Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Szia:)
    Köszönöm szépen:)

DCveréb, greenfields, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Mire én felébredek már meg is van Juditomnak a válasz. :)
    Nekem ezekből elég kevés van.... ezért egy kicsit termelek még
    hozzájuk. nem tudom a béka minek??? nemrégen volt benne részünk.:music:
    Ebben a ronda időben útra kelek..... de vár a fodrász.... hát mégsem hagyhatom,
    hogy hiába álldogáljon ott.. nagy kedvem nincs ugyan.... de megyek.:)

greenfields, Kergekacsa, DCveréb és 6 más kedveli ezt.
  3. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok, szép napot kívánok Mindenkinek!

Hozom a kávét!!
    http://cosmopolitan.hu/app/uploads/2015/09/3-legjobb-kave-cosmopolitan2.jpg

Nincs ma jó kedvem, hát ez van.

Kis kuncognivaló

A repülő az Atlanti-óceán fölött száll, amikor megszólal a kapitány:
    - Kedves utasaink, szélcsendes időben utazunk, az út felét már megtettük. Ha kitekintenek a jobb oldali ablakon, láthatják, mindkét motor működik. Ha balra néznek, láthatják: a bal oldali két motor lángokban áll.
    Kérem, ne essenek pánikba! Nézzenek le, s az óceán mozdulatlan tükre felett egy kis fehér foltot láthatnak. Az egy ejtőernyő. Én innen beszélek...

Megállítja a rendőr az autóst:
    - Túllépte a hatvanat, ezért megbüntetem!
    - Mi a fene, már az életkoráért is megbüntetik az embert?

Férfi a repülőgépen a stewardessnek:
    - Hölgyem, fel vagyok háborodva! Rendszeresen Önökkel repülök, de sosem mehetek akkor a wc-re amikor akarok, soha nem látom a filmet, és mindig ablak mellett kell ülnöm!
    - Ne szórakozzon már kapitány úr, hanem kezdje meg a felszállást!

A rendőr már fél órája dobálja be a pénzt az italautomatába, és issza az italokat. Mögötte már áll a sor, hogy ők is inni akarnak. Az egyik megszólal:
    - Hé álljon arrébb, mi is inni akarunk!
    - Csönd! Amíg nyerek, addig játszom!!!

- Mit csinál a magyar futball-válogatott, ha megnyerik a foci VB-t?
    - ???
    - Kikapcsolják a Playstation-t.

HéricsBáró, greenfields, Gio és 9 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Annamari! Köszönjük a kávét, fincsi volt. Én kettőt is megittam ;)olyan kába vagyok ma, gondolom az érkező hidegfront nem tetszik az agyamnak.
    Gizusom! Te már megint szépítkezel:music: csini legyél ám:p
    Eventet ma reggel fejeztem be, nem szeretnék mostanában kapálni:oops: ráfogok állni arra, hogy csak a nagyon megérőseket csinálom meg:music: valahogy nekem már kezd sok lenni ez a játék, nem olyan mint mikor elkezdtem, akkor nagyon tetszett. Túl sokar várnak el tőlünk, pedig ez csak egy játék. Lehet kellene kicsit szüneteltetni.:music: A gazdakörik is ott sorakoznak félig elkészítve, nincs kedvem bedobálni azt a sok mindent amit nagy nehezen megszereztem....csak azért, hogy már ne legyen ott, na nekem soha nem lesz üres.xD A tenyészállatosokat meg teljesen kihagyom, talán ha már elértéktelenednek a rózsa állatok, akkor kivégzem azokat isxD
    Na...megyek a dógomra, később benézek :)

