Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Ibolynak van igaza.... még van idő,..... lehet ezt szép lassan is csinálni....
    nem szalad el, és.... lehet pozitív irányban változnak a dolgok.... habár azt azért
    én sem nagyon hiszem.:oops:
    Én sajnálnám már a kertemet is, Titeket is.......na jó, nem eszik azt olyan forrón.

Barátosném , majd aláírást gyüjtünk, és megszavazzuk, hogy mehetsz, vagy nem.
    Így lesz jó!
    Az unokád viszont egy tüneményes pasi, húúh, de megtudnám moncsolgatni...
    nagyon cuki, szép baba.:)

-Erika31-, Adruka98, *misi66* és 11 más kedveli ezt.
  2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Breki! Nagyon kedves vagy:inlove: ennyi finomság;) ilyen zsemlét az utóbbi 4-5 évben nem is láttam.....ritkán veszek zsemlét, mert a belseje üres v összeragad egybe, ha beleharapszxD

greenfields, *misi66*, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  4. breki072

Szia!
    Pszt ez is olyan :eek:xDxDxDxD
    azok a pékáruk eltűntek :oops: de más is ,nem csak a pékeknél nem azok az ízek vannak

Utoljára szerkesztett: 28.2.17
  5. iboly54

xDxDxD Ránézésre pedig úgy tűnt, mint azok a régi finom pékáruk:eek::p de mit nem tesznek bele:music:mitől voltak azok olyan finomak:music:
    kb 1 hete sütöttem kenyeret a lányomnak, csíptem le belőle kiflinek, na az kifli volt....pedig gluténmentesből készült:)

6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Brekuszom, olyan szépen tálaltál, le is ülök ide melléd reggelizni. :)
    Ambivalens érzéseim vannak nagyon Györgyi írása után. :( Értem, megértem, sajnálom. Nekem ti adjátok naponta a társaságot, minden egyes tag külön-külön és egyben

Az a baba meg valami csudás. :)

Utoljára szerkesztett: 28.2.17
    greenfields, *misi66*, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
  7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

greenfields, *misi66*, .sylvia72. és 10 más kedveli ezt.
  8. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Én is túl vagyok a reggelin...... lágytojás volt,.... imádjuk.:p
    Nekem is séta lesz Juditom... de engem nem visznek, én egyedül megyek.:)
    Majd valamikor jövök...... persze csak ebéd után lesz a kirándulás.

greenfields, -Erika31-, Adruka98 és 10 más kedveli ezt.
  9. iboly54

greenfields, *misi66*, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Én is sétáltam egyet a ház előtt a gereblyémmel. Próbáltam összehúzni a késő ősszel lepotyogott diófaleveleket, amikkel a giliszták szépen betakaróznak télire. Bolond szél fúj, vitte is mindenfelé a leveleket. Na akkor mondok majd összeszedi az aki elé elviszi a szél, nem hajkurászom őket. Papáék vetik kint a gyökeret (petrezselyem) arra jó az idő. Tegnap műtrágyázták a búzákat, mert eső lesz, legalább belemossa a talajba, kapnak egy kis tápanyag utánpótlást.
    Mimikém jó ideje érlelődnek már bennem a menni vagy maradni gondolatok, csak engem is mint jó sokunkat az itt szerzett barátok "marasztaltak" eddig. Bizony nagyon-nagyon sok pénz, kitartás és energia fekszik 1-1 100-as körüli szintű farmban. Legalább ezt értékelhetnék bennünk "öregekben" a játék készítői, hogy kitartottunk eddig a játék mellett. De sajnos nem ezt tapasztalom.... Csibékről ne is beszéljünk... Hármas, négyes szinten beleunnak, ittmarad a farmjuk. Egy bónuszt lehúzok róluk oszt küldöm őket a francba.
    Brekuszom! Általános (na meg szakközépbe is) iskolás koromban gyalog jártam suliba. A piacon keresztül kellett mennem. Akkoriban még igazi húsból készült kolbászt és hurkát sütöttek külün-külön tepsikben ott kint sátor alatt. Na és mellette volt a pékség a mennyei frissen sült kenyér és pékáruk illatával. 50 fillérért adtak 1 jó nagy szelet forró kolbászzsírba mártott friss kenyeret. Az valami fenséges volt, és laktató, nem mindíg kellett utána a tízórai. De sokszor eszembe jut az S alakú vajas kifli, ami 40 fillérbe került darabja. Mellé egy kakaós csiga, az 1,20 mert minden reggel 2 Ft-ot kaptam reggelire, meg tízóraira. Vagy 5 vajaskiflit vettem rajta, vagy 2 kiflit és egy csigát. De a piacos napok kolbászzsíros kenyerét sosem hagytam ki. Nagymamám otthon kemencében sütötte a kenyeret, nekünk unokáknak csinált kiscipókat, amikbe belesütött egy-egy rövidke darab vékony kolbászt. Még ma is a számban érzem annak is az ízét. Semmi sem az már mint régen. Mi magunk sem.... Na megint sokat beszéltem...

