Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok Kuncogók

Ez nagyon ott van :D

kukac42, iboly54, alex0824 és 6 más kedveli ezt.
  2. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Event kész, mindkét farmon.. / Titkos recept : Légy laktóz-érzékeny, de feledkezz meg róla, és vacsorára egy tál sajtos tésztát, sok tejföl-el, rápiritott sajttal egyél meg, és már kész is a ,,Nem merek aludni" tabletta.. :( / b....+ .... :oops:

Utoljára szerkesztett: 26.10.16
    Farmer*54, Kergekacsa, mimi és 7 más kedveli ezt.
  3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Jaj Doki! Ne mond hogy nem aludtál semmit:( Én is borzasztóan rossz alvó vagyok. Ha nem megyek aludni mikor rám jön az álmosság, akkor később nem tudok elaludni csak nagyon sokára és reggel úgy ébredek mint a mérgezett egér és ez rányomja a bélyegét az egész napomra. Ha korán fekszek, mert rám jön az álmosság, akkor meg fent vagyok már hajnalok hajnalán.:(

DCveréb, Farmer*54, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Jaj! Még szerencse,hogy nem egy jó erős, meleg, feketét, kértem tőled! Kitudja mit hoztál volna nekem kávé helyet!
    xD:wuerg:
    Kik ezek az emberek? Úristen! Anno igaz nekem is volt egy olyan csapatom akinek munkát adtam ki aztán amikor mentem a tulajjal elszámolni a pofámról égett a bőr amikor megláttam a munkájukat!Bár a tulaj meg volt elégedve engem nagyon bosszantott a munka minősége így az volt az első és utolsó közös munkánk!Érzékeny búcsút vettem tőlük.
    :)
    Igaz nem vagyok laktóz érzékeny de ettől még én is bepánikolnék!Egyébként nagyon jól hangzik ez a vacsi!Nekem a husitól kell kicsit jobban távol tartani magam mert sok purin van bennem vagy mi és állítólag köszvényes leszek! Én ezt néha szándékosan elfelejtem!
    :D
    Üdv a klubban!Én 2 órákat tudok egyhuzamba aludni igaz azt bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között.
    :D;)

DCveréb, Farmer*54, HéricsBáró és 9 más kedveli ezt.
  5. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Nemrég irtam, : ,,az idén lettem az" .. S ez azért aggasztó, mert 50 felett kezdenek laktóz, glutén, stb. érzékennyé válni a Betegeim ??? Ezt nem tapasztaltam majd 30 évig, most évi 3-5 új Beteg ??? Mi a francot etetnek Velünk ??? Megjegyzem : Milyen gyógyszert lehet a Laktóz-érzékenyeknek felirni ???? Speciel, nekem minden szivgyógyszerem tartalmaz laktózt.. :(

Farmer*54, Kergekacsa, mimi és 8 más kedveli ezt.
  6. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Halloween...
    Egy nőnek már elege volt belőle, hogy a férje szinte minden este részegen jön haza a kocsmából. Halloween estéjén gondolja a nő, hogy megleckézteti az urát. Beöltözik ördögnek, és elbújik egy fa mögé a házuk előtt. Szédeleg haza a férj, és hirtelen előugrik a fa mögül egy fekete alak nagy szarvakkal, hosszú farokkal, és kezében egy vasvillával.
    - Hát te meg ki vagy? - kérdezi meglepődve a férfi.
    - Én vagyok az ördög!
    - Akkor mi rokonok vagyunk! A te húgodat vettem feleségül...

Farmer*54, Gio, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt! Sziasztok!

Szia Doki! Nagyon sajnálom, hogy így jártál:( nem tudtad, hogy vigyáznod kell ....sőt Neked jobban kell tudni hogy miért, mint nekünk:p laktózmentes tejföl és sajt!!! ;) sajnos én is tudom ez mivel jár. Érdekes, hogy nálam nem tudták kimutatni a laktózérzékenységet, de ha "rendes" tejet, tejterméket fogyasztok, akkor bedagad az arcom. Saját magam jöttem rá a problémára és amióta csak laktózmenteseket ill növényi tejeket fogyasztok, nincs semmi baj.
    Nagyon sok gyógyszer tartalmaz laktózt :(
    Azért gratulálok az event ilyen gyors befejezéséhez, kicsit sokba került;)

