Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia kukacka!Ne hari,nem voltál lesz...va,de pont itt voltam és Te meg nem voltál,és gyorsan kellett cselekedni.:)

mimi, hangyácska77, Tavirózsa és 9 más kedveli ezt.
  2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Kukac !
    Ne gondolj ilyet, -én pl. a fórumra se nagyon léptem be, csak arattam, léghajóztam, megírtam hirdetésem, leveleztem. Kapkodtam, való világ dolgai is elszólítottak sok időre naponta. Nem is gondoltam, hogy zavarjam külön levelekkel Kedves Gazdatársaim, gondolván: megoldom magam. De megígérem, hogy a következő cserénél keresni foglak, mert vannak még, amiket szeretnék beszerezni a farmomra.

mimi, hangyácska77, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

mimi, hangyácska77, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  4. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Üdv!
    Zalából jelentem nem vesztem el csak sokáig tartott míg leértem :D

mimi, Farmer*54, Cyra65 és 10 más kedveli ezt.
  5. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Míg Ingrid danolászik bekukkantok.
    Judit ilyet ne is gondolj!
    Én csak fél órát voltam távol, azt lemaradtam mindenről.
    Te rengeteget segítettél minden kuncogósnak, köztük nekem is és lesz még alkalom.

mimi, Farmer*54, hangyácska77 és 7 más kedveli ezt.
  6. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Szia.
    Igazán nem akartam belezavarni a "kuckós" tagok összeszokott csapatába. :cry: Próbáltam segíteni ,keresni -kutatni kinek mi kell.
    Sajnálom ha rosszkor -voltam rossz helyen.:sleepy:

mimi, Farmer*54, Cyra65 és 9 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Na neeee. Ugye ez vicc???? :( Ilyet ne is írj. Jaj Istenem mi van itt???Tina életem te eddig mindig mindenkin segítettél. Miért írsz ilyet???? Imádunk téged is, nélküled semmi sem sikerült volna. És ezt bárki aláírja. :) ♥A fene essen az egészbe. Ha így állunk, én a farmot is itthagyom végleg!!!!!!! Azt hittem egy pici jót tettem ( picit!!! mert tina érdeme minden)de még azt sem.

Utoljára szerkesztett: 1.10.16
    mimi, Cyra65, DCveréb és 3 más kedveli ezt.
  8. Marika312

Marika312 Fórum császára

Hahóó !! Lányok !
    nem megsértődni. Kukacka csak annyit írt, hogy nem kereste egyikőnk se saját kérésével. Nem félreérteni a leírtakat. Nem érzékenykedni - kérek szépen Mindenkit erre.
    Nagyon-nagyon köszönöm Mindkettőtöknek a sok-sok segítséget, én tapasztaltam is és olvastam másoktól is. Kell, hogy legyenek, akik a topikban "ugranak" a kérésekre.
    Nem kevés feszültséget és izgalmat jelent a Cserenap. Mindenki túlfűtött, izgatott, akár ideges is, hogy megszerezze a kívánt dolgot.
    Mostanra már kimerültek is vagyunk - ezért érzékenyebbek. Úgy gondolom és javaslom Számotokra is, hogy örüljetek és mosolyogjatok, olvassátok el a köszönő leveleket és nyugodjatok meg = Jót tettetek, segítettetek, sok-sok Gazdatárs boldog most.

9. greenfields

Hahó!
    Most mindenki megnyugszik!
    Senki nem hagyja abba a játékot, hanem tessék örülni, hogy tudtunk segíteni a másikon!

mimi, zsjudit, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  10. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

No, no! Mi az, hogy belezavarni? Meg kuckós tagok? Na, ne már! Jókor voltál és éppen a lehető legjobb helyen:) Aztán a mostani cserenap után meg, ha már így írtad, akkor Te is "kuckós" tag lettél:)
    Félreértettél, semmi bajom senkivel, Veled főleg nem! Egyszerűen nem kért senki semmit tőlem, ennyi a bajom!

mimi, zsjudit, Farmer*54 és 11 más kedveli ezt.
  11. greenfields

Judit készülj, mert a következő cserenapra olyan listát írok, hogy ihajj...:music:

mimi, zsjudit, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
  12. iboly54

Egy oldallal előrébb dicsértük meg magunkat, hogy milyen jók vagyunk, igazi önzetlen barátok:inlove: jóban és rosszban....ugye?
    Na kérem szépen, ez így is van és tessék szépen a továbbiakban is ehhez tartani magunkat;) nem értünk félre senkit és semmit :)

mimi, zsjudit, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  13. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Én most kérhetnék egy virtuális puszit?:)

mimi, Farmer*54, Cyra65 és 8 más kedveli ezt.
  14. iboly54

Máris..... [​IMG] és ezt mindenkinek küldöm :)

15. Marika312

Marika312 Fórum császára

[​IMG]Neked, és Mindenkinek ♥

Farmer*54, DCveréb, Ninett79 és 4 más kedveli ezt.
  16. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Breki, Szilvi, Coff, ultistars, kiskerész:inlove: :inlove::inlove:és még sokan mások....köszönöm a cserenapi önzetlenségeteket:inlove:
    Doki, örülök, hogy mindened meglett a farmon....ami hiányzik, azt kövi cserenapon még pótoljuk!

