Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én ilyenkor - hajlamos vagyok kapkodni idegességemben - szépen csinálok órarendet, heti rendet, mikor mire van szükség. Nagyon bele tudok feledkezni akár a tennivalóba, akár a farmba - a fb-ról ne is beszéljek. Nem régóta vagyok ilyen dilis, csak pár éve - na jó, vagy 10 éve. ;)

Jelentem fa díszítve, holnap még barátnő, munka, utána rögtön utazom. Mikor szombaton késő este hazaérek, legyen kész minden. Még begyúrtam egy pitének való tésztát, amit 26-án fogok megsütni mákkal és dióval. Csak a magam kedvére. :)

Remélem, holnap nem zsibbadt karral/kézzel ébredek.
    Aludjatok jóóól!

georga06, Farmer*54, hangyácska77 és 8 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Én most megyek gyorsan alukálni, mert mindjárt reggel lesz,
    és jöhetek aratni.:music:
    Jóéjt Nektek!:)

-Erika31-, HéricsBáró, georga06 és 9 más kedveli ezt.
  3. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kicsit sem vagy lemaradva. Holnap melózok, így még 24.re is marad tennivaló bőven.

Most megyek is vízszintbe helyezem magam.
    Szép álmokat!

HéricsBáró, georga06, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Pihegjél drága. :) Velem kegyesek voltak, azt mondták, holnap már nem kell menni. :)

greenfields, georga06, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  5. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Utoljára szerkesztett: 22.12.16
    mimi, greenfields, georga06 és 7 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

iboly54, greenfields, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  7. nyific

Sziasztok!:)
    Ma indul a beiglisütő verseny nálunk, lehet nevezni csajok!
    A győztes egy beiglit kap!;) Vagy kettőt.
    Köszi a kávét Mimikém.:p
    Juditom paszuly kész?? milyen paszuly? hol?? nagyon siettél.
    Én szép lassan... csak öregesen ... de remélem feljutok a paszulyra.xD

-Erika31-, hangyácska77, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  8. mimi

mimi Fórum elő legendája

hangyácska77, iboly54, breki072 és 5 más kedveli ezt.
  9. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Szép Vanik Embörök! Mamikámnak hoztam a kis segédjét [​IMG] , az ajándékok eldugásában a Kuckóban:inlove:. Remélem tetszik a riszálom úgyis. Nyificke mama, az a butélia nemes brandy a föld egyik legjobb itókája a 2 közül, a másik a Tokaji Aszú:D. Egyik nektek a konty alá:), másik nekünk munkásoknak az inggallér mögé;). Bízok benne, hogy a Mimi sem gondolta komolyan a pite egyedüli való elfogyasztását:eek: és az ünnepek után az üvegeseknek is lesz munkájukxD. Gyfa, most jutott eszembe, hogy emlegetted a jelet amit újabban vizionálszo_O. Hát nem gondolsz arra, hogy a kis cincogó is az Úr teremtménye :sleepy:és leküldte, hogy próbára tegyen milyen lelked van:oops:? Megbecsülöd-e az eklézsia szögény egerét [​IMG] aki a kis családjának akar egy kis étket az ünnepi asztalra?o_O.

Egy fotós mindent megtesz egy jó kép érdekében, akár még az irányítást is átadja valaki másnak, jelen esetben a vadonban élő állatoknak. Vannak, akik készségesen segítenek, ám akadnak olyanok is, akik maguknak akarják a kamerát, ezért zsákmányuknak tekintik. Következzen 25 fotó, ahol az állatok átvették a irányítást vagy túlfűtött kíváncsiságuknak köszönhetően a fotós mellé szegődtek. Persze, nem kaptok ennyi képet mert egész nap csak azt néznétek:).

Vigyáznom kell rá mert puskája is van, nehogy Anyut bántsa.

Fotó: D_S_W : Csapó, próba felvétel indul.

Nem jó a fény beállításod. Fotó: Liba Radova

:music: [​IMG] Viccelődjünk kicsit.

Biológiaórán a szórakozott tanár mondja a gyerekeknek:
    - A mai óránk anyaga egy béka felboncolása lesz. Hoztam is egyet magammal.
    Ezzel benyúl a köpenye zsebébe, elővesz egy zacskót, a zacskóból egy sonkás szendvics csúszik ki.
    Mire a tanár tűnődve:
    - Pedig határozottan emlékszem, hogy megettem a tízóraimat!