greenfields, Kergekacsa, gyfa és 6 más kedveli ezt.
  5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Hogy a guta ne üsse meg az embert, mert mindig jön valami, amire az ember nem számít.>:(
    Tegnap kitakarítottam a fagyasztó szekrényünket, egész nyáron nem üzemelt. Ilyenkor, disznóvágás előtt át szoktam a 2 ládában lévő dolgokat pakolni bele, mert azokba megy a friss husi, és tudom, hogy a szekrényben lévőket kell elhasználnom hamarabb. Bekapcsoltam mélyfagyasztásra és kezdtem átpakolni a ládából a cuccokat. Szépen bepakoltam a fagyos cuccokat, majd kihúztam a ládát, hogy reggelre engedjen le. Ma reggel nézem, még mindíg a piros lámpa ég a szekrény alján, belenéztem, nem deresedett be. Nyomkodom a dolgokat az ujjammal, hát a szilvás gombócba belement az ujjam. Nézem alul, fölül a húsokat, azok nem engedtek ki. Gyorsan kitakarítottam a ládát és beüzemeltem vissza, vissza kell pakoljak bele nagyon gyorsan. A zöldségféléket gyorsan áthordtam a másik ládába, ami hely volt benne teleraktam. Közben szóltam a szerelőnknek, jöjjön el nézze meg, hátha csak a gáz szökött el belőle és nem kellene másikat vennünk. Hétfőn vettünk a lánynak egy kombi hűtőt, hát nekünk most nem volt betervezve fagyasztó vásárlás, nem beszélve arról, hogy már nem is tudnám hová tenni. A kamrámban van 1 láda+1 szekrény és a garázsban is van 1 láda. A kamrám borzasztóan keskeny, szinte csak egy csapáson tudok benne közlekedni, mert tele van mindenfélével (többnyire nagy edények, zsíros bödönök, savanyúságos hordó, butykosok egyik oldalba, másikban falra szerelve villanybojler, mellette fagyasztóláda, mellette egy jó nagy sztelázsi tele az egész nyári szezonban eltett dolgokkal, kamra végében a fagyasztószekrény, az ajtóval szemben. Nagyjából 120 cm széles, 4,5 m hosszú az egész kamrám... kicsi ennyi mindennek).

6. nyific

Megjöttem,és..... húúú, be szép lettem, csak a nublonok megismerjenek majd.:p
    Györgyikém! Ha ennyi husid.. meg mindened van..... nem kéne azokat a cocákat még
    egy kicsit élni hagyni??? Vagy adjál a lányoknak ennyi finomságból... biztos örülnének neki.:)
    Már épp ideje lesz ennek a karbantartásnak, mert vannak itt azért problémák, ha az ember
    nem is írja őket le folyton..... pld. csibeszoba stb.
    Kiváncsi vagyok az akkuk majd mikor kezdenek szállingózni.... és most úgy látom a pajtánk
    tartalmára fáj a foguk.:oops:

7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Remélem, az a fagyasztó nem szúr ki veled! :(
    Ma is menni-valóm volt, holnap is az lesz. Holnap talán reggel be tudok köszönni. A péntek is tele van, aztán még szombaton lehet, hogy egész napos utam lesz. Még a jövő hét is menős-dolgos, csak csütörtöktől lesz némi szabadidő. :)

8. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Szisztok !!!

Györgyi szívem !! Egyik mélyfagyasztó tartalmáért indítom a kis-teher autót !! Tartsunk össze, segítsünk.. Pénzt ne küldj, ingyen elfogadom !!!! xDxDxDxD

HéricsBáró, mimi, greenfields és 9 más kedveli ezt.
  9. nyific

Kedves Doki! Milyen segítőkész vagy..... igazi barát! xD
    Önzetlenül segítesz...... ha nem elég az egy autó, én is szivesen
    feláldoznám magam.;)

Mimikém! Rossz idő oda vagy oda.....nekünk mennünk kell!
    Én is így vagyok... pedig ilyen időben semmi kedvem.:sleepy:

DCveréb, mimi, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  10. iboly54

Jóóóóóó reggelt!!!!
    http://kepkezelo.com/images/wjqad74s8k9b9untqxmx.jpg

reggelit is hoztam :)

Györgyikém! Az a sok minden, amit tárolsz abban a sok fagyasztóban, ki fogja elfogyasztani:music: sokszor esek én is abba a hibába, hogy túlvásárolom magam húsokból, akkor szétosztom már fagyosan a lányoknak, nem szeretem ha sokáig áll a fagyóban, nem jó íze van. Épp ezért van üzemen kívül nekem is egy fagyasztószekrény:)
    Legyen szép napotok!

