Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ricsikém, nagyon Boldog Szülinapot Kívánok Neked. :)

kukac42, gyfa, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  2. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszönöm szépen Drága!!! Aranyos vagy!:):inlove:

kukac42, mimi, gyfa és 4 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ez csak természetes. :)

kukac42, mimi, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  4. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Mármint az, h aranyos vagy?;):p

kukac42, mimi, HéricsBáró és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Bár én nem látom hogy a szülinaposok között lennél, de Isten éltessen sokáig!:)
    Szintlépőknek nagy-nagy gratula!

Farmer*54, kukac42, mimi és 6 más kedveli ezt.
  6. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszönöm szépen! :) Nem állítottam be, azért nem látod, elfelejtettem.:oops:

kukac42, mimi, breki072 és 2 más kedveli ezt.
  7. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Ricsi! Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Farmer*54, kukac42, mimi és 6 más kedveli ezt.
  8. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszi szépen!:):D

kukac42, mimi, Tavirózsa és még 1 ember kedveli ezt.
  9. jojan60

jojan60 Aktív író

Szép Estét !!

Nem igazán értem, ha orvoshoz megy Valaki, és Ő vizsgálat után ATB-t ír fel, de ,,Sokan" ki sem váltják, Miért mentek el a dokihoz ???
    Gondoljátok, Neki öröm a 40. Beteg ?? A Net-ről simán Bárki összeszedhet annyi ötletet, hogy ,,ilyen torok s egyéb bajjal nem is kell dokihoz menni.."
    Más kérdés, ha egy torokgyulladásból lesz egy mandula körüli tályog, és azt csak F.O.G. szakorvos tudja szikével felnyitni, mit fog az Illető gondolni közben.. :wuerg::cry:

Egyszer már leírtam, most utoljára még ide írom : Az a sok car, amit vény nélkül vehettek, néhánytól eltekintve, : Pénzkidobás !!
    Miért ???
    Mert ha bemegy egy 2-s IQ-val Valaki, vehet belőle 200 csomaggal.. S ha mind beszedi egyszerre, mert **** az élet, akkor is, legfeljebb hányni fog, vagy hasmenése lesz... Hisz azzal a gyógyszergyár is számol, ilyen eset előfordulhat.. / S kártérítést egyik sem szeretne fizetni.... /
    Bár volt már gége-vizenyős Betegem, aki lidocain érzékeny, és a Patikus kérdés nélkül kiadta a Mebucain tablettát, megtanulta, ha este vette volna be, már nem élne..
    Ezekről a patikai szerekről ennyit, és legalább kérdezzen, Aki ilyen ,,gyógyszertől" akar meggyógyulni..

Györgyikém !!
    Mióta a penicillinhez klavulánsavat tesznek, / Augmentin, Aktil, és társai, én az általad is tapasztalt mellékhatás miatt nem írom őket.. /
    Ott a ,,natúr" penicillin, : Amoxicillin néven, attól nem szokott hasmenés lenni, de van a ,,régi tetrán" is , Doxycyclin caps, vagy filmtabletta formájában... S ezek nem a ,,nagyágyúk", amik minden kitakarítanak..
    A ,,Szopogatásról" ... Mindenkinek szíve joga, mit szopogat... / Semmi vicc !! ;) / Streptils, Mebucain, és társai.. De egyet tudni kell : Mind rövid ideig ható, ( azt is inkább pszichésen ) / hatóanyagban mint írtam , minimál dózisú/ szer.. Hozzátenném, nappalra nem is érdemes, mert 5 perc alatt lemossuk a nyállal.. Helyette, én az újra kapható Glycosept utódot, a Glycoprontot szoktam javasolni garat-,,fertőtlenítőnek", ESTE !!! elalvás előtt közvetlen 2tbl. elszopogatni.. Alvás közben kevesebb a nyál, tovább tart a HELYI hatása.. Elvileg...
    Nyifickém !!
    Amit leírtál, sajnos gyakori, mert a dokik többsége rögtön az ágyúkhoz nyúl, amitől tuti gyógyulnak a Betegek, / Sumamed-Azibiot, Levoxa-Leflokin, / és a többi, de repül a normál flóra is, előidézve a dysbacteriózist, magyarul : szabad az út a gombáknak..
    Erre nem tudom, mi a legjobb, de elmondom, én , mivel ismerem minden Betegem, 27 év.... Akinél ilyen veszély van, 2x1/2 tbl Kliont is szedetek, az ATB. mellé.. Ezzel nem védem meg a normál flórát, de a gombák sem tudnak szaporodni..
    Megint orvoskodom, pedig nagyon megfogadtam, csak bagolyra dolgozom... -.-

