Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kimásztam az ágyból, két köhögés között jövök, Katának, Doki saját Katalinjának boldog névnapot, utána is mosolyos életet kívánni.

Eddig se katica nem jött a vonatról, csak sárga, narancs ólak, ha kezdő lennék, örülnék. ;)
    A vett ólak (6 ill. 5) ugyanilyen színvonalon "kényeztetnek".

Jó éjt, megyek vissza a köhögőbe.

ljanika6, Farmer*54, hangyácska77 és 8 más kedveli ezt.
  2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Szerintem ne akard a menyétnek még a menyét is, mert ilyenkor szokott jönni az " juszt se jön be" efektus:)

ljanika6, Farmer*54, hangyácska77 és 7 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Pontosan így van Juditom, ahogy írod. Juszt se jön... a menyét.. menyét.xD
    Jaj de sokat kellett olvasnom.... Iboly... ne is hagyjátok annyiban, egy jó kardiológus kell ide.
    Remélhetőleg kinővi... ez lehetséges, szerintem.
    Alex... nagyon jó vagy, én elhittem, hogy indultál.xD
    Persze, miért ne indulhattál volna,... de nem is láttam a nevét a magyarok között.:)
    Mimikém gyógyulj meg ... de gyorsan ám.... kúra ezerrel!:)
    Marikám.. látom betartod az orvosi utasításokat... jól teszed, a szemed meg,
    jobb lesz, mint valaha.:)
    Erikának innen is gratulálok, és még egy szomszédom van bent a TOP 1000-ben.
    Ő demkom gazda.:) Neki is jár gratuláció,....

4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt! [​IMG] Jobban vagyok kicsit.
    [​IMG] Mindenkinek hoztam, csak nem látszik a képen. ;)

ljanika6, Kergekacsa, greenfields és 8 más kedveli ezt.
  5. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Gizus itt is köszönöm szépen!!:D:inlove:

Kata boldog névnapot! Tudom tegnap volt, de talán még most sincs késő:)
    Mimi jobbulást!

ljanika6, Kergekacsa, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  6. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Szép Napot, Kuncogók !!

Kicsit ,,korán ébresztett" a ,,Barátnőm, Angina", de sebaj.. Mellém bújt az ágyba, ( jön a hideg-front ...), de ,,Mi" úgy tudunk már együtt lenni, hogy azt a mellettem alvó sem veszi észre, még a lélegzetem is elakad... ( Két puff Nitrát spray- ,,kielégítette"... )

Sajnos, telefonbeszélgetés után, Ibolyának adtam címet, remélem, valóban ,,Jó kézbe kerül a Leilus" , bár ezen eset kapcsán, most általánosságban picit többet írok, mert úgy érzem, fontos lehet..

Nagymamák, Anyukák, Nagyapák !!!

Tudom, van internet, és guggli, de az csak száraz tényanyag, ezért merészkedek pár dolgot tanácsolni..

Nem tisztem más Kollégákat minősíteni, de manapság , amikor a gyógyításra sem jut Személyenként elég idő, ( a minőségről nem is beszélve ! ) Nekünk, Betegeknek kell jobban figyelnünk magunkra, Családtagjainkra, mert a szakmai színvonal.... :(
    Talán, tíz vagy több év kell ahhoz, hogy remélhessük, visszaküzdjük magunkat a pár évvel ezelőtti szintre.. ( Ami, mondjuk, 10, vagy több évvel ezelőtt jellemző volt.. Az, hogy a ,,jól" felkészült Kollégák hamar elkeltek külföldön, köztudott... Eü.-helyzetéről ennyit...

Mit tehet egy laikus ??
    Sajnos, ma az anamnézis ( Beteg kikérdezése ) felvétel elég felületes, háttérbe szorult része az orvosi munkának, pedig, ahogyan a Belgy. Profom oktatta : ,, A jó anamnézis felvétel a Betegünktől = 50% a sikeres gyógyításhoz !! "
    Tehát, visszatérve Hozzánk, laikusokhoz !!
    Sok, Komoly betegség öröklődő, ha nem közvetlenül, akkor vagy a ,,hajlam a betegségre" , vagy mint ,,genetikai hordozás" révén.. Erről a genetikai részről, csak röviden, és érthetően.. Vannak : ,,Uralkodó" ( domináns ) és elnyomható : ( recesszív ) gének az emberi DNS-ben.. Mi ennek a jelentősége ??? A szülő nem tudja, miért lett ilyen, vagy olyan beteg a Gyermeke, hisz sem Ő, sem a Párja nem szenved olyan betegségben.. De !! Itt !!! jön képbe a gondos ,,családi térkép" a Nagyszülők, sőt, a Famíliában előfordult betegségek ismeretéről..
    A Nagyszülők szerepe legalább olyan fontos, egy-egy betegség kialakulásánál, mint a Szülőké !!

