Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ne harizz, de hagyjuk már ezt a témát. Mindenki azt csinál amit akar, ha cigizik, cigizik, ő is jól tudja mivel jár ez. Az,hogy te agykontrollal letetted, a te dolgod. De van aki nem akarja letenni, tisztában van az eü kockázatával is. És??? Az ő dolga. :)

HéricsBáró, Farmer*54, mimi és 11 más kedveli ezt.
  2. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Ne is mond! Már a könyökömön jön ki a sok event vigasztaló krumplis tészta! Hát ennyi krumpli
    a világon nincs amennyi event itt van!!!:D;)

Gio, HéricsBáró, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
  3. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Lehet, hogy át kell állnod eventvigasztaló könnyű salátára, mert valóban ennyi event mellett meg fog látszani az a sok krumplistészta. Tudod, úgy deréktájt:music::D :D

Gio, HéricsBáró, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  4. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Júj, tényleg! Igazad van, erre nem is gondoltam!:oops: Jobb lesz ha valami könnyebbel vigasztalódom! :D
    Könnyen felszalad a plusz, lefelé meg nehezen megy! o_O

Gio, HéricsBáró, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szép estét!
    Ricsikém! Nekem van bőven a pajtában, küldök pár kilót és hagymát is xD:p ha belenézel a naptárba, láthatod mennyi krumplis cvekedlit kell előre legyártani :p szeressük mindannyianxD
    Ez a teliholdas.....hmmm, már kivégeztem az összes idevonatkozó gazdakörit, most kezdhetem megint kerülgetni, mert mire ehhez meglesznek a beadandók :oops:

Gio, Farmer*54, mimi és 9 más kedveli ezt.
  6. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Krumplis cvekedli! Na így se hallottam még!:D De én is imádom! Látszik is a hasamon, h szeretek enni!-.-

Gio, Farmer*54, hangyácska77 és 8 más kedveli ezt.
  7. iboly54

Ne aggódj Erikám! Az a plusz pár kiló már meg sem kottyan a többi tíz mellettxD
    Hát még ha az enyémet látnádxDxD csak a különbség abban lehet, hogy rejtegetem az alatta lévő kockákat xD:p

Gio, Farmer*54, mimi és 9 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Pocakos ember, ajjaj. :p8) xDAdj pár kilót, elfogadom. :p De nem a hasamra. ;)

9. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Annyira azért nem, na! Nem is látszik, csak ha... szóval nem is látszik!:oops: Nem a hasadra? o_O

10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Ricsikém a deréktájról a kapálás leviszi a felesleget, csak jó erősen kell a kapával kapálóznixD A könnyű kis salátától kiesik a kapanyél is a kezedből, nem lesz erőd kapálni sem. Reggelire jó kis füstölt húsosszalonna, paradicsommal, paprikával, ropogós héjjú friss kenyérrel, na azzal délig is kibírod a kapálást. Ebédre füstölt csülkös bableves, mellé túrós lepény, estig kapálhatsz és fázni sem fogszxD

Gio, Farmer*54, mimi és 11 más kedveli ezt.
  11. Ninett79

Igen, nem akarok olyan pocakos lenni, mint te. :pxDxD:inlove: Hasra nőknek amúgy se jó a plusz kiló, máshova jöhet. :)

Gio, mimi, hangyácska77 és 7 más kedveli ezt.
  12. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Na most hallani kellett volna mekkorát nyeltem! Ennyi finomságtól Pestig kapálnék egyfolytában! De a tavaszi munkáktól mindig
    lemegy a téli lerakódás!
    Nem is vagyok olyan pocakos!;) Hasra nem is szép a nőknek a plusz! Bezzeg máshol...:p:inlove::inlove:

