Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Hoztam a kávét, bocs nem volt időm előbb jönni.
    Tegnap nem volt valami jó napom, Édesanyámat vittem kontrolra, a szokásos féléves ellenőrzés a leukémiája miatt. Szerencsére minden rendben, nem romlott a vérképe:inlove: Húúúúú, milyen utunk volt:oops: végig a 160 km-en sűrű köd, fagyos utak, helyenként szinte lépésben tudtunk menni. De szerencsére nem volt semmi probléma.
    Hazaérvén nagy meglepi volt, a lányok már itt voltak és minden féle télapókkal megrakott csizmákat találtunk:inlove:
    Én már kitettem a kicsikét reggel, nagy volt az öröm, 10 évesen még nem tudják, hogy mi az igazság:p nem is bánom addig jobban örülnek az ajándékoknak;)
    Most futok ebédet főzni, sült hurka-kolbász lesz krumplipürével, leves a krumpli levéből.

DCveréb, greenfields, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

DCveréb, greenfields, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Iboly... most azért egy kicsit örülhetsz...... tudom van még min aggódnod,...
    de legalább édesanyád most rendben van.:)
    A Télapó nálunk is járt ám.... nekem is volt a cipőmben ám valami.;)
    Meg is kóstoltam rögtön... finom volt.:p

Adruka98, DCveréb, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  4. Farmer*54

Nyificke Mama talán csak nem a Mikula apó hagyta ott a csizmácskáját, pezsgővel tele;)? - Egyébként tetszik a zsák amit küldtél nekünk, de elfáradtunk a várakozásba,:sleepy: hogy szétoszd. Alex neked biztos madárpókot hozott az öreg:wuerg:, hogy ne kelljen annyit létráznod:). Györgyi, a Jófogáson hozzád közelebb élő rakott fel egy halom mesekönyvet makói az illető. Vatera nem megbízható. Ibolya szerintem a kicsik is tudják a tutit:D, hogy kihozza a Mikula ajándékait, csak nem árulják el nehogy elkeseredj:p:D. Kukac Mami Nyafijára gondoltam, mikor ezt a kis csomagot összeraktam.

Egy kis zene mert mönök.

DCveréb, greenfields, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Kösziiii, az enyémben Toblerone meg Merci volt. Nyami. ;)
    Most iszom meg a kávét, köszi, eddig dolog volt. A szokásos kenyérsütés meg varrtam. Még kevés kézzel való varrás van hátra, de már sötétedik, villanynál nem lát a szemem.

Tegnap letört az egyetlen szemüvegem papucs-tartója, most gyurmával van pótolva holnapig, holnap találkozom a dokival és az optikussal is.

Elfáradtam, megyek kicsit pihibe.

DCveréb, greenfields, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  6. iboly54

Gizusom! Persze, nagyon örülök Anyukám eredményének:inlove: csak az a többi baj ne lenne már:eek:
    Azért kaptuk a sok finomságot, mert nagyon jók voltunk:p
    Brumikám! A kicsik tényleg nem tudják a tutitxD nagy boldogság nézni a ragyogó arcukat, ahogy bontogatták a csomagokat:inlove:

DCveréb, greenfields, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  7. nyific

Ibolyom...én azért nem voltam annyira jó....;)
    azért mégis hozott nekem a Mikulás ezt,... azt.:p
    Hol lehet Juditom... Barátosném.... nagyon el van tűnve.
    holnap megyek,.. és megkeresem.:)

Adruka98, Kergekacsa, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  8. iboly54

Igaz, hogy én is ritkábban jöttem mostanság, de sajnos sokat kell dolgoznom, főleg most az ünnepek előtt :eek: tudod miért.
    De ahogy visszaolvasgatok látom, hogy a többi kuckó lakó sem nagyon látogatja a kunyhónkat. Biztos mindenki nagyon elfoglalt így az ünnepek előtt. Remélem senki nem beteg.;)
    Gondolom Juditunk is elfoglalt, esetleg a kis tündérbogárral van és nem ér rá velünk foglalkozni. Holnap már meglátod Ő is előbújik, jön az event is.

Kergekacsa, ljanika6, DCveréb és 7 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hogy jól induljon a napotok! :)
    Ma megyek optikushoz. Kíváncsi vagyok mennyibe fog fájni?
    Olyan megtévesztő, hogy már a harmadik adventi vasárnap jön, úgy érzem, mintha az ajtó előtt lenne a karácsony. :)
    Judit, Annamari, Kata, Ninett, Doki, Breki legalább jelentkezzetek be, hogy jól vagytok! Kit hagytam ki? (Sziszi, Szilvi is be szokott tévedni, nem?)