alex0824, Farmer*54, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  8. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:) Szép Napot Mindenkinek!
    Doki befejezte az eventet, ... nem semmi. Aludtál is valamit??
    Vagy soknak találtad a sz.trágya készletedet?;)
    Na én tudok aludni...... Este általában a megszokott időben megyek aludni...
    alszom... és reggel a megszokott időben ébredek.
    Férjemnek vannak olyan éjszakái, mikor elalszik, de 2-3 óra körül felébred,
    majd 1-2 óra elmúltával alszik tovább.
    Reggel viszont... sokáig aludna... ill. alszik is, ha nincs különösebb dolga.
    Egyszerűen nem értem mi lehet az oka, persze altatót nem hajlandó bevenni.:music:
    Persze én is mikor menjek a fodrászhoz???... természetesen ma...ilyen időben.:oops:

alex0824, Farmer*54, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  9. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok Kuncogók és Olvasók!

A tegnapi kerti móka-party utóhatását ma érzem igazáno_O, fáj mindenem....

Aludni azóta nem tudok rendesen, mióta gyerekeim vannak. Amikor a lányom megszületett és először engedték velem aludni, hát azt sosem felejtem el....egész éjjel fent voltam, és figyeltem, hogy minden rendben van-e vele, biztosan lélegzik-e, nincs melege, nem fázik, stb...:)

Nem ők a legrosszabbak :). Munkám során több építési vállalkozóval-céggel találkoztam, beruházói, és kivitelezői oldalról is. Az egyik kedvencem az volt, amikor a társasház átadásánál döbbentek rá, hogy elfelejtették bevezetni a gázt az egész házban....:)

- Mi az abszolút lehetetlen?
    - ???
    - Becsapni a forgóajtót.

Értelmező szótár férfiakhoz:
    "Horgászni megyek" - Megyek, tökrészegre iszom magam, aztán csak ülök a folyóparton, miközben a halak azt csinálnak, amit akarnak.
    "Ez férfidolog" - Semmilyen racionális magyarázatot nem tudok a dologra, és neked sincs esélyed arra, hogy felfogd.
    "Segíthetek vacsorát készíteni?" - ****

"Aha", "Persze, drágám" és "Igen, szívem" - Nem jelentenek semmit, betanult szövegek.
    "Túl bonyolult lenne elmagyarázni" - Fogalmam sincs róla, hogy a francba működik.
    "Lazíts kicsit, túl sokat dolgozol" - Nem hallom a meccset a tévében a porszívótól.
    "Ez érdekes, drágám" - Mi? Még mindig beszélsz?
    "Tudod, milyen rossz a memóriám" - Emlékszem az első barátnőm címére, az összes eddigi autóm rendszámára, de elfelejtkeztem a születésnapodról.
    "Egyszerűen csak eszembe jutottál, és megvettem ezeket a rózsákat" - Istenem, mekkora dudái voltak a virágárus lánynak!
    "Hallottam" - Fogalmam sincs róla, mit mondtál, de remélem, elég hiteles voltam ahhoz, hogy a következő 3 napban békén hagyj.
    "Nem tévedtünk el. Pontosan tudom, hol vagyunk!" - Senki sem fog élve látni minket többé.

- Tudod te, mi a logika? - kérdi a rendőr a társától.
    - Micsoda?
    - Na majd megmagyarázom. Van neked akváriumod?
    - Van...
    - Ebből logikusan következik, hogy te szereted az állatokat. Így van?
    - Így.
    - Ebből pedig logikusan következik hogy szereted a természetet, a jó életet, tehát a nőket is. Igaz?
    - Igaz.
    - Na látod, ez a logika!
    Másnap a felvilágosított rendőr odalép egy kollégájához.
    - Mondd, Sanyi van neked akváriumod?
    - Nincs.
    - Na látod! *****

Meghívják a rendőrt hajtóvadászatra.
    Elengedik a kutyákat, a rendőr lő, egy hajtót megsebez. Elviszik a sebesültet, folyik tovább a vadászat, a rendőr megint lő, megint egy sebesült. Ez így megy néhányszor amikor a házigaza megunja a dolgot és rászól rendőrre:
    - Ennyire nem tud bánni a puskával? Már az ötödik hajtót lövi meg!
    - Hát nem hajtóvadászatra jöttünk?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.10.16
    alex0824, Farmer*54, Kergekacsa és 10 más kedveli ezt.
  10. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Hahóó! Nagy kép.

