Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt!
    Úgy látszik, ez a hirtelen meleg mindenkinek betett. :( Nekem se esik jól, a vérnyomásom az egekbe vitte. Azt hittem, hogy az új gyógyszer miatt lett ilyen magas, de tegnap a doki mondta, hogy az nem lehet, mert az inkább lejjebb viszi. Szívesebben aludnék most, mint tenni a halaszthatatlant. És még csak március van...

Ricsi! Bizony nálam az erkélyen ilyenek a hőmérsékleti viszonyok, próbálok is mindenféle takarást felrakni. Gondold el, nyáron milyen, amikor tartós a meleg.

:D Nekem tetszik a spenót költői neve, igazán jól mutatja a végeláthatatlan földet a lemenő nappal. :D
    Az viszont komoly kitolás, hogy nem írták oda az étlapra zárójelben.

Kergekacsa, Gio, kukac42 és 9 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Kergekacsa, Gio, kukac42 és 9 más kedveli ezt.
  3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Reggel korán mentem az orvoshoz, az én doktornőm csak hétfőn fog rendelni, bepofátlankodtam a másikhoz. Vittem az esteli leletet és a receptet is, mert Kingám mondta, hogy nem jól van felírva, írják szét a 3 havi Frontint, mert nem fogják a 100 db-ot egy receptre írva kiadni. Mikor ezt mondtam a doktornőnek, aki ismeri a lányomat, azonnal intézte a tüdőszűrőt, mert oda is időpontot kell kérni. Elmentem a tüdőszűrőre, ott is minden vizsgálat negatív lett. Na akkor mondjátok meg mért akarok összeesni kb 25 méter megtétele után?:cry: A tüdőmön nincs semmi elváltozás, az EKG-m jó, a véreredményeim 1-2 kivétellel jók, a röntgenen nem találnak semmi elváltozást, a vérnyomásom amikor mérik belefér a jónak mondhatóba. Minden esetre a Frontintól jól aludtam az éjjel, reggel 5-kor ébredtem. Próbálok visszavenni a tempómból( egyenlőre nem is tehetek mást, míg ilyen az állapotom), de hogyan lesz meg a húsvét előtti ablakpucolásom, függönymosásom? Remélem egy kis pihenő segít majd átvészelnem ezt a nem könnyű időszakot. Én, aki mindíg is rohanásban tettem a dolgom, nekem még a séta is nehezemre esik....
    Nem tudom korábban írtam-e: sógoromat megműtötték agydaganattal, a nagyobb baj az, hogy ez már az áttét volt. Kb 6 hét múlva indul kemóra a tüdejével.... 61 éves....
    Megyek cigit tölteni, majd később még benézek.

*misi66*, Kergekacsa, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Igen-igen... vissza kell venni a tempóból....... ma engem az én drágám elvitt a fodrászhoz,
    és meg is várt.
    Nem biztos, hogy tudtam volna vezetni...... kicsit használ a gyógyszer, de nagyon meszes vagyok,
    és kopott!... na puff neki.:sleepy:
    Györgyikém Neked a derekad már meggyógyult??? félek nálam rossz vége lesz, a dokinő szerint
    az én röntgen leletem szerint a csípőim.... egy csatatér... meg nem nyugodtam..... majd jön ezután
    a reumatológus.
    Most nem vagyok valami jó beszélgetőpartner......:oops:

5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Lányok, mindenki azonnal gyógyuljon meg! [​IMG]

Sajnálom, hogy így kezd a tavasz, de igazán. [​IMG]

