Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Ja? Akkor érdemes volt ennyit keresgélnem, na mindegy!

DCveréb, gyfa, hangyácska77 és 9 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Hát persze, hogy érdemes......csináld csak tovább, ahogy elkezdted.;)
    Már alig várom....:p

titjungne, Andi11, DCveréb és 11 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Megérkeztem én is. :) Tegnap már nem tudtam jönni, este 6-ig bennmaradtunk a kislánynál, ott a kórházba is 2 szer rosszul lett :eek:
    leverte a víz, zsibbadt a feje, nem hallott hangokat....szóval ájulásos tünetek. Mindjárt nézték a cukrot, 6,8 :oops: vérnyomás 135/ 90
    Délután azt mondta a vizitelő főorvosnő, hogy szerinte migrén, de sok vizsgálatot végeznek majd. Na én nem vagyok orvos, de hogy a migrénnek nincsenek ájulásos tünetei az tuti:music: tegnap már megvolt az EEG, eredményt nem tudunk. Ma apukája van nála estig, talán vizit után már mondanak valamit. Még szerencse, hogy nincs elkeseredve,:inlove: tudomásul vette, hogy ki kell vizsgálni mi lehet a baja. Egész héten bent lesz előreláthatólag.
    Nem tudom Ti hogy álltok az eventtel, nekem nagyon necces hogy meglesz-e a felhősor, tegnap komfortban volt a sárga, éjjelre is de még mindig hiányzik 128 harmat. Már bánom hogy belekezdtem, csak elment a sok sztrágyám :(
    A TOP-ra már nem is gondolok, de a bennlévőknek szorítok;)

Marika312, DCveréb, gyfa és 11 más kedveli ezt.
  4. nyific

Ibolyom! Szegény gyerek... már most szembesül ilyen rossz dolgokkal.
    Remélem most akkor kiderül végre, hogy mi a baja. Elhiszem, hogy mindig van ott vele valaki,
    nem lehet nagyon jó neki ott a kórházban.
    Kívánom hogy találják meg mi baja minél előbb, hogy kezelni lehessen.
    Nekem még 140 hiányzik..... de már bevettem a le....m tablettát.:)

Andi11, titjungne, Marika312 és 12 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szorítok a kislánynak!!!! Mindig jobb tudni valamit, mint bizonytalankodni. :(

Tudom nem vigasztal, nekem 210 harmat kell még. Bizakodó vagyok. (Ha másért nem, hogy a végén mindig több a felröppenő. :D)

Gizus, azt a tablettát már én is bevettem, de kiderült hogy placebo volt. :D

Marika312, DCveréb, gyfa és 9 más kedveli ezt.
  6. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép vanik a Kuncogóknak! Kedves Ibolya, én sem vagyok orvos bár a neten van pár migrén leírás és gondolom ha elolvasod akkor rájössz, igenis a kislány produkálhatott hasonló tünetet mint az ájulás.:wuerg:

"A migrénaura tipikusan a fejfájással járó migrénes roham bevezető tünete, mely főként fénylő, vibráló, káprázás jellegű látási zavarok és egyéb idegrendszeri tünetek formájában jelenik meg. Fejfájás nélkül, kizárólag látási zavarok formájában is jelentkezhet. Szokásos időtartama fél óra. Amennyiben a panaszok kizárólag látászavarok formájában jelentkeznek, a betegség felismerése nehéz, mivel a betegek panaszaikat szemészeti problémának vélik és az eltérés nélküli szemészeti leletek alapján gyakori a tévesen negatív diagnózis.

A migrén a fejfájások egyik speciális változata, sokan az erős, hosszan tartó fejfájás szinonimájának tartják. A többnyire féloldali fejfájást sok esetben látászavarokból, vibráló, cikkcakkos fényekből álló migrénaura előzi meg. Mozgászavarok is jelentkezhetnek.
    Féloldali jellege miatt a görögök hémikraniának, nevezték, a latin hemicrania forma közvetítésével innen származik az ófrancia migraine, magyarul migrén. Ebben a neurológiai betegségben a népesség 10%-a szenved. Nőknél háromszor gyakoribb, mint férfiaknál. A fájdalom tipikusan visszatérő, lüktető, féloldalas, és rohamszerűen jelentkezik. Hányinger, hányás, fény- és hangérzékenység kísérheti."