Egy gyakori egyszerű példa : A gyermek súlyos cukorbeteg !! Sem a Feleség, sem az Apa nem az ! Akkor honnan kapta ??
    Ilyenkor szokott kiderülni, : Valamelyik Nagyszülő bizony súlyos cukorbeteg volt.. Szerencsére a gyermekük nem lett az !!! Az már más kérdés, nem, nem lett az, de hordozza a betegség génjét.. !! Hogy is értelmezzük ezt ??
    Nevezzük az egészséges gént : X-nek ! A sérült, de ,,elnyomható" gént Z-nek !!
    Anyu géntérképén ez a gén : XZ Nem beteg, csak ,,hordozó" ! Apu géntérképe : SZINTÉN : XZ Ő sem beteg, de szintén ,,hordozó" ! A Gyermeknél fellépő lehetséges Variációk : XX, XZ, ZZ !
    XX : Nem beteg, Nem hordozó
    XZ : Nem beteg, DE hordozó /
    a kor haladtával, növekvő ,,esély" a betegség enyhébb, vagy súlyosbodó jellegű megjelenésére !!
    ZZ : Veleszületetten beteg, de a betegség ,,fajtájától" függ, mikor jelenik meg !

E
    zek után pár gyakori, betegség, melyeknél valószínűsíthető az örökletesség :
    Cukorbetegség
    Magas-vérnyomás
    Szív-érrendszeri betegségek
    Mozgásszervi betegségek
    Daganatos betegségek / vagy azokra való hajlam /

Sorolhatnám még, akad bőven !! Azonban !!! Egy orvos sem tud annyit, mint MI, Magunk, kinél is volt, ez vagy az a Betegség ?? Anyukám ?? Nagymama ??
    Ezért, ha ,,Váratlan" betegség jelenik meg egy Gyermeknél, JÓ, ha a Nagyszülőket is megkérdezik a kétségbeesett Szülők, : Előfordult -e a Családban már hasonló megbetegedés ???

Sokat írtam, de remélem, érthetően.. S miről lehetne fontosabb hozzászólást írni, mint Gyermekeink, Unokáink védelmében Róluk, az Ő Egészségükről ?

klakli, bündihugi, ljanika6 és 15 más kedveli ezt.
  7. nyific

Sziasztok!:)
    Én Malalázom.... nagyon édes az egész.:)
    Betegségek?...... nincs annál rosszabb, ha az ember gyereke,
    vagy unokája beteg. Biztos lehet valamit csinálni Leilánál is,... csak
    egy jó orvos kell hozzá... viszont nem egyszerű találni. Iboly remélem
    lesz gyógymód a kislány betegségére.
    Örökölni lehet egy betegséget, ill. a hajlamot. Az én férjem Édesapjától örökölte
    a meszesedésre való hajlamot...miután volt több apróbb próbálkozás.. tágítás a
    koszorúerekben, de sikertelen volt, így jött a bay-pass... majd utána a billentyű
    cseréje.... viszont most a szivével az égvilágon semmi baja nincs.
    igaza volt Merkely Prof-nak, mikor azt mondta nekem... olyan a férje szive, mint egy újszülötté.
    Nem lesz vele semmi baj.:)
    Hála.... nincs is. Húh... de sokat írtam...... de itt a vége.:)

8. kukac42

Sziasztok:)
    Betegség? Sokan nem vesszük tudomásul, elhanyagoljuk, vagy éppen panaszkodunk, de tenni nem teszünk semmit. Szerintem nem az a lényeg, honnan kaptam, örököltem. Sokkal lényegesebb, ha már beteg vagyok, azt vegyem tényként és aként is kezeljem. Megkeresem azt az orvost, aki számomra a legmegfelelőbb, akiben megbízom , s ha ez megvan, akkor maradéktalanul betartom az utasításait, mert meggyógyulni csak így lehet! Akarni is kell, mert hiába a világ legjobb orvosa, hiába a príma gyógymód, ha a beteg csak dédelgeti a betegségét, de valójában semmit nem tesz, hogy ebből az állapotból kikerüljön. Mert igenis vannak akik meggyógyulnának, csak éppen sokkal kényelmesebb nyavalyogni, sajnálkozni, mint tenni ellene! Mindig talpra kell szökkenni, ha az ember padlóra került és nem kinyúlva pihegni a földön!! Akarjunk megyógyulni, hisz élni jó!