*misi66*, Kergekacsa, breki072 és 9 más kedveli ezt.
  6. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Gizusom! forgóm.. úgy-ahogy rendben, azzal már el volnék, viszont ez a fojtogató érzés nem valami kellemes és talán kissé be is pánikolok olyankor. Próbálok nem gondolni rá, de nem tudok. Ma is sétálva mentem a kocsitól a tüdőgondozóig, de mire odaértem, előjött. Azt elfelejtettem írni, hogy megmértek, 56 kg vagyok és 156 cm magas, ehhez a súlyhoz és magassághoz nagyon jó a vér oxigéntartalma is, ennél jobb már nem is lehet, azt mondták. Azt is mondták, hogy az időjárásváltozás, frontok nagyon sok mindent elő tudnak hozni az egészséges embereknél is, pláne a betegeknél és időseknél. Már megvacsoráztam, megyek megfürdök és beveszem a Frontint hogy hamar el tudjak aludni, (TV most valahogy nem érdekel) bár anélkül is álmosnak, fáradtnak érzem magam, pedig semmit nem csináltam ma. Na jó... felporszívóztam a hálószobát, és megigazítottam papa által tegnap felhúzott ágyneműket, mert az este csak estem bele az ágyba, nem néztem hogyan áll, de elég is volt ennyi dolog.
    Tudod ha az ember nem érzi magát valami jól, akkor nagyon beszélgetni sincs kedve, ezzel más is így van, legalább is én biztosan.
    Megjegyzem, ma már annyira nem voltam sz...l, mint tegnap. Nem vagyok jól egyáltalán, de mégsem annyira rossz mint tegnap volt, nem akarok mindjárt rohanni, csak lassú iramban indulok el, így később jön rám a fulladás.
    Minden esetre szurkolok mindannyiunknak, hogy minden nagyon hamar rendbe jöjjön.:)

*misi66*, Kergekacsa, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  7. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Látom nem csak én vagyok rossz passzban!Az idő változások nagyon megviselnek engem is!A hangulatom a béka segge alatt van több kiló méterrel!Kedden megyek az altató orvoshoz,megint ki lesz a gerincem mert alig talált helyet előző műtétkor,hová szúrja az injekciót!Altatást meg elég nehezen viseltem, az ébredés után nagyon rossz volt!Jönnek a jó idők mindenki gyógyuljon meg gyorsan!!!!;)szedjük össze magunkat8)!A hétvégén sajnos megint jön a pocsék idő sajnos!Az eventhez sincs kedvem,nincsenek munkások,és kézzel csinálni macerás!Jobbulást,és szép hétvégét kívánok mindnyájatoknak!:)

8. iboly54

Húúúú lányok, már komolyan aggódom értetek:eek: ennyi betegség és abból is a rosszabbik fajták:oops: inkább lennétek náthásak ebben a szélsőséges időjárásban, azt könnyebb leküzdeni:music:
    Györgyikém azért az nagyon jó, hogy nem találtak semmi bajt nálad:inlove: lehet hogy csak túlhajszoltad magad és ezek a tünetek a frontok rovására írhatók:music: pihenés pihenés és pihenés;)
    Gizusom! Már mindannyian meszesek vagyunk, remélem a fájdalmaidon tudnak segíteni, az enyémen már csak egy újabb műtét tudna v nem :(
    Szöszike! Mikor lesz a műtéted? Lehet elkerülte a figyelmemet az időpont:music:
    Nálunk már most hideg van, 15 fokot visszaesett a hőmérsékleto_O hogy lehet ezt a sok frontot átvészelni:music:
    Állítólag ( az előrejelzés szerint) az idei nyár nagyon-nagyon meleg lesz:oops: remélem tévednek:p
    Mimikém! Te jól vagy?
    Hétfőn lesznek akciós munkások;)
    Mindenkinek jobbulást, gyorsabb gyógyulást és nyugodt, pihentető szép éjszakát!:inlove:

9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Jobbulást a betegeknek! Györgyikém kérj egy szív ultrahangot!
    A szívnagyobbodásnak ezek a tünetei pontosan, amit leírtál! Lehet ellene tenni, de nem árt, ha tisztába van az ember a dolgokkal! Mivel Te is dohányzol a sanszod megvan rá:(
    Amúgy én jól vagyok, ahogy voltam:)

*misi66*, Kergekacsa, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  10. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Jó reggelt mindenkinek! Most már komolyan aggódom mindegyikőtökért! :oops:Tessék meggyógyulni gyorsan! Pihenjetek
    sokat.
    Tegnap délután olyan viharos szél fújt nálunk, h azt hittem elviszi a házat a fejem felől. Pedig délelőtt olyan
    szép idő volt. Még az ablakokat is megpucoltam. A szél észak felől fújt, és arról nincs ablakunk, úgyhogy
    ahogy elnézem nem lett poros egyik se. :D A lényeg, h túl vagyok rajta! Mára egy kis húsleves meg sült
    húst-krumplival lesz az ebéd. Nem diétás kaja, de a célnak megfelel.;) Délután meg ha jó idő lesz akkor
    egy kis virághagyma ültetés lesz. Kaptam őket, de sajna fogalma sincs annak aki adta, h miféle virág lesz belőle.
    De hát előbb-utóbb csak kiderül!!!:D

*misi66*, Kergekacsa, breki072 és 7 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Nem akar a vérnyomásom visszaállni a helyére. Majd szétveti a nyaki eret. Doki csak hétfőn lesz.
    A nyártól én is félek. Ha már ilyen korán ennyire meleg van, mi lesz később?