EltévedTEK

– Jó napot bátyám!
    – Adjon Isten! Aztán mi járatban Karmacson, ahol még a madár sem jár?
    – Azt nem mondhatjuk meg, mert titkos. Annyit elárulhatunk, hogy a TEK-től jöttünk, és a Kossuth utcát keressük.
    – No, ebben az esetben maguk nem jó irányba mennek.
    – Ezt már mi is tudjuk, de sietünk, úgyhogy gyorsan mondja meg, mert nincs időnk társalogni.
    – Na, akkor gyorsan mondom. Tudják, hol van a Kissék boltja? Akiknek a lányát tavaly vette feleségül a Nagyék középső fia?
    – Nem tudjuk.
    – Miket is beszélek, én hülye vénember! Nem a középső fiú vette el a Kissék lányát, hanem a legnagyobb!
    – Erre most nincs időnk. A Kossuth utcát keressük.
    – Na, éppen azt mondom. Induljanak el a Horváthék borkimérése felé. De nem kell elmenni odáig, előtte két házzal, ahol a bolond Kovácsék laktak tavalyelőttig, forduljanak balra.
    – Az a Kossuth utca?
    – Az még nem. Ott lesz egy földút, de lehet, hogy már betonos, mert a tavasszal odaköltözött valamelyik fejesnek a babája, aztán tudják, hogy van az ilyen…
    – Köszönjük bátyám! Még csak annyit mondjon, tudunk itt tovább menni?
    – Hogyne tudnának! Csak akkor egyenesen belemennek az állami gazdaság halastavába. Úgyhogy inkább azt mondanám, hogy forduljanak meg ezzel a sok harckocsival, és menjenek vissza a kereszteződésig.
    – Megfordulni? Itt, ebben a keskeny utcában?
    – Hát hol máshol? Ez az utca van itt, nincs másik. Ha ez az utca most egy másik lenne, akkor ugye azt mondanám, hogy ott forduljanak meg! A kereszteződés után lesz egy templom, ott már mindenki meg tudja maguknak mutatni, hogy melyik a robbantós fiú papájának a háza. forrás - facebook.com No akkor egy vidió is, így nem nő a hsz.

alex0824, Farmer*54, DCveréb és 9 más kedveli ezt.
  11. nyific

A fodrász műve kész!,... még el sem áztam.:)
    Mikor megláttak a kis cukrot kéregetők, csak úgy jöttek...
    sokan, mind tőlem szerette volna kapni.;)
    Lehet ez a frizurámnak köszönhető???.... nagyon valószinű.xD

alex0824, Farmer*54, DCveréb és 9 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Úgy látszik, ez ma egy figyelmetlen nap nekem. :( (Ez tegnap volt.)

Meg a mai is, el se küldtem a hozzászólást. Már másodszor. Vagy a gép csinálta velem a viccet.
    Vagy az almáspite a hibás, mert azóta nem ment el hozzászólásom.

Az event megy, de éjszakára hosszút vetek, mert így nem haladok.

alex0824, Farmer*54, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  13. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Doki grat az eventvéghez, de ilyen áron....:oops::wuerg::cry: Több kolléganőmről is mostanában derült ki a laktóz és/vagy gluténallergia. 30-40 közötti egyebekben egészséges nők.o_O

Alvás, a kedvenc elfoglaltságom:music::p Csak sajnos nem lehet annyit, mint szeretnék;)xD

Ezen a cicuson jót derültem.

alex0824, Farmer*54, DCveréb és 11 más kedveli ezt.
  14. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Díszvendég egy legénybúcsún!

+1 vicc:
    . Egy felnőtt megkérdezi az óvodásoktól, kinek mi a jele, és miért.
    - Az én jelem azért hópehely, mert egyszer a fejemre esett a hó... - feleli az egyik.
    - Az én jelem pedig azért a tollacska -mondja a másik - , mert egyszer a fejemre esett egy toll. Pistike azt mondja:
    - Az én jelem azért a zongora...

Jó Éjt!

alex0824, Farmer*54, DCveréb és 11 más kedveli ezt.
  15. nyific

Édes ez a cicus....:)
    Te miért nem alszol, amennyit szeretnél?? Az alvás fontos!
    Na várom még az aratást, aztán mára elég volt a jóból.:p
    Holnap kezdem majd etetni ezeket a kis lassúságokat. Remélem majd
    nem bujdosnak el, mert nem szeretnék bújócskázni velük.xD

Kergekacsa, alex0824, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
  16. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Nem biztos, hogy díjaznák, ha éjszakás műszak alatt durmolnék. Az kimaradt éjszakát meg nem lehet pótólni a napközbeni 2-3 órás szundikálással.:sleepy::cry:

Matrinca benyalva, most a denevérekkel bírkózom.

