Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!
    Ma nem lesz vacsira hamburger :eek:marad a tegnapi megmaradt pizza xDxDxDés már meg is van a felhő :p

alex0824, mimi, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Köszi szépen a gratulációkat a férjem nevében.:)
    Át is adtam, ... megkérdezte, Ti honnan tudjátok, hogy Szülinapja van?..
    Na kitől??... Mondom tőlem...... Elmondtad??... persze,.. hisz a Barátaim Ők. :)
    Na Doki által hozott videók:music: tényleg két esélyesek, vagy sírsz, vagy nevetsz rajtuk,
    de inkább az előbbi........ szégyen.:oops:
    Persze latin tanulás nincs, de azt kevesen is tanulták, ... na de történelem... irodalom...???
    persze "nagy emberek" beszédei.... most azt kell tanítani.:sleepy:
    Ibolyom ezt a felhősor vásárt... én sem kommentálnám.
    Breki látom Te beosztással élsz...;)

Utoljára szerkesztett: 11.11.16
    Andi11, Adruka98, titjungne és 11 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Na ne mááá, a pizza elfogyott, én ettem meg az utolsó szeletkét:pxDxD ha nincs hamburger..... na nem bánom, jó lesz a csülök is sült krumplival, a salit rád bízom, minden fajtáját szeretem;) a csülök azért szép nagy legyen, mert Jucusom már régen jutott hozzá:p:inlove: a felhő nálam is meg van, kell az esernyő hozzáxDxD

alex0824, mimi, gyfa és 6 más kedveli ezt.
  4. breki072

Mondom,hogy megvan a pizza fele, :Dnem válogatni:p ez lesz vacsira :Dha csülök akkor nix felhő xDxDválasz xDxDxDna pá nektek mentem csucsukálni mert este meló van, cég + tenyésztés nagy melók biza o_O:eek:xDxDxDxDxD

alex0824, mimi, gyfa és 7 más kedveli ezt.
  5. iboly54

Jó vannnna, akkor meghunyászkodok és az asztalra csapok xDxDxD:p legyen a csülök és a felhőxDxD:p:p

alex0824, mimi, gyfa és 7 más kedveli ezt.
  6. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Egyetértek teljes mértékben!!:)

alex0824, mimi, hangyácska77 és 8 más kedveli ezt.
  7. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Csak itt, csak most, csak nekünk:Csülök
    Ja és a felhő.;)xD

alex0824, kukac42, DCveréb és 9 más kedveli ezt.
  8. iboly54

Katám! Te már hóembert is építettél? :pxD
    Nem csak a tenyésztés a fontos ám.... az sem mindegy mi kerül az asztalra vacsoraidőben, főleg mikor ilyen stressz helyzetek előtt állunk xD
    Jucus Drága! Kiharcolom a vacsoránkat, ha Brekink nem hozza, mert elalszik v a tenyésztés padlóra küldi, akkor nekiállok főzni xDxD

alex0824, kukac42, DCveréb és 9 más kedveli ezt.
  9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    A csülök illata idevonzott engem is:) Ma jóformán semmit sem csináltam, de 2 óra után olyan fáradtság jött rá, azt hittem ülve elalszom. Reggel 3/4 7 kor hozták kislányom szekrénysorát, nyolc óra volt mire felvitték a lakásba. Magánházba sem könnyű a beköltözés, de egy társasházba:wuerg: Ilyet rendelt Orsikám:
    https://www.outletbutor.hu/media/ca.../6/2668_1405326602_messina_sonoma_t_lgy_1.jpg
    Nagyon szép, legalább is nekem nagyon tetszik, picivel sötétebb, mint a laminált padlója. Aztán ő bement a volt tulajjal Szegedre a gázt és villanyt átíratni a nevére, én hazajöttem, elmentem bevásárolni neki általános dolgokat: felmosószett, papírtörlő, Wc kefe-papír, fogvájó, mosogató szivacs, stb. , tudjátok ami a mindennapos élethez nagyjából elengedhetetlen használati dolgok. Ott is hagytam mindjárt 30 ezret, és ezek tényleg csak apróságok.... Mikor hazaért Szegedről, visszamentünk a lakásába, hogy felvigyük a dolgokat, s mivel várta az asztalost, addig ő hozzákezdett mosogatni az edényeit amit innen elvittünk már tegnap, én feltöröltem a 2 szobát. Egy óra volt, mikor hazaértem. Aztán ettem egy kis hideg kaját, ő meg készülődött mert a kollegákkal mentek ki egy környékbeli önkormányzathoz munkakapcsolati látogatásra. Minden év őszén meghívják a mü-i kp munkatársait, egy, az ő általuk előállított élelmiszerekből készült vacsorára. Nagyon tisztelik egymást oda-vissza. Ilyenkor lehetőségük van a mü-iseknek megnézni azt hogy egész évben mit állítottak elő a községben a közmunkás programban.