11. iboly54

Györgyikém! Nekem is eszembe jutottak azok a finom régi vajas kiflik, nálunk is az iskola mellett volt a kis bódé, ahol árulták :) ma már biztosan nem éri meg ilyen finomat sütni a pékeknek:oops:
    Képzeljétek....a végére teljesen megszerettem ezt a tortasütéstxD nagyon sok jó ajándékot kaptam, sok-sok sztáp, sztrágya, munkások és v 4-5 AB a feladaton túl:inlove:
    és itt a holnapi újabb event...nem kell kapálni !!!!;)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/660595/
    Talán ez sem lesz olyan nehéz:music:

greenfields, *misi66*, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  12. breki072

Tudjátok valaki egyszer azt mondta, ami egyszer elkezdődik annak vége is lesz egyszer, persze tudja ezt mindenki de amikor úgy mondják akkor igen akkor tudatosul az emberben és nem nem akarja a végét legyen az bármi ha az jó dolog, és amikor valaminek vége akkor ismét felcseng a fülében ez a mondat, és kicsit rossz lesz, de tudjuk ennek így kel lennie :)

13. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok kedves Kuncogók!
    Ritkán jövök mostanában. Ennek egyik oka az, hogy az életem érdekes fordulatot vett. :music: De azért olvaslak Titeket minden nap :inlove:.
    Mostanában a születésnapoké a főszerep nálunk, csütörtökön a fiam volt 5 éves, vasárnap a nagypapám 86, ma pedig apukám 63.
    Kedves Judit, tudom, azt kérted, ne írjunk semmit rá, de ennyit engedj meg nekem: :cry:. Szeretem az írásaidat és a humorodat. Az unokád pedig egy tünemény:inlove::inlove:.

greenfields, Gio, *misi66* és 9 más kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Györgyi, te csak írjál jó sokat. :inlove:

15. breki072

Szia!
    Jó sokat tortázhatsz akkor, isten éltese őket :)
    Időd engedi várjuk az írásaid, vicceid.
    Csak nem, na ne, nem vagy már csepeli:DxDxDxD mert tudod azért nagyon messze van és oda nem volt piskóta kijárni melózni o_Oo_O:DxDxDxD

greenfields, Gio, *misi66* és 12 más kedveli ezt.
  16. gyfa

gyfa Fórum hercege

Szia!
    Igen, és a háromból az egyik, képzeld el, csokoládétorta volt, méghozzá abból a nagyon-nagyon finom fajtából :music::pxDxD.
    Köszönöm a nevükben is.
    Nem, jelenleg MÉG nem vagyok újból csepeli, de remélem hamarosan az leszek megint:).

greenfields, Gio, *misi66* és 11 más kedveli ezt.
  17. breki072

Csokoládétorta hm az igen,:D a nagy kedvenc :) na jó nem kel a duma meg az etetés, éneklő meg nyelves bari fej, már elhittem :wuerg:

greenfields, Fatther, *misi66* és 11 más kedveli ezt.
  18. gyfa

gyfa Fórum hercege

greenfields, Gio, *misi66* és 12 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Annamari, áldja Isten a szülinapos szeretteidet!
    Küldök nekik

greenfields, Gio, Fatther és 12 más kedveli ezt.
  20. breki072

greenfields, Gio, Fatther és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.