ljanika6, Kergekacsa, iboly54 és 11 más kedveli ezt.
  9. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Arany Virágom !!! Judit !

Te Hol élsz ??? Tudod, hogy mint Embert, Kedvellek, / nem merek ilyet írni : Szeretlek és drukkolok ! / de vegyél egy percet el számomra !! MA : Szegénység van !!! Pénz beszél, Beteg Gyógyul..
    ,,Aki akar, meggyógyul" .. Aham.. A Cukorbeteg csoki 2-3x annyi mint a normál..
    Diéta ??? Miből, mikor több benne a mű, mint az eredeti..
    ,,Élni szép" .. Akinek bénulással járt az agyvérzése, és ma pelenkában, fekve él ??. : Talán meg kellene kérdezni..
    A Betegek védelmében : Nem Rajtuk múlik, hogyan, s mennyire gyógyulnak.. A mai rohanó, :,, a pénzt elő kell teremteni" életmód : Öl !!
    Az orvoshoz : Azok mennek, Akik még élni szeretnének !!! DE !! Ki marad életben mégis ??? Van pénze a gyógyszerekre !! Van lehetősége Pihenni , ( és nem rúgják ki közben ) . Állást váltani, mert ez kifújt ?? Számítani : Család, Unoka, = majd biztosan segítenek.. ???
    Álomvilág.. Egy hétre meghívlak, ülj be mellém, Hallgasd Őket... Azután tudd feldolgozni is !!!

Ninett79, bündihugi, Kergekacsa és 11 más kedveli ezt.
  10. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Nagyon jól esett a sok névnapi köszöntés!:inlove::D(pirulós barifej)

Az előzőekhez röviden: az eü romokban, javulás nem mostanában lesz. Valóban fontos, hogy a beteg is akarjon gyógyulni, de sajnos bár a hit hegyeket mozgat meg, azért csodák nincsenek. Saját több éves tapasztalat.

Betegeknek jobbulást!

Malalás event tetszik, olyan kis nyugis, aranyos. Gőzös szorgalmasan jár, van mit rápakolni.8)

ljanika6, Kergekacsa, iboly54 és 11 más kedveli ezt.
  11. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Vanik! Alex, tegnap benne voltál a híradásokban, hogy egy fiatalembör a tecsóban a sajtpult előtt állva zokog:cry:, miközben a hüvelykujját szopogatja:D. Emberek, itt egy elveszett éhes gyereko_O, aki kecskével rendelkező állattartó nevelőszülőt keres magának:wuerg:. Segítsenek az elhagyott kis árván:p. Doki, én igazat magának teljes mértékben, de ha az embernek nincs ismerős orvosa akkor nincs sok bizalma sem:eek:. Mamikám jó, hogy a Doki írt előttem mert az igazságot írta le hófehérben8). Minden Betegnek, Jobbulást Kívánok!

[​IMG] - Jaj nekem jön az Alex, kenyeret keres.

[​IMG] - Kukucs ki van itt?

[​IMG] - Menyét? - Nincs:sleepy:! Katica? - Isten Éltesse Őket, de hozzám még nem jött.

- Hogy hívják a magányosan álló egérmutatót?
    - ???
    - Robinson Cursor!

- Mit ír ki a Windows Vista, amikor lefagy?
    - ???
    - Astala Vista!

- Mi a női programozó rémálma?
    - ???
    - A végtelen ciklus...

Két informatikus beszélget:
    - Képzeld, tegnap az éjszakai klubban megismerkedtem egy csinos szőke nővel.
    - Szerencsés fickó!
    - Felhívtam a lakásra, ittunk egy kicsit, átöleltem...
    - És aztán, mi volt még?
    - Egyszer csak azt mondja: "vetkőztess le!"
    - Nahát...
    - Levettem a szoknyáját, aztán a bugyiját is, aztán lefektettem az új laptopom mellé az asztalra...
    - Nocsak vettél egy új laptopot? Milyen processzorral?

