Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Csak nem bírtam ki, hogy ne jöjjek dicsekedni, mennyire jól sikerült a vendégeskedés. Amikor kész lett a szarvaspörkölt, nem ízlett. Valamelyik fűszerből biztos sokat raktam. Kiderült, nagyon finom lett, csak össze kellett érjenek az ízek. :) A kukorica krémleves is nagyon finom lett, meg a diótorta is. Még az életem első bagettje is finom lett. Elégedetten mentek el a vendégek. :)

Az eventet még tegnap befejeztem, így az sem izgatott.

Sokat gondoltam Györgyire és családjára, hallottam a járványt. Remélem, nem lesz baj.
    Békés estét!

DCveréb, greenfields, *misi66* és 8 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Mimikém gratulálok!Ügyes vagy Te! Én tudtam, hogy minden nagyon finom lesz.:p
    Én viszont elfáradtam,... nem tudom, de ilyenkor úgy érzem a családom minden
    energiámat elszívja. Állandó duma van.... meg pörgés...... én meg úgy érzem,
    semmi erőm nem maradt.xD Viszont nagyon jól éreztük magunkat.....;)
    Györgyikém! nem lesztek betegek.... vigyázz magatokra!:)

DCveréb, greenfields, *misi66* és 7 más kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

VALAKI!!!
    Hűha de visszhangzik :D
    SZIASZTOK!!! HAHÓ o_O:eek:
    Ne má, ne tegyetek úgy dolgoznátok is :music::music:
    Én sem dolgozok, pedig a játszóházba vagyok :D na jó egy picikét azért igen :pakkor marad mind nekem
    http://m.cdn.blog.hu/ap/aprochef/image/DSCN2358.JPG
    szeretem a hétvégéket most boom lesz,:D jövő héten :inlove::inlove:lesz, majd utána meg buli :D

Utoljára szerkesztett: 6.3.17
    DCveréb, greenfields, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nahát..... hol van mindenki:music:
    Brekikém! Tényleg visszhangzik a kis kuckó :) no majd befűtök kicsit, biztos fáztok, elég hűvös van:p
    Érzitek? Kezd melegedni :inlove:
    Tegnap nagyon hosszú napom volt, vendégek voltak egész estig...kis családi ünnepség:inlove: nem is mondom mennyi dolgom volt:oops:
    de nagyon jól éreztük magunkat, délután még pókerezés volt:pxD élveztem nagyon, de estére örültem az ágynyugalomnak.
    Most megfogadtam, ahogy összejön kis pénz, beáldozok egy mosogatógépre, mert nagyon tele volt a mosogató folyamatosan:oops: hiába...ha összejön a család, bizony van mit főzni, sütni és utána a sok helyreigazítás.
    Ma reggel már gyors porszívózás, aztán irány a bolt, megvettük a sonkának való egész lapockát ( mindig magunk csináljuk a sonkát),
    Telekomba is kellett menni, meghosszabbítani a szerződést, hogy kedvező maradjon a fizetnivaló;)
    Főznöm nem kellett, délután jön a kis Lara....tanulás 4-ig :)
    Nekem nagyon hiányzik a prémium, azon belül a fák aratása. Remélem a héten már ideér:music:
    Eventet megcsináltam, nem sok haszna volt, ha csak az nem fogyott az árukészletem:oops: xD
    Hozok egy kis kávét délutánra, hátha az illat idecsalogat benneteket!:inlove:
    http://kepkezelo.com/images/6kjouywoscc5bkgmlo9t.jpg

Brekikém! A hétvége izgis lesz, mennyi tenyésztés;) felkészültem rendesen most én is van minden, már csak a szervert kellene az igényeimhez igazítanixD:p

DCveréb, greenfields, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  5. breki072

Szia Iboly!
    Nagyon várom pulykákat, most azt érzem rekord döntés lesz csp terén + arany állatkák terén is, :inlove::inlove:
    megyek is megkeresem a kirúgott titkárnőmet, o_Ojó pénzért hajlandó lenne képek megosztására a többiek felé :D
    nehéz lesz kiengesztelni,:eek: de azért csak tudott valamit ha már anno felvettem :DxDxDxD

DCveréb, greenfields, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  6. iboly54

Brekikém! Nem is tudom hová lett a titkárnőd, már engem is elfelejtett teljesen:oops: az idén még nem is beszéltünk:(
    Nagy küzdelem lesz ez a tenyésztés, gondolom már hét közben is lesz egy kis bumm:p
    Még nem tanultad meg a képfeltöltést a farmról:music: vagy csak jobb érzés ha a titkárnőd csinálja :pxD
    Minden esetre lesz izgalom annak aki szeret tenyészteni:inlove:

