Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Aloha Iboly

Engem már nem is szeretsz ?:D :cry:

Kergekacsa, Farmer*54, mimi és 9 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Már hogyne szeretnélek:inlove::p csak Te mindjárt írtad volna a választ a kérdésemre :p

Kergekacsa, Farmer*54, mimi és 8 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

Kinek mi volt a jele az ovodában , és mit dolgozik? :p

Nekem fakanál, és cukrász vagyok. :inlove:

Kergekacsa, Farmer*54, Tavirózsa és 12 más kedveli ezt.
  5. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Nekem pillangó,nem röhögni!
    De nem lettem sem pilóta sem éjjeli pillangó!
    (végül is jobb mint egy kancsó vagy köcsög)
    -.-
    Sajnos betonkeverő ,malteros kanál nem volt de nem is válogathattam!
    -.-

Kergekacsa, Farmer*54, mimi és 11 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Aloha Alex

Jaj de jó volt óvódásnak lenni :inlove: Csak ettünk meg aludtunk :p Nem kellett dolgozni :cry:

7. nyific

nyific Fórum elő legendája

Én óvodába nem jártam, így nem is volt jelem.xD
    Olyan okos voltam,... hogy mindjárt az iskolával kezdtem...;)
    Iboly a turmixoláshoz sok termék kell, és sokféle, na és a rekeszek,
    aranyrekeszbe teszed, de akkor mit nem raksz oda?? husvétit?? almatortát??
    tavaszi koszorút?... stb... az ezüst rekesz még hagyján... de ott is van mindig valami, igaz?
    Nem tudom, ilyen rekeszt lehet-e venni?
    Na itt egy találós kérdés!!:)

Adruka98, Kergekacsa, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
  8. alex0824

Igen!Valóban, alvásidőben mennyi kislányt megvizsgáltam egy idő után nem raktak mellém senkit és az óvónők elneveztek bugyidoktornak!Eleinte csak átvittek a másik csoportba de hát ilyen az egészségügy ott is voltak paciensek!
    :p
    Én már akkor is dolgoztam a homokozóban nagyon patent várakat építettem még a többiek tortát sütöttek ,sajnos cementet nem kaptam!
    :D

Utoljára szerkesztett: 31.10.16
    Kergekacsa, Farmer*54, mimi és 10 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Már olyan fiatalon kezdted? :p
    Bennem a rajzolás , a fogócska, bújócska , maradt meg. :inlove:

-Mi az a bokorban a csontváz?
    -A tavalyi bújócska győztese !

Kergekacsa, granit, Farmer*54 és 11 más kedveli ezt.
  10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

De jó kérdés:) sosem kérdeztem meg anyukámat, hogy mi volt a jelem...csak halványan dereng mintha egyszer mondta volna a pöttyös labdát:music: nem vagyok benne biztos csak abban, hogy sosem voltam nagy játékosxD:p
    A rekeszekkel mindig gondban vagyok, általában kevésnek bizonyul:(
    Lehet venni rekeszt? :music: akkor gyorsan áruld el hogyan, mert kifúrja az oldalamat a kíváncsiság;) az olyan nyalánkságokat mint a húsvéti, almatorta és tavaszi koszorú nagyon ritkán használom, ez meg is látszik a haladási tempómonxD
    Te már aprócska korodban is nagyon huncut voltálxD

xDxDxDxDxDxD:inlove:

11. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Miérto_O? A köcsög is szép főleg ha egy népművész készíti:p.
    Na látod, a homok mindig a fejedbe járt, és az alsónemű is csak azért érdekelt, hogy a meleg szerszám ne égesse meg a kezed.xD

Kergekacsa, Tavirózsa, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  12. alex0824

xDxD
    Végül is pályaválasztás előtt álltam!De a munkában a homokozóban gyűjtött tapasztalataimat kamatoztatom!A másikat máshol!
    :D:D:D

Kergekacsa, Gio, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
  13. nyific

Lehet-e rekeszeket venni???? Sajna én sem tudom, de régen még.... mintha
    találkoztam volna... vagy hallottam volna valami ilyenről.
    Na ezt kell kitalálnunk valahogy.:)
    Tényleg Jancsika nem tudod??Nem hallottál valahol erről híreket??;)

Adruka98, Kergekacsa, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Aloha Nyific
    Nem a nemesítéssel kevered? Mert ott lehet venni :p

Kergekacsa, Farmer*54, mimi és 12 más kedveli ezt.
  15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Rántást teszel a pitébe, és így a visszahatóerejével a tolás is benne lesz?

Kergekacsa, Farmer*54, Tavirózsa és 10 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Aloha Leho

Tessék ? o_O Nem értem a kérdést . :cry:

Kergekacsa, Farmer*54, Tavirózsa és 9 más kedveli ezt.
  17. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Sziasztok! Huhh, rég jártam felétek....a hangulat nagyon jó...mindenki a legjobb formáját hozza:)

Tündéri ez a kis legény:inlove: hű...de meg tudnám pusszantani
    Annamari! Isten éltessen sokáig....boldog szülinapot kivánok!:)
    http://image.blingee.com/images15/content/output/000/000/000/3e6/231930213_1475177.gif?4
    Khmm... van Zöld Alma nevű ismerősöm:music:aki egyidős a nagyobb lányommal. A védőnő mikor a rendszeres babalátogatását tette nálunk, úgy ki volt akadva a néven, mint a kakukkos óra.
    Jáááj Doki...ezek az emlékek jobbak mint bármelyik vicc:DSzivesen olvasnék tőled még pár ilyet...természetesen csak név nélkül;)
    Alex...egy mintagyerek voltálxD látod-látod....nem jó szakmát választottálxD

néhány csajozós vicc...