Kergekacsa, alex0824, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
  17. gyfa

gyfa Fórum hercege

Szép reggelt!

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.ne...=6a58ed3a818487ff491cf1010e31e950&oe=58A1112F
    :p

Ezek a kis görcsök, amik kéregetnek a farmon, olyan lassan jelennek meg, hogy nem győzöm kivárni. Megetetek 3-4-et, a többi meg nem jön. Ha meg elfogy a finomság, akkor meg ott tolonganak.....:music:

Á, morcos vagyok ma reggel, inkább megyek a dolgomra..:sleepy:

Egy fickó hazajön a mexikói nyaralásáról, és a barátainak élményeiről mesél.
    - Szörnyű dolog történt ott... Képzeljétek a helyzetet: indiánok jobbról, indiánok balról, indiánok előttem, indiánok a hátam mögött...
    - És mit csináltál?
    - Mit? Megvettem az egyik takarót, amit árultak.

Megtörtént ügyfélpanaszok és a rájuk adott válasz:
    - A napokban vásároltam a fényképezőgépemhez vakut, de nem működött.
    - Kedves Vásárló! Megvizsgáltuk a készüléket, nekünk működött, igaz, mi tettünk bele elemet.

- A Gazdálkodj okosan! társasjátékban nem volt annyi játékpénz, hogy az egész családunk, azaz négy fő játszhasson.
    - Kedves Vásárló! Nagyon sajnáljuk, de a játék tervezői - mint az a dobozon is olvasható - bevallottan az életszerűségre törekedtek.

- Én egy kiló zselés szaloncukrot vásároltam, de a fele kókuszos volt.
    - Kedves Vásárló! Legyen kedves majd 145 forintot fizetni, az árkülönbözet miatt.

- A feleségem által vásárolt vibrátor nem vibrál, és hamar túlmelegszik.
    - Kedves Uram! Vibrátort nem árulunk, de a felesége által vásárolt hotdog-sütő munkatársaim szerint kifogástalanul működik.

- Az Önöknél vásárolt kínai úti hajszárítót nem tudom használni, mert a készülék kábelét már a kimenetnél elvágták.
    - Kedves Uram! Az említett hajszárító érintésvédelmét csak így tudtuk az európai szabványoknak megfelelően megoldani.

- A postán küldött fogyasztóportól habzik a szám és kihullott a hajam!
    - Tisztelt Fogyasztó! Amennyiben visszaküldi a megmaradt autópolírozó vegyszert, korrigáljuk a sajnálatos kézbesítési hibát.

- Néhány napja vásároltam Önöknél egy alsónadrágot, amely elszíneződött.
    - Kedves Vásárlónk! Mindenkivel előfordulhat ilyen baleset, köszönjük, hogy megosztotta velünk ezt a titkát.

Tanárnő kérdi az iskolában:
    - Gyerek kinek mi hiányzik otthon?
    - Nekünk még nincs autónk! - mondja Ferike.
    - Nekünk még nincs videónk! - kontráz Józsika.
    - Nekünk már van mindenünk! - böki ki büszkén Móricka.
    - Tényleg?
    - Persze! Múltkor hazajött a fater, belehányt a szekrénybe, anyám meg azt kiabálta: "Na, már csak ez hiányzott!"

Kergekacsa, Tavirózsa, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  18. nyific

Jóreggelt!:)

Hát ez bizony kevés! A nappali alvással nem lehet pótolni az éjszakait.
    Ezek szerint Te mindig álmos vagy...... na én biztos nem bírnám ezt, amit Te csinálsz.
    Na ezek a kis pimaszok....huncutok.xD Ha várod Őket nem jönnek, de, ha éppen nincs cukrod,
    akkor meg ott állnak sorban.

Kergekacsa, DCveréb, Tavirózsa és 10 más kedveli ezt.
  19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Úgy látom már többünket is kidobott az ágy:)
    Szép napot mindenkinek!! Mifelénk már terjednek a vírusok, hozok egy kis vitamint, nehogy megbetegedjünk!
    Annamari! A vicceid....nagyon jók, nevetéssel indult a napom, köszönöm:inlove:
    Gizusom! Bizti megint nagyon csini lettél, mint mindig, nem csoda hogy elleptek a kéregetők, gondolom kaptál jó sok bókot is cserébe:p:inlove:

Kergekacsa, DCveréb, Tavirózsa és 9 más kedveli ezt.
  20. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Kergekacsa, DCveréb, Tavirózsa és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.