DCveréb, greenfields, *misi66* és 9 más kedveli ezt.
  7. breki072

Csinálja csak, meg lássa mit is alkot a főnöke aranyálatkák terén :DxDxDxD

8. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Ma délelőtt ügyintézni voltam... Azt ígérték valamikor hogy csökkenteni fogják a bürokráciát... Hát beleszaladtam akkorába a földhivatalnál, hogy azt hittem elhagyja a fejemet az a pár szál hajam is ami még megvan. Amolyan róka fogta csuka, csuka fogta róka dolog. Még a vezetőt is kihívták a szobájából, mert az ügyintézők nem voltak a helyzetük és tudásuk magaslatán!! Hogy legálissá tegyem kislányom őstermelését, gondoltam a használatába íratok egy darabka földet. Csakhogy tavaly nem érvényesíttettem az őstermelőjüket a válás miatt, de előtte már vagy 5 évvel volt az őstermelői igazolványuk használva. Váltanom kellett először érvényes őstermelőit neki (szerencsére falugazdászok nem csak az orrukig látnak), azt vissza a földhivatalhoz, ott lemásolták a 3 évre visszamenőleges betétlapjait és a régi őstermelőit, így talán regisztrálják mint földművest! Ha arról kap határozatot, azzal vissza kell menni, beadni a földhasználati bejelentőt (2db-ot, mert szinte minden föld páromé és az enyém fele-fele arányban) 2 db használatbaadási szerződéssel (vagy nem is tudom minek hívják, majd még utána keresek) anya-lánya apa-lánya közt (felháborító!!!!) és az én használatomból való törlési kérelemmel (mert jelenleg az én használatom van bejelentve arra az egész földterületre, hogy ne kelljen elaprózni a támogatási kérelemnél, így bizonyult a legegyszerűbbnek). Hát ha nem lennék már több mint 1 évtizede őstermelő, és nem foglalkoztam volna földhivatalos dolgokkal anno a munkahelyemen is, nem tudom mi lenne. Egy betévedt emberke nem is tudta volna hogy mi micsoda, eszik-e vagy isszák!
    Nem beszélve arról, hogy a tavalyi területalapú támogatásomból még egy fillért nem kaptam. A földszomszédom miatt, összeakaszkodott az MVH-val...
    Csupa móka és kacagás a VV!

9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én ma szent Heverjel napját tartottam. :D Még holnap is maradékot fogok ebédelni, de Breki rántott húsa bármikor jöhet. :)
    Egy rózsa pávással nekem is bearanyozhatod majd a napomat cserekor, - ha túl sok lesz az aranyosod . :D:D:D
    Lájkoltam, de nem azt, ami veled történt. Velem kibabráltak volna, azt se tudom, mi fán terem, amit írsz.
    Megyek folytatni az "ünneplést". ;) :D

10. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szia Főnök!
    Milyen pulykát vársz?o_O:music:Mióta vagyok kirúgva?:oops:Neked tudod ingyéé van a képfeltöltés:D:D:D:D:inlove:
    Drága Iboly,húzza az igát 1000-el az elveszett titkárnéni.Dolgozom,dehogy felejtelek benneteket,csak,hogy is van a mondás,nem bírja az ökör a szántást?Vagy nem is tudom,de tényleg nagyon húzós volt az év eleje,betegek is voltunk,brutális volt a wc kagylót ölelgetni hajnalok hajnalán,meg a 39fokos láz,hát nem kívánom senkinek.Olvasgatlak Titeket,de energiám nem volt írni,most már belejövök a munkába,remélem nem dőlök ki a kanapén 9-kor:music:Aztán jövök.:inlove::)

DCveréb, greenfields, *misi66* és 10 más kedveli ezt.
  11. breki072

Szia!
    Látod látod pulykát írtam páva helyet csak is a jó titkárnéni szúrja ki a hibát köszönöm
    majd ezért nemsokára eljöhetsz velem egy buliba :D de csak akkor ha dolgozol mint kis angyal :eek:xDxDxDxD persze elfelejtettem ki is vagy fizetve kb 50 évre előre xDxDxDxD
    valami történhetett ha a tenyész egyik mestere már nem is figyeli mit kel tenyésztenie pláne új állatka hajjaj
    van a levegőben valami :inlove::inlove:

12. nyific

Sziasztok!:)
    Van egy kis frissítés.... megjött Szilvike!:)
    A főnököd már nagyon hiányolt... ahogy olvasom.
    Én meg... nem tudom.. de valószinű... hogy rajtam van az összes fáradtság..
    a tavaszi,... + nyári.. + őszi... + téli is.:music:

Heverjel... keresztnév.... nem hallottam még..:)

13. .sylvia72.

Látod,látod:DHol jár az eszed:music:fogjuk a tavaszra:DFőnök!Nem találok szavakat,buliba viszel?:DDolgozom bizony,most is leragad a szemem mindjárt,olyan álmos vagyok-.-Na a fizetést is tudod,erre sem kell emlékeztetni:D
    Szia Gizus!Igen,hiányolt,és erre már nem tudtam nem írni,olyat vihogtam a pulykáján a munkahelyen:D:D:D:DA nagy mester aztán azt sem tudja mit tenyésztünk:D:D:D:D

14. breki072

Nyomás aludni,:D mindjárt kelned kel,o_O vár a munka :eek:

15. .sylvia72.

Megyek is,csak megvártam mit válaszolsz.Jó éjt:)

16. breki072

Azért azt nem értem mért alszol, mért vagy otthon, amikor én még dolgozom a munkahelyen :music::music:itt valami nem stimmel az tuti :Dna majd utána járunk:pxDxDxD
    jó éjt :)

17. .sylvia72.

Jaj,mintha nem tudnád,telefonos ügyelet van éjjel.Nem?Ki a főnök,leváltalak,ha ilyen szétszórt vagy.:D:D:DPulykaxDxDxD

18. breki072

Mi van, telefon,éjjel alszunk ez tuti :) pulyka az ok
    na nyomás az ágyba elég volt xDxDxD

19. nyific

Látom mindenki álmos lett.... csak a pulyka nem..xD
    Most ugrálnak, mikor elmentetek aludni.;)

20. iboly54

DCveréb, greenfields, *misi66* és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.