Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok Kuncogók és Olvasók!

A tegnapi találkozó nagyon jól sikerült, sok gazdatársat ismerhettem meg személyesen is. Annyira vártam már, hogy egy órával korábban indultam el otthonról :oops::p. Sebaj, azért így is sikerült késnem 5 percet:D.
    Sokat beszélgettünk, kaptam sok jó tanácsot is. Nagyon jó hangulat volt, amit fokozott a sok kedves üzenet is, amiket Zsu felolvasott. Néhány gazdatársunk volt olyan kedves, és készített ajándékokat :inlove:. Sajnos a kimenőm hamar lejárt, és el kellett jönnöm, de öröm az ürömben, hogy Mimivel együtt utaztunk, és tudtunk még beszélgetni egy kicsit;).
    Gratulálok a szervezőknek, nagyon jó kis találkozót hoztak össze:inlove::inlove:!

Ma elvittem a gyerkőcöket a Csokifesztiválra, amit a Bazilikánál rendeztek meg. Ha már ott voltunk, megmutattuk nekik a Bazilikát is. Annakidején ott volt az esküvőnk, most nosztalgiáztunk.:)
    Rengeteg féle-fajta finomság volt a fesztiválon, degeszre ettük magunkat. Alig bírtunk hazajönni:D. Csak egy példa: lányom kért egy gyümölcskelyhet, amiben vegyes gyümölcsök voltak epres csokival leöntve, mogyorókrémmel a tetején, ezen még eper, még egy réteg csokiöntet, cukorszórattal és piskótával, csokoládérudacskával díszítve. Persze nem tudta megenni, mert nagy adag volt, úgyhogy rám maradt, és én "mindent a gyerekért alapon" meg is ettem. Aaaaaaaannnnnyira finom volt :D:D!

Kergekacsa, .sylvia72., Farmer*54 és 12 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ma én is - vendégként - nagykanállal ettem, de nem vetekszik Annamari csokisával. :)
    Azt akartam, hogy előbb ő meséljen a hazajövetelünkről. :) Megtörtént, így mondom: ő egy nagyon kedves, szimpatikus, szeretnivaló ifjú nő, öröm volt megismerni.
    Aztán jött a számomra ajándék: egyszerre indultunk, és házig "kísért". Mondtam a liften már köszi, nem kell a segítség. :D:D Nem kellett bóklásznom sötét, nem kívánatos személyekkel tarkított utcán. :) (Az érdekesség, hogy közben megjavították a világítást. Ettől ugyan nem lett sokkal világosabb, de legalább pszichésen jobb.)
    Gyfa: Hálám jeléül hoztam neked.

Utoljára szerkesztett: 18.9.16
    Kergekacsa, .sylvia72., Farmer*54 és 13 más kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Csak egy szeletett :cry:
    Mert aki dogozik annak igaz azé jár :music:

Kergekacsa, .sylvia72., Farmer*54 és 11 más kedveli ezt.
  4. gyfa

gyfa Fórum hercege

Köszönöm:inlove:! Mostmár tényleg annyi finomságot ettem, hogy holnap reggel a mérleg a "készülék üzemkész" sablonduma helyett rámordít, hogy "meg ne próbálj rám állni!!!!"

Kaphatsz kettőt is!!;)

Fatther, .sylvia72., Farmer*54 és 11 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ez olyan, hogy akármennyit levágsz belőle, mindig kiegészül. :)

