Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Gizusom! A reumatológiai kezelések.....:music: a mi családunkban senkinek nem hasznát eddig:oops: én jártam a gerincemmel, a húgom a térdével, a nővérem a csípőjével. Aztán mindhármunkat meg kellett műteni:eek: A nővérem csípőprotézist kapott, most van rehabilitáción Hévízen, nagyon szépen gyógyul:inlove: a húgom és az én műtétem nem sikerült jól:(
    Remélem Neked nem kell elmenni egy műtétig, azt nem tudom fájt-e már előbb is v csak most kapott el:music:
    Ez a hirtelen meleg is okozhat ízületi problémákat, nálam is előjött.
    Szöszike! Sajnálom, hogy így jártál :( újabb műtét:oops: nem hangzik jól, de a mielőbbi gyógyulás érdekében muszáj végigcsinálnod!
    Mindnyájan szorítunk, hogy minden rendben legyen:inlove:
    Más....
    Én nagyon vártam mára ezt a prémium tagságot, de már megint nem sikerült összehozni:oops:
    Vesztek felhősort? Én még nem döntöttem egyikről sem.

Kergekacsa, *misi66*, ricsi908 és 7 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nekem augusztusig van prémium, ráérek meggondolni. Nem bánom, ha "beleszóltok", segítetek összehasonlítani. Várjak-e az átállással?
    Még 10 perc, aztán megyek aludni aratás után. :)

Kergekacsa, *misi66*, ricsi908 és 6 más kedveli ezt.
  3. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen mindnyájatoknak a biztató kedves szavakat!Jó pihenést kívánok!

Kergekacsa, breki072, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  4. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szóva nem akartam visszajönni, de eszembe jutott, hogy nem vacsorázott a Kunyhó népe és hozta egy kis lájtos étket.

Roston sült harcsafilé joghurtos salátával

Hozzávalók:
    sovány harcsafilé szeletek
    zsenge uborka
    színes paprika
    paradicsom
    lila hagyma
    kapor
    joghurt
    őrölt bors

étolaj
    liszt

Elkészítés:
    A zöldségeket megmossuk, tetszőlegesen felaprítjuk (szeletbe,csíkokra), összekeverjük.

Sóval, borssal ízesítjük a joghurtot, és belekeverjük az apróra vágott kaprot. Betesszük a hűtőbe 2-3 órára, hogy összeérjenek az ízei.

A harcsaszeleteket nem túl sűrűn bevagdossuk, beirdaljuk, de nem vágjuk át. Sózzuk, borsozzuk, és 10-15 percig hagyjuk állni, majd lisztbe forgatjuk, és teflonos serpenyőben, amelyet vékonyan beolajoztunk mindkét oldalán pirosra sütjük.

Kergekacsa, Fatther, Sauvage és 9 más kedveli ezt.
  5. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Szép reggelt mindenkinek!
    Megkezdődött a szabadságom! Tegnap (mikor dolgoztam) olyan szép idő volt. Erre mi történik ma?
    Már hajnalban arra kellek fel, h dörög az ég, villámlik és szakad az eső. Na az égi háború odébbállt mostanára
    de az eső még mindig esik. :( Úgy látszik valaki nagyon nem akarja odafent, h ablakot pucoljak!;)
    Eventtel kapcsolatban: csak megadtam magam, és neki kezdtem. Annyira nem tűnik nehéznek, hátha
    ezt most tényleg sikerül befejezni!o_O
    Farmer, ez a harcsavacsi biztos isteni finom lehet! Bár még sose ettem harcsát. :oops:
    :(

Kergekacsa, Farmer*54, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Induljon jól a napotok! :inlove: közben szól a Vangelis :)
    Remélem Ricsi már Rád is süt a nap!

Beültetve krokusszal minden lehetséges hely, egy adag liliom a pajtában, az alma- és cseresznyevirág szintén a pajtában. Meglátjuk mi lesz.