Gio, HéricsBáró, mimi és 7 más kedveli ezt.
  13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Én is nyeltem nagyokat, miközben írtam:) Én nyáron szeretem a krumplilevest házikolbásszal, a kertben termett zöldségekkel, egészben belefőzött tojással, jó tejfölösen, mellé szalagos fánkkal:) Húúú most megint nagyot nyeltem, még a végén újra kell vacsizzak? Egyszer már vacsiztam:wuerg:
    Én mára elköszönök, megyek fürödni, beveszem a nyugtatómat és elbattyogok az ágyikómba. Nektek további jó kuncogást, legyen ám hajnalban mit visszaolvasnom!:)

Gio, Farmer*54, mimi és 11 más kedveli ezt.
  14. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Nekem még van teliholdas gazdakörim, ami nincs kivégezve, ez majd gyarapítja a számát, így már hárman lesznek. Régebben, ahogy jöttek a különböző felladatok, úgy csináltam meg őket, amilyen hamar lehetett (kivéve a tenyésztősök, ott volna még pótolni való), de ennyi event mellett, még oda is kapálni mindig:cry:. Meguntam, ott hagytam, ha van kedvem dobálok be (ha van mit), de már nem termelek még oda is.

Gio, Farmer*54, mimi és 8 más kedveli ezt.
  15. iboly54

Ha tudnád nekem mennyi befejezetlen gazdakörim van mégxD sosem érek a végére, mert sajnálom bedobálni a cuccokat. Főleg a terményeseket, olyan ára van mindennek, hogy csak kapkodom a fejem. Hogy kapakirály nem leszek sosem, az már tuti xD a tenyészállatokat meg inkább piacra dobom én is:p

DCveréb, HéricsBáró, terika01 és 9 más kedveli ezt.
  16. nyific

nyific Fórum elő legendája

Nekem még a gazdakörikből a bogarakból van hiány......most
    majd újra lehet őket szaporítani.:music:
    nem tudom miért kell már a teliholdason is event.... nem elég a gazdaköri??
    Állandóan ide akarnak szögezni a géphez..... no azt már nem.......
    ami megy--- megy, ami nem.. az marad.:mad:

Adruka98, DCveréb, terika01 és 10 más kedveli ezt.
  17. iboly54

Gizusom! Nem aggódunk ezen sem, ami megy megy, ami nem az meg csak had legyenxD van olyan hogy be sem nézek a gazdakörbe 1-2 hétig:p annyira hidegen hagy, mert csak elszörnyűködök mennyi van még visszaxD végre örültem, hogy nincs horroros, erre a nyakamba akasztanak megint egyet, ami kb 1 évig ott lapulhatxD
    Küldtem egy huhut;) nézd meg megvan-e még, v leszáradtxD

DCveréb, terika01, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  18. nyific

nyific Fórum elő legendája

Megetetve, visszaküldve... remélem visszatalál.:)
    Én csak ezeket az időkorlátokat nem szeretem..... régebben nem voltak
    ilyenek a horrorosban.:oops: Most hagytuk abba az előző eventet.
    Én néha már unom ezt a farmost. Nem tudom mi lesz így??:sleepy:

Adruka98, DCveréb, terika01 és 10 más kedveli ezt.
  19. iboly54

Amíg jó kedvvel csináljuk és szórakoztat, addig nincs baj. A baj akkor van, ha már nyűgnek érezzük és kényszerűségnek, és ez állandósul, na akkor van baj. Gyakran érzi úgy az ember, hogy a fenébe, már megint kapa..... de aztán csak csak elmúlik és jól érezzük magunkat, ki ezért, ki azért. Én nagyon szeretem ezt a kis családi fészket, szeretnék még itt maradni Veletek.
    Mint a VV-ben is, sok szeretet, bánat- nevetés, jó sok humor és persze munka is, hogy legyen miből megélni ;) :)
    Jó éjszakát ! Szép álmokat :)

DCveréb, terika01, Farmer*54 és 12 más kedveli ezt.
  20. gyfa

gyfa Fórum hercege

DCveréb, Gio, eva19650120 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.