Fatther, .sylvia72., Farmer*54 és 12 más kedveli ezt.
  6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Mimikém... lehet, hogy az egy szelet Nálad, az nem szelet,..
    mert mindig ugyanannyi marad, mint volt.:)
    Lehet, hogy egy manó becsempész mindig egy szeletet, csak nem veszed észre.;)

ljanika6, klakli67, .sylvia72. és 13 más kedveli ezt.
  7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok ....szép estét :)
    Végre beestem én is, vége a sok mulatozásnak. 16-kor kezdődött a polgári és 17-kor az egyházi szertartás ( nem esett az eső és nagyon meleg volt :)
    http://kepkezelo.com/images/nc805nqkn1nhgc040oks.jpg

http://kepkezelo.com/images/yms3lfg2b6svh9qz7rd0.jpg
    Majd egy nagyon helyes étteremben volt a mulatozás, 125-en voltunk. El sem hiszitek mikor értünk haza:music: hehe.... reggel 1/2 6-korxD Annyira jó volt a hangulat, senki nem akart 3 előtt elindulni.
    Nagyon jó volt a 3 fős zenekar / pécsiek / 2 ffi és 1 hölgy, mindenki ízlésének, igényének megfelelő számokat játszottak. Annyit táncoltunk, hogy mostanra már megérek járnixD Teleettük magunkat mindenféle finomsággal, a végére már a párom eléggé akadozva beszélt xD 10-ig sikerült aludnom, közben 2szer felébresztett a telefon:oops:
    Délután pedig a lányomékhoz voltunk hivatalosak, ma volt a szülinapja :inlove:
    Leragadnak a szemeim..... megyek próbálok gyorsan, sokat aludni :)
    Jó éjszakát Mindenkinek!

ljanika6, .sylvia72., sziszi1965 és 13 más kedveli ezt.
  8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt kedveseim!
    Reggeli?
    Szép csendesen kukucskál az ősz, a nap néha kibújik meg elbújik. Legyen jó hetetek! :)

.sylvia72., sziszi1965, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  9. iboly54

Sziasztok! :)

Mimikém köszi a reggelit:) itt hozom a kávét
    Nem szép idő van, készülhetünk az őszre :)

10. nyific

nyific Fórum elő legendája

Szép reggelt!:)
    Finom reggeli,.... illatos kávé! Köszönjük szépen.:p
    Ibolyom szép esküvő lehetett, örülök, hogy jól éreztétek magatokat.
    Az ifju pár nagyon szép, és illenek egymáshoz.:) Na és az a ruha.... gyönyörű!
    Lánykádnak Boldog Szülinapot kívánok... kissé megkésve.:)

ljanika6, klakli67, .sylvia72. és 11 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nekem tetszik ez az idő. :) Mesés: hol süt, hol nem. És kellemes hőfok.
    Találtam valamit, nekem tetszik. :)

Külső oldal, eltávolítva!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.9.16
    gyfa, .sylvia72., sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  12. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok, szép napot kívánok Mindenkinek!

Jóól indult a reggelem, a fúrók istene végre engem is a kegyeibe fogadott, és megáldott eggyel! :)
    Köszönöm a diétás reggelit, nagyon rám fért a tegnapi habzsi-dőzsi után (reggel a mérleg sikított, mikor ráálltam:oops:), és a kávét is!!

Nagyon szép az ifjú pár, gratulálok! :)

Matekórán a tanárnő kérdez:
    - Dávidka! Mondd csak, mit csinál anyukád, ha 5 krumplit kell 6 felé osztani?
    - Krumplipürét!

Egy ortopéd szakorvos új rendelőbe költözött és az alkalmazottak segítettek átszállítani a berendezést. Az asszisztensnő a rendelőben lévő csontvázat berakta a saját autójába, és elindult vele át a városon.
    Az egyik kereszteződésnél, a piros lámpánál várakozva észrevette, hogy a szomszéd sávból egy idősebb hölgy meghökkenve figyeli. A nővér kiszólt az ablakon:
    - Tudja, csak az orvosi rendelőbe viszem...
    Mire a néni:
    - Attól tartok, kedvesem, hogy már elkésett vele.

- Hallom barátom, új házőrző kutyát vettél. Legalább éber?
    - Meghiszem azt! Két napja anyáméknál alszom, mert nem enged be a házamba!

