Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Ez hatalmas.... Akár a kamionos reklám is lehetne:D

DCveréb, *misi66*, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok Drágáim!:)
    Csodálatos idő van, innen bentről kifelé nézve:p szakad a hó, ahogy csak leféro_O nem lesz tartós, nem fagyra esik, reggel elolvadt minden ami eddig leesett;) de nagyon jó nézni:inlove: hólapát bekészítve ajtó melléxD
    Elkészültek a szalonnák, megkóstoltam....isteni finom.
    Gizusom! Jobb is, ha ma nem Te vezettél, nagyon csúszósak az utak:eek: én biztos nem ülnék a volán mögé, főleg hogy jogsim sincsxD
    Pedig szerettem volna, de mikor lett végre autónk, akkor volt a szívműtétem és lemondtam róla, hogy megtanuljak vezetni.
    Bónuszt reggel fogom indítani, akkor lesz a legtöbb hasznom belőle:)
    Most megyek vacsit készíteni páromnak....tepsis héjában sült krumpli, lila hagyma és szalonna, nekem meg csak joghurt:p

DCveréb, *misi66*, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Szegény autód kint alszik az utcán.......:eek: mondd, nem fél a rablóktól??:)
    Ibolyom! Ez aztán a vacsora.... a Párodnak van étvágya....... ezek szerint Ő nem fogyózik.:p
    Csak ne nagyon nézegesd, ... én már a látványtól is fogynék!xD... vagy lehet, nem is?;)

4. iboly54

Nem szoktam elcsábulni, mert különben már gurulnék.....amiket Ő meg tud enni:oops: sok zsíros, cupákos .... pfujjjxD és képzeld, nem kövér, a koleszterinje is alacsonyabb mint az enyémo_O pedig én tényleg megválogatom mit eszek, sok saláta, zsírmente húsok, kenyeret alig eszek, stb:) tudom...mondta az orvos, a génekkel van a baj. De nem baj, mert nem is szeretem ezeket a fenti kajákat.
    Inkább édesszájú vagyok, az nagyobb baj. Na attól eltudok csábulni....jó kis csokik:p

DCveréb, *misi66*, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  5. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Iboly, azt a héjában sült krumplit küldhetnéd nekem is.:music::inlove: Meg a hagymát is.

Már csorog a nyálam. Ha választani kell a csoki és a krumpli között, mindig ez utóbbi nyer.

6. iboly54

Katám! Egy kis kóstoló....

DCveréb, *misi66*, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Azt hittem, napközben eleget ettetek, de látom még a sült krumplis tál elkel vacsira. :D:D

Alex, ez a Chuck Norris és Van Damme-os hólapát óriási. :D:D:D

Annyira elfáradtam a latyakban való járkálásban, hogy ma korán lefekszem. Tv-zek, amíg bele nem alszom. ;)

8. nyific

Most vacsoráztunk,... a férjem evett kis fűszeres virslit...... én tejfölöstúrót...
    persze a férjemnek is meg kellett kóstolnia. :p
    Most éppen almát majszolok... kb 2-3 alma lemegy, férjem pedig mandarint kap,... imádja.
    Pont elég ennyi vacsorára.....

9. greenfields

Köszönöm!
    Ezzel mér kihúzom reggelig.:music:

Gizus az alma, mandarin kilószám fogy nálunk. Olyan még nem volt, hogy megromlott volna.

DCveréb, *misi66*, alex0824 és 10 más kedveli ezt.
  10. iboly54

Most nevessetek ki....annyira félek az influenza járványtól, hogy már hetek óta minden délután az uzsonnám 2 alma, 2 mandarin, 2 kivi és egy gránátalma:p + a nap folyamán elfogyasztok kb 1 liter gyömbérteát ( frissen reszelt) mézzel.xD persze a védőoltást nem vettem fel, nem hiszek benneo_O