Judit! Szeretem, ha itt rázod a szoknyádat. :)

*misi66*, Kergekacsa, breki072 és 6 más kedveli ezt.
  12. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nevetni fogsz, de próbáld meg az étcsoki fokhagyma kombót és utána séta! Sokat segíthet a vérnyomásodon:) Nekem bevált, igaz nem orvostól van a módszer, ha nem az én imádott Nagyanyámtól Terustól! 104 évesen halt meg és nem betegségben:)

*misi66*, Kergekacsa, breki072 és 6 más kedveli ezt.
  13. iboly54

Jó reggelt! :)
    http://kepkezelo.com/images/agg6wffgr1g7asp9ncj4.jpg
    Ricsikém! Finom ebéded lesz ;) itt is nagy szél fújt este, ma reggel megértem megtalálni a lábtörlőnketxD
    Nálunk hal lesz ( csuka és ponty ) hetente egyszer muszáj, nagyon finom a drávai hal:p
    Juditom! Végre valaki, aki jól van :music::inlove: hiányoznak a hsz-id, jó lenne ha tudnál többet jönni:)

Mimikém! Muszáj megvárnod a hétfőt a dokival? A magas vérnyomás nagyon veszélyes is lehet, de szerintem Te is tudod:)
    Mindenki vigyázzon magára:inlove: legyen szép napotok!:)

*misi66*, Kergekacsa, ricsi908 és 7 más kedveli ezt.
  14. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Jó reggelt korán kelők!Szép napot mindenkinek!A műtétem pontos idejét még nem tudom,de az orvosom minél előbb szeretné,na meg persze én is szeretnék túl lenni rajta!Mert még vár rám még egy,szeretnék hamar meg gyógyulni!A betegeknek jobbulás kívánok!;):)

*misi66*, Kergekacsa, ricsi908 és 6 más kedveli ezt.
  15. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Köszönöm... megvagyok, kicsit jobban.... de sajna még fájdogál, legjobb a vizszintes,
    és egy kis óvatos torna... na meg a gyógyszer.
    Juditom igazad van... Györgyinek egy szív vizsgálat jó lenne.... én Mimi helyében orvoshoz mennék,
    lehet otthon, praktikákat is alkalmazni... de a magas vérnyomás sem játék.
    Én is elkezdtem egy kis vizsgálódást, mielőtt a csípőm berobbant......
    Neurológushoz mentem és kértem egy agyi vizsgálatot, mert a vérnyomásom az utóbbi időben,
    nekem is ugrált, és a fülemmel is baj volt.
    Elküldött koponya CT-re, majd koponya MR vizsgálatra, és nyaki UH-ra.
    Sok kedves ismerős által ezeket két hét alatt sikerült lerendezni, most hétfőn megyek még a UH-ra ,
    és utána a leletekkel vissza a neurológushoz.
    Szerencsére a doki asszisztense is a lányom vendége, így beprésel egy helyre, ha van,., ha nincs.
    Kíváncsi vagyok mit találnak. Egy hét múlva megtudom.
    Szöszikém a műtét rendben lesz..... túl leszel rajta , és szaladni fogsz.:)
    Ibolyom Te nem szedsz semmit a derekad miatt?? Vagy csinálsz valamit, hogy ne fájjon??

16. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok Kuncogók:inlove:!
    Jöttem olvasgatni egy kicsit (szoktam ám mindig), és látom, hogy betegek vagytok. Jobbulást mindannyiótoknak!! Gyógyuljatok mielőbb, jön a tavasz, lehet sétálgatni, meg kell gyógyulni.
    Kukacka az unokád nagyon tündéri, imádni való. A döntésedet is olvastam, sajnálom:cry:.
    Üdv az újaknak is.

Mivel itt még nagyon jó idő van, megyek, és kiteregetek az erkélyre. Végre nem kell a szobában kerülgetni a ruhaszárítót.