Horgászok beszélgetnek. Az egyik ezt meséli:
    - Tavaly fogtam egy pontyot, és otthon betettem a kádba. Gondoltam, megtanítom a szárazon élni. Az első nap egy percre vettem ki a vízből, a 2. nap már kettőre, és így tovább. Fél év múlva a ponty már remekül élt a szárazon.
    - És most mi van vele?
    - A múlt héten beleesett egy vödör vízbe, és megfulladt.

Skóciai kirándulás során a turista meglátogatja a híres Loch Ness-tavat, abban a reményben, hogy meglátja a szörnyet.
    - Uram, általában mikor szokott megjelenni a szörny? - kérdezi az idegenvezetőt.
    - Úgy az 5. pohár után...

Fatther, .sylvia72., Ági4646 és 11 más kedveli ezt.
  13. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Reggeli, kávé, viccek, ez ám a kiszolgálás.:music:

Ibolya csinos volt az ifjú pár. Lányodnak sok boldogságot.

.sylvia72., sziszi1965, Tavirózsa és 8 más kedveli ezt.
  14. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Derűs Hetet Mindenkinek:)! Szép pajtarabló és zsebmarkecoló hét elé nézhet a kunyhó lakossága:eek:. Mindig azt mondják az ájtatos lelkű és öltözetű emberek, hogy 7 szűk esztendő után csak jobb élet lesz:oops:. A játék 20nap múlva lesz 7 éves és már úgy néz ki, mint amikor a Trabant találkozik a szomszédom 40 tonnás kamionjával:p:wuerg:. Mi jöhet szép ezek után: - talán egy düledező romhalmaz a tanya helyén? - Miután keresztül ment rajta egy megvadult elefánt csordao_O? Nem tudni, de ahogy elnézem ebbe a játékba pénz már nem folyik be, csak amit a játékos költ rá8).

[​IMG] - Hahó emberek, ki ne hagyjatok az eventből:D.

[​IMG] - Tisztára úgy érzem most magam mint, Kukac Mama;).

[​IMG] - Mi nem eventezünk csak pihenünk itt:).

- Mi volt tegnap az a nagy ordítozás szomszéd?
    - Semmi különös, csak vízi mentőst játszottunk a gyerekkel és az anyósom nem akart belefulladni a medencébe.

Az anyós már hónapok óta vendégeskedik a gyerekeknél. Egy este azt kérdezi a vejétől:
    - Mondd, van itt nálatok még olyan könyv, amit nem olvastam? Mire a vő:
    - Csak egy van, mama... A menetrend!

-Két frissen hantolt sír a temetőben, pontosan egymás mellett. Mindkettőnél gyászruhás férfi áll. Egyszer csak az egyik halkan átszól a másiknak:
    - Feleség?
    - Anyós...
    - Az se rossz...

Az egyik férj panaszkodik a másiknak, hogy kibírhatatlan az anyósa, mire a másik :
    - Miért nem veszel neki egy autót?
    - Azt meg minek, hiszen vezetni sem tud!
    - Éppen ez az, amikor majd el kezd tanulni, nekimegy valaminek és már csak el kell temetni.
    Néhány hét után újra találkoznak, és érdeklődik a másik, van-e már eredmény?
    - Á semmi. Vettem neki egy Trabantot, de a balesetet megúszta néhány karcolással!
    - Nem jó, vegyél neki gyorsabb autót, azzal nagyobbat tud ütközni!
    Újabb két hét után az érdeklődésre a válasz:
    - Még mindig semmi. Kapott egy Opelt, de a mentők el is engedték az elsősegély adása után..
    - Akkor nincs mese, vegyél neki egy Jaguárt! Pár nap múlva újra találkoznak:
    - Na mi van? - kérdi a másik.
    - Hát barátom, ezzel kellett volna kezdeni! Már a garázsban
    széttépte!

