Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nininél és nálam már volt az biztos:)
    Ó a fene a rövid eszembe!! Igaza van Brumikámnak!! A nyufi ott marad végleg:)))

2. jojan60

jojan60 Aktív író

Értem, rendben !! :)
    Van két vízi paci, flamingó, hangyász, és vörös panda, Akinek alig van.. !! Csak mondom, mert ajánlgathatunk, ,,Mindenkinek Minden van ""....
    Jojan továbbra is tarol, meg sem írom, mennyi arany lett... Furcsa, mert veréb csak erőlködik... :)

*misi66*, hangyácska77, breki072 és 8 más kedveli ezt.
  3. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Köszönöm a gratulációt, de nincs arénám, azt hajkurásztam, de azért is toronyóra lánccal kéne.

Van annyi , csak nem nekünk:(

Doki a farmon is megtalálsz ám.

*misi66*, hangyácska77, breki072 és 9 más kedveli ezt.
  4. jojan60

jojan60 Aktív író

Jaj Szívem, gondolod, tudom hogyan ??? De mivel telón elmondtad, már megyen is az ól !!!
    Legyen Szép Napod !! :))))))

*misi66*, hangyácska77, breki072 és 8 más kedveli ezt.
  5. greenfields

Nagyon köszönöm!:D:D:D Csekély viszonzás úton.
    Most azon gondolkodom hová tegyem ki.:music:

Na akkor mehetek a halásztanyát hajkurászni tovább.

*misi66*, hangyácska77, breki072 és 9 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem mertem délelőtt bejönni, mert már egy hete halogatom a vasalást. Muszáj volt előbb azt elintéznem. Közben megszereztem a két-két neont, de semmi ugrást nem produkált a rendszer. A tápom meg elfogyott. :(

Doki! Egy darab vízilovam van, nagyon nehezen készül a gazdaköri. Barátnőtől kaptam két Királyi kincs kitehetőt, szóljon, akinek kellene.
    Próbáltam a hajóra is felrakni néhány dolgot, de nem kell senkinek. Hátha nektek kell valami belőle.

*misi66*, hangyácska77, breki072 és 10 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Doki nemsokára megcsörgetlek, jó??? :)

*misi66*, hangyácska77, breki072 és 10 más kedveli ezt.
  8. jojan60

jojan60 Aktív író

Gyalogol két vízi paci, lassan odaérnek !! :)

*misi66*, hangyácska77, breki072 és 6 más kedveli ezt.
  9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Ha valakit érdekel..... rózsás beütésű kaméleon, kacsa, pulyka, nyúl, panda, és teve..... keressen meg:)
    Annyit tenyésztettem, hogy végigcsináltam a feladatot, pedig nem akartamxDxD siralmas volt minden kör a házikóban, be is fejezem, mert már alig maradt tápom.
    A cserekínálatok nagyon komolytalanok.

Tavirózsa, *misi66*, breki072 és 7 más kedveli ezt.
  10. nyific

nyific Fórum elő legendája

Vizilovat én is tudok adni, egy rózsa tevét is, és esetleg titokfát..
    nem is tudom miket lehet küldeni.
    Az Önzetlen Barátság Nyuszija volt már a két Györgyinél is,
    nálam is, Klárinál is. Rájuk emlékszem.:)

Adruka98, Tavirózsa, *misi66* és 9 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Megérkeztek, hálásan köszönöm. :)

Tavirózsa, *misi66*, breki072 és 8 más kedveli ezt.
  12. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Majd egy Tímea nevűhöz került, mert Klári nem kérdezte meg a Topik Tartóoszlopát a Mamikámat, hogy kinek adja, utána ment a Skót felföldre és ő lett a Hegylakó:D. Jó ez így, csak a bank így működne a játékban>:( 2 órája keresik a pénzemo_O, a telekom levonta ezek meg nem találják-.-. Rendeljetek aranyat,megtalálták hála az Úrnak:p:sleepy:. Doki, aztán a Nyufikát vidd ki sétálni:) és 2 havonta hozhatnál képet róla xDmint Mamikám a kis Fő drukkerről:inlove:.