Zárom is Bubó cikkem, mégpedig azzal, Itt a nyár, jön a fürdés, nyaralás.. Zsuzsa igen meglepődött, mikor mondtam, : vegyél kérlek Canestent, és tampont is, ha vízbe akarsz menni Egyiptomban, vagy bárhol... S ezt Minden korú Hölgynek ajánlom, tegyen így.. Engem Harkányból visszatérő Betegeim szoktattak rá, ha így ,,felszerelkezve fürdenek", nekem nincs utána melóm..

bündihugi, Farmer*54, kukac42 és 11 más kedveli ezt.
  10. gyfa

gyfa Fórum hercege

Farmer*54, kukac42, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  11. breki072

breki072 Fórum elő legendája

12. Ninett79

Doki mostanában annyi antibiot szedtem, mint életemben soha. Úgy gondolom, ebből kijövök így is. A nagylányomtól kaptam el, ő sem szedett semmit, és már gyógyult. Ezért nem váltom ki. Mert mostanában sok volt. :(. Amikor kell, én is beszedem hidd el, de ez most nem olyan komoly. :)

kukac42, terika01, ricsi908 és 5 más kedveli ezt.
  13. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Ricsi! Boldog Szülinapot kívánok! :)

kukac42, terika01, ricsi908 és 6 más kedveli ezt.
  14. jojan60

jojan60 Aktív író

Boldog Szülinapot Földim !!!
    Kicsivel ,,korábban", de én is ott születtem.. Anno : Apám Gacsályban orvoskodott, kb 16e emberre, Nagyapám Ofehértón orvoskodott úgy 30 évig, Anyám Csengerben ovónősködött, 4-évesen koromban költöztünk az Alföldre...
    Szóval : Boldog Születésnapot !!!

Farmer*54, kukac42, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt

Boldog szülinapot Ricsi :inlove:

Itt az ébresztő , finom meleg még :p [​IMG]

Gio, kukac42, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  16. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

Gio, Farmer*54, kukac42 és 9 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jóó reggelt! Vagy inkább [​IMG]
    Először Ricsinek
    [​IMG] Isten éltessen sokáig egészségesen, boldogan.

Bárókám a kávét köszi.

Ma ha nem is szépülök már meg, legalább a torzonborz eltűnik a fejemről. ;) Aztán - talán télikabátban - megyek kicsit sétálni, ha már a nap hívogat.

Gio, Farmer*54, kukac42 és 10 más kedveli ezt.
  18. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Köszönöm szépen Jancsika a kávét;)
    Ha ez vigasztal, nálam is eltűnt v 600 db :oops: valami kárpótlásról írogatnak:oops: nekem az is elég, ha visszakapom az eltűnteket, nem is tudom csinálni az eventet. Bár ne is kezdtem volna bele o_O nagyon tele már a hócipőm ezzel az egész játékkal.

Azért hozok kis reggelit ;)

http://kepkezelo.com/images/wm5vozaeauazzo1s5mi7.jpg

Farmer*54, kukac42, hangyácska77 és 9 más kedveli ezt.
  19. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Ricsikém! Nagyon Boldog Születésnapot kívánok Neked! még sokat.:)
    Tegnap úgy elhúzódott a dokizást, hogy már nem volt erőm ide jönni.:sleepy:
    Köszi a kávét Jancsikának, és a finom reggelit Ibolykának.:)
    Magasságos! én meg sem néztem a termoszaim megvannak-e:music:
    Elég baj, hogy a szórakozásunk... már oda van, és állandóan hiba történik.
    Ide vezet a kapzsiság.....:oops:

Adruka98, Farmer*54, kukac42 és 11 más kedveli ezt.
  20. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Sziasztok!

A termoszok beváltásával kapcsolatos hivatalos közleményt itt találjátok:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/termosz.14989/

A mai első belépés alkalmával azt tapasztalhatta sok játékos, hogy a termoszok beváltásra kerültek. A hibát sikerült kiküszöbölni, leállították az eventes felreppenők beváltását. Azok számára akik érintettek voltak, keresik a megoldást, milyen módon tudják a veszteségeiket pótolni.

Amint lesz új hírünk az esettel kapcsolatban, természetesen értesíteni fogunk benneteket.

Adruka98, *misi66*, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.