A feleség nagyon szomorú és aggódik, mert az anyja súlyos betegen fekszik a kórházban. Míg dolgozik, elküldi a férjét, hogy nézzen utána, hogy van az anyja. Alig egy óra múlva hívja a férje telefonon, kérdi a feleség:
    - Hogy van a mama?
    - Anyádat bármelyik pillanatban hazaengedhetik.
    - Micsoda? A mama már jobban van? És hazaengedik az intenzív osztályról? Mi történt, mesélj!
    - Nem tudom, még csak be sem engedtek hozzá. Ebben az állapotban tilos a; látogatása. Részleteket sem közöltek, de az főorvos azt mondta, hogy készüljek fel a legrosszabbra.

Férj siet a feleséghez:
    - Drágám, az ***** alig fél órája kiesett az erkélyről.
    - És csak most szólsz???
    - Eddig nem bírtam megszólalni a röhögéstől...

Kovács anyósát megrúgja a ló, az öregasszony belehal a sérülésbe. A temetésre nagyon sokan elmennek, még a környező falvakból is.
    - Mennyi ember! - csodálkozik Kovács barátja. - Ennyire szerették az anyósodat?
    - Ugyan! Mind a lovamat akarja megvenni...

Az anyósom kőhajításnyira lakik tőlünk. Pontosan tudom, mert naponta többször is megdobálom.

Az anyós meglátogatja a fiatal házasokat. Becsönget. Az ifjú férj nyitja az ajtót. Anyós:
    - Nem haragszol kis szívem, ha itt maradok egy pár napig?
    Férj: - Felőlem maradjon ott - és becsukja az ajtót.

A feltűnően idegesen viselkedő seftest megszólítja a cimborája :
    Mi bajod öregem? Látszik, hogy sík ideg vagy.
    - Ne is mondd, nem megy az üzlet, elfogyott pénzem, elromlott a kocsim, ráadásul anyósom jelezte, hogy hozzánk költözik... Jut eszembe, eladom neked, mennyit adsz érte? - Hülye vagy te? Semmit.
    - Áll az alku. Tiéd.

ljanika6, klakli67, .sylvia72. és 12 más kedveli ezt.
  15. iboly54

Brumikám! xDxDxD nagyon jók a viccek :)
    Köszönöm szépen a gratulációkat a lányom nevében is :)
    Olvastátok a tenyésztési eventet:oops: húha leszxD főleg hogy alig van szupitápom
    A szentélyest megcsináltam, az sem volt éppen szerényke:p

gyfa, .sylvia72., Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Miaúúúúúúúú Kuncogók

Hogy mit Találtam ? :music:

Négy új történet jelenik meg hamarosan a Micimackó sorozatból, az első és eredeti Milne féle kötet megjelenésének 90. évfordulójára.

Az új részek egyikében megjelenik egy új szereplő, bizonyos Pingvin.:D

Pingvin egy havas napon keveredik a Százholdas Pagonyba .

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Az új történeteket Brian Sibley írja, aki azt állítja, hogy Pingvin feltűnése nem légből kapott ötlet.

Hanem onnan jött, hogy előkerült egy fotó : [​IMG] amin Milne Christopher nevű gyermekvével egy játékpingvinnel játszik, ugyanazon a szőnyegen, amin a Micimackót ihlető játékmackóval is játszott.

Christopher pedig Róbert Gida karakterét ihlette, vagyis Sibley szerint teljesen beleillik a társaságba Pingvin is.o_O

Én így reagáltam a hírre : [​IMG]

alex0824, .sylvia72., Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  17. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Sziasztok:)
    Jövök, írok is pár sort, mert mostanában csak olvastalak benneteket:)
    Iboly, örülök hogy jól mulattatok a lakodalomban :) A lábad jól bírta a táncikálást? A lányodat pedig, az Isten éltesse sokáig! Boldog születésnapot kivánok neki!