alex0824, kukac42, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  10. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Kuncogók, én megadom magam és legyen béke! Ki-ki vonuljon haza a fajához és ott folytassa a tenyésztést:D!

Húzz már el innen mert mindjárt téged is ledarálnak a tenyésztők a levesbe.
    Kitenyésztettek, de tesó vagy párom nincs csak ez a rakás salátának való! Legalább a Mamikám Kis Harcosa itt lenne játszani:inlove:!

Nyificke Mama, Jó egészséget a Párodnak Szülinapja alkalmából! Alant a nóta neki szól.

Találkozik a kismalac a bátor nyuszikával.
    - Szia, bátor nyuszika! Te tényleg nem félsz a rókától?
    - Tényleg.
    - Veled tarthatok? Hallottam, hogy pont erre vadászik, és nagyon félek.
    - Gyere.
    - Te bátor nyuszi, már érzem, hogy itt a róka a közelben. Biztos nem félsz?
    - Biztos.
    - Már látom is, ott vicsorog. Hogyhogy téged nem esz meg?
    - Néhanapján viszek neki egy malacot.

- Miért nincs a halnak haja?
    - ???
    - Mert sosem tudná megszárítani..

Két majom ül a ketrecben. Mindkettő banánt eszik, de az egyik nem hámozza meg, hanem csak úgy eszi. A másik megszólal:
    - Te nem hámozod meg ?
    - Minek? Tudom mi van benne.

Egy nő talál újsághirdetést: "Fajtiszta németjuhász rendőrkutya eladó, ára: 1000 Ft."
    Az asszony megörül a jó vételnek, azonnal felhívja a megadott számot, és megrendeli a kutyát. Hamarosan kiszállítanak neki egy koszos, ápolatlan kis korcsot. A nő felháborodva telefonál:
    - Hogy merték ezt a ronda korcsot fajtiszta rendőrkutyának nevezni?
    - Asszonyom, ne tévessze meg az állat külseje, a Titkosszolgálatnál szolgált.

Ül a nyuszika az árokpartnál és egyre csak azt mondogatja hogy:
    - Bocika, Bocika...
    Arra megy a medve, megsajnálja a nyulat, és az árok fölé hajol, mire a nyuszika egyetlen mozdulattal az árokba löki:
    - Macika, Macika...

Agresszív kismalac sétál az erdőben, találkozik Nyuszikával. Hozzávágja a palacsintáját, mire a Nyuszika:
    - Ez szándékos volt?
    - Nem! Lekváros!

Tanító néni az iskolában:
    - Marika, mit fogsz csinálni, ha olyan nagy leszel, mint én?
    - Fogyókúrázni!

A dagadt tanárnő a gyerekeket kérdezi:
    - Na, ki tudja megmondani nekem, hogy mit ad nektek a tyúk?
    - Tojást!
    - Nagyon jó! És azt meg tudjátok mondani, mit ad nektek a kecske?
    - Kecsketejet!
    - Bravó! És mit ad nektek a tehén?
    - Mindenféle ****** házifeladatot meg dolgozatot!