Mi az alföld? - kérdezi a tanárnő.
    - Sajnos nem tudom - feleli a gyerek.
    - Sanyika, segíts Csabának!
    - Az alföld nagy kiterjedésű síkság.
    - Hallod, Csaba? Ez egy pontos meghatározás.
    Tehát mi az alföld?
    - Az alföld egy pontos meghatározás.

- Hogy tetszik az iskola? - kérdi anyuka a kisfiát az első tanítási nap után.
    - Disznóság az egész! - fakad ki a gyerek. - Mi csináljuk meg a feladatokat és mégis a tanító néni kap érte fizetést!

A kis Zsófika nem túl jeles tanuló, különösen hittanból gyenge. Egyik nap éppen hittanórán ülnek, amikor a tanár feltesz neki egy kérdést:
    - Na, Zsófia, meg tudod mondani, ki teremtette a világot?
    Zsófika gondterhelten ül a helyén, emlékei között kutat, de nem nagyon talál, amikor a mögötte levő padban Pistike megszúrja egy tűvel.
    - Úristen! - ugrik fel Zsófika.
    - Kitűnő - mondja elégedetten a tanár. Kicsit később újabb kérdést tesz fel a kislánynak:
    - És hogyan hívják a Megváltót, Isten fiát?
    Pistike ismét beledöfi a tűt Zsófikába.
    - Jézus! - ugrik fel ismét a lány.
    - Helyes a válasz - dicséri meg a tanár. - És azt is meg tudod mondani, mit mondott Éva Ádámnak, amikor megszületett a huszonharmadik gyerekük? Pistike ismét megszúrja.
    - Ha még egyszer belém döföd azt a micsodát, ....- kiáltja a kislány.

Történelem vizsga: - Francia állampolgár volt, később generális, majd császár. Kiről van szó? - kérdezi a professzor.
    - Nem tudom - mondja megszeppenve a diák.
    - Bonaparte Napóleon!
    A diák feláll, és elindul az ajtó felé.
    - Hová megy? - kérdezi a professzor.
    - Ja, elnézést, azt hittem, hogy a következőt diákot szólította!

Pistike áll az utcasarkon egy póznának támaszkodva. Egy szál cigit szív, mellé jó nagyokat húz egy pálinkás üvegből. Arra megy egy szigorú vénasszony:
    - Nem kéne neked kisfiam inkább iskolában lenned?
    - Hogy a fenébe lennék iskolában, hölgyem, hiszen még csak öt éves vagyok!

[​IMG] Úgy látom a kunyhó díszítése és az ajándékok elhelyezése is a végéhez közeledik, Kuncogók Mindenkinek Békés Karácsonyt Kívánok!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.12.16
    hangyácska77, iboly54, breki072 és 5 más kedveli ezt.
  10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Fáradok... Még sül a finom almás a sütőben. Délelőtt megcsináltam a halászlének az alaplevet, gondoltam egy merészet és a paradicsom paszírozómmal paszíroztam át. Egész jó lett. Felforraltam és kitettem a hátsó teraszra kihűlni, aztán beteszem a kamrába, olyan hideg van ott is, akár a hűtőmben. Reggel nekifogtam egy csomó gyökeret megpucolni, (mosott volt) csak annyit hagytam kint pucolatlanul a hűtő aljában,ami az ünnepekre kell, a többit összedaraboltam, bezacskóztam és lefagyasztottam.
    Közben megsült az almásom, megvárom hogy kihűljön, ráteszem a csokimázat a tetejére és cigitöltésen kívül ma már nem csinálok semmit sem. Fáj a vesém, azt hiszem ma még inni is elfelejtettem:oops: Igaz megettem 2 nagy tányér karfiol levest, bár az a vizet nem pótolja, tudom, de folyadék. És persze pipilni sem voltam egész nap, csak az előbb.
    A paszúlyom nekem is megvan már csak 1 kitehetőm hiányzik, aztán meglátom meddig viszem ezt az eventet.