11. nyific

Kata ezek nálunk is mennek nagyon... szeretjük is:p
    Tulajdonképpen minden gyümölcsöt szeretünk. Szerencsére almánk még mindig van...
    a pincében eláll tavaszig.:)
    Ne félj Ibolyom! az a lényeg, hogy esztek gyümölcsöt.... sok C vitamint,.... az immunrendszerünket
    kell erősíteni....hogy ellenálljon a baciknak.... persze, ahol sok ember van, oda nem ajánlatos menni,
    mert elég egy köhintés valahonnan... és kész.
    Most mondták járvány van. Az injekciót mi sem adattuk be..... azt azért nem.:)

12. greenfields

Gizus a C vitamint tolom anyuéknak minden formában. Meg finom házi mézet.
    Mióta kocsival járok szinte alig vagyok beteg. A buszon mindig elkaptam. :wuerg::cry:

A járvány majd csak most fog belendülni. Vége a szünetnek, enyhült az idő. Ez kedvez a baciluskáknak.:sleepy:

-Erika31-, DCveréb, *misi66* és 11 más kedveli ezt.
  13. nyific

Kata igen a busz az nagyon rossz baci szempontból, sok ember
    kis helyen, egymás hegyén hátán.
    Mi is vettünk vidékről akácmézet,..... mi állandóan esszük... ha nem gyógyteába,....
    akkor reggel én pld. vajaskaláccsal,.... sajna imádom:)
    Van egy ismerős, aki mindig hoz nekünk.... elég sokat fogyasztunk belőle.:p
    Mi nem kapjuk el, igaz?? Erősek vagyunk..... kuss a baciknak! xD

14. iboly54

Barcson már a fél város beteg:eek: én meg minden cart összeszedek, amit nem kéne:p ma még a gyógyszertárba is korán mentem, nem volt senki mégxD azért tartok tőle, mert ha elkapom sosem úszom meg szövődmény nélkül. Nagy hangsúlyt fektetek a megelőzésre, remélem bejön..... nem megyek tömeges helyre, bár a bolt is annak számít.
    Én már nem tenyésztek, spórolok a neonosra. ;)

15. iboly54

Sziasztok! Szép hétvégét mindenkinek!:)
    Kicsit későn, de hozom a kávétokat:inlove:
    Szép nagy hó esett reggelig ;) papával közösen megtisztítottuk az utakat, sajnos olyan szomszédok vesznek körül, akiket nem érdekel mi van az ajtójukon kívül.:oops:
    Már fő a holnapi húsleves:p ma pedig túrógombóc lesz az ebéd, ha megfől a leves, akkor még a sok sárgarépa és főtt húsi lesz a desszertxD

16. nyific

17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Gizus a desszertedből kérek egy nagy adagot, legfeljebb még nagyobb leszek, de az a kedvenc. :)

Sziasztok! Céklalevest szokott csinálni valaki? Nekem az most három napig az immunerősítő. :) Szilvásgombóc a második.
    Sok zöldséget eszem, a gyümölcs nem nagyon megy. Ugyan most vettem narancsot, de napi egynél több nem megy le.

18. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

ursa11, DCveréb, alex0824 és 12 más kedveli ezt.
  19. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Mai menü zöldségleves grízgaluskával, krumplifőzike sült oldalassal. Nálunk holnap lesz husileves, de hogy mellé mit főzök az még számomra is rejtély. Tenyésztést befejeztem én is, azok a piszok macsekok nem ugrálnak, még a rózsa kartondoboz gyáram nincs meg.... na majd egyszer az is meglesz, ha nem görcsölök rá nagyon. Nálunk is hóseprés volt, az első teraszról is ledúrtuk, szépen süt a nap, lesöpörtem róla a vizet, nehogy reggelre megfagyjon, remélem meg is szárad, mert fúj a szél is. Na megyek a dolgomra, később még benézek .

20. nyific

Én céklalevest em szoktam főzni... a céklát szeretjük... de levesnek még
    nem próbáltam. Biztos finom..... majd megkóstolom a Tiédet.:p
    Na és sült teát ittál már??:)

DCveréb, *misi66*, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.