Más:
    Imádom ezt a doktort!
    Kérdés: Úgy hallottam, hogy az aerobikus testedzés meghosszabbíthatja az ember életét, igaz ez?
    Válasz: Az ember szíve nem dobog örökké. Ne pazarolja testedzésre a szívét! Idővel minden elhasználódik. Ha felgyorsítja a szívdobogását, attól nem fog tovább élni; ez olyan, mintha azt állítanánk, hogy meghosszabbíthatjuk a kocsink életét azzal, hogy száguldozunk vele! Sokáig akar élni? Akkor szunyókáljon gyakrabban!
    K: Egyek kevesebb húst, és több zöldséget, gyümölcsöt?
    V: Meg kell értenie a logisztikát. Mit eszik a tehén? Szénát és kukoricát. És mik ezek? Zöldségek. Igy a steak nem más, mint egy nagyon effektív mechanizmus arra, hogy zöldségek kerüljenek a szervezetbe. Gabonafélékre van szüksége? Egyen csirkét. A marhahús kitűnő forrása a mezei fűnek. És egy sertésszeletben megtalálható a javasolt napi zöldségmennyiség 100%-a.
    K: Csökkentsem az alkoholfogyasztásomat?
    V: Dehogyis. A bor gyümölcsből készül.
    A brandy az desztillált bor, ami azt jelenti, hogy kivonják belőle a vizet, így még töményebb formában juthatunk gyümölcshöz. A sör pedig gabonából készül.
    K: Hogyan számitjuk ki a testzsír-százalékot?
    V: Nos, ha egy teste van, és zsíros, akkor 1:1 Ha két teste van és zsíros, akkor 2:1 és így tovább....
    K: Mik az előnyei a rendszeres testedzésnek?
    V: Egy előnye sincs. Az én filozófiám: Az a jó, ha nincs fájdalom!
    K: Az olajban sült ételek károsak?
    V: NEM FIGYEL RÁM!!!
    .... Manapság növényi olajban szoktak sütni. Hogy lehetne az káros, hogy még több zöldséghez jutunk ezáltal?
    K: Felülésekkel meg lehet szabadulnunk az úszógumitól?
    V: Biztos, hogy nem! Amikor igénybe vesz egy izmot, az nagyobb lesz. Akkor kell felüléseket csinálnia, ha nagyobb hasat akar!
    K: A csokoládé káros?
    V: Megőrült?
    HELLO Kakaóbab! Az is zöldség!!!
    K: Az úszástól jó alakja lesz az embernek?
    V: Ha az úszás jót tesz az alaknak, akkor magyarázza meg nekem a bálnákat.
    K: Fontos, hogy az ember formába hozza magát?
    V: Hé! A "kerek" is egy forma!
    Remélem, ezzel tisztáztuk az összes étkezéssel és testedzéssel kapcsolatos félreértéseket.
    ÉS......
    Azoknak, akik állandóan amiatt aggódnak, hogy mit egyenek, itt az összefüggés a táplálkozás és az egészség között. Megkönnyebbülés végre megtudni az igazat a sok téveszme olvasása után.
    1. A japánok nagyon kevés zsírt fogyasztanak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
    2. A mexikóiak nagyon zsírosan étkeznek, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
    3. A kínaiak nagyon kevés vörösbort fogyasztanak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
    4. Az olaszok sok vörösbort isznak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
    5. A németek sok sört isznak, sok kolbászt esznek, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
    Mi ebből a tanulság?
    Egyél, igyál azt és annyit, amennyi jól esik, de ne többet !!!!

ursa11, Cyra65, Kergekacsa és 12 más kedveli ezt.
  7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Ricsikém én jobban szeretem a harcsát, mint a pontyot, de csak azért, mert szálka alig-alig van benne. Bár unokanővérem olyan ügyesen filézi a pontyot is, hogy azt még az egyéves gyerek is megeheti, csúszik le a szálka, mintha ikrát nyelnél.:)
    Én ma ágyneműt mosok, nálunk szép az idő, bár én szárítógépben szoktam szárítani, sok a légy, előjöttek a jó időre. Na meg így nincs annyi porcica a lakásban, mintha a szárítóra teregetnék. Van + egy előnye, így azonnal teszem a ruhákat a helyükre és nem lógnak a szárítón napokig, meg nem is kell annyit vasalnom.
    Húhhhh... Halljátok, ritka sz...l vagyok:oops: Reggel még semmi bajom nem volt, kimostam az ágyneműt, mire felvittem fél emeletet a porszívót, össze akartam esni, gyengeség a szivem körül, előbb 3x nem tudtam megmérni a nyomásom, örökké EE-vel kezdett a mérő. perc múlva mérem, 165/79/67. perc múlva 145/80/79. Ugrál a francba. Hogy lesz így a háló ma rendbe rakva?>:(

Utoljára szerkesztett: 23.3.17
    Kergekacsa, Farmer*54, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  8. iboly54

Sziasztok!