ssasulka84, HéricsBáró, Gio és 11 más kedveli ezt.
  11. georga06

georga06 Fórum hercege

Halihoooo!!!
    Nem vesztem el csak annyi a dolgom, hogy a fejem bubjaig is eler :p Alig varom mar, hogy pihenhessek :oops:, de az majd csak karacsony masnapjan lehetseges.
    Az ido az nem igazan karacsonyi. Barbara "teszi tiszteletet" a mai es a holnapi napon. 50-60 m/h-as szellel es esovel.
    Huuuhaaaa!o_O Ti mar a takaritason is tul vagytoko_Oo_Oo_O Majd holnap lesz porszivozas es nemi torolgetes (mast nem kell, hiszen allandoan takaritok a csalad szerint;)), akkor a lanyom is itthon lesz es segithet. Ajandekok csomagolasa szinten holnapra marad. Azt a nehany aprosagot percek alatt becsomagolom majd. Holnap reggel meg elugrok a boltba (10 utan mar nagyon sokan lesznek) aztan mar csak a ennivalo keszitese es a fadiszites lesz hatra. Ma befejezem a sutiket (kiveve a sajtost, azt holnap frissen sutom, ma csak elkeszitem). Beigli nagyon jol sikerult, igaz kicsit az oldalan nagyon vekonyan megrepedt, de erre szamitottam, mivel jol megtomtem toltelekkel. A Nero is elkeszult, jo sok lett belole. Elkeszultem a tortakkal is. Igaz a masikat elfelejtettem lefotozni, na, de a lenyeg, hogy Brekinek itt a csokis tojta.
    Delelotti munkam letudva:p, megkaveztam, johet a folytatas, estig boven lesz elfoglaltsagom;)

Gyorgyikem :inlove::inlove::inlove::inlove: Gondolunk egymasra, az a lenyeg. A szeretet a lenyeg es az megfoghatatlan, megis mindennel tobbet jelent.
    A beigli pedig ugy is jo, ha megrepedt:) az ize a lenyeg.

Ninett, Kata nagyon orulok, hogy megerkezett a kuldemeny:inlove::music:

Juditom nagyon ugyes voltal, en csak szepen lassan csinalgatom az eventet.

Gizusom nagyon csini a regi/uj rucid;)

Szerintem nem lehet azt mondani egy sutire sem, hogy elrontott, addig amig eheto es izre is jo. Max azt mondjak ra, hogy olyan mint a chocito: ronda, de finom;):p Nalam is sikerult mar ugy egy suti, hogy nem igazan lehetett ugy kivenni a tepsibol, hogy szet ne essen, na, de az ize az ugyanolyan finom lett amilyenre terveztem:p

Most megyek a dolgomra, meg messze van a munkaidom vege;)

ssasulka84, alex0824, Kergekacsa és 10 más kedveli ezt.
  12. Ninett79

Sziasztok! Szeretnék mindenkinek békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánni. :)
    [​IMG] [​IMG]

ssasulka84, HéricsBáró, Gio és 11 más kedveli ezt.
  13. nyific

Na én mára szintén vége riadót fújtam... mindent letettem a kezemből.
    Nem fárasztom magam tovább.... a beigli nagyon jó lett, és szép is...
    kicsit repedt csak meg.... de az szerintem majdnem mindekinél előfordul:)
    Georga... az ünnep tiszteletére felvettem ezt a rucit... de lehet nem is veszem le..
    hanem állandóan ünnepelni fogok.;)
    Holnap csak a halat kell kirántanom.... és a fadíszítést felügyelnem.....
    a férjem is már majdnem teljesen jól van..
    3. napja influenzás... de inkább azt hiszem megfázott... de kikúráltam Őt...
    minden be volt dobva.:)
    Ninikém köszönjük. Nektek is Békés Boldog Karácsonyt!:)

Ninett79, Gio, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  14. breki072

breki072 Fórum elő legendája

15. Ninett79

alex0824, Kergekacsa, greenfields és 8 más kedveli ezt.
  16. breki072

HéricsBáró, Gio, alex0824 és 10 más kedveli ezt.
  17. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok Drágáim!
    Ma nem volt időm bekukkantani, édesanyám is itt van végre:inlove:
    Nagyon zsúfoltak a napjaim, ezért most kicsit előbb kívánok Nektek nagyon Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket!:inlove:

ssasulka84, Ninett79, Gio és 11 más kedveli ezt.
  18. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!

Halkan jöttem, ne keltsek fel senkit, csak egy jókivánságot szeretnék nektek itt hagyni.

Sok szeretettel kivánok minden kedves gazdának örömteli Ünnepeket!!

ssasulka84, Gio, alex0824 és 12 más kedveli ezt.
  19. breki072

20. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Nagyon boldog, szeretettel teli karácsonyt kívánok Nektek!
    Nálunk reggelre fehér lett minden, most is esik a hó, nagyon szép, remélem megmarad.

ssasulka84, HéricsBáró, Gio és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.