Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Nem kell kérem elkapkodni a dolgot.... csak szépen.. türelmesen..
    majd jön az a paci.
    Nekem annyi utalványom lett a végén,... hogy már unom a sütögetést..
    Már mindenem van... imádok fényképezni.:)

-Erika31-, greenfields, Gio és 10 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Végre én is megcsináltam az eventet, 30 utalványt használtam fel, 1-t hibáztam :) maradt még 47 utalvány + a 3 bónusz, majd lassacskán azokat is elhasználom, az eddig még felhasználtakból kaptam még 3x3 sztáp, 34 óra munkások és még sok apróság, érdemes végig cukrászkodni;) jelenleg, aratás után van még 44 +3 tortakészítési lehetőségem.
    Kerék..... arra nem is tudok mit mondani 62 -t pörgettem, lidérc nem jött, de egy csomó sz...ság, amit nem akartam volna:oops: nagy kedvencem volt a kerék akció eddig, de látom erről is le kell szoknom:p
    Jó lenne tudni mivel készüljünk március elejére, érdemes-e visszarendezni a farmot:music:

greenfields, Gio, ljanika6 és 9 más kedveli ezt.
  3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Jóóóóó reggelt!
    Ibolyám erről beszéltem..... Síma tehenészet és társai... Nem vettem pörgetést és nem is veszek, amíg nem változik a party kínálata. Kb 30-ból összejött a lovacska, elég az az 1, maradt 100 pörgetésem, meghagyom későbbre. Munkásokat sem veszek, van minimum 3 hónapra való kuponom, aztán majd látom.

4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Dettó!

Jó reggelt, igazán szép napra virradt Pest, már ráfért. Tegnap a szél kisöpörte az összes szmogot, mára a napé a főszerep. Rakom is ki az ágyneműmet az erkélyre. :)

U.i.
    Halálosan elfáradtam. Gondolni se tudok édességre. 156 tortát sütöttem meg egy óra alatt. :DD Jó ez a telefonos segítség!

Utoljára szerkesztett: 25.2.17
  5. nyific

Sziasztok!:)
    Mondjatok már valamit,... mi van még a keréken, amiért érdemes kerekezni??..
    most a paci..... és még mi?
    A terménybónuszt, TP bónusz kivették, igaz?? most Györgyike írja a rózsaólakat is.
    Még mi maradt??xD
    Na kérem, ... hát ezért kerekezzek??.. csak ami van 100 db-om van, ha lesz, lesz-..
    ha nem ... akkor nem lesz.:music:

6. iboly54

Sziasztok!
    Ezzel én is így vagyok, tegnap este sütöttem kb 35 tortát, ma reggel meg annyi utalványt kaptamo_O sosem fog elfogyni, pedig nagyon igyekszem, de már a látványtól is gyomorrontásom lesz.
    Ezt elkerülvén most sütöttem egy kis könnyű diós sütit:p tegnap este találtam a Blikk Nők újságban, nagyon-nagyon finom, hoztam Nektek is, kóstoljátok meg :inlove:
    http://kepkezelo.com/images/z399918scd4axpz6egrt.jpg

A kereket meg nagy ívben elkerülöm, nehogy kísértésbe essek xD igazán nem kellett volna kivenni a bónuszokat:eek: abból a sokból amit elpazaroltam még normális tenyészállatot sem kaptam:(
    Ti fogtok ma tenyészteni :music: én kihagyom, kell a pávákhoz a szupertáp...... Bár..... a tortáknál kaptam pluszba még 30 db-t, lehet kellene tennem vele egy kört:music: még meggondolom.

greenfields, ljanika6, *misi66* és 9 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nagyon jól néz ki ez a diós. Én mindig tartok az ilyen habos készítésétől. Bár fogalmam sincs, miért.
    Én inkább főztem: resztelt máj meg nyúlpörkölt. :) Olyan illatok vannak, ...... :)

8. iboly54

Mimikém! Ez nem olyan tejszínhabos..... tojásfehérje van felverve cukorral és abba ment a darált dió, alatta lekvár van :)
    Nyammmmi, biztos nagyon finom az a pöri :) :inlove: én holnap csinálok csülökből pörit, nokszival ;)

9. nyific

Már megint a jobbnál jobb kaják!:p
    Én ehetek mindent... meg sokat is... az a lényeg, hogy ne nyeljem le.
    Akkor baj nem lehet.;)
    Végre 60 pöriből lett egy lovacska...... meg tyúkól., struccól, juhól, alap terményes... de minek??:music:
    Abba is hagytam.... ja és madárpagoda.... meg kő ez, kő az... nekem nem kő!:)
    Rengeteg utalványom van még a meg a bónuszok is, megyek mert még a nyakamon maradnak.

