Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Szép Reggelt !!!

Te Főnök !!!
    Te nem csuklasz, miután felteszed ezt a kérdést Nekünk ?? :)

Evetke : Kiraktam a ,,Kacsacsőrű emlőseim" .... :)

Utoljára szerkesztett: 7.10.16
    alex0824, greenfields, mimi és 14 más kedveli ezt.
  2. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

alex0824, greenfields, mimi és 12 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

JÓreggelt!!:)
    Köszi a kávét Györgyikém, kell is most nekem, mert ma
    sok dolgom lesz. Lakás pucova, most még hi-hi-hi van, ... na majd délután
    ki leszek mint a liba.xD
    Szegény jancsika, most biztos csuklik..... annyit emlegetjük......nagyon
    kipihent lehet.:)
    Nehogy jók legyetek ma!;)

Andi11, marisom45, iboly54 és 13 más kedveli ezt.
  4. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Györgyike !!!
    Járvány van, torokfájás, hányinger, hasmenés a tünetek nagy része !! 3-4 nap alatt szűnik, de !!! : Láz esetén irány a Doktor, mert akkor átment Hörgő-tüdőgyulladásba !! / Bronchopneumónia / Sajnos fertőző, és előbb a Picik kapják el, majd a Felnőttek !!
    Th: Bő folyadék, ( cukor nélküli ! ) 2x2 1000mg-s C vit, és elmúlik.. Ez a láz nélküli esetre vonatkozik ! Hasmenésnél ambroxol tbl : 2x1
    hasmenés nélkül : Lándzsás útifű szirup, vagy erdomed 2x1 .. / Rendelés kéccc :) /

A cápát majd hová soroljuk ?? Hal, vagy Emlős ??? :D

Majd el felejtem !! Javasolnám, Valaki, Aki Rendszerető, Kedves, és Türelme is van ,,Olyanhoz", mint pl : én :( Elkezdhetné jegyzetelni , Kinek lett több kitehetője egy-egy Eventnél,, amit felajánlana Annak, Akinek nem lett meg mind !!! Nekem ,,Ingrid" minden kitehetőjéből van 1 plussz, tehát lehet megjegyezni, talán van Akinek nem jött össze ....

iboly54, alex0824, greenfields és 13 más kedveli ezt.
  5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Doki! Köszönöm, rendelés megvoltxD, lándzsás útifű szirupom van itthon és C vit. is biztos, lánykám ellát mindenfélével mivel gyógyszertárban dolgozik. Sokszor hoz haza ......
    Gondolom csak meghűltem ebben a szeles időben, mikor söpörtem tegnap előtt az udvart meg az utcát a dió és nyírfalevelektől, megfújta a szél a jobb fülem (kislány koromtól érzékenyebb mint a másik, fel is volt szúrva annó a dobhártyám). Mindíg elfelejtem bedugni, sapkát húzni meg még gondoltam elég gáz, de legközelebb óvatosabb leszek, inkább nevessenek ki, mint beteg legyek.

Moderáltam egy mondatrészt, kérlek ne hozd kényelmetlen helyzetbe az érintett családtagot!- A nyílt fórumra érdemes figyelni! /mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.10.16
    iboly54, alex0824, greenfields és 11 más kedveli ezt.
  6. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Mindenkinek! Mamikám, jövök én azonnal:sleepy:, amint a családi zavargások elülnek8), mert valakinek tisztába kéne már tenni a dógot és nem hátúról trágyával dobálózni:p. Tudod jól, hogy már ellenem is folyt ilyen zavargás és azóta inkább kimaradnék belőlük:oops:. Nem is rontom a kedvem ezzel tovább, Doki nagyon friss volt, biztos éjjel ügyelt a falubano_O, hiszen lassan jönnek a hentes munkák és ezzel együtt a gyomorrontás a sok kóstolótól:wuerg:. Jancsika, ezen nem gondolkoznod kell:eek:, hanem békés úton a sütőlapáttal hátba vágni, hogy elérje a csuklás majd rászólni:music:: - Jé főnök, utolérte a csuklás?:D Mert addig járt a királykisasszony is a kúthoz, amíg meg nem jelent Brekinek a távoli rokona:). A Fűtéssel kapcsolatosan, van egy harmatpont ha ez magasabb a falon mint belül a hő, akkor beköszön a penész:eek:, és azt kiirtani szinte lehetetlen:p, ez főleg a nyílászáró cserés és esetleg a külső paplanozott házaknál jelenik meg8). No gondolván Sünanyóra, aki olyan rég volt erre és mesélt a kis kópéról Dodókáról, hogy hoztam neki csalogatót.:D
    Tejfölös túrótorta – liszt és cukormentesen

Örülhetnek a lisztérzékenyek és a cukorbetegek, no meg a fogyókúrázók, mert ez a torta kifejezetten nekik készült. Igazán finom desszert sok túróval és tejföllel, és még a születésnapot sem kell megvárni vele.

