Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Na, várj megyek a macskáid elé cincogni, majd az egér hangra előjönnek:)

alex0824, Kergekacsa, greenfields és 9 más kedveli ezt.
  2. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Köszönöm szépen,gondolok rád,minden rendben lesz,várunk vissza.:inlove::)
    Lehet ezt kellene alkalmazni,mert majdnem minden praktikát bevetettem már a cél érdekében:D:D

alex0824, Kergekacsa, greenfields és 8 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép vasárnapot!:)

Kicsit nyomott napjaim vannak, de minden rendben:) Event kész, rózsaól nem sikerült majd legközelebb talán, bár még próbálkozok estig 1-2 fordulóval.
    Szilvi! Itt is kívánok Boldog Névnapot! :) Az az egyet kellene bevetni, azt a majdnemet:p
    Katám! Gratula a rózsa cicushoz! Persze mindenkinek, akinek sikerült kitenyészteni:)
    Breki! Látom ismét remekeltél a tenyésztésben;) mint mindig.
    Marikám! Nagyon szorítunk Neked, hogy minden rendben legyen a műtét alatt és után:)
    Most futok ebédet befejezni, délután benézek!
    Mindenkinek Jó étvágyat a finom ebédhez!:)

alex0824, Kergekacsa, greenfields és 9 más kedveli ezt.
  4. .sylvia72.

Iboly!Itt is nagyon köszönöm.:inlove:Nem akarja az az egy:D

alex0824, greenfields, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  5. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hahó Kunyhó! Boldog Névnapot Szilvia! Györgyi, honnan veszed a kötelező dupla ugrást? Berakom a 4 db középszintű jószágot, 1 azaz egy db eggyel nagyobb és 2db alapot vissza. Ez nem a Baby Boom, hanem egy ocsmány Baby rom. Soha nem volt eventel indítva, mindig külön volt, csak amióta keleti szél fújdogál azóta ilyen trágya az egész. Hoztam egy csoda pamacskát, Gimo a neve.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Egy festőművész elmegy a hegyekbe, hogy témát találjon az új festményéhez. Találkozik a pásztorral, aki a juhait tereli.
    - Lefesthetem a juhait? - kérdezi a festőművész.
    - Dehogy is! Hát ki venné meg utána az összefestett gyapjújukat?

- Hová viszik a beteg nyulat?
    - A nyúlam-bulam-ciára.

Két görénytulajdonos beszélget:
    - És hol alszik a görényed?
    - A lábamnál.
    - És nem büdös?
    - Majd megszokja.

- Hogy született a zsiráf?
    - ???
    - Chuck Norris pofán rúgott egy lovat.

Két bolha beszélget:
    - Te mit csinálnál, ha nyernél a lottón?
    - Hát, először is vennék egy jó nagy kutyát!

Egy autós lerobban egy tanya mellett, és bemegy, hogy segítséget kérjen a gazdától. A tanyán mindenféle állat szaladgál, köztük egy malac falábbal. A látogató rácsodálkozik:
    - Mondja, mi történt azzal a malaccal?
    - Az egy nagyon különleges malac. Az egyik éjjel kigyulladt az istálló, és addig visított, míg fel nem ébredtünk. Addig is kihajtotta az összes állatot a szabadba, és így megmentette mindet.
    - Ez igen! És megsérült a tűzben?
    - Nem, épségben megúszta. Aztán egyszer később ott az erdőszélen megtámadott engem egy medve. A malac épp ott volt a közelben, ráugrott a medvére és leteperte. Megmentette az életemet.
    - Értem. Tehát akkor sérült meg a lába?
    - Nem, kutya baja se lett. Nemsokkal ezután meg kint a szántóföldön felborultam a traktorral, és az maga alá temetett. A malac odafutott, ásott egy nagy gödröt, és ki tudtam mászni a traktor alól.
    - Hát így sebesült meg a lába!
    - Nem még ettől se lett baja.
    - Hát akkor miért van falába?
    - Tudja, egy ilyen különleges állatot nem vág le az ember úgy egyszerre!

Tanév kezdete van, leküldi Isten Szent Pétert a Földre, hogy nézze meg, mit csinálnak az egyetemi hallgatók. Jár-kel Szent Péter, mikor visszamegy kérdi tőle Isten, mit látott.
    - Hát, az orvosi egyetemen tanulnak, a jogon úgyszintén. De a Műegyetemen... csak buliznak.
    Év közepén megint leküldi Szent Pétert. Mikor visszajött, megkéri, mondja el mit látott.
    - Az orvosi egyetemen szakadtak bele a tanulásba, a jogon ugyanúgy. De a Műegyetemen buliznak, lógnak, szórakoznak.
    Év végéig többször megismétlődik a helyzet, mikor is vizsgaidőszak előtt megint lemegy Szent Péter, mikor visszajött, kérdi Isten tőle:
    - Nos, mit láttál?
    - Az orvosin reggeltől estig, megállás nélkül tanulnak, izgulnak, a jogon szintén.
    - Hát a Műegyetemen?
    - Ott már csak imádkoztak...
    - Imádkoznak? Jó! Akkor ezeket átengedjük!

A városi tanító bácsi helyettesít a falusi suliban. Első dolga, hogy figyelmeztesse az ízesen beszélő srácokat a helyes kiejtésre:
    - Gyerekek, figyeljetek: nem vella, hanem villa, nem tenta, hanem tinta és nem penna, hanem... izé... toll!