Felmérést tartanak, hogy ki szerint mennyi idő alatt lehet megtanulni kínaiul?
    Megkérdezik a tanyán élő Józsi bácsit:
    - Hát, ha minden időm rá fordítom talán 4-5 év...
    Aztán egy egyetemen tanító professzort:
    - Véleményem szerint én 1-2 év alatt meg tudnám tanulni!
    Majd a főiskolás diákot:
    - Szerinted mennyi idő alatt lehet megtanulni kínaiul?
    - Miért? Holnap ZH-t írunk?

Történelemórán a tanár kérdezi, hogy ki tudja megmondani, hány dúlás volt Magyarországon? Pistike jelentkezik, majd magabiztosan vágja rá:
    - Három! Tatárdúlás, Törökdúlás, Felszabadulás.

Egy kubai iskolában történelem órán híres külföldi emberekről tanulnak a gyerekek.
    - Miről volt híres Kolombusz Kristóf? - kérdi a tanárnő.
    - Vízum nélkül jutott el Amerikába...

alex0824, kukac42, Tavirózsa és 9 más kedveli ezt.
  11. breki072

Hm oké ez van telhetetlenek,:D legyen mind három :D:inlove:

alex0824, Farmer*54, kukac42 és 9 más kedveli ezt.
  12. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Csülök jöhet, minden mennyiségben:D:D
    Felhőt nem akarok látni sem, az összes ablakom megpucoválva, jól elfáradtam.
    És most mi van, zuhog az eső:wuerg::wuerg::mad::cry:

alex0824, Farmer*54, kukac42 és 8 más kedveli ezt.
  13. nyific

Ti meg mit kuncogtok?? Micsoda illatok, hát most már értem,
    csülök,... persze azt szeretjük.... de a tökfőzeléket, ... ,meg a spenótot nem!xD
    Ti itt lakmároztok, miközben én ,... mint egy múmia fekszem egy gépre kötve.
    Akarom mondani csodatevő gép ez, vagy mi....befóliázva... stb..
    Ma én békacombit kérek,..... ha lesz jó nagy...na akkor szóljatok.
    Különben is a csülök az hízlal... azt hallottam.... eddig nem tudtam róla.:p Jobb lesz,
    ha meghagyjátok nekem..... mert engem nem hízlal.;)
    Brumikám drága vagy, köszi szépen a gratulációt, most adtam át...és köszöni egy
    mosoly kiséretében.:)

Andi11, titjungne, klakli67 és 13 más kedveli ezt.
  14. iboly54

Szia!!! Látom Te is fáztál;) csini vagy nagyon:) igaz csak a buksidat látom:p
    Mondtam kell esernyő a felhőhöz:p nálam ez már szabállyá alakult..... ablakpucolás napján..... esőo_O

Én most valamit nem értek.....nem arról volt szó, hogy 2640 alapmacskával kell kezdeni a versenyt:music: láttam olyan feltöltést, amin csak 2300 az induló, vagy rosszul emlékszemo_O

Utoljára szerkesztett: 11.11.16
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Na igazán disznóság, hogy ilyenkor későn hozod Kata ezt a csülköt. Sajt, teljeskiőrlésű kenyér és joghurt volt a vacsorám, azt is szeretem.
    És a cicás felhő, hogy passzol az eventhez... :)
    Tetszik a szekrény, biztos passzol majd mindenhez. :)

Felhő kész, utána még néhány adagot beraktam, kellenek a tárolókhoz. Egy "rendes" ugrás volt csak. Meg is sértődtem, ezért elmegyek aluskálni. :)

16. iboly54

17. nyific

Na én is végeztem a macskákkal.... mármint az eventtel,
    legnagyobb ugrás egy Maine Coon volt.:) Nálam már ez is valami.;)

18. iboly54

alex0824, Farmer*54, greenfields és 10 más kedveli ezt.
  19. nyific

20. breki072

Iboly annyi alap macsek kel az 5 körhöz! Lehet kevesebb mert ad is vissza.

alex0824, Farmer*54, greenfields és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.