Hozzávalók:

50 dkg túró
    5 dkg margarin
    2 tojás
    1 citrom reszelt héja
    édesítő
    1 nagy tejföl (5 dl)+ egy kis pohár tejföl(2 dl)
    1 csomag vanília puding

Elkészítés:
    A túrót összekeverjük a citrom reszelt héjával, a két tojással és a margarinnal. Hozzáteszünk egy csipet sót és ízlés szerint édesítőt. Ezt az egészet géppel krémesre keverjük, majd hozzáteszünk még 2 evőkanálnyit a pudingporból. Ezt a túrókrémet belesimítjuk a tortaformába.
    A tejfölt is elkeverjük az édesítővel, abba is mehet a citrom héjából, esetleg valamennyi a levéből is, plusz a maradék pudingpor. Ezt is összekeverjük, és rásimítjuk a túrókrémre. 180 fokon kb. egy óráig sütjük úgy, hogy a sütés feléig sütőpapírral letakarjuk a tetejét. Ha megsült és kihűlt, zselatinnal elkevert tejfölt teszünk a tetejére. Jót tesz neki egy pár óra vagy akár egy éjszaka is a hűtőben

Hátha így kedvet kap és belátogat ő is. Alexnek is elfelejtettem megírni, hogy ezt a kenőcsöt külsőleg kell használni, nem pirítóson fokhagymásan vacsorára elfogyasztani, mert fifikás de azért egy piktorból minden kitelik.
    Belőlük sosem elég, az ugri-bugri kis fickándozás a fák oldalán mikor kergetőznek egy jobb falatért hát, a bú is felejtődik. Nagy méretű képek a spoiler alatt.

[​IMG] - Akkor is legyűröm az ágyat és lefekszek a párna elé, ott a helyem.:sleepy:

[​IMG] - Jancsika, kitaláltad már a feladványt, vagy jössz hétvégén megsegíteni a földrengés áldozatait ingyen munkával.:music:

[​IMG] - Picike megoldotta a veszekedés abbahagyásának módját, hátat fordít és nem reagál.:inlove:

A rejtett (spoiler) külső linkeket eltávolítottam a fórum szabályzata értelmében!/mamarygen

iboly54, alex0824, Cyra65 és 13 más kedveli ezt.
  7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Receptet elloptam, praktikák már fejben vannak:) Most pedig rohanás ( de nagyképű vagyok, méghogy rohanás! A csiga simám leelőzne!) , szóval lobog a hajam a szélben úgy rohanok a konyhába, dógom van még:)))

iboly54, alex0824, Cyra65 és 12 más kedveli ezt.
  8. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok, mindenkinek szép napot !
    Próbálom én is letudni a házimunkát, hogy az esti tenyésztés és a következő napok kicsit munkamentesek legyenek.
    Majd jövök estefelé.
    Recipét köszönöm, kiírtam.

iboly54, alex0824, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  9. Farmer*54

Né szaladjatok Jányok, hát visszalökött a farm:p.

Nem az enyim, ráleltem Mama este kezdi a túrótorta már hűl (Mint Jancsika főnöke a vasaló okozta csuklástól.:wuerg:).

Ilyen jó sajtos rudat még nem sütöttem!

Hozzávalók:

70 dkg finomliszt
    1 csomag sütőpor
    2 teáskanál só
    50 dkg margarin
    12 evőkanál víz
    2 evőkanál 20 %-os ecet

A tetejére:
    tojás
    reszelt trappista sajt

Elkészítése:

A lisztet elkevertem a sütőporral, gyúródeszkára szitáltam, majd hozzáadtam a sót.
    Elmorzsoltam benne a margarint, majd a vízzeel elkevert ecettel együtt egynemű tésztává állítottam össze.
    Letakarva egy éjszakán át pihenni hagytam.
    Másnap félujjnyi vastagra kinyújtottam, megkentem enyhén felvert tojással és megszórtam reszelt sajttal.
    Derelyemetszővel rudakra szabtam, majd előmelegített, 180 fokos sütőben bő negyedóra alatt készre sütöttem.