Coff66, mimi, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  17. greenfields

Na Ingrid kinyekeregte magát, pizsit fellőtték.
    Nyausom már hiányolja az alvómatracát, azaz engem...:pxD

Kmm, mióta árgus szemmel figyeli, a libuci teljesítménye sokat javult. Hehe, ezentúl vele riogatom...:music:ha nem tecc a zsűrinek macskakaja lesz belőle.xDxD

mimi, Farmer*54, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  18. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok, szép reggelt mindenkinek!
    Juditom!Tudom régebben volt, egy cserenap alkalmával, amikor még piros birkanyírót és cukorsüveget kerestem. Emlékszel? Brekuszom és Te azonnal, mintha csak a gondolatomba olvastatok volna, mindketten küldtétek. Madarat lehetett volna fogatni velem akkor is, annyira örültem. Ahogy "öregszünk" a farmos életünkben, már inkább csak a legrégebbi cuccokat keressük, mert az újabbakat igyekszünk saját erőből megteremteni magunknak, azaz megdolgozunk érte, teljesítvén az eventeket. Ha valamit nem sikerül, segítséget kérünk és aki épp itt van és hadra fogható, az ugrik. Hálás köszönet érte Mindenkinek! De nem mindenki tud itt lenni és ezért senki sem hibáztatható.
    Tina! Jókor voltál, jó helyen és halálomig üldöz hálám! Igazi Kuckós tag vagy, s ezt senki le nem moshatja Rólad! Maradj velünk és közöttünk!
    Ninikém! A Te bátorításod, bíztatásod nélkül ma szegényebb lennék. És nem egy királypálmával, hanem érzelmekben! Annyi szeretetet és annyi jó érzést szabadítottatok fel bennem Tinával közösen, hogy le sem tudom írni!
    Én csak megköszönni tudom mindenkinek hogy itt lehetek Közöttetek!:inlove:

mimi, Gio, zsjudit és 11 más kedveli ezt.
  19. iboly54

Jó reggelt....szép hétvégét kívánok! :)
    [​IMG] ébresztőőőőőőő........... [​IMG]

Alig bírtam megtalálni Raczkót:oops: mielőtt kiváltjátok a mai ajándékot, érdemes megnézni a kereket, befér-e az újabb adag:p nálam nem fért be:cry:

mimi, Gio, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  20. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Szép Napocskát, Jányok, Fijjuk !!

Tegnap este nem voltam jól, jön a ,,front" nem úgy ,,dobog" ahogy kell, stb.. Ezért nem volt erőm irni...
    Most van !!! A tegnap esti Óvoda : Bezárt !!! Egyszer, s mindenkorra !!! Nálatok is Front volt ??? Hölgyeim ???
    Nyomott a mellkas, fulladtatok, és menni alig vitt a lábatok ?? Ha nem, akkor CSEND !! Ki, és mit, és kinek, és miért nem ??? Még azon vitatkoztok, ki milyen szinű cukorkát talált, vagy adott ?? Mint a Gyerekek !! >:(
    Valaki, ha sokat kapott, az én voltam.. Meg is hatott !! De Kata felvállalta azt a munkát, hogy szortirozza, a nekem tett felajánlásokat !!
    ODA MINDENKI KÜLDÖTT !!
    Más, konkrét igény ITT nem volt kiirva !! Egy-egy menet közben feldobott kérésre Aki ÉPPEN ITT VOLT, UGROTT !! Ennyi történt !!
    Nekem szebb lett a farmom, feltételezem, mint sok Ajándékozóé, de mégis, Ők is küldtek, mert leirtam, hogy bajban vagyok..
    Judit !! Kaptam Tőled ajándékot ??? Igen !! Sokat ?? Igen !! És szépen igy végigmehetnék MINDEN KUNCOGÓSON, sorban..
    Nekem az a Legnagyobb gondom még most is itt, hagy a fele Ajándékozót Nem is Ismerem, és még mindig a köszönő leveleknél tartok !! Van olyan Játékos, Aki elkövette azt a hibát, hogy megadta a telefonszámát !! :D Na Szegénykéim, Őket még kérdéssel is zaklatom !!
    Ibolya vágyálma egy hódüzem volt.. Nem irta le, csak szerette volna.. Végig üldöztem, de euróért se adták, fogtam magam, tákoltam egyet, Ő meg nem vett levegőt.. Ninettke álma egy halastó volt.. Megszakadtam, de nem tudtam küldeni Neki.. Ahogy a ,,rejtett" irásaiból kivettem, csak kapott Valakitől !! Ha nem, majd összetenyésztjük.
    Könnyű Olyannak küldeni, akit kipucoltak.. A Többség : Aktiv, Fejlett Farmos, Jó Játékos !!
    S ha már minden megvan, csak egy-egy ,,Vágyálom" hiányzik, Tessék IDE Irni !! Ez a CSAPAT azt is összehozza, ha lehetséges !
    Judit !! Összehoztál ,,valamit" , amiért felelősséggel tartozol, ( mint a Kisherceg/nő ) , s erre csak büszke lehetsz !!
    Na, befejeztem, nem morgok tovább.. A Csapatnak pedig egy utolsó Nagy-Nagy Gratuláció !!

mimi, Ági4646, hangyácska77 és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.