Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Na ugye, hogy érted a csíziót.;)xDxDxD
    Gizus mi itten falazunk és ködösítünk a piros, ami kettőt ad és nem kell a lózaszínnel, meg a lózaszínnel, ami lila, de így tecc, te meg lebuktatod magad.:pxD

*misi66*, iboly54, breki072 és 7 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Ka
    Katám, most már mindegy.... lebuktunk, hát lebuktunk......hamár Doki felvállalta,
    hát áén is felvállalom... ami igaz,... az biztos igaz.xD
    Még jó, hogy Doki is érti ezt a tavaszi koszorús... akármit.
    De mégis, akkor miért akar mindenki rózsát??miért nem jó a piros... itt a piros....:music:

3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Mert nem minden piros ad kettő állatot, mert a rózsaszín hármat ad és egy helyet foglal. Én meg ráérek kibekkelni, hogy "kész" legyenek. Szerintem. A 100. szintig sokszor használtam a retro ólakat, mert gyors volt. A tavaszi koszorú is csak addig érdekelt, most már amit kapok, szépen elsétálok vele a piacra. :)

Gizus, azért nem olyan rossz a Doki mellett.... Vagy igen? :D

4. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Na, mondok má ránézek erre a koszorúra hogyé aggyák, meg mit tud? Hát az ára az őrületes itt is! Na megnézem van-é nekem olyanom? Jelentem van 80 db, de honnan? Mindegy most leszek milliomos má viszem is a piacra:)

*misi66*, Gio, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  5. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Vanik! Szépen körbejártátok a koszorút:D, csak azt feledtétek el leírni a Dokinako_O, hogy minden terményesből 5db kell egy tavaszi koszorúhoz. és azokat egyesével gyűjteni, háát őrültség:wuerg:. Kukac Mamikám, gyártod is vannak beszállítóid is:), így könnyű az élet. A cseréhez csak annyit:sleepy:, minek tenyésztetek:eek:, minek vesztek titok fákat és ólakat8)? Merthogy ez a kérdés is oda tartozik:p.

*misi66*, Tavirózsa, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  6. nyific

Barátosném minek fáradnál a piacig, dobd át hozzám, majd jó lesz valamire.;)
    Úgyis csak találtad..... akkó meg minek fáradnál a piacig.xD

Mimikém! mi itt most a terményesekről beszéltem, azoknál meg nem egyformán adja
    a piros, meg a rózsa...... de már nem mászom bele, mert késő van.:)

*misi66*, Tavirózsa, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  7. Farmer*54

No akkor további jó csevelyt, én elladikozok innen. Jó Éjszakát!

*misi66*, nyific, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  8. kukac42

Jóóóóóóóóó reggelt!
    Autó menne vizsgázni, de persze most mondja be az unalmast, nem indul!! Hogy az a jó..........
    Meg még ........................................!!
    És...............................!

*misi66*, nyific, Gio és 9 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jéé tényleg. Figyelmetlen voltam. :)

Jó reggelt nektek!

breki072, *misi66*, nyific és 7 más kedveli ezt.
  10. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!:)
    Reggeli és a kávé tálalva, tessenek jönni!

Judit remélem összeszedi magát az autó!

breki072, *misi66*, nyific és 7 más kedveli ezt.
  11. Farmer*54

Szép Vanik! Mamikám, a járása a nézése:music: tegnap megittad az összes kávéto_O, most azt mondja a te hintód is menj gyalog:D. Biztos őt nem itattad üzemanyaggal és akkumulátor töltéssel:p. Hajnal fél 5-kor sikerült eldőlnöm mert a microsoft>:( rájött, hogy hibás a frissítése a notebooknak és este elindította az új telepítést:wuerg:.

breki072, *misi66*, nyific és 4 más kedveli ezt.
  12. kukac42

Régi az aksi, most lett volna a vizsgánál cserélve! Tegnap este még ment a dög, éjjel - 5 fok volt, nem indult. Reggel 6-ra kellett volna vinni a telepre! Telefon, jó vigyem akkor 12 órára. Aksi ki, töltőre vele, de nem töltődik. Akkor nyomás vegyünk egy új aksit! Bolt ajtón felirat: Betegség miatt az üzlet zárva!
    Na ez az a nap, amikor kár volt felébredni:( Tehetetlenségemben olyat rúgtam az ajtóba csakúgy durrant, de megérte! A szomszéd meglátta és bebikázta ezt a lavórnak valót! Ez lesz az utsó vizsgája, kell egy másik autó, én nem kínlódom már ezzel a sza...l!

breki072, *misi66*, hangyácska77 és 8 más kedveli ezt.
  13. Farmer*54

Mamikám, nincs rossz autó csak "pancser gazda":sleepy:. Ha napi szinten rámosolyogsz és dicséred, hogy szép vagy kis Formula Töfikém:D, biztos vagyok benne, hogy nem hagy cserben:eek:. Nézd meg Kata Roncsettáját, bárkit kihúz a bajból:p. Hamarabb szóltál volna a rokonok épp ott voltak [​IMG] vendégszerelésen:) és [​IMG] ráolvasáson, Uram adj erőt Kukac Mamikám szép kis sportautójának:music:.

breki072, *misi66*, hangyácska77 és 6 más kedveli ezt.
  14. nyific

Sziasztok!:)
    Ma én olyan semmilyen vagyok........ no majd holnap a gyümipiacon
    felvillanyozódom.... csak este, mert nappal, már megint dokirandim lesz.;)
    Juditom remélem a kisautó jól vizsgázik majd.:)

breki072, iboly54, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Holnap én is később jövök, Ötye lesz pedikűrössel, utána boltba kell menni. Délutánra én is meglátogatok egy dokit.

ljanika6, breki072, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  16. Farmer*54

[​IMG] Betegeknek Gyógyulást! Mindenkinek Jó Éjszakát Kívánok!

ljanika6, breki072, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  17. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

18. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Itt esik....szállingózik a hó :( tartós nem lesz, mert nem fagyra jött, de így sem hiányzottxD nekem ma kicsit nyűgös napom van, de majd alakul talán:music:
    Györgyikém! Én olvastam, mégis learattam. :p először csúnyát mondtamxD aztán megbékéltem a gondolattal, lesz amennyi leszxD még azt sem döntöttem el valójában, hogy csinálom-e. Ennyi milliós készletet bedobálni azokért a FP-ért biztos nem fogok. Valamennyit biztos beáldozok, de az nem 20-30 miller lesz;)

Misikém! Köszönöm a kávét, ma már ez lesz a második, nem baj..... a vérnyomásom a béka alatt van.
    Gizusomon kívűl remélem senki nem beteg :inlove: Mimikém .... Te :music:

breki072, greenfields, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én meg ki se raktam a fákat, elfelejtettem. Majd reggelre lesz valami belőle, de én se vagyok "rákattanva".
    Köszi, én már jól vagyok egészen. Persze, ma mennem kell az Sztk-ba, azért remélem nem kapok el semmit.

Rájöttem, hogy a zabpelyhes keksznél jobban ízlik a citromos keksz. Ez is finom, de az jobb. :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.