Zseniális Hofi Géza idézet:

Nyugdíjas – álmában! – előveszi a hűtőből a töltött káposztát. Előveszi a gyufát, de az utolsó gyufaszál leesik a földre. Nagy nehezen lehajol érte, de ahogy felegyenesedik, beveri a fejét a szekrénybe. Felriad: a francba, ettem volna meg hidegen!…

Tee figyelj, a te feleséged hogy szeretkeziko_O? – Van, aki dicséri,:D van aki nem…-.-

Hé! Te! Nem ismersz meg? – Nem. Há ne mond má! Há nem mondtam. Mér, te ki vagy? – Hát nem emlékszel? – Nem. – Hát együtt lőttük a pártházat! – Mikor? Melyiket? – Há’ mikor melyiket!:p

Ez itt a halló fiúk, halló lányok. Szeretettel köszöntök minden halló fiút és ló lányt! …izé halló lányt.

Super channel, Sky channel, felejtsen el, kész!
    Csatorna?! Kanális! A csatornában nincs ennyi sz*r. (Véleménye az 1997–ben indult két országos kereskedelmi televízióról)

– Megismer?o_O
    Mire az eladó: – Nem. :oops:
    – Én vagyok a vevő! :p

iboly54, alex0824, Cyra65 és 11 más kedveli ezt.
  10. nyific

marisom45, iboly54, hangyácska77 és 10 más kedveli ezt.
  11. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Elindítottam pár tenyésztést de 6 előtt nem nyitom ki a szerelemházikót, ha kell letöröm a kezem inkább, mintsem hamarabb kattintsak a betakarítás gombra:D Most nem is veszek szerintem szupertápot, van valamivel több mint 1300 és nem is tenyésztek egy szemmel sem többet, mint amennyit kell az event befejezéséhez. A kokárdák kivételével minden feladatot be tudnék fejezni ezzel rákényszerítenek bennünket a szupertáp vásárlására és ez nekem már nem tetszik. Vettem, míg élveztem a tenyésztést,, a partypörit, a titkosokat, de már nem győzi a buxa ezt a feneketlen zsákot. Minden hónapban új fa, állat, titokól amiből jó esetben +1 van a csomagban, és nincs hely ahol minden elférne! Én szeretnék termelni, közben gyarapítani az állatállományt, teljesíteni a gazdaköriket, de nem lehet, mert event hátán event, lassan már csak a legújabb fák és ólak vannak kint egy darabig aztán mennek a pajtába, mert megint 20000-es mennyiségű növényt kell letermelni, ami munkások nélkül elképzelhetetlen.... és lassan felélem a több havi munkáskuponjaimat is.... Kezdek ebbe belefáradni, tényleg mát csak a társaság miatt vagyok itt....:(

iboly54, hangyácska77, alex0824 és 10 más kedveli ezt.
  12. Farmer*54

,, Akár az embergyerekeknél, az elefántkölyköknél is bizony előfordul, hogy a kicsik hisztizni kezdenek. Hogy miért, arra a válasz bármi lehet, de arra fogadni mernénk, hogy a legcukibban ez az elefánt vágta be a durcit. Ha a kiselefántok valamiért hisztiznek, általában a földre rogynak, hemperegnek a homokban, vagy a sárban, csak hogy felhívják szüleik figyelmét. "

iboly54, alex0824, Cyra65 és 11 más kedveli ezt.
  13. nyific

Györgyikém ne bosszankodj!
    Amiket leírsz, mind igaz... az embernek el kell dönteni, szereti a játékot,
    akarja csinálni tovább... esetleg egy kicsit lazábban akarja csinálni.
    Én is visszavettem kicsit.... ami nem megy nem csinálom, eddig az eventeket megcsináltam,
    ezt is megcsinálom, de kevesebbet tenyésztek.
    Tudod, vannak más játékok is, de egyik sem működik pénz nélkül, ha haladni akarsz,
    mindenhol ez van.