Utoljára szerkesztett: 4.2.17
    Tavirózsa, *misi66*, breki072 és 8 más kedveli ezt.
  13. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Kedves Kuncogók !!

Szeretném , ha Juditunk összetartó kezdeményezése nem fejeződne be velem.. Nekem adta végleg a nyuszit, így azon gondolkodtam, mi lenne méltó folytatása ennek a nemes ötletnek ??? Ól, fa, vagy egy kitehető ???
    Nekem van egy jelöltem, egy kitehető, pontértéke kicsi, de a jelképe : Győztes csapat : Nevében hordja az értelmét, mit akarunk jelezni vele, és ez körbe-körbe járhat, mert tényleg csak a jelkép miatt lenne fontos.. Ez csak az én ötletem, de várom Tőletek a javaslatokat !!! Bármit megszavazunk, az lesz az új ,,jelképe" kis Családunknak..

Tisztelettel : doki

HéricsBáró, iboly54, Tavirózsa és 9 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Doki, szerintem ez jó ötlet, én benne vagyok. :)

15. greenfields

Nekem spciel teszik, így nem szakadna meg lánc.

A nyuszi volt Nininél és Brekinél is, ha jól emlékszem. Mindenhol jó helyen volt, akárcsak most.:)

16. nyific

nyific Fórum elő legendája

Én nem vagyok semmi jónak az elrontója...... nyuszi... amiről beszélünk,
    az önzetlen barátságot jelképezte.:)
    Ez egy kicsit más irány.... Győztes csapat. Miben is vagyunk győztesek?.. a barátságban..
    ha mindenkinek jó, és Juditom is rábólint - mint itt a Góré- tőlem mehet.:)

17. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Kerestem Barátság nevű jelképet, de én nem találtam.. Amennyiben van ilyen, megszerzem, és már küldöm is !! Természetesen Judit lesz az első ,,Gazdája" .. :inlove:

Kergekacsa, HéricsBáró, nyific és 9 más kedveli ezt.
  18. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nagyon jó ötlet és támogatom, de ne nekem küld, ha kérhetlek! Meg van az oka amiért ezt kérem! Nem biztos, hogy tudom vállalni már, a tovább küldést így ne kerüljön hozzám!

Kergekacsa, HéricsBáró, nyific és 9 más kedveli ezt.
  19. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Doki, nem írom le amit először gondoltam mert túl kritikus:oops:. De most úgy érzem a Nyificke Mamának és a Kukac Mamikámnak van igaza:eek:. Nehéz fejű vagyok, ezért nem is tudok úszni mert a fejem víz alatt lenne:cry:, bár búvárnak nem lennék utolsó8). Fejtsd ki nekem őszintén, miért van szükség egy tárgyra, hogy bizonyítsam a baráti hozzáállásomat:sleepy:, a segítségnyújtásomat. Amikor ezt létrehozták az ősök akiknek egy része már nincs is köztünk(tetek) :)akkor ez egy jelkép volt egy összetartozó kis csapatnak, legalább is én így gondolom:D. Most másképp látom én is a játékot is és az egész dolgoto_O. Egyébként mennyi a praxis?- Távgyógyítást vállalnék a faludban, Bözsi néne ne a tévét nézd, hanem kelj fel és járj:wuerg:, küldöm az energiát csak dugd a két mutatóujjad a konnektorba:p.

Gio, Kergekacsa, nyific és 7 más kedveli ezt.
  20. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Igazad van Brumi, ez tényleg csak egy hagyomány, egy jelkép... Abba is hagyhatjuk, el is felejthetjük, mint minden mást is, szép lassan, csendben..

A praxisom ingyen sem kell Senkinek, körülöttem 4 is van, melytől megválna idős, vagy beteg tulajdonosa.. De a Klinikák is konganak, akkor miért vállalnák ezt a fajta munkát.. Ez van.. A jelenlegi helyzet már agóniája a gyógyításnak..

Gio, Sauvage, Kergekacsa és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.