Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

No, kérem szépen. Az, aki Szent Mihály napjáig nem fejezi be a kert betakarítását, az nem jó gazda. A csipkebogyószedés az utolsó, ha már az is megvan, akkor meg lehet dícsérni az asszonyt ;):).
    Én csak megterítettem, hátha jön valaki és hoz finom reggelit :music:, de kávézni is a szomszédba kellett menjek:( ;):)
    ... nem volt sehol senki...
    Én csak a terítéket hoztam, gondultam én, hogy hátha közösen majd összedobunk valamit :music:...
    Erre meg maradtam a design-al :eek:;):), na attól én is pont akkorát ugrottam, mint a tenyésztéseim :)

Szerbusz Breki, örülök, hogy beköszöntél, így már nem is vagyok annyira egyedül... :oops:;):)

eszter.77, kukac42, breki072 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Gyere mozizni. mit nézünk azt még nem tom

eszter.77, kukac42 és georga06 kedveli ezt.
  3. gyongyvergazda

Ok, hozom a hozzávalót ! Mit iszunk? :)

eszter.77, kukac42 és georga06 kedveli ezt.
  4. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Jó reggelt!

Brekinek jó játékotxDxD és mozizást:music:.
    Tegnap azt jósolták, hogy ma szép, napos időnk lesz. Helyette hatalmas felhő és hideg:wuerg::wuerg:. Ebből következik, hogy fázom, ezért reggelire hoztam egy kis teát [​IMG] és hozzá a napi betevő csülök http://kepfeltoltes.hu/140912/cs_l_k1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

5. georga06

georga06 Fórum hercege

Napsugaras szep, jo reggelt mindenkinek! :)

Egy kis light-os reggeli: http://www.cartour.hu/uploads/program/4264/marina-di-bibbona---htl-riva-cavalleggeri--reggeli.jpg
    Juditnak is hoztam am ;) : http://www.nora-aarau.ch/img/events/101127_02.jpg ez kicsit tartalmasabb, viszsont en is szeretem, ha nem is reggelire, de napkozben szivesen csipegetnek belole. Na, de csak csipegetnek :p, mert felenk ez draga kincs, beszerezheto, de nem mindennapos dolgok.

Na, de nem almodozom, megyek kiteregetek, a fiamnak reggelit keszitek, megyek a kutyussal setalni, megnezem milyen a tenger ma (szerintem gyonyoru kek, nyugodt), verofenyes napsuteses ido van. :) Aztan, ha visszajottem, kis kerti munka, funyiras, majd neki allok retest nyujtani. Almas-fahejas, turos, tokos-makos es talan daras-meggyes lesz. Az egyik reszet ma sutom meg, de hagyok holnapra is (3 tepsi a minimum, plussz a maradekok). ;) Majd hozok nektek vacsorara, addigra talan gep kozelbe kerulok.

Tovabbi kellemes szep napot kivanok!!!

6. gyongyvergazda

eszter.77, kukac42 és breki072 kedveli ezt.
  7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A Boldog liliom mától "megszólal".:)

eszter.77, Ninett79, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  8. breki072

eszter.77, gyongyvergazda és kukac42 kedveli ezt.
  9. gyongyvergazda

eszter.77, Kergekacsa és kukac42 kedveli ezt.
  10. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Nálunk is süt a nap szépen:) Papának ez az utolsó napja a szezonban utána vissza a boldog nyugis melóhoz:)
    Végre tudunk majd menni együtt a kedvenc erdőmbe:)
    Ezek a reggelik, ezek a fogamra valók nagyon:)
    A nyál is összefutott a számban, olyan régen ettem tepertőt már!
    Mit vetítenek a moziban? Ilyen esti moziban én tuti elaludnék pillanatok alatt:)

eszter.77, Tavirózsa és breki072 kedveli ezt.
  11. gyongyvergazda

Csak annyi baj legyen , majd Gumpapát szépen megkérjük, hogy pianoban horkoljon ;):).
    Örülök, hogy végre többet, jobban pihenhettek és lehettek együtt papával :)! Sétálgassatok együtt sokat, az többet ér minden kúránál :)!

12. breki072

Moziba vagyunk nem a tüzes vizet isszuk, azt majd az estin :p
    De bizony van jobb kúra!! Ez itt ni
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...f8lcu1IpDsVBn2GQmywlQGgTzargOWR1IWGmCJaqt0F2g

eszter.77, Kergekacsa és kukac42 kedveli ezt.
  13. kukac42

Ímádom az ilyen kis lájtos kajákat, de papával 1 perc is többet ér:)

eszter.77, gyongyvergazda és breki072 kedveli ezt.
  14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok:)
    Megérkeztem én is, a reggeliből csipegettem pár falatot, mert éhgyomorral hozzáfogtam 2 tikot megkopasztani:wuerg:
    Kislányom megfőzte az ebédet gombás zöldborsós sertés ragut tésztával. Enni nem érkezett, így vitt magának ebédet. mosogatni sem volt ideje, de azt én megcsináltam. Jól jön a segítség a háználxD
    Na hallgassuk meg azt a kék virágot.:music:De majd csak ha beérik:eek:

15. breki072

Szia! Sürgesd meg!!xD

16. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Brekuszom rájöttem nagy nehezen:) A kék virágnak egyforma a zenéje, viszont a betöltővirágnak és a tulipánnak mindegyiknek más.

17. kukac42

Bekapcsoltam egy kis időre az animációt és meghalgattam én is. SZépen énekel, de azért annyira nem, hogy az animációt bekapcsolva hagyjam:)

eszter.77, breki072 és gyongyvergazda kedveli ezt.
  18. gyongyvergazda

Nekem még nincs, ... de azért vajon van lehetőségem valamilyen formában meghallgatni hogyan zenél?

19. breki072

Természetesen!!
    1. legyen :D
    2. már hallgathatod is :D
    :cry::cry:xDxDxDxDxD

eszter.77 és kukac42 kedveli ezt.
  20. kukac42

Nem tudom Rózsa!
    Talán van olyan topik ahol lehet. Utána kéne keresni!
    Na menek és keresgélek pöttyet hátha! Bár Laboviti biztosan azonnal tudná a megoldást erre is:)

eszter.77 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.