Egy 19 éves fiú randevúzik egy lánnyal. A fiú kisöccse meg akarja tudni, milyen egy randi, ezért elbújik a csomagtartóban. A fiatal pár kihajt a város szélére.
    - Na, igen vagy nem? - fordul a fiú a lányhoz.
    - Hát nem! - válaszol a lány.
    - Jól van, akkor én hazamegyek kocsival, te pedig szállj ki és mehetsz vissza gyalog...
    Másnap a 8 éves kisfiú randevúra hívja a kis szomszédlányt. Felülteti a bicikli csomagtartójára és kihajtanak az erdőszélére.
    Megkérdezi a kisfiú a kislánytól:
    - Na, igen vagy nem?
    - Hát ez meg mit jelent? Legyen igen! - feleli a kislány.
    - Tudtam, hogy pechem lesz! - sóhajt fel a fiú. - Itt a bicikli, menj vissza vele, én meg majd megyek gyalog

Egy kisvárosban az öreg pap belefáradt, hogy a hívei gyónáskor mindig arról beszélnek, hogy megcsalták a párjukat. A vasárnapi mise után így szól a gyülekezethez: - Elegem van belőle, hogy mindenki azt gyónja meg, hogy megcsaltam ezt, vagy azt. Kérlek benneteket, hogy ezután csak annyit mondjatok: elbotlottam. Fél év múlva az öreg pap nyugdíjba megy, jön helyette egy fiatal, de senki nem említi neki, hogy mit jelent az "elbotlás". A fiatal pap az első vasárnap után, a gyóntatás végeztével felkeresi a polgármestert: - Uram, valamit tenni kellene a városban a járdákkal, mert minden hívem arról panaszkodik, hogy állandóan elbotlanak. A polgármester hallva ezt, hátradől a székében, és nevetni kezd. - De kérem!Mi ezen olyan mulatságos, hiszen az ön felesége is kétszer elbotlott a múlt héten!

A mozi sötét nézőterén egy hang megszólal: - Elnézést uram, ez nem szoknya, hanem reverenda! Pár perc múlva ugyanaz a hang: - Na, most már elhiszi?!

A 82 éves Józsi bácsi elmegy a kupiba, és így szól a madámhoz: - Kézcsókom, egy hamvas, húszévest szeretnék! Madám: - De Józsi bácsi, maga azon már rég túl van! Józsi bácsi: - Igen?! Rendben, akkor fizetek!

Kergekacsa, Gio, greenfields és 13 más kedveli ezt.
  18. nyific

Nem, nem.... azt tudom, hogy a nemesítésnél lehet venni. :)
    Ezek szerint... arany, ezüst, ja meg gyémánt, pláne..... azt nem lehet.
    Lehet régen volt erről szó, de soha nem lehetett venni, az biztos.
    Köszi Jancsika.
    Sziszikém a vicceid csúcs.... a kisfiús, kislányos nagyon édes, persze a Józsibácsis
    sem kutya.xDxDxD

Adruka98, Kergekacsa, greenfields és 11 más kedveli ezt.
  19. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Nekem az óvodáról három emlék ugrik be:
    Unokaöcsém elég sokszor hazaszökött nagymamámékhoz (náluk laktak akkoriban) és mindíg engem küldtek gyalog haza érte, 7-8 utcányira laktunk az óvodától. Persze mindíg a góré alá bújt el, ami eléggé alacsony lábakon állt, és be kellett másznom alá, hogy kiráncigáljam onnan és visszakisérjem.
    Volt egyállami gondozott nagyon rossz fiú a csoportunkban, aki egyszer nekilökött a karosszéknek és lett egy vérhólyag a számon belül.
    Ballagásom előtt kaptam keresztanyámtól egy pár Szegedi bojtos papucsot, amit az egyik lány a csoportunkból megirigyelt és lekapta a lábamról, majd bedobta az udvaron lévő mély pottyantósba:cry:
    Valamint isteni finom volt az akkori limonádé amit ott kaptunk.

Kergekacsa, alex0824, greenfields és 9 más kedveli ezt.
  20. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Szép Reggelt !!

Óvodai jel ?? Nem emlékszem, de arra igen, mennyire utáltam.. :( Az oka egyszerű : a Vezető Óvónő : Jó-Anyám volt.... Ez egyet jelentett azzal, amint megpillantott, kereste a megfelelő sarkot, ahová állitani fog, úgy 10-percen belül.. / ,,úgy is csinálok majd valamit" /
    Pár hónap után már nem is érdekelt, beértem, kerestem egy sarkot, és vigyorogva beálltam.. Mikor nagycsoportos lettem, (volna !! ) úgy döntöttem, átigazolok másik csoportba, vagy nem megyek többet... Szegény Etelka Óvónéni, mivel nem volt gyermeke, még engem is tudott imádni...

Nagyon MÁS... !! Csak kifejezetten erős idegzetűeknek !! Tegnap irtam egy megtörtént esetről, 88-ból, ma egy tegnap történt szivszoritó tragédiáról kell megemlékeznem.. A Család minden Tagja az én Betegem, s egy utcával laknak feljebb.. Az Apa, jó ismerősöm ...Volt :(
    http://www.pecsistop.hu/tartalom/cikk/484246_borzalmas_tragedia_ott_gazoltak_halalra_ahol_a_fia

alex0824, greenfields, Gio és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.