A férj csak hajnalban ér haza. A neje vészjósló hangsúllyal kérdezi:
    - Hol voltál egész éjszaka?
    - Képzeld, drágám, az új titkárnőm munkaidő végén behozott nekem egy kávét, sejtelmesen rám mosolygott, majd amikor lerakta a kávét az asztalra, szétnyílt a blúza, én nem bírtam visszafogni magam, és belecsókoltam a nyakába, erre ő teljesen megvadult, egymásnak estünk, elvesztettük a fejünket, végül a lakásán kötöttünk ki, és egész éjjel szeretkeztünk.
    - Hazudsz! Fogadjunk, hogy már megint azt a qrva Windowst akartad felinstallálni a gépedre!

A magyar nemzeti válogatott:
    - Kapus: Lékó Péter (ritkán mattolják).
    - Hátvédek: Lagzi Lajcsi (nehéz mellette elmenni), Máté Krisztina (nála "Nincs kegyelem!"), Vágó István (sok embert késztetett már megállásra), Friderikusz Sándor (mindenhol ott van).
    - Középpályások: Grespik László (ha a labdát is olyan szorgosan adja be, mint a bírói keresleteket...), Kiszel Tünde (az Activityben számtalanszor megcsodálhattuk a "Passz"-át), Stohl András (kedvére száguldozhat).
    - Csatárok: Simek Kitty (a gyilkos lövések nagymestere), Erdei Zsolt (egy az egyben bárkit megver) és végül Dévényi Tibor (pontos labdák + bármit kér tőle Lothar Matthaus, Tibi bácsi elintézi!)

Fociszabályok lányoknak:
    - Szöglet kerek vagy ovális stadionban is van.
    - A bedobást nem a szurkolók végzik.
    - A pálya szélén hiába emelik fel a zászlót, attól még nem indul el a vonat.
    - A plexitető alatt ülő játékosok nem a buszra várnak.
    - A 11-est nem csak a 11 számú játékos rúghatja.
    - A VB abban különbözik a Bajnokok Ligájától, hogy a VB-n a Real Madrid játékosai a spanyolok ellen játszanak.
    - A VB abban hasonlít az EB-re, hogy egyiken sincsenek ott a magyarok!
    - A pálya közepén futó kapus a bíró.

Két barát beszélget:
    - Sportolsz?
    - Minden nap jógázom. Hanyatt fekszem a heverőn két órán át, a szememet egyetlen pontra függesztve.
    - Milyen pontra?
    - A képernyőre.

- Ki verte így össze a pofádat?
    - Tegnap kivételesen józanul mentem haza az éjjel, és a feleségem nem ismert meg.

- Egy óra alatt hét korsó sört hajtottál le. Én még vízből sem tudnék ennyit meginni.
    - Hát vízből én sem.