Reggelit is hoztam, csak nem fér ide, akkora tányér. ;)

Kergekacsa, ljanika6, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  10. iboly54

Sziasztok! Szép napot! :)
    Szia Mimikém! Köszönöm a kávét és reggelit, :p most már teli pocakkal és végre kinyílt szemmel elindulok a dolgaimat intézni :)
    Nem tudom mi történik, napok óta csak 1-2 betévedt olvasó van:music: mikor benéztem előbb, azért nem is írtam, mert az estihez kellett volna biggyesztenem a reggeli mondandómat :eek:
    Sziszi és Szilvi teljesen eltűntek a kuckóból, Annamari biztos próbál beköltözni, karácsonyig van dolga bőven.
    Doki jól van, csak más elfoglaltsága van :music: de szerintem délután már mindenki bekukkant, legalább egy köszönés erejéig :)

Kergekacsa, ljanika6, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  11. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Én úgy bereggeliztem, hogy nincs kedvem ebédet sem főzni. Igaz van tegnapról karfiol levesünk, rántott husit gondoltam másodiknak, de nagyobbikom az előbb szólt, hogy menjek át hozzá mert le akar vágni 2 tyúkot és nincs aki elvágja a nyakukat. Mimikém én kicseréltettem a héten mindkét papucsot az orrtámaszon, csak hatszáz Ft-ot fizettem értük. Állíttattam is a szemüvegemen, mert nagyon nyomta a fülem mögött a fejemet, már szinte fájt. Most tökéletes, csak épp a fölső dioptria erős és ezért távolra nem látok élesen, de majdcsak elkészül az új szemüvegem hamarosan.
    Szerintem mindenki készülődik az ünnepre, azért vagyunk kevesen. Szombaton jönnek az ablakosaim a külső párkányokat feltenni. Csúnyán fog kinézni így szigetelés hiányában, 20 cm-rel ki fog lógni a faltól, de legalább nem fog ázni a fal a párkány hiánya miatt. Ha majd tavasszal vagy nyáron le lesz szigetelve a ház külseje, eltűnik a csúfság is. Na menek is, majd később még benézek.

12. Farmer*54

Szép Vanik Mindenkinek! Ma volt egy sms-em egy számról-.-, ami érdekes módon nem elérhető8), és fél órás küszködés után miközben 3x próbált még hívást kezdeményezni>:(, sikerült törölni. Ha lehet,:oops: itt a spoiler alá rakom más ne járjon így azonnal törölje:wuerg:.

0036303444391

Ezt is láttam idefelé.

Mega TP nap:)

Az akció kezdete várhatóan: 2016.12.10 (szombat) 10:00 óra
    Az akció vége várhatóan: 2016.12.11 (vasárnap) 11:00 óra

Fantasztikusan gazdag és színes a macskafélék családja. Ázsiai aranymacska, ködfoltos párduc, jaguarundi és sokmás gyönyörűbbnél gyönyörűbb, macskafélék családjába tartozó fajok fotóit publikálják a Bored Panda nyílt listáján. Ha nagy macskarajongó vagy, akkor érdemes megismerned ezeket a ritka és különleges macskaféléket!

Homoki macska vagy margaritamacska (Felis margarita):D

Kanadai hiúz vagy sarki hiúz (Lynx canadensis):sleepy:

Pusztai macska vagy manul (Otocolobus manul):)

Feketelábú macska (Felis nigripes):sleepy:

Bár nekem az első doromb tetszik a legjobban, de azért az utolsó is jöhetne vele.:inlove:
    Most humor jön azután egy nagyobb cica fog elbúcsúzni mert mönök az aratáshoz felkészülni.

A pap ül a repülőgépen.
    - Atyám, egy kis konyakot? - kérdezi a légi utaskísérő.
    - Milyen magasan vagyunk? - kérdezi a pap.
    - Tízezer méterre a földtől.
    - Akkor sajnos nem lehet.
    - Miért nem?
    - Mert túl közel vagyok a főnökhöz.

Mózes, Jézus és egy szakállas öregember golfozik.
    Mózes elüti a labdát, az beleesik a tóba.
    Mózes odamegy, kettéválasztja a vizet, ismét elüti a labdát, és az a lyuktól pár centire megáll.
    Elüti Jézusa labdát, az ráesik a tóra.
    Jézus a vízen odamegy a labdához, elüti, és az is a lyuktól néhány centire megáll.
    Jön a szakállas öregember, elüti a labdát, de pocsék az irányzéka és teljesen más irányba száll, mint amerre a lyuk van. Ráesik a labda a klubház tetejére, onnan begurul az esőcsatornába, onnan kiérve a sövény alatt begurul a tóba egy tavirózsa levelére.
    Odaér egy béka, bekapja a labdát, de abban a pillanatban lecsap rá egy sas.
    A béka repülés közben kiejti a labdát a szájából, és pont belesik a lyukba.
    Mózes erre odaszól Jézusnak:
    - Mondtam már, hogy utálok apáddal golfozni?

Szőke nő az Andrássy úton beugrik egy ott álló taxiba:
    - Az Andrássy útra, legyen szíves!
    - Már ott vagyunk hölgyem!
    - Hűűű! Ilyen gyorsan? Mennyivel tartozom?
    - Semmivel!
    - Hűűű, de olcsó!