Györgyikém! Mi van Veled:oops: kapod a jeleket, hogy vegyél vissza!!!!! Ráér az a k....a munka, tessék pihenni:inlove:
    Annyira hajtod magad, jó lenne észrevenned hogy már nem megy úgy mint régen:p na....most jó letoltalakxD:inlove: de tényleg, mindenkinek 1 élete van, a munka megvár, ami nem készül el az majd meglesz később. ;) neeee hozzál megint kifogásokat, tessék pár nap pihenőt tartani v lényegesen kevesebbet dolgozni:)
    Ez a hirtelen meleg is hozzájárul némi rosszullétekhez, mindenki vigyázzon magára!:inlove:
    Gizusom! Te hogy vagy? A csípőddel mi a helyzet, remélem Te visszafogtad magad:music::inlove:
    Én is most végeztem el a heti nagyobb takarítással, ez a fürdő tisztítás mindig padlóra vág:oops: ezzel a nyamvadt derekammal mire rendbe rakom a kabint:oops: aztán meg a sok minden ami ott van, úúúúútálom xD persze én vagyok a hibás, mert a párom mindig megakarja csinálni, de nekem nem felel meg az ahogy csinálja, nekem nem elég tisztao_O na ez már tényleg tisztaság mánia:cry:
    Mivel nem sok időm maradt, így ma gyorsan csak kis "hortobágyi naplementét" főztem tükörtojással.;)
    Most pedig megyek le a nyári konyhába kávét főzni és pihenni, nézem a párom hogy metszi a szőlőt:) közben sütkérezek a napon v elbújok az árnyékba, nagyon meleg van! :eek:

Kergekacsa, *misi66*, Tavirózsa és 7 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Kedveseim! Nem véletlen, hogy ennyire összepasszolunk ÖTyE. :D:D
    Pár napja én is betojtam a vérnyomásmérő számai miatt. Szerintem is a meleg - rosszul mondom: a hirtelen NAGy meleg - okozza. Tegnapelőtt 42° volt az erkélyen. Ma "csak" 33. Nem gondoltam, hogy ilyen korán kell a klímást hívni a szervizre meg az árnyékolókat használatba venni.

Kergekacsa, *misi66*, Tavirózsa és 7 más kedveli ezt.
  10. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Kérdésem lenne felétek,minden képen meg kell csinálni az email,cím,és a jelszó erősítést?Most olvastam,hogy valami HTTP ,nem emlékezem pontosan rá,hogy mi a neve!Azt szeretném,hogy biztonságos legyen a fiókom!,nem akarok én változtatni semmit de ha kell akkor meg csinálom!Egy kissé le lelassultam mára,a meleg vagy még a sokk hatás nem tudom nem értem az egészet!>:(:cry:xD

Kergekacsa, *misi66*, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  11. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Igen, most már itt is süt a nap. Hamar tovább álltak a felhők, azóta jó idő van. Lehetne menni, dolgozni a kertbe, de
    valahogy nincs kedvem. Délelőtt csináltam egy kis tejszínes darált húsos kolompért ;), azóta meg a kertben üldögélek
    és Móra Ferenc kiváló regényét az Aranykoporsót olvasom.:D
    Mimike! 42 fok???? Meg 33???o_O:eek: Ez komoly vagy csak én nem értem? Nálunk összesen van 22 fok!

A hortobágyi naplemente az mi??? Kicsi vagyok és nem tudom!:oops: Akkor ezek szerint nálatok is nagy meleg vagyon!?
    Én egy hosszú ujjúban ücsörgök kint, mert annyira nagyon nincs meleg.

