Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szomszédasszonyomék nevelik a palántákat fóliában. Jött szólni, hogy készen van a karalábé és a kelkáposzta. Szegénykém még azt is felajánlotta hogy átjönnek segítenek elpalántálni (a maguk 75 évével az amúgy is ingyen adott palántákat-.-) Mondtam hogy nem kell, kihúztuk a madzagot, én rakosgattam a madzagra, papa palántált és locsolt. Minimum 100 db palánta volt. Később lesz nyári káposzta, zeller és paradicsom is. Paprikával nem foglalkoznak, azt a piacon szoktam venni. A héten már lehet majd vetni a zöldbabot, az uborkát és a dinnyét is. Na meg a cukkinit és a tököt is.. Húúú... papa meg fogja utálni a kertet, ezeket eddig mindig én csináltam most viszont neki kell.... A borsó, retek, spenót, hagyma, fokhagyma és a krumpli is szépen kikelt, az eper virágzik. Tegnap mikroszórófejes öntözővel belocsoltuk az epret és a krumplit, holnap majd a ma ültetett palántákat, borsót, retket, gyökeret és répát kell öntözni, ha nem lesz eső.

Adruka98, Kergekacsa, ursa11 és 11 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Drágaságom, én ezt értem, hogy a kert is vár stb..., de most lassíts már kérlek. :) Mert irgum-burgum lesz ám.

Kergekacsa, kukac42, szöszi50 és 9 más kedveli ezt.
  3. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Most értem haza egy hosssssszúúúúúúúúú nap után! Egy nagyon kedves barátnőmmel töltöttem a
    napot, úgyhogy maxira fel vagyok töltődve! Nem volt túl jó idő, néha megeredt az eső is, de ettől függetlenül
    nagyon jól érzem most magam. Kicsi séta, kicsi gyros és rengeteg beszélgetés, puszi és ölelés volt a mai napi
    programunk. És ha együtt vagyunk akkor az csak egy szuper nap lehet. :D:) Vagy ahogy a plázacicák
    mondják: "Szipi-szupi"!:wuerg:
    A lényeg, h letudtam az eventet, sikerült befejeznem végre! Azt hittem nem fog sikerülni, de belehúztam
    egy kicsit. :p

HéricsBáró, kukac42, mimi és 7 más kedveli ezt.
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Ricsikém! Letudva az event,?..:music: még csak most kezdtük el.xD
    Na... jó lenne tudni, hogy csináltad, de... lehet sokba került ez Neked.;)

Györgyikém! Bizony tudomásul kell venni,.. hogy a kor előrehaladtával, már
    nem bírunk annyit, mint régebben, hát még, ha valami bajunk is van.:sleepy:
    Én már ezt elfogadtam... és én bizony már nagytakarítást sem csinálok egyedül...
    nem én... szerencsére ebben a férjem is mellettem van,.. és nem is engedné... sőt, ha látja,
    hogy fáradtabb vagyok...még főzni sem enged..... próbál lebeszélni.:)

Adruka98, *misi66*, Kergekacsa és 10 más kedveli ezt.
  5. Ninett79

Vége az eventnek??? Ezt hogy csináltad? Besegített a barátnő??:p Én még a felénél járok csak kb. :)

HéricsBáró, Kergekacsa, kukac42 és 9 más kedveli ezt.
  6. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Hát Drága ez úgy sikerült, h okos vagyok, ügyes vagyok, és eszméletlenül piramidális! És mértéktelenül szerény!;)
    Ellentétben Vukkal, aki ugyebár egyedül van, kicsi van, és éhes van!:D

Utoljára szerkesztett: 13.4.17
    HéricsBáró, Kergekacsa, kukac42 és 9 más kedveli ezt.
  7. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Lassúúúúúúúú vagy!:p Kicsit ügyesebben Drága Ninettem!;)

HéricsBáró, Kergekacsa, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  8. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Gizusom! Megpróbálom tudomásul venni és kihasználva a jelenlegi helyzetemet (most undok vagyok) nem sok mindent csinálni, még ha érzem hogy menne a dolog, akkor sem. Már rég elpalántáltam volna az összes palántát, mire papa nekigyűrkőzik a dolognak. De nem. Sosem szerette a kertet művelni, csak a kinti földeket. A kert az mindíg rám maradt. Enni viszont, dicsekedni a kerttel, azt igen! Most meglátom mekkora falat lesz neki, mert nekem is púp volt a hátamon míg dolgoztam évtizedeken keresztül a háztartás mellett. Pláne mikor mindíg esett az eső mire lehetett volna csinálni, a gaz meg majdnem belepett mindent.
    Megyek aludni, vacsin fürdésen túlvagyok, remélem jót tudok majd pihenni.

