Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    No én élni akarok, szeretek, nem írok erről semmit inkább! Teccikeltem az írásokat, de csak azért jelezzem olvastam! Bárcsak mindenki egészséges lehetne, az lenne a világ legjobb dolga!
    Kinél mi lesz a karácsonyi menü?? Önzésből kérdezem, mert ötleteket szeretnék lopkodni, no meg recepteket is! Mimi-től remélem sikerül pár fantasztikus sütireceptet elcsennem:) Györgyikém, Gizusom bízok a finom kaja receptekben:)
    Amúgy tudtok valamit Georgáról? Már majd egy éve semmit nem hallottam felőle és nekem bíza hiányzik:(

Farmer*54, Kergekacsa, mimi és 9 más kedveli ezt.
  2. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Juditkám! Hát persze hogy élni akarunk és szeretünk is, csak kibeszéltük a dolgot. Georgával tegnap előtt leveleztünk, nemsokára visszajön közénk (remélem is), nekem is nagyon hiányzik. Nálunk halászlé, rántott hal lesz szenteste, de a halászlevet előtte nap megcsinálom, mert Orsikámat ki lehet kergetni a halszaggal a világból, pedig a rántott halat kénytelen leszek frissen kirántani. Na de majd jól kiszellőztetünk. Neki lehet hogy majd kapros juhtúrós csirkemellet rántok a hal előtt az olajban és burgonyapüré lesz mellé. A halat már megvettem, van a fagyasztóba egy 6 kg-os filézett és egy 5 kg-os szeletelt pontyom. De csinálok krumpli és kukorica salátát is, mert a hideg rántott halhoz és csirkemellhez az is passzol. Persze az elmaradhatatlan töltött káposzta is lesz, de azt megfőzöm még korábban és beteszem a fagyasztóba. Ünnep másnapján meg 2 tyúkból főzök húslevest, a húst megsütöm és párolt rizs meg párolt zöldség lesz mellé befőttel. Valószínű öcsémék is akkor jönnek majd, nem nagy testűek a tyúkjaim, ha heten leszünk rá akkor sem kell félnem a maradéktól. Sütni az elengedhetetlen bejglit, hájas kiflit és valami almásat szeretnék, aztán majd kiderül, hogy mi jön össze az egészből. Remélem a derekam kibírja hogy ne üssön belé a krakk addig sem.
    Tegnap volt nálunk szemétszállítás, de a kukánk az már jó félig van, annyi sz....t kidobálok.
    Ma a következőt főztem: rántani való sertés karajt rézsútosan ketté vágtam (8 kisebb szeletet) Egy kisebb keverőtálba tettem egy jó fél decinyi mustárt, fél dl olajat, 2 gerezd fokhagymát nyomtam bele, jó csipet kakukkfűvet, ezt összekevertem, beletettem a húst,jój átkevertem. Egy jénait kivajaztam, a masszával átkevert húsokat az aljába tettem, Egy magozóval átszúrtam egy egész almát, rákarikáztam a húsra, majd vastagon megszórtam reszelt sajttal (nagylukú reszelőn reszeltem le). Míg a szőnyeget pucoltam, addig meg is sült (kb 1 óra hossza). Csirkemellből nyilván hamarabb kész, de az nekem nem volt itthon.

ursa11, Kergekacsa, mimi és 8 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Györgyikém! Nagyon jó kis menüt állítottál össze;) Judithoz hasonlóan én is kíváncsi lennék milyen ünnepi fogásokat fogtok készíteni, milyen sütik lesznek. Nekem már uncsi a halvacsora, szeretnék valami mást kipróbálni. Persze káposzta nálam sem fog kimaradni.
    1 héten keresztül sütés-főzés, nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaim közé:p de ünnepkor muszáj. Sokan meg étterembe esznek még ünnepkor is, van rá pénz, no meg olyan az igény v inkább a lustaság:music:
    A lényeg a lényeg, várjuk a jobbnál jobb ötleteket és recepteket!!;)
    Hogy álltok a lámpásokkal? Én sehogy xD termelem a gazt és majd lesz valami.
    Elhoztam megmutatni a jótékonysági területet, nekem nagyon tetszik. Remélem sokan adakoztuk, hogy legyen minden gyermek művelt.
    http://kepkezelo.com/images/menb42zuu1tdflm9r8sb.jpg

Farmer*54, Kergekacsa, mimi és 8 más kedveli ezt.
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Hogy állunk az eventtel??... hát én termelem a gazt.:music:
    Karácsonyi menű... a szokásos. Nálunk a hal fontos.
    Persze lesz káposzta--- és kacsasült.. most almával sütöm... van elég almánk.
    Majonézes krumpli, és krumplisaláta a halhoz.
    Kis almaszósz... és sült krumpli a kacsához. Most így gondolom a menűt..... persze
    még változhat... ha....
    A sütemény, természetesen diós, mákos beigli kelt tésztából, és túrós lepény.
    A lányom süt 6 lapos mézes-krémest.
    Túrópogácsa az én reszortom... most így képzelem az ünnepi menűt.
    Mézeskalácsot már sokkal előbb sütök... addigra megpuhul:p
    Georga jól van... a napokban beszéltem vele a farmon, ugyanis a szomszédom is.:)
    Már olvasgat minket... remélem nemsokára jönni fog.