Biztos finom a harcsa. Kifogom próbálni. De eddig inkább a pontyot vettem és ettem. Bár állítólag mi magyarok
    kevés halat eszünk, és én is ezt a statisztikát erősítem. Vigyázz magadra, nehogy rosszul legyél!!!:(

Kergekacsa, *misi66*, breki072 és 3 más kedveli ezt.
  12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az alábbi linket megnyitva olvashatod a műveletek végzéséhez szükséges tanácsokat, képek is segítenek ebben:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...tok-változtatása-e-mail-cím-megerősítése.577/

*misi66*, mimi, Gio és 4 más kedveli ezt.
  13. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen a választ!Meddig kell ezt meg csinálni mert ma nem vagyok valóban képben,nem merek bele kezdeni!>:(:cry:

*misi66*, hangyácska77, breki072 és 2 más kedveli ezt.
  14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Az e-mailcím megerősítése a legnagyobb biztonságot jelenti.

A jelszó megváltoztatása pedig a farm biztonságát is segítheti, akár havi rendszerességgel is érdemes változtatnunk.

Te magad döntöd el, mikor teszed meg ezeket a lépéseket. Figyelj arra, hogy ne egyszerre,ne párhuzamosan intézd majd a két dolgot.

Kergekacsa, *misi66*, mimi és 5 más kedveli ezt.
  15. iboly54

Ricsikém! Ime

http://1.bp.blogspot.com/-di1hJ9bSayE/VUfZFmKIKaI/AAAAAAAAAew/1swsGNf55Eo/s1600/20150504_205346.jpg
    Amióta egyszer megjártam egy étterembe, azóta így nevezem xD nézegettem az étlapot, láttam ezt az ételspecialitásnak vélt nevet és megrendeltem. Gondolhatod, hogy dobtam egy hátast mikor kihoztákxD nem ettem meg, csak kifizettem:p

16. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Juuuj!o_O Hát nem csodálom, h nem etted meg! Ez egyszerűen :wuerg:! Ez kifelé jövet is úgy nézhet ki ahogy befelé menet!!!:D
    Dehogy ez mitől hortobágyi, és főleg mitől naplemente!!!???:eek:

Kergekacsa, kukac42, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  17. iboly54

A kilenclukú hídnál van ez az étterem....Hortobágy, így nevezték el a spenótotxD a felszolgáló szerint.....a tükörtojás a napot, a spenót a tájat jelképezi az ételbe xDnem azért nem ettem meg, mert nem szeretem, hanem mert különlegességre vágytam;) és kaptam is :p

Kergekacsa, Gio, kukac42 és 10 más kedveli ezt.
  18. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Még vagyok ám,... de nem vagyok mostanában jó formában.
    Ma voltam röntgenen.. és kaptam új gyógyszert..... holnap majd
    remélem a doki mond valamit jót is.
    A röntgen nem valami fényes..... meszesedés, kopások.. stb....
    Remélem hamar túl leszek rajta.
    Muszáj voltam valamit tenni..... mert, ha csak nyavalygok.....akkor úgy
    tűnik nem fáj eléggé.
    Holnap remélem már jobb lesz.... és jövök.:)

Kergekacsa, kukac42, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  19. iboly54

Gizusom! Minden rendben lesz meglátod;) gondolom begyulladtak az ízületek:eek: holnap már többet tudsz a dokitól. Sajnos már mindenhol csak meszesedünk, kopások alakulnak ki, mert már kevesebb a zselé v kocsonyás anyag a forgóknál. Jó lenne ha lehetne valamivel pótolni.
    Jobbulást Neked, gyógyulj meg hamar:inlove:

Kergekacsa, kukac42, nyific és 8 más kedveli ezt.
  20. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Na én a sürgősségin kötöttem ki. 1 órakor vitt párom a körzetbe, az meg beutalt. Minden eredményem jó, holnap vihetem vissza a doktornőnek, majd tüdőszűrés, bár kórosat a röngen nem mutatott ki. Nemrég értem haza, irány az ágy!

Kergekacsa, kukac42, nyific és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.