DCveréb, HéricsBáró, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  11. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Remelem mindenkinek jol telt az ev utolso napja es zokkenomentesen kezdodott az uj ev. (majd vissza olvasgatok aprankent)
    Eventet nem csinaltam, kihagytam. Ugygondoltam, hogy inkabb a csaladdal toltom az idot amit lehet. Nalunk tegnaptol kezdtek ujra munkaba menni az emberkek (apa egy nappal meg meg is hosszabbitotta, o csak ma kezdett;)) az iskola meg majd csak hetfon kezdodik.
    1/2 8 mult es alig akar vilagosodni, ezt nem szeretem:(
    A tavalyi ev vege jol fejezodott be, remelem, hogy az idei ev legalabb ilyen jo lesz.
    Szilveszterkor megsutottem a turos pogit Gizus recije alapjan, aztan a sajtos csigat ismet Gyorgyikem ajanlasa alapjan. Apa a pogacsat szorgalmasan hordta, a lanyom meg a csigat. Csak neztem, hogy nem akar gyarapodni a talban egyik sem, hiaba veszem ki tepsi szam a sutobol o_O:) Az ejfelt megertuk megvarni, mindegyikunk kokadozott (persze itt nincs petardazas szerencsere), megittuk a poharka pezsgot es szepen elmentunk aludni;):pA TV musor egy rakas .... , hiaba van tobb szaz csatorna, mit sem er:(
    Ujev napjan aztan nem kellett foznom:D:music: Maradekot ettunk, na meg a kimaradt virsli evest potoltuk. Amugy is mar mindenki tele volt karacsony ota, nalunk ilyenkor mar nem megy nagyon a kaja. Delutan csaladi kartyazas, tarsasozas ment, TV- egesz nap be sem volt kapcsolva. Hetfon ujfent a jatek kapott fo helyet, persze azert delelott mar fozes, mosas, porszivozas es egy kis seta is belefert az idobe. A kedd nyugisan telt, kozosen megfoztunk (apa is segitett), aztan pihenes volt delutan egy kis vasalassal egybekotve. Tegnap meg bevasarlas, az autoknak az evi rendes szervizeleshez idopontot kerni, stb. volt a napi tennivalo. Fozni nem kellett, mert az elozo napi maradekot ettek, en meg kocsonyat.

Ma mar visszaterek a mindennapokhoz, reggeli kave aztan seta kezdetnek.

DCveréb, kukac42, mimi és 5 más kedveli ezt.
  12. nyific

Sziasztok!:)
    Georgám de jó, hogy Téged is látunk!:)
    Te sem unatkozol, azt nem lehet mondani,.... köszönöm szépen a karácsonyi
    üdvözlő lapot.... 31.-én kaptam meg,... hát kérem szépen ez a Magyar Posta..
    gyors mint a csiga..:oops: Lehet a csiga kicsivel fürgébb.xD
    Kávé finom volt mint mindig, köszi Ibolyom, soha nem felejtesz el nekünk
    kávét hozni.:) Rendes csajszi vagy.;)

DCveréb, HéricsBáró, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  13. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Nekem most jól jön ebéd után is a kávé. Olyan kókatag vagyok... biztos a kajakóma.;):p

Görgyi nem semmi készleteket halmoztál fel.o_O Remélem nem lesz gond.
    Bár lehet csak a háztartási gépek sztrájkolnak. Mint az én Lujzám (mosógép), nem és nem akart öblögetni, de csak meggyőztem.

A játékban előforduló hibák miatt vártam a karbantartást, hátha... lehet tovább nyüglődni a csibeszobában.8)

DCveréb, hangyácska77, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  14. nyific

Mit szóltok a nublonoshoz???
    Én nem fogom kezem-lábam törni,... az már biztos.
    nem fogok eventgazt ültetni. Úgyse szeressem.:oops:

15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Délre végeztem a bélmosással:wuerg: pedig 7 órakor már a mosókonyhámban a tusolótálcában kezdtem a napot velük. Korábban írtam soha nem használtuk tusolásra, termesztettem ott zsákos laskagombát, télen koppasztottam már benne kacsát, vadkacsát, fácánt, stb, persze edényben, nem natúrban és ami a mosogatómba nem fér el nagy edény, ott szoktam elmosogatni. Vettem piacon 15 végbelet és kaptam 5 kocabelet. A vett béllel kb2 óra alatt készen lettem, az 5 kocabéllel szórakoztam úgy 2,5 órát, mire elfogadhatóak lettek. Ez összesen 57 szál szalámira lesz elegendő, vettem 100 méter vékonybél füzért, azt holnap csak át kell öblítenem jó pár vödör langyos-meleg vízben, és feldarabolnom méretre. Bárki vág a baráti körben, ez mindíg az én dolgom, épp úgy, mint a hagymás vér elkészítése, a rizs kimosása. Persze hogy meg tudnám főzni a húslevest is, de akkor más mit csinálna?:music:
    Persze hogy elvágtam az ujjam a kocabélnél, holnap jól fog esni a pancsikálás mosogatólében és a sózott vékonybél darabolása:wuerg: marni fog, mint állat.... Nem tudjátok miért van boom?