No de a lényeg az, hogy miközben sikerült megúsznom azt, hogy egy félnótás tolatás közben nekem jöjjön:eek:, rá egy fél órára borultam a Macipeddel olyan sikeresen:cry:, hogy én voltam alul és a jármű a csekélyke 140 kg-val rajtam:(. Két hölgy a kis segítségemmel felállította a mopedet de én nem tudtam felállni:sleepy:, mert a műtött térdemre nem tudtam ráfordulni, de jött véletlenül egy rendes autós:), aki az elment 30 mellett inkább megállto_O. 30 év körüli Néger Ember volt így nagy betűvel:D, az ő segítségével tudtam felkúszni az ülésbe:sleepy:. Hálálkodtam is nagyon érte mert nélküle még most is ott ülnék:oops:. Zúzódásaimat jelenleg itthon kezelem:sleepy:.

Ő velük akarok játszani.

[​IMG] [​IMG]

Ma, az események láncolata miatt nem viccet hoztam, hanem egy megtörtént esetet.

Megműtöttek! Angliában! Senki ne aggódjon, minden rendben, maga a műtét rutinműtét volt! Ellenben a műtétet elvégző orvosok és nővérek...

Amit meg kell hogy osszak a következő:
    az ápoló olasz volt
    a második angol
    a sebész angol
    az altatóorvos magyar
    a két nővér akik átvittek a műtő előszobába angolok
    aki ott beszélgetett velem vietnámi
    az altatóorvos asszisztense bangladesi
    a másik segéd vagy ki egyiptomi
    akik felkeltettek, három nővérből kettő kínai
    az éjszakás nővérkék indiaiak voltak

a másnapi nővérke spanyol volt
    Ami érdekes az egészben hogy több mint a fele elmondta, hogy MAGYARORSZÁGON végezte a tanulmányait!
    Akkor most, köszönöm szépen a műtétet... Anglia vagy Magyarország?
    Nem tudom, elgondolkodtató!

7. kukac42

DCveréb, Kergekacsa, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
  8. mimi

mimi Fórum elő legendája

DCveréb, Kergekacsa, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  9. nyific

Andi11, titjungne, DCveréb és 12 más kedveli ezt.
  10. kukac42

A bannert nem én csináltam:) Én csak elkértem egy régi kedves banner készítőtől:)

11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Megvannak az eddigi vizsgálati eredmények..... még leírni is alig tudom, szívbillentyű rendellenességet találtak:cry: miszerint átereszt és visszaáramlik a vér, de nem vagyok képben...talán holnap már a lányom jobban eltudja mondani. Fejlődési rendellenességnek mondják, 2 éve volt már szívultrahangos vizsgálata hasonló tünetek miatt, akkor nem vették észre:music:illetve nem volt akkor még?
    Talán holnap jobban eltudom mondani, ha többet v részletesebben elmondják. Annyit mondtak még, hogy nem kell beavatkozás csak figyelemmel kell kísérni. :oops: Nem tudom hogy gondolják, mikor ma 3 szor lett rosszul az orvosok között, akkor mi lesz vele itthon.
    Nagyon aggódok mi lesz ennek a vége:cry:

12. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Azt hittem vidámabb hírekre jövök.:(
    Annamari beteg, Lejla is.:eek: Maci balesetezik. Gyógyenergiát küldöm.
    Iboly nem szabad kétségbe esni, a fő, hogy már tudják mi a baj. Biztos lesznek még vizsgálatok. Gyermekkorban van, még "kinőheti". Sok ember van, akinél elég az odafigyelés, rendszeres ellenőrzés.

Toposoknak nagy drukk!

Gizus nagyon csini lesz.

