveli ezt.
  19. nyific

Sziasztok!:) Barátosném én itt vagyok, megettem majdnem mindet,
    de hagytam Nektek is kicsit.:p
    Most egy kis zenehallgatás következik. :)

Utoljára szerkesztett: 18.9.16
    Kergekacsa, alex0824, Detti0812 és 10 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Mindkét előadót kedvelem. Még mindig. :D

Kergekacsa, .sylvia72., Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.