*misi66*, Kergekacsa, kukac42 és 9 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Pihend ki magad drágám, rád fér. Jó éjt neked. :)

Kergekacsa, kukac42, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  10. nyific

nyific Fórum elő legendája

Nagyon igazad van... jól van, nem vagy Te ezért undok.... ne is merítsd ki magad a végletekig.

Mi vagy Te??..xD Piramidális?? szerény, és ügyes??? Meg még okos is.;)
    Na ehhez most mit szóljak??.. szóhoz sem jutok.:)

Adruka98, *misi66*, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Igen! [​IMG]
    Néhány másodperc eltelt, mire leesett. :D:D
    Micsoda nő! (Mit tudják azok az amerikai filmesek, mit is jelent ez a két szó. :D)

Az event felénél tartok, de szerintem kész leszek. Utazással, testvéremmel töltött idővel együtt. Ha nem? Há' bakfitty... :D
    Letudtad?? Ennyire fel vagy dobódva? :D:D Én csak akkor "siettetem", ha mindjárt vége.

*misi66*, Kergekacsa, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Drága Györgyikém! Kérlek vigyázz nagyon magadra:inlove: mindent csak szépen, lassan kell csinálni, az emelgetést meg felejtsd el és nem csak pár hétig, hanem végleg. Max. 3-5 kg a megengedett. Akkora nagy háztáji munkátok van, nem tudom muszáj ezt még mindig csinálnotok:music: főleg így hogy már eztán nem végezhetsz annyi munkát, mert a szervezeted visszabeszél:oops: mikor írtad mennyi hús van a fagyódba, már akkor elgondolkoztam.... kinek kell ennyi hús, zöldség...stb. Most képzeld el magadnak, hogy kisebb családi házban laksz, egy apró kis konyha kert van hozzá és slussz. Na pont annyi munkát kellene végezned, amennyit az elképzelt ingatlan megkövetelne. Tudom, hogy megszoktad a hosszú évtizedeken keresztül beléd rögződött munkákat, de le kellene szokni erről.
    Én a helyedben azt a hatalmas földet kiadnám valakinek. Remélem nem bántottalak meg, nem volt szándékomban, csak próbállak meggyőzni, hogy néha a kevesebb a több.

Ricsikém! Te meg letudtad az eventet:music: na, ez nem semmi...gratula. Én nem sietek sehova, nem áldozok és nem szórom a zöld cseppeket sem.

*misi66*, Kergekacsa, kukac42 és 7 más kedveli ezt.
  13. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Hát ahogy püföli az egyik muki a másik muki popsiját egy bottal azon akkorát nevettem! Ez most teljesen kiütött!:DxD

Há' ugyebár igyekszik Ádám fia, ha már egyszer az Úr a teremtés koronájának alkotta meg!:oops:

HéricsBáró, Kergekacsa, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  14. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Na nyomjunk egy bulit olyat amit rég nyomtam a barátaimmal annyira fel vagyok pörögve a mai nap után ami :D:inlove::inlove::inlove:
    De csak az jöjjön aki bírja azt a tempót :eek:xDxDxDxD
    Skacok ma szép kis nap volt:inlove::inlove::inlove:

*misi66*, Kergekacsa, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Az igen. Brekikém mesélj kérlek. :) :inlove:;):)

Kergekacsa, kukac42, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  16. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Drága Breki! Mi is örülünk az örömödnek :inlove:
    Milyen nap volt ez a mai:music: Ricsi is úszik a boldogságban, Te is :inlove: ilyeneket szeretek olvasni, sok boldogság, sok öröm, attól szép az élet ;)
    Azért mesélsz valamit? Remélem nem a meccs volt csak ami ilyen nagyon felpörgetett;)

*misi66*, Kergekacsa, kukac42 és 9 más kedveli ezt.
  17. ssasulka84

ssasulka84 Járnitanuló

Sziasztok ! Mindenkinek nagyon köszönöm a jókivánságokat.
    Nagyon megleptetek mivel én kevésszer írok de annál szorgalmasabban olvasok :D

*misi66*, Kergekacsa, Gio és 10 más kedveli ezt.
  18. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Boldog szülinapot Ssasulka!!! :music::D

Kergekacsa, kukac42, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Szia! Boldogságos szülinapot neked is. :) De sokan vénültök. :D

Kergekacsa, kukac42, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  20. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Mert Te fiatalodsz Drágám, ugye!?o_O;):p:inlove:

HéricsBáró, Kergekacsa, Gio és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.