*misi66*, Kergekacsa, nyific és 10 más kedveli ezt.
  17. iboly54

Drága Gizusom! De jó hogy ilyen ismeretségeid vannak, normál esetben ezek a vizsgálatok kb fél év:oops: ez a minimum.
    Emlékszel? Dokinak sem csinálták meg a derék CT csak a fizetős volt azonnal, pedig Neki is vannak kapcsolatai. Gondolom ez megyénként is változó:music:Remélem minden rendben lesz.:inlove:
    Én a derekamra hiába alkalmazok bármit, ha olyan az idő végem van:eek: a megoperált sérvem kiújult v egy újabb van a neurológus szerint. Tervezem, hogy visszamegyek Pécsre a dokimhoz, de csak júniusban lesz elérhető, külföldön van.
    Addig torna, gyógyszer ( flector granulát).
    Szia Erika! :) De rég jártál a kuckóban! Jó hogy meglátogattál ennyi beteget. Nekünk már kellene egy külön neurológus és egy idegsebész:p

*misi66*, Kergekacsa, nyific és 9 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nem nevetem ki az ötletet, sokszor válik be a régi öregek tapasztalata. :) Fokhagymát sokszor eszem, szeretem. Ma spenótot főztem sokkal. :) A csokit máris küldöm utána, épp van itthon.
    Azért nem megyek oda az ügyeletre, hogy azt mondja, menjek hétfőn a házidokihoz.
    Inkább szétszedtem a hálószobát, átrendezem, ablakot mostam, stb. Az átrendezéshez viszont minden komód-fiókot kicipeltem, az ágyneműtartóban az unokák "ágya" (7 centis szivacs hengerbe hajtva) van, ott is kipakoltam, a nappali tele van. Sajnos várnom kell az ígért segítségre, mert az ágyat nem tudom elfordítani egyedül. Közben megfőztem a spenótot (rosszul mondom :( Hortobágyi naplemente), csakhogy a nap nélkül, bundás kenyérrel, majd az erkélyen az üveget takarót is helyére kötöztem.
    Ahhoz képest, hogy pihenni kellett volna. :D:D:D
    Szia, jó látni téged is. :) A tavaszról ne csak beszélj, öltözz át. ;)

Event kész, macskaházacska tetszik, ki is raktam. :)

Utoljára szerkesztett: 25.3.17
    *misi66*, nyific, hangyácska77 és 8 más kedveli ezt.
  19. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Judikám a röntgen leletemen rajta van, hogy :A rekesz éles kontúrú. A sínuszokban folyadék nem látható. A tüdőkben kóros árnyék nem észlelhető. A szív nem nagyobb, a config. nem kóros. Szabályos aorta. A trachea légsávja nem szűkebb, nem dislocalt.
    Akiknek mondtam már másoknak, ugyanez az érzésük, tünetük volt refluxnál, pajzsmirígynél.... Ha hétfőig megmaradok, megyek a papírjaimmal a doktornénimhez, biztos elküld ahová csak kérek beutalót mindenhová. Hétvége pihenés, nem is főzök, melegítek a fagyasztóból ki kész kajákat, hétfőn Orsikám szabin lesz eljön fölporszívózik és feltöröl amit kell. Sosem voltam másra utalva, még a szülések után sem volt velem otthon senki, megoldottam magam mindent, de most nem megy.:( Hiába is erőltetném, nem akarok még több bajt sem magamnak, sem a családomnak.

*misi66*, Kergekacsa, nyific és 9 más kedveli ezt.
  20. iboly54

Györgyikém! Nem akartam előjönni a pajzsmiriggyel, nem akartalak megijeszteni de jól mondod sok esetben okoz ilyen tüneteket a pmirigy rossz működése, a lányomnál is aki aut.imm. beteg lett.
    Én még mindig hajlok arra, hogy semmilyen szervi probléma nincs. Nagyon jó, hogy végre beláttad.....pihenned kell:inlove:
    Mimikém! Nem tudom mennyi az annyi, Te érzed hogyha muszáj menni az ügyeletre:music: legyél nagyon óvatos, ez nem játék:oops:
    Hiszen csak felírnának gyógyszert, ami levinné kicsit. Beledugtad a fejed a munkába......hmmmm, ez is egy megoldás a figyelem eltereléséhez:p

*misi66*, Kergekacsa, nyific és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.