- Pistike! Először fordult elő, hogy hibátlan házi feladatot adtál be. Hogy lehet ez?
    - Az apukám elutazott a hétvégére és nem tudott segíteni.

A tanár felelni szólítja Pistikét:
    - Pistike, mondd meg mi az egyes szám 3. személy!
    - Őőőőőő...

Földrajzórán feleltetés folyik Európa főbb folyóiról, térképen meg is kell ezeket mutatni. Dél-Európával kezdik, Pistinek jut a Kárpát-medence. Kezével követi a Dunát, és közben alig hallhatóan suttogja:
    - Ez itt a Duna.
    - Jó válasz, de miért suttogsz?
    - Mert ami ebben az országban folyik, arról csak suttogva lehet beszélni.

alex0824, Gio, sziszi1965 és 11 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Marika! Minden rendben lesz, ne izgulj nagyon. ;) Aztán vigyázz magadra, ha hazajössz, nem ám fórumon bóklászni órákig. :)

Képzeljétek, megint kitaláltam egy jó kis kaját. Pénteken a makarónira elfelejtettem sajtot venni, lemenni nem akartam mégegyszer.
    Kelkáposzta volt itthon, azt felszabdaltam zsíron előbb megpirítottam metélőhagymával, utána pároltam. Rádobtam a makarónit, megfűszereztem, lesütöttem zsírjára. Hát valami nagyon finom lett belőle. Jövő héten újra csinálok, annyira ízlett. :)

DCveréb, alex0824, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Brumikám én nem "kötelező dupla ugrást" írtam, olvass vissza mégegyszer.
    "a másik kettő a kötelező ugrásból lett" azaz 2x 4 Brit kék macskából.Azokból szerintem a perzsa a következő kötelező ugrás.;)

DCveréb, alex0824, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  8. .sylvia72.

Köszönöm szépen,:)

DCveréb, alex0824, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  9. greenfields

greenfields Fórum ezredese

DCveréb, alex0824, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  10. .sylvia72.

Nagyon köszönöm.:inlove:Sajnos nem jött elő erre sem,de nem baj,majd legközelebb.:)Nagyon jól néz ki pedig:)

DCveréb, alex0824, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ha legalább egy perzsa összejött volna, már mosollyal zárnám a tenyésztést, így inkább csak leállok.

DCveréb, alex0824, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  12. nyific

nyific Fórum elő legendája

A szülinapi bulinak vége......... nagyon jól szórakoztunk...mi
    lányok 3 szólamban énekeltük a Boldog Szülinapot......:p
    Többek között kapott egy újságtartót, ami régen a kávéházakban volt,
    és kézben lehetett tartani, benne az újsággal.:)

Gratulálok a tenyésztési versenyben résztvevőknek!

Utoljára szerkesztett: 13.11.16
    Andi11, titjungne, klakli és 14 más kedveli ezt.
  13. iboly54

Szép estét! :)

Szívből gratulálok a versenyben elért helyezésekhez Nektek! :inlove: Breki 09. Szilvi 15. Doki 60. és Judit 70. Remélem nem hagytam ki senkit! Nagyon ügyesek voltatok.!
    A következő versenynek én is szeretnék a résztvevője lenni:p nem panaszkodhatok így sem az elért eredmények miatt;)

Jó éjszakát kívánok! :)

DCveréb, sziszi1965, alex0824 és 10 más kedveli ezt.
  14. kukac42

A franc essen bele, hát hiába cincogtam egész délután? No a következő tenyésztésre majd tejszínnel próbálkozom, hátha arra jön az a macsek:)

15. .sylvia72.

Úgy ahogy írod,szerintem teleették magukat aztán cincoghattál,én meg hiába raktam be a tenyésztelepre,ezek csak lustálkodtak.:DLehet a tejszín jó lesz:D

16. kukac42

Jóóóóóóóó reggelt:)
    Kidobtak a minuszok az ágyból! Eskü fázik a nadrágom, olyan hideg van:) Nem baj, inkább a hideg, mint a meleg. Felöltözni tudok, de a hőség miatt a bőröm nem tudom lehúzni!
    Na ezt jó megaszontam megint:)
    Hiába ez már az öregkori elhülyülés lesz:)

DCveréb, sziszi1965, Tavirózsa és 10 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jóó reggelt!
    Befűtöttem a kandallóban, Judit gyere, már jó meleg van. :)
    Csak alá kell tartani a csészéteket, itt a kávé. :D
    Aztán üljetek asztalhoz, kész a reggeli is.

DCveréb, sziszi1965, Tavirózsa és 9 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nem ízlett az én kávém? :oops:

DCveréb, sziszi1965, Tavirózsa és 8 más kedveli ezt.
  19. iboly54

Szia Mimikém! Dehogy nem, mikor elküldtem láttam már a Tiédet is....bocsi :)
    Törlöm az enyémet!

DCveréb, sziszi1965, Tavirózsa és 8 más kedveli ezt.
  20. kukac42

Sziasztok:)
    Mindenki azonnal álljon meg! Minden kávé és minden mennyiségben jól jön:) Már itt üldögélek a jó melegben, elkávézgatok szépen, még a reggeliből is csipegettem, jól kezdődik a nap:)
    Kávét én ultra bénásan iszom, minden mennyiségben:)

DCveréb, sziszi1965, Tavirózsa és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.