16. iboly54

Gizusom! Ezek noblonék engem sem hoznak lázba, valahogy sosem szerettem, teletömtek őket kajával, azt alig adtak valamit:oops:
    Nincs 1 db akkum sem, az előzőben mind elhasználtam volna, nem emlékszek rá.
    Na és a boom:music: azt is kihagyom, kell a tenyésztéshez a szupitáp;) azért jól gondolkozik BP nem? Tudják, hogy sokan nem hagyják ki, így bedobtak egyet, hadd foggyon a táp, majd vesznek úgyis xD na ez nem én leszek:p
    Továbbá a pajtámat sem szeretném kisöpörni. Teszek 1-2 kört és ha jól kapok talán megismétlem, de csak mértékkel.
    Györgyikém! Te milyen Ügyes vagy! Ennyi disznóölés:eek: én csak az esti részét szerettem, mikor leültünk vacsiznixD

17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Ibolyám!Az esti résznek bizony sok-sok előzménye van..... Amit mi résztvevők igen megszenvedünk....-.-

18. nyific

Én nem emlékszem pontosan, hogy a köv. tenyésztésnél majd,... hogy is lesz??
    a felröppenők lesznek a bébik? vagy jelvények? Tehát tenyészteni mindenképpen kell, ugye??:music:
    Györgyikém! 57 szál szalámi?? azt eladásra csináljátok, ugye??
    Ennyi finomság lesz..... már most éhes lettem, tessék! :p

19. mimi

mimi Fórum elő legendája

:D:D:D Csatlakozom. :D Látom nem csak nekem tetszik az ötlet. :)

Gizus! most madár-féléket meg emlős-féléket tenyésztünk, mindegy melyiket.
    Majd a neonoshoz kell a deni, kutya, béka.
    Nublonosból csak fontosakra utazom majd. De nem nagyon izgat.

Elfáradtam, ma kétszer is voltam a szakrendelőben, másodszor ott kellett hagyjam. Időpontra mentem, egy óra múlva még nem kerültem be. A bátyámnak meg megígértem, hogy kimegyek a Délibe, hogy lássuk egymást. Megint várhatok egy hónapot. [​IMG]

Györgyi, Kata, Iboly Gyufa, Georga, és még akit nem mondtam, örülök, hogy látlak benneteket. Judit, elég keveset csillantod meg a humorodat. ;) Ninettet se látom egy ideje.
    Holnap megint csak dél körül ugrok be köszönni.

20. iboly54

Gizusom! Ahogy Mimi írta, emlősöket és madarakat kell tenyészteni ( ezekből bármelyiket lehet) ahhoz hogy megszerezzük a terményes ólakat, ha jól emlékszem a sasnak és borznak lesz terményese:music: látod milyen ..... vagyok, csak a sasra tenném a nyakamxD hiába...én is öregszem:pxD
    Nálunk akkora szélvihar van, hogy nem lehet kimenni:oops: attól félek letépi a redőnyöketo_O nagyon hideg van, de még hó nem esett csak hódara és ónos eső:eek: pedig holnap nekem is útra kell kelni:sleepy:
    Farmot nem rendeztem sehova, szegfűt raktam, meg ólak, fák vannak kint.
    Kevesen jövünk mostanában megint:( Judit is csak olvas minket, remélem nem beteg:inlove: Breki is eltűnt, pedig ma tenyésztenie kellene:p a többiek is hol vannak:music:
    Mifelénk már tombol az influenza, nagyon nem szeretném elkapni:oops: tolom magamba a megelőzést, remélem eredménnyel:)

Jó éjszakát Mindenkinek!:)

http://s13.images.www.tvn.hu/2012/03/18/11/18/www.tvn.hu_5836d46bc7aab1692cdcdc0c17e12d8f.jpg

kukac42, hangyácska77, mimi és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.