ljanika6, Kergekacsa, iboly54 és 10 más kedveli ezt.
  12. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Ebéd megvolt kis hurka, kolbász, mellette sült krumplival, közben tudtam a dolgommal is haladni.
    Doki teljesen egyetértek! Nagy a szegénység sajnos mindenfelé, s aki egymaga él bizony sok mindenről kénytelen lemondani és itt elsősorban nem a luxusról beszélek. Sokszor a gyógyszereiről is, nem csak kényelemről. De nagy a baj az egészségügyben is. Megszüntették az un elfekvőket, hazaadják a magatehetetlen lebénult hozzátartozót a krónikus belről. Mit tegyen az, aki még aktív korú dolgozó és van még munkahelye is? Ha meg tudja fizetni, max fogad mellé egy ápolót, aki napközben ellátja, de onnantól a saját magánélete megszünt létezni. Nem mehet el egy moziba, nyaralni, kirándulni, stb. Ha nem tudja ezt a verziót meglépni, otthagyja a munkahelyét, mert sok helyen 1 hét táppénzt sem tűrnek, nemhogy hónapokig táppénzen legyen a dolgozó. És igen, nagyon is stresszes életmódot él szinte mindenki, főleg akik még dolgoznak. Ki vannak téve a munkáltató kénye-kedvének. Épp tegnap hallottam: egy tűüzemben egy hölgynek levették mindkét mellét, áthelyezték a polírozóba, holott az orvosa megmondta neki, nem dolgozhat ott. A munkáltató erről külön felülvizsgálati igazolást kért!!!! Kiveszett minden emberség az ilyen munkáltatóból???? Túlterheltek az emberek és ez valahol visszaüt az egészségünkre is, előbb-utóbb. Mindenki félti a munkahelyét, a mindennapi megélhetésének forrását. Sajnos 2 éve kisebbikemnek is negyed órát könyörgött a doktornő, hogy legalább egy hétig maradjon otthon (úgy szédült, hogy nem bírt felkelni én mentem érte és vittem az orvoshoz) és nem maradt otthon, mert nincs aki helyettesítse! Abban a korban mikor én voltam fiatal dolgozó volt hogy 3 hetet voltam táppénzen a beteg gyerekkel és nem néztek ki és nem dobtak ki a munkahelyemről. Igaz a mi főnökünk évente cserélgette a beosztásokat, mindenkinek érteni kellett mindenhez,kivéve a vezetői posztokat. ha 1-2 ember kiesett, a többiek felosztották azok munkáját akik táppénzen voltak maguk között és elvégezték a hiányzók feladatait. Igaz akkoriban egy nagy Tsz-ben dolgoztunk 3-400-an, közel 60 irodista volt, évi több tízezer bizonylat, amit fel kellett dolgozni....Manapság inkább csak kisvállalkozások vannak zömében, kevés foglalkoztatottal, akik igyekeznek nem megbetegedni, mert ha 1 is kiesik a sorból, azt a többiek megérzik. Na most én is jó sokat írtam..... Megyek is, dolgomra.

ljanika6, Farmer*54, Kergekacsa és 11 más kedveli ezt.
  13. nyific

Igazából én egyetértek Judittal..... mert a beteg akarata nélkül, a gyógyulás
    nagyon nehéz,... ismerek én olyan embert, aki több mint 3 éve küzd a legrondább betegséggel,
    vagy kórral.... kemó-kemó után.... de bízik ... és hiszi, hogy meggyógyul.
    Ha feladta volna... már nem élne.
    Nem szabad az embernek elhagyni magát..... igenis meg kell próbálni felállni... még akkor is, ha nehéz,
    és fájdalmas.
    Sok esetben igen... használ a hit, a bizakodás... és az, hogy akarjunk is meggyógyulni.

14. kukac42

Én itt élek ezen a földön nyugodj meg és nem a levegőbe beszélek! Ültem már én is félig bénán tolószékben, neveltem egy keresetből 4 gyereket egyedül.
    Egyikük súlyos cukorbeteg! Amikor a strok után megkaptam lehet, hogy fogok tudni majd beszélni, járni, stb, stb, az járt a fejemben, hogy nem lehet, hanem fogok!! Úgy lett, mert akartam, hogy úgy legyen. Megtanultam újból járni, beszélni, megtanultam, hogy mindent meg lehet oldani csak akarnom kell! Nagyon kell akarnom! Ó persze sokkal könnyebb lett volna sírni az orvosi rendelőben a doktor bácsinak az biztos! De én nem ezt választottam. Nem tudtam én sem megvenni a cukorbeteg gyermekemnek a diétás csokoládét, de megtanultuk együtt, mivel pótoljuk azt ami nem ment a pénz hiány miatt. Igaz könnyebb nyivákolni, hogy jajj, de drága a diéta, mint lemondani bizonyos dolgokról és a nehezebb utat választani! Panelben erkélyen nevelni növényeket, pótlásnak, elvállalni a s...r pucolást is, ha az kellet! Munka van, csak keresni kell, de könnyebb segélyért menni és utána ríni, hogy jajj semmire sem elég a pénzem! Még valami, én lemerem írni, nagyon szeretlek, mint embert, de azt, hogy mit érezhet az az ember aki pelenkában fekve éli az életét azt, csakis Ő tudja megmondani, hogy szeret-e úgy élni!! Volt ilyen rokonom! Arra emlékszem, amikor meglátta az első ükunokáját a karomban, azt "mondta" mondta? Közölte, megérte, még láthattam Őt! Még valami, Te mint orvos tudnod kell elhatárolódni, mert a világ fájdalmát nem veheted a hátadra!
    Továbbra is állítom, nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
    Az optimizmus pedig még senkinek sem ártott meg!