5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ezzel teljesen egyetértek. :) Sajnos nem tudni kinél, miként hat a kemó. Remélem soha többet nem is kell ilyenről beszélnünk. :) Ami biztos,hinni kell a gyógyulásban, szerintem legalábbis. :)

Kergekacsa, mimi, Marika312 és 6 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Farmer*54, Kergekacsa, mimi és 6 más kedveli ezt.
  7. iboly54

8. nyific

Sziasztok!:)
    Szép Napot Mindenkinek!! Nálunk beborult az ég, ebből hogy lesz szép nap???:oops:
    Tudtam én, hogy jönnöm kell, finom kávé.... tea...:p ez már valami.:)
    Köszi..... jót főztetek.:)
    Vajh?? minek az előkészítése ez a karbantartás...kíváncsi vagyok mi lesz.

Farmer*54, Kergekacsa, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  9. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok!

Pár napja csak olvasni volt időm és lehetőségem Titeket. Csak annyit fűznék hozzá az elmúlt napokhoz, hogy sok-sok erőt és kitartást mindenkinek, aki vagy akinek a hozzátartozója beteg. Mielőbbi gyógyulást, javulást kívánok nektek/nekik.
    Tea és reggeli, köszönöm :).
    Kávéból meg sosem elég, hisz tudjátok:
    Akkor most fogjátok meg a kávésbögrét, üljetek le egy kicsit, csukjátok be a szemeteket, és hallgassátok meg ezt a dalt:

(Na ez a zene nem olyan, amilyeneket hallgatni szoktam, mert akkor kb 5 másodperc alatt kiürülne a kuckó, de még a fórum is összeomlana:p:music:. )

Kis mosolyogni való:

Utoljára szerkesztett: 1.12.16
    Farmer*54, Kergekacsa, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  10. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Ezt a cica kedvelőknek hoztam:

Farmer*54, Kergekacsa, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  11. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Köszi az ellátmányt, finom volt.
    December elseje meghozta a havat.o_O:wuerg:

Annamari, szerintem nincs az a zene, amitől a fórum összeomlana.;)

Maci kúrálja magát, remélhetőleg nem traumatológia lesz a vége.:(

Ha már a macskáknál járunk egy nagy kedvencem.

Farmer*54, Kergekacsa, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  12. gyfa

gyfa Fórum hercege

Jóvanna, hát kicsit túloztam :D. A lényeg, hogy nem sokan bírnák meghallgatni :wuerg:.
    Viszont ezt a Hofi-Koós duettet én is szeretem nagyon;).

Nálunk nem esik a hó, pedig a gyermekeim nagyon várják már.
    Pont ma szembesültem vele, hogy már csak 20 nap van arra, hogy karácsonyig készen legyünk a felújítással :cry:, vagy kint töltjük az ünnepeket anyuméknál o_O. A menüről meg még fogalmam sincs 8), de itt már remek ötleteket olvastam:).

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.ne...=7d90d11ec2fb989d0db2b3f5174666d8&oe=58C4D971

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.ne...=0c4b2f83df8ff483b75b495e16a28557&oe=58B5F604

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.ne...=dfeb577c5df29699a4f18e8f686b9c7a&oe=58C61E35

Farmer*54, Kergekacsa, DCveréb és 7 más kedveli ezt.
  13. nyific

Adruka98, Andi11, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Farmer*54, Kergekacsa, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hali!
    Azt hiszem, ebben a hónapban többet járunk olvasni, mint írni.
    Képzeljétek, a nyomtatómat elvittem szerelőhöz, mert nem nyomtatott. Felhívtak, hogy átnézték, de semmi baja. Mondtam nekik, ez a hülye gép úgy viselkedik, mint mi a fogorvosnál. "Már nem is fáj." :D Viszont így nem kerül semmibe. :)

Káposztás pogácsa? Talán bejglit sütök, mert nagyon szeretem, de csak én. Pedig nehéz kicsit sütni. Lehet, hogy inkább valami egyéb mákost keresek a receptjeim között.
    Hal nekem nem lesz, inkább valami pulyka. Még nem tudom, de idehozom a receptet, ha rátalálok.

Termelem a gazt, talán reggel kész lesz a hátizsák mennyiség is. Aztán elkezdem beadni, ahogy jön. Kicsit tartok tőle, hogy megint elbénázom, mint az előzőt. :D

Farmer*54, Kergekacsa, DCveréb és 7 más kedveli ezt.
  16. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

17. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Lassan vége a hajtásnak és akkor pihi :D
    Egy nagy kedvenc zene ami igen menő volt :music::)

amiért meg rohanás volt haza mindig igaz ez film de a zenéje ;):p

18. nyific

Megjöttél Brekikém... de régen láttunk.
    Kell egy kis pihenés is, nem mindig.. csak a meló!:)
    Holnap gyujtogatom a lámpásokat... még ha világos is lesz.:)
    Most viszont már sötét van... így alvás jön.
    Ninettkém gyere el hozzánk, és rád teszek egy pár kilót.:)
    Szép álmokat, rózsás csókokat!;)

Adruka98, Andi11, Farmer*54 és 11 más kedveli ezt.
  19. iboly54

Szia Breki! :)
    Végre pihenésre adtad a fejed:music:;) téli szünet jön? Kellemes pihenést....de tényleg pihi legyen ám!!:p
    Akkor talán többet látunk a kuckóban is :)

Mindenkinek szép álmokat, derűs ébredést! :)

Farmer*54, Kergekacsa, nyific és 8 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Különösen a duplaszaltóst kéne gyakorolnom. :D:D

Jóóóó reggelt!

Farmer*54, greenfields, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.