Látom, már volt beszámoló a farmtaliról...de egy pár gondolatot azért én is megosztok veletek!
    Az egész utam, már rosszul kezdődött,- a busznál megkértek, segítsek berakni egy bőröndöt a csomagtartóba...gondoltam, a csaj majd segít. Erre mikor megérkezett a busz, azt mondja nekem:- betennéd a bőröndömet? Mit tehettem mást, beraktam a bőröndjét, de a gerinc sérvem nem örült meg neki....azt hittem, fel sem birok szállni a buszra. Pestre érkezvén, keresem Coffot, és Bözsét, mert megbeszélés szerint Ők vártak volna :)
    Nem fogjátok elhinni, ki várt a Stadionnál!? A drága kis zöld Breki! :DVicces volt, mert a buszon az ismerősömnek éppen előtte mondtam, hogy várnak a csajok....erre a Békucit puszilgattam meg:D A csajok pedig a túloldalon vártak vigyorogva. Még Szilvinek nem ért be a busz, addig négyesben elmentünk Plázázni, ahol ebédeltünk egy jót!:D Bözse itt szembesült vele, hogy Alex úton van a találkozóra... és már Gyöngyöshöz közel jár /pedig inkább pihennie kellett volna:oops:/ Egy kicsit tilosban, megvártuk Alexet, aztán megérkezett Szilvi is....volt öröm és boldogság....megörültünk egymásnak, és elindultunk a Fanyűvőbe:D A találkozóról már nem írok bővebben, mert rengeteget kellene írnom, annyi minden történt:D Röviden,...nagyon jól sikerült, és örülök, mert megismerhettem olyan gazdákat személyesen, akiknek csak a fórum nevét ismertem.
    Van, akit fiúnak gondoltam, és mégis lány....megismertem végre "Gyufát" is, és Alex is nagy örömet szerzett azzal, hogy tiszteletét tette a találkozón.:D Mimivel, Bözsével, Szilvivel együtt, elfogyasztottunk egy isteni finom vacsorát is;)
    Kukacka...megköszönöm én is a levelet, amit a találkozóra küldtél:) Breki rögtön kitalálta, hogy Te írtad!

-vadocka70-, Tavirózsa, alex0824 és 11 más kedveli ezt.
  18. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Szép Estét Mindenkinek !!

A múltkor csak benéztem, írtam pár szót, de mentem tovább...
    Most volt időm, átnéztem a két farmom, : Eredmény = Jöttem, láttam, visszamennék.. :(((((( Hová ???
    Amikor majd egy éve megőrzésre átadtam őket, soha nem gondoltam volna, hogy így járok..
    Nem részletezem, de a két farm lenullázva... Nem, hogy rózsa, de a piros ólak is eltűntek.. Rengeteg tenyészállat köddé vált..
    Alig maradt valami, így már nem tudom, lesz-e energiám újra építeni, ami volt.. TUDOM : AZ ÉN HIBÁM.... Elvegetálok a megmaradtakkal, vagy végleg feladom ?? Még gondolkodom.. Eddig is tudtam, mire képes a bosszú, / most kifejezetten házasság, partnerkapcsolat és egyebekre gondolok, és már kezdő sem vagyok.... / de ilyen kicsinyes bosszú, azt hiszem, nem engem minősít... Ez van, szerencsére ez nem halálos, s, hogy miért írtam le ?? Remélem Olvassa az Illető, és ,,Boldog" !!
    Sajnálom, hogy ezzel terheltelek Benneteket, de Ki Értené meg igazán, ha nem TI ?? Kiheverem... Majd ezt is, mint mindig..

-vadocka70-, mimi, Tavirózsa és 11 más kedveli ezt.
  19. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia Doki!!!!:D:inlove:
    Kapásból 4 emberke vitte volna aki itt van és nem kopasztva hanem inkább többel kaptad volna vissza :)
    Hm mindig tanulunk :) Nemsokára csere, csere topikba írd meg mi az ami elment meglásd újra lesz :D fák, ólak még jobb lesz mint volt :)

Ninett79, ljanika6, brozsa és 17 más kedveli ezt.
  20. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    Sajnálom:( Csatlakozom Brekihez...cserenapon én is megleplek pár dologgal!:)

Ninett79, steve223, Tavirózsa és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.