-Erika31-, greenfields, ljanika6 és 10 más kedveli ezt.
  10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ja, ha összekeverve, akkor kipróbálom. De hol a recept? :)
    Azt hittem, hogy csak egy-két gazda pörget ilyen gagyi cuccokat, de tízből 9 panasz van - jogosan.

-Erika31-, greenfields, ljanika6 és 9 más kedveli ezt.
  11. iboly54

Mimikém! Hoztam a receptet, csináld meg, nem fogsz csalódni benne :)

Hozzávalók a tésztához:

30 dkg finomliszt,1,5 teáskanál sütőpor,12 dkg zsír vagy vaj (esetleg margarin),
    6 tojássárgája,12 dkg kristálycukor,kb. 2 evőkanál tejföl,1 citrom reszelt héja, 1 csipet só
    A tetejére:
    kb. 12 dkg baracklekvár ( 5-6 evőkanál )
    6 tojásfehérje,12 dkg kristálycukor,20 dkg darált dió, 1 vaníliás cukor
    A tojásfehérjét a cukorral, vaníliás cukorral kemény habbá felverjük ( a cukrot kanalanként adogatjuk hozzá), ha elég kemény, hozzákeverjük a diót, óvatosan.

A tészta hozzávalóit a szokásos módon összegyúrjuk, tepsi nagyságúra kinyújtjuk és zsírpapírral bélelt tepsibe helyezzük.
    Megkenjük a lekvárral, majd erre simítjuk rá a habos diót.
    160 fokon, kb 30-35 perc alatt sül meg.
    Nagyon finom, több napig is eláll, ha netán nem fogyna el. Nálunk már alig van belőle:)

12. jojan60

jojan60 Aktív író

Sziasztok !!

Kerek-kerék... Hmmm. A tárcsán 4 drót, négy mandragóra.. Én szerencsésen kaptam egy sárga tehenest.. Ez van.. ,,Partyzni" nem fogunk.. :wuerg:

greenfields, ljanika6, kukac42 és 8 más kedveli ezt.
  13. iboly54

Sziasztok!
    Ebéd megvolt.....mozdulni sem bírok :oops:xD nagyon finomra sikerült a csülök pöri, került bele kis köröm is ..azt is szeretjük:pxD

Délután pihi ;) közben egy kis kávé:inlove:

greenfields, ljanika6, kukac42 és 8 más kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi, ez tényleg nem kunszt. Jövő vasárnap a vendégek ezt kapják valószínűleg. (Vagy clafoutis-t. :))

greenfields, ljanika6, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Nálunk ma orja leves volt csigatésztával, sült nyakas karaj és zöldséges krumpli. Orsikám hozta magával a kis ebédjét: paradicsomos marha húsgombócok(nyersen számítva 10 dkg), bulgurral, savanyúság, a végén 1 szem kivivel. 2 falat nyakast azért csak lenyomott, mert nagyon jól nézett ki és finom is volt. Ennyi csalás volt az ebédjében.
    Doki a partyt én is hanyagolom, erről kifejtettem már a véleményem, de a tenyésztés is így fog járni nálam hamarosan. Csak akkor fogok, ha megéri. Addig meg gyártom a szupertápokat.

hangyácska77, greenfields, Gio és 9 más kedveli ezt.
  16. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Vanik! Boldog Születésnapot Hangyácska77-nek!

[​IMG] [​IMG]

Doktor, akinek mákja van a tenyésztésben, dióhéj jut a keréken. Én már nem is merek odamenni minden 2. pöri egy lidérces álom paripa.

greenfields, Gio, ljanika6 és 9 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Gizus! Nem is mondtad, visszaállt a betűméret?
    Hangyácska, áldjon Isten jó sok éven keresztül egészségben!

greenfields, Farmer*54, Gio és 9 más kedveli ezt.
  18. hangyácska77

hangyácska77 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szép estét Mindenkinek!
    Megleptetek, igazán jólesett, hogy gondoltatok rám.
    Köszönöm.

greenfields, Farmer*54, Gio és 7 más kedveli ezt.
  19. nyific

Aranyos Gyöngyikém!:)
    Még nagyon sok Boldog Születésnapot kívánok Neked sok szeretettel!:)
    Még sok-sok évet töltsünk el itt együtt.!

Adruka98, greenfields, Farmer*54 és 11 más kedveli ezt.
  20. iboly54

Hangyácska drága! Itt is Boldog Szülinapot kívánok!;):inlove:

greenfields, Farmer*54, breki072 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.