Ninett79, ljanika6, Farmer*54 és 14 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Arra gondoltam , mivel régen írtam ide:oops: , megleplek titeket :)
    A főnök kitalált egy jó sütit :D Én csinálom.:inlove:
    Annyira jól fogy , hogy az elején csak 1 lemez volt a kirakatban a cukrászdában , de már egy héten 10 lemez a minimum :p
    2 dologból áll :
    • A tésztája
    • Az öntet
    Célszerű az öntetet először lefőzni , mert ki kell hűlnie , de nem szabad a hűtőbe rakni , mert akkor megköt
    Akkor kell ráönteni , ha a kisült tészta kihűlt . Ha bármelyik meleg , akkor a tészta beszívja , és nem lesz szép .
    Szóval jó sűrűnek kell lennie , és langyosnak .
    Szóval az elkészítés :
    • 1 L tejszín
    • 1 kg 60 dkg tejcsoki
    • 33 dkg margarin
    Először a tejszínt felforralod , Ha kész akkor elzárod , és a csokit margarint belerakod és elkevered , Nem baj ha nem olvad el , lesz ideje elolvadni , legalábbis nálunk , mert én kb 10 litert főzök , és ki van adva parancsba , ha valaki arra jár keverje meg .

A tésztának az alja nyers linzertészta . Gondolom azt tud csinálni mindenki , és

Kb 5 miliméterre ki kell nyújtani

Arra egy összekevert tésztát kell ráönteni , aminek a Receptje :
    • 50 dkg porcukor
    • 40 dkg liszt
    • 8 dkg kakaópor
    • 2 dkg sütőpor
    • vaniliáscukor
    • 22 dkg margarin
    • 7 db egész tojás
    • 1,1 dl víz
    Ez , összekevered , nem felvered , mert akkor nem lesz jó , szóval ha egynemű lesz , akkor a nyers linzertésztára kell ráönteni .

Ha ez kész , akkor sima lefőzött , hideg pudingot kell rányomni csíkokban .
    De egy újnyi helyett ki kell hagyni

190 fokon kell sütni 25-30 percig .

Ha ez kihűlt , és az öntet is olyan sűrű , hogy már kenni lehet majdnem , rá kell önteni a tésztára .
    Utána be a hűtőbe

Nekem nagyon ízlik :inlove:

---------------------------------------
    ---------------------------------------

Nem tudom ki néz szuperhős sorozatokat , de Amerikában jövő héten lesz egy hatalmas buli:inlove:
    Kedden , szerdán , csütörtökön és pénteken , 4 különböző sorozat :music:
    • The flash
    • Arrow
    • Supergirl
    • Legends of tomorrow
    Egy hatalmas , összefüggés lesz , amerika nyelven crossover :D

Itt az előzetes :inlove:

Ninett79, ljanika6, Farmer*54 és 11 más kedveli ezt.
  16. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

xDxDxDxDxD:cry::cry::cry:!
    Tényleg majdnem zokogtam ugyanis üres volt a hűtő!Oda a terápia!
    :D;)

Ninett79, Gio, ljanika6 és 12 más kedveli ezt.
  17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Juditkám! Akinek van gyermeke, kell hogy optimista legyen! Mert hogy a gyerekemet semmi áron el nem vehetik tőlem, halálomig küzdök és dolgozom, hogy megtarthassam őket, együtt maradhassunk. Van egy nagyon jó barátom, volt kollégám, most 46 éves. Ő sosem optimista, ő realista lett akkor, amikor 16 évesen hazajött koleszból hétvégére, az akkor 42 apja beteg volt(gyógyítható, de nem engedett magához orvost). Vasárnap délután visszament a koleszba, elköszönt az apjától, aki mondta neki, pénteken a temetőben találkozunk. Úgy is volt, pénteken délután hazaért, előtte egy órával vitték ki az apját a ravatalozóba. Mindíg élt benne a remény, onnantól kezdve elvesztette az optimizmusát, a mai napig nem tudok bele ölni egy fikarcnyit sem. Rengeteget dolgozik, idegeskedik igazi roncsember ennyi idős korára(rá van bízva 1200 Ha sztó és segítsége nincs, van pár megbízható régi munkatársa, embere, akikkel oldjon meg mindent. Hiába végzi jól a munkáját, az az istenáldotta termény akkor is ki van szolgáltatva az időjárásnak, a behurcolt férgeknek (harlekin katica)és betegségeknek,csak akkor nyugodhatunk meg, ha aratásig nem éri semmi baj a termést. Ez éves szinten fél év aggódás.... A másik félévre jut más, hiszen volt részed Neked is benne sajnos, tudod jól miről beszélek.