marisom45, iboly54, hangyácska77 és 10 más kedveli ezt.
  14. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Jelentem, mindkét farm kécc...

iboly54, hangyácska77, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  15. kukac42

Jóóóóóóóóóóóóóóó reggelt:)
    Gyerünk ki az ágyból és nyomás a kéjlakok felé:)

iboly54, hangyácska77, alex0824 és 12 más kedveli ezt.
  16. nyific

Szép Napot!:)
    Juditom mentem volna én a kéjlakba, de már tele volt,
    kidobálom őket onnan, ....és bedobálom ahová kell.;)
    Megyek megnézem a konyhát, aranygaluskát sütök, jó lesz
    a fejtett bableves mellé.:p
    Iboly nincs, hozom a kávét, hogy ébren maradjatok:)

marisom45, iboly54, hangyácska77 és 9 más kedveli ezt.
  17. kukac42

Na neeeeeeeeee:)
    Nálunk ugyanez készül ebédre:)))

iboly54, hangyácska77, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szép napot a Kuckóban![​IMG]
    Na pont ilyen vagyok ma én is. Ha nem kéne kenyeret sütni, mennék is vissza az ágyamba. :) (Persze 6-kor kidobott az ágy. Azóta tenyésztek. [​IMG] ) Kész is az event, meg megszereztem a zöld építési terveket. Most már érdemes, mert néha fúró is jön. ;)

Györgyikém! Csak lazán, nem kell minden - mondom én magamnak is, mert elkap a gépszíj. De ha itt olvasom, ki nem áll neki, még az is lehet, hogy én is uralkodom magamon. :)
    Tegnap este bezavartam az állatokat a kéjlakba, de ide kellett írnom magamnak, hogy rá ne kattogjak, amíg meg nem eszem a bónuszt. :)
    A sok-sok tételből csak három-négy ugrott hármat (kutya, panda), kettőt ugrott több, főleg a békánál. Megint kipróbáltam 1! azaz egy darab keverést. Naná hogy buktam. A többi tenyésztés sima ikertenyészet lett.

Gizusom, az aranygaluskából kaphatok, ha kész? Nagyon szeretem. Sodó is lesz hozzá? A kávét meg köszi, megyek is, iszom igazit is. :)

Szia Judit, tiedet is szívesen megkóstolom ám! ;)

iboly54, hangyácska77, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  19. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Kézcsókom a Leánykáknak !! Üdv Fiúk !!

Szóval.... Már sokszor irta Más is, de megint csak az a véleményem, : egyre jobban elmegy a kedvem a tenyésztéstől.. Több mint 4E tápot dobtam be a két farmon.. Lett pink és arany állat is, de ne örüljek már, ha négy előtte valóból hajlandó kidobni a következő kötelezőt... :( Ugrás, csak a mesében.. Imádtam tenyészteni.. Ez az imádat lassan kesernyés , ,,csinálom, de minek ? " tevékenységgé alakul... Nem is csodálom, hogy 40-50 milla egy arany szamár, ha négy szép-fülűt kell bedobni.. Senkitől nem irigylem, ha sikerül ugrania !! Sőt !! Örülök, legalább van még, Akinek ad a játék.. Nekem 80%-ban a berakott állatkát, és a következő fokozatot adta vissza.. De majd 2000 tenyésztés után, már a megadott / ,,garantált " / szerencse-faktor sem igaz.. A ,,keveréseket" : mindet buktam.. :(
    Nagyon remélem, csak én ,,szivok" ennyire...

Mindenkinek Kellemes Hétvégét, Szép Napot, a ,,Szakácskodóknak" mellé egy nagy csokor virágot, a Fiú séfeknek, egy korsó sört küldök innen, a faluvégről..

U.I. Mivel Ibolya nem tudja az Eventet csinálni, úgy döntöttem, a cápa és szalamandra végig terepen lesz, és amikor majd engedi a cserénél, tőlem az egyik biztosan menni fog Hozzá..

20. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Kisült a sörkorcsolya a fiataloknak az éjszakai bulira: http://kepfeltoltes.hu/161008/20161008_092837_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Nekem van némi problémám ezzel a 8.2-es W-al nem tudom hogyan tudok képet feltölteni és hozni, nem tudom mi az az .eu a képfeltöltés után. Na végre ez már jobb, nem hoz be mindenféle szexoldalt.

Utoljára szerkesztett: 8.10.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.