A harmatot meg inkább hagyjuk, bár már látom az alagút végét.:sleepy:

Most kissé távirati stílusban ennyi, melózom tovább.

Marika312, DCveréb, iboly54 és 11 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ibolyom, együtt érzek veletek!
    Még 102 harmat kell, hogy meglegyen az ezüst papír, az már csak meglesz.
    Nyomtatót kell dokihoz vinni, délután segítséget kapok, hogy a tv falra kerüljön. Majd jövök. :)
    [​IMG] ... csak hogy éhen ne haljatok. :D

Marika312, DCveréb, iboly54 és 10 más kedveli ezt.
  14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Jó reggelt Mindenkinek!
    No én már az ezerből kiestem, de hajnalban már Brekuszom is a sorsomra jutott. Nem dobálok be többet a TOP-ba, majd csak a megmaradt eventnövényeimet. Nekem már csak 4 ezüst papír hibádzik és készen leszek.
    Ibolyám együtt érzek veletek, reméljük tudják majd kezelni.
    Mimikém köszi a reggelit, már épp elkezdett a gyomrom korogni az éhségtől. Megyek is eszem egy kis kőrözöttet kiflivel, papa előért a boltból a kiflivel, a kőrözöttet meg én készítettem tegnap előtt este.

DCveréb, iboly54, Kergekacsa és 10 más kedveli ezt.
  15. breki072

breki072 Fórum elő legendája

alex0824, Marika312, DCveréb és 10 más kedveli ezt.
  16. nyific

Jóreggelt!:) Tudtam én, hogy jönni kell, mert valami finom illatot éreztem.:p
    Breki nagy vagy!!! Ezt a finomságot, megtaláltam a rávalót is... nyami:p

Iboly.. nem is tudom mit mondjak,.. a lényeg.. megvan hogy mi a baj, most már
    oda kell figyelni... hogy ez elmúljon... vagy gyógymóddal, vagy lehet.. igen, hogy kinövi.
    Nálatok is van baj elég..... csoda, hogy bírod ép ésszel.:sleepy:
    Annamari is még mindig beteg?? Gyógyulj már meg, hallod??
    Brumi biztos hamar meggyógyítja magát... és jön remélem.
    Event éppen hogy kész lett. Na még jó... utolsó nap.:mad:

Andi11, titjungne, alex0824 és 12 más kedveli ezt.
  17. breki072

Tényleg ki látta kávés lányt!!
    Nekünk van rá gyógymód :D igaz nagyon drasztikus de a hatás az xDxDxDxD
    Kérem szépen bakancsban páros lábbal ugrálni az adott fájós területen :eek:o_OxDxDxDxDegyből gyógyulttá lehet nyilvánítani csak az előkészület látása véget :D

alex0824, Marika312, DCveréb és 10 más kedveli ezt.
  18. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok!

Köszönöm szépen, én már sokkal jobban vagyok :). Még fájok kicsit, de ez már semmi ahhoz képest, amilyen múlt héten volt.

Iboly, jobbulást a Nagylánynak, remélem, hogy minél hamarabb túl lesztek ezen az egészen.... addig is kitartást Nektek!!

Mimi, köszi a kávét és a reggelit, vigyázz magadra nagyon, nehogy Te is megbetegedj!!

TEEEE Zöldek Legzöldebbje!!! Ennyi kedvességet :eek:, nem is tudom....o_O. Inkább ezzel foglalkozz:p:
    http://data.pixiz.com/output/user/frame/preview/api/big/9/7/3/5/2425379_b1828.jpg

Utoljára szerkesztett: 23.11.16
    Gio, alex0824, DCveréb és 10 más kedveli ezt.
  19. breki072

Szia!
    Na most az van tényleg berezeltem :cry::cry::cry:
    nézzétek már mint néz rám xDxDxDxD
    itt van itt van csak ne xDxDxDxDxD

Gio, Tavirózsa, alex0824 és 10 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Azért még találtam egy lángost, el is pusztítottam. :D

Tavirózsa, alex0824, DCveréb és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.