Ninett79, hangyácska77, ljanika6 és 11 más kedveli ezt.
  18. kukac42

Így van ez Györgyikém!
    Van itt egy, pont a témához való kis videó:

Ninett79, Gio, mimi és 11 más kedveli ezt.
  19. nyific

Mi ez a letargikus hangulat...:music:...
    Kérem csak mindig pozitívan kell gondolkodni... és csak előre
    soha ne visszafelé a múltba.
    Arra kell gondolni, hogy ezután már csak jó jöhet.... elég volt a rosszból.:)

Jóreggelt!! Halló Mindenki!! Itt vagyok. Naaaaaa...
    Egy kis zenét hallgatok... mégpedig a szerelem erejével c.
    szinte beleborzong az ember....

Utoljára szerkesztett: 27.11.16
    Dalma-dalmata1212, klakli, mimi és 12 más kedveli ezt.
  20. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Vásárnap Kuncogók! Csak úgy zeng itt az optika meg a huszonegy:eek:. Az elfekvők nem szűnnek meg, hanem átalakítás és fizetős lesz.8) Ezt részben megértem, mert nem az osztályvezető orvos zsebébe vándorol a pénz ha felvesz valakit>:(, hanem állambácsihozo_O. Aki nem feküdt úgy elfekvőbe:cry:, hogy mindennapos volt szinte egy ember kiszállítása a zsákban egy 5 ágyas szobából, az hallgasson:(. Én ezzel befejezem ezt a témát:wuerg:, ha valaki akar írja csak nyugodtan, hiszen nem kötelező a fórum-.-.
    A spoiler alatt egy érdekes dolog lesz, szeretném ha megnéznétek!

Hihetetlenül aranyos pillanatokat örökített meg egy japán apuka, aki éppen a totyogó gyermekét filmezte, amikor a család cicája színre lépett. A macska úgy döntött, hogy majd ő megtanítja a kicsit járni, ezért két lábra állt és maga előtt tolta a járássegítő eszközt.

A cica után a kicsi is megpróbálkozott vele, majd egymást váltva próbálgatták a fából készült játékot. Azt, hogy a cica valóban tanító szándékkal kapcsolódott-e be, nem tudni, de az biztos, hogy igencsak jól szórakozott és láthatóan imádja a tündéri kisfiút.

Jancsika, biztos finom lehetett, de azt nem írtad meg, hogy aki arra ment merre kellett kavarnia a szószt? Mert nem mindegy, hogy jó barát vagy balra át. Tudom, hogy Alex a barátod, de ne engedd be oda, mert kiüríti az egész kócerájt mint a tecsóban a pultokat.

Páciens: Doktor úr, úgy hallottam a testmozgás meghosszabbítja az életet.
    Orvos: A szív bizonyos mennyiségű dobogásra van kitalálva, kár siettetni, hogy elfogyjon. Maga szerint egy sportautó tovább tart, ha folyton adja neki a gázt?
    Páciens: csökkentsem a szeszfogyasztásomat?
    Orvos: Dehogyis, a bor gyümölcsből van a pálinka is, a rizsbor meg jóféle gabonából, ezek nem rossz dolgok, igyon csak!
    Páciens:Van valami értelme, hogy jógázzak?
    Orvos: ne gyötörje a testét, nem az a hosszú élet titka.
    Páciens: De a sült krumpli csak ártalmas növényi olajban kisütve?
    Orvos: hiszen a krumpli egy növény, az olaj is abból van, miért lenne az?
    Páciens: De a csoki csak árt.
    Orvos: Viccel? A kakaóbab is növény, hogy ártana?
    Páciens: Az úszás csak jót tesz az alakomnak.
    Orvos. Az úszás? Nézze meg a bálnák alakját.
    Páciens: De a jó testfelépítés csak fontos.
    Orvos: a kerek is egy jó testfelépítés!
    És végül ne felejtse: nem az a cél, hogy gyönyörű, megkímélt testtel jussunk a sírba, a test arra való, hogy használjuk, egyik kézben egy pohár bor, másikban egy tábla csoki, és élvezzük az életet!

alex0824, Gio, nyific és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.