A szőke nő bemegy a gyógyszertárba.
    - Mit kér?
    - A gyerekemnek vitamint.
    - De milyet? A-t, B-t, vagy C-t?
    - Mindegy, még úgysem tud olvasni!

Egy felmérés szerint az Interneten ismerkedő, és a partnerrel a valóságban is randevúzó hölgyek 61%-a mondta azt, hogy kellemes élmény volt a valóságban is találkozni.
    A maradék 39%-ot még jelenleg is keresik...

Ellesett beszélgetés egy 8 éves kisfiú és 5 éves húga között...
    A kislány így szól a bátyjához:
    - Gyere, segíts felinstallálni ezt a játékot!
    Mire a fiú:
    - De buta vagy! Nem tudsz installálni?
    Válasz:
    - Az installálás már megy, csak olvasni nem tudok!

Honnan tudod, hogy 2007-ben élsz?
    1. Több éve nem pasziánszoztál rendes kártyákkal.
    2. Véletlenül a mikrón ütöd be a PIN-kódodat.
    3. 15 különböző telefonszámod van egy háromtagú családhoz.
    4. Reggel az, az első, hogy bekapcsolod a számítógépet, még mielőtt kimész kávéért a konyhába.
    5. E-mailt küldesz a melletted ülő embernek.
    6. Azt mondod, azért nem tartod a kapcsolatot a régi ismerősökkel, mert nincs meg az e-mail címük.
    7. Minden tévéreklám végén szerepel egy internet cím.
    8. Ha véletlenül elmész otthonról a mobiltelefon nélkül (amit életed első 10, 20, 30, 40 évében nem is ismertél), pánikba esel, és máris visszamész érte.
    10. Felhívod a családot, hogy megtudd otthon vannak-e, miközben hajtasz be a garázsba.
    11. Oldalra hajtod a fejed, amikor mosolyogsz.
    12. Mosolyogsz és bólogatsz, miközben ezt olvasod
    13. Még rosszabb: pontosan tudod kinek, fogod ezt továbbküldeni.
    14. Túl elfoglalt vagy, hogy észre vedd, hogy nincs 9-es a listán.
    15. Tényleg megnézted, hogy nincs 9-es a listán.
    16. ....és most röhögsz magadon.

Közmondások a modern kor emberei számára:
    - Amit felinstalláltak estig, összeomlott reggelig...
    - Egy több ezer oldalas szörfözés is egy egyszerű kattintással kezdődik.
    - Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.
    - Ép hardverben ép szoftver.
    - Krisztus koporsóját se őrizték tűzfalak.
    - Bízzál Gatesben, de tartsd készenlétben az install CD-t.
    - Nem halat kell adni az eszkimónak, hanem megtanítani, hogyan használja a Hálót.
    - Játszik vele, mint internetező az egérrel.
    - Ember tervez, Windows lefagy.

Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, baleseti sebészeket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!

13. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Drága Barátosném!
    Születésnapod alkalmából kívánok Neked, minden szépet és jót! Teljesüljön az életben minden kívánságod!

Kergekacsa, ljanika6, DCveréb és 6 más kedveli ezt.
  14. nyific

Juditom köszönöm szépen ezt a kedves.. és szép köszöntést...
    tudod megríkattál. Jól esik, hogy nem felejtetted el ezt a napot.:)

Adruka98, Kergekacsa, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szeretnék csatlakozni és boldog születésnapot kívánni! Adja Isten, hogy mindig mosoly legyen az arcodon, semmi ne fájjon! :)

16. iboly54

Drága Gizusom!
    Itt is kívánok nagyon Boldog Szülinapot, erőt-egészséget, sok boldogságot! :)

17. jojan60

jojan60 Aktív író

Szép Kora-Estét !!

Boldog Szülinapot, Névnapot, Keresztelőt, és minden mást is Gizella !! :) Királyi név, ezért ment is a sapka, a svájci még úton, / Tudom, : frizura / így bukó sisakot nem küldök / !!

Kergekacsa, ljanika6, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  18. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Drága Gizusom!
    Én minden hajnalban a tagok között ha látok ismerőst, aki aznap ünnepli a szülinapját, pár szóval felköszöntöm. De ma senki ismerős neve nem szerepelt ott. Az én fejem meg már olyan, mint a szita, kiesik minden belőle. A névnapok még hagyján, de a születésnapok.....
    Ezúton kívánok Neked nagyon boldog születésnapot, erőben, egészségen, szeretteid körében:

19. Farmer*54

Értem én a csíziót Nyificke Mama, adod az ártatlan ma született barikát, miközben tudtad, hogy jön a Mamikám. Aki hozta neked az egy topánkába perdülünk társait isxD.

[​IMG] :music: [​IMG] :music: [​IMG] :D. Szóval akkor Brumi is hozta a Dömét.

[​IMG] Boldog Egészségben Gazdag Születésnapot & Névnapot, Nyificke Mama!

Kergekacsa, ljanika6, Pocak és 9 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Drága Gizus. Nagyon boldog szülinapot kívánok neked, erőben, egészségben. :)

ljanika6, DCveréb, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.