Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jól tudod, az a kocsonyafesztivál városa. 2 gyerkőc nálad is? :) Jó sok köztük a korkülönbség. Mondjuk nálunk se kevés. ;)

*misi66*, HéricsBáró, DCveréb és 6 más kedveli ezt.
  2. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Jaj ne is mondd! Én előre rettegek az antibiotikumoktól csak a Zinnatot birom szedni,a többitől másnap már a wcről nem lehet leszedni.
    Nemsoká hozza a szerelő a fagyasztó szekrényemet. Sikerült feltöltenie eredetileg bele való gázzal és így szuper lett. Gorenje tipusú, eddig a gáz elszökésén kívül sosem volt más bajunk vele, pedig van már 15 éves biztos, ha nem több. A húsok az udvarban álló kisteherautóban éjszakáztak, kicsomagolva, ládákban, letakargatva, gondolom nem lesz semmi bajuk, az éjszakát szerintem még ott töltik, reggel bepakolunk. Jó nagy fagy van, nappal is az volt, biztos nem engedtek ki. Annyi, hogy nem gyorsfagyasztva voltak. Így jártunk sajnos, pedig időben intéztem mindent.

*misi66*, DCveréb, hangyácska77 és 7 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Jaj hát az antibiotikum meghajt az tény-Most tapasztalom. Én minden reggel a wc-n ülök. :D Sőt alig várom,hogy elérjek addig. Eddig még sikerült elérnem. xDValami nyálmirigy gyulladt be, arra kell szednem. Már lassan vége, még 2 nap. :) Megjegyzem még sosem szedtem antibiotikumot, ez az első eset, remélem az utolsó is. :)

Utoljára szerkesztett: 9.1.17
    *misi66*, HéricsBáró, DCveréb és 7 más kedveli ezt.
  4. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Bocs, hogy belevau, de:

élőflórás joghurtok és Normaflore minden antibigyó mellé.

5. Ninett79

Tudom drága. Normaflore-t szedem mellé, de esküszöm az hajt meg. :D

6. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Őőő, akkor viszont más gond van.o_O:oops::wuerg:

*misi66*, DCveréb, hangyácska77 és 5 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Mert?o_O A párom többször szedett már antibiotikumot, és ő is azt mondja, az mindig meghajtja. Lehethogy nem a normaflore, hanem maga az anti.... de csak reggelre hajt meg. nem egész nap. :)

Utoljára szerkesztett: 9.1.17
    *misi66*, DCveréb, hangyácska77 és 6 más kedveli ezt.
  8. nyific

nyific Fórum elő legendája

Én is bele... beszélek, de én is szedtemmár antibogyót, és mellé normaflórt,
    de engem nem hajtott meg.
    Nem tudom mitől lehet hasmars ebből?? Kata elárulod miért ?:)

*misi66*, DCveréb, hangyácska77 és 6 más kedveli ezt.
  9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Mert az a normális bélműködés, ha reggel ürít az ember! Az antibiotikumtól lehet hígabb, de az nem hasmars! Ninikém hasmars amikor nem tudsz a fajansztól elszakadni huzamosabb időre!
    Amúgy én most éppen nem érek rá, mert szépítkezem! Igen, elkapott az irígység, mert Ti mind olyan szépek vagytok, fodrász, kozmetikus meg körmös, nekem meg erre nem telik! Gondoltam most majd megmutatom én Nektek! Szóval a neten összeszedtem mindenféle csoda trükköket ami kell a haj, bőr, köröm és egyéb szépségek előhozásához és most szépülök! A hajamat bekentem tojássárgájával, majd szórtam rá némi kávézaccot! Ettől majd jól eltűnik minden ősz szál! A helyes kis bajuszkám , bekentem kurkuma és joghurt keverékével, majd az eltünteti szépen! Két káposztalevél van a melleimen, attól lesz feszes megen! A talpamon van két fél vereshagyma, ott mennek ki a mérgek! A hasamat bekentem élesztő, sör és fokhagyma keverékével, majd befóliáztam ettől leszek légiesen karcsú és eltűnnek a narancsizék rólam. Azonkívül a hónom alatt van 2 rúd vanilia, hogy megfékezzem az izzadást, az arcomon szódabikarbóna, méz és diós keverék a szépség miatt. A szememre még rárakok két uborkát és voálá, meg se ismertek! Sajna Papa sem ismert meg, és azt hitte rám dőlt a hütőszekrény, de nem adom fel! Juszt is én leszek a legszebb, ha egyszer sikerül magamról levakarni ezt a sok kulimászt:)

ursa11, -gerbera-54, *misi66* és 22 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Igazad van Mamikám. Én csak reggel megyek egyszer, de akkor higabb az állaga, mint máskor. De sebaj. :) Te vszont milyen szépséges leszel. :) Kérek majd bájos fotót rólad. :);)

*misi66*, Fatther, HéricsBáró és 8 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia Misi! Én is üdvözöllek. :)
    Úgy látom, én korelnök lehetek a sok taknyos között. :D A fiaim 40-esek. Nem túl régen lettem kuncogó, talán fél éve fedeztem fel, milyen jó ide jönni. :)
    Létszámot ellenőrzök, látom Annamari régen volt. Pár szóval tudathatná, mi van vele.
    Györgyi! Hidd el, gyorsfagyasztást kapott az autóban az a husi. Mostanra talán meg már a fagyasztóban hűsölnek. :)

Szerintem nem hasmars (ha csak egyszer reggel fordul elő), csak kipucol a normaflor. Annál hamarabb eltűnnek a bacik. :)
    Azért egy kulcslyukon megkukkantottalak volna. :D:D
    Ez a nap posztja. :D

*misi66*, HéricsBáró, DCveréb és 9 más kedveli ezt.
  12. kukac42

Bájos fotó? Rólam?? Ninikém oszt orvosnál voltál már?? Bájos tán babakoromban voltam, ha voltam valaha is bájos:)

*misi66*, mimi, DCveréb és 12 más kedveli ezt.
  13. Ninett79

Ez nem igaz, te egy bűbájos kis nőci vagy, ez tudom. :)

*misi66*, HéricsBáró, mimi és 12 más kedveli ezt.
  14. kukac42

Wehe, addig jó, míg tudsz hinni a csodákban! Ninikém én egy alacsony, kövér, őszhajú banya vagyok:)
    Neked megsúgom időnként olyan kiállhatatlan, hogy ember legyen a talpán aki olyat tud tenni, mondani amibe én ne tudnék belekötni:)

*misi66*, Fatther, HéricsBáró és 14 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Akkor is imádunk, ne magyarázz. !!!;):inlove:

*misi66*, Fatther, HéricsBáró és 11 más kedveli ezt.
  16. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem halljátok :eek:o_O:music:xDxDxDxD
    Visítok a röhögéstől kukackám tudtam idáig is nagy vagy :inlove::inlove::inlove::inlove:
    a hagymát majd kérem a csülökbe kel majd xDxDxDxDxD

*misi66*, HéricsBáró, mimi és 14 más kedveli ezt.
  17. kukac42

Jól van na! Ezek a praktikák nem nagyon jöttek be, de nem adom fel! Most megnéztem, a talpamra nem csak hagyma kell, hanem kenyér és teafilter is így lesz tökéletes a méregtelenítés. Ezért most eltettem egy hagymás piritóst, meg egy kis teát és éccakára abban fogok aludni. Reggelre csodát fog tenni, majd meglátjátok egy hableány, izé egy habnyanya fog ébredni:)

ursa11, -gerbera-54, *misi66* és 17 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

xDxDxDxD;)

*misi66*, HéricsBáró, mimi és 7 más kedveli ezt.
  19. kukac42

Nos miután sikerült ilyen flottul bemutatkoznom az új kuncogósunknak, el is menek és megnézem, hol kapok savanyúkáposztát levelest itt a közelben, mert ez a friss ami volt nem hatott! Legalábbis én úgy látom, vagy a gravitáció nőtt meg megint:) Megpróbálom savanyítva hátha! Majd jövök még nem kell örülni, van még a tarsolyomban sok-sok praktika, ki vagyok művelve, mint a rossebb szépség ügyileg:)

ursa11, -gerbera-54, *misi66* és 15 más kedveli ezt.
  20. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

8)xDxDxD:cry:
    Szép estét kívánok mindenkinek.
    Több topikba bekukkantottam, majd véletlenül tévedtem ide, de nem bántam meg, mert nem mostanában nevettem ennyit egy hozzászóláson sem, mint most.
    A mai napon ez viszi a pálmát- szerintem -, (még kép nélkül is).

Mosolygós szép estét, "kellemes kuncogást".

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.