Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

kukac42, gyfa, Tavirózsa és 7 más kedveli ezt.
  2. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! :) Kicsit én is elszundítottam! 7 óra előtt pár perccel dobott ki az ágy!o_O Ahhoz képest, h
    hétvégén is 6 előtt már fent vagyok...:sleepy: Utána pucoltam ki a kertbe egy kicsit rendbe tenni a virágokat.
    Nos a dudva több volt, mint a virág.-.- Olyan jó volt a tegnapi eső után kapálgatni a földet! Hm... imádom
    azt az illatot!:D Egész nap elszagolgatnám. Közben meg még egy szegény brekit;) is sikerült kiforgatnom a földből.
    Szerencsére nem lett baja! :D De sajna be kellett jönnöm, mert Miskolc :pfelől egy akkora vihar felhő
    jön, h csak nnna!:( Úgyhogy átjöttem ide egy kicsit levezetni a kertészkedhetnékemet! Hűű milyen hosszú szó!:eek:

kukac42, gyfa, Tavirózsa és 8 más kedveli ezt.
  3. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Bocsánat, hogy betolakodok, régen nem írtam, bár gyakran olvasgatlak benneteket. Muszáj az ujjongásomat, örömömet megosztani Veletek!!! :music::inlove::D

ursa11, brozsa, kukac42 és 16 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Hatalmas gratula. Ügyes vagy. :)

5. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Szia! Gatulaaaaaaaa!:D Na én ettől még nagyon messze vagyok!:(

6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! Örülök, hogy bekukkantottál hozzánk, tényleg régen jártál itt :( és a szülinapi ajándékodat sem nézted meg, ahogy Ricsi sem :(
    Nagy gratula tőlem is a 100-hoz :) nagyon hosszú út vezetett ideáig, de eztán már nagyon gyors leszel :)

Nagyon fonom ebédet főztem...... tárkonyos raguleves, csirkemell csíkok tejszínes sajtmártással, rizzsel :) isteni finom lett. ;)
    Süti még maradt húsvétról :p

Ninett! Hogy vagy? :inlove:

kukac42, gyfa, Tavirózsa és 10 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Drága! Köszönöm érdeklődésedet, egyre jobban. Már szinte nem is fáj. Jó volt az a szopogató tabletta. A dori.... tudod melyik? :)

kukac42, gyfa, Tavirózsa és 7 más kedveli ezt.
  8. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Igen, tudom. Végre a javulgatás útjára léptél ;) Van aki arra esküszik, hogy ilyenkor sok fagyit v jégkrémet kell enni.
    Igaz mikor kivették a mandulámat 13 éves koromban, akkor tényleg sok fagyit ettem az orvos parancsára :) ma már erre is azt mondják az orvosok, hülyeség o_O
    A lényeg hogy jól vagy :)

9. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Csók Márti mama!
    :inlove::inlove::inlove: Nagyon szupi :D
    Hiányozni fogsz a csapatból :eek::eek:

iboly54, kukac42, gyfa és 8 más kedveli ezt.
  10. nyific

nyific Fórum elő legendája

Tényleg régen láttunk itt, gratulálok a 100-hoz!:)
    Bocs, bocs... igazad van.... örülök, hogy Neked is sikerült, és ... milyen finomat főztél. :p
    Én kis husilevest főztem... a lányom meg,... hogy segítsen, hozott bepanírozott csibét, meg zöldségeket,
    így azt csak gyorsan kisütöttem... és slussz!
    Ninikém ügyes vagy, jó., hogy már majdnem meggyógyultál.:)

11. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Milyen ajándékot?o_O Kaptam ajándékot????:eek: Hol vaaaaaaaaan???????:oops:

kukac42, gyfa, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  12. breki072

Szia!
    Ki is az a JósJónás
    Ajjaj Nini gyere a kis csibéd tanítani még egy két dologra :pxDxDxDxDxD

13. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia Márti mama!Nagyon nagy gratuláció:):inlove:

kukac42, Tavirózsa, mimi és 6 más kedveli ezt.
  14. MamaMeseKertje

Ne is mondd! Még mindig gondolkodom, hogy esetleg a 45. érettségi találkozót hagyom ki!!! ;)

kukac42, gyfa, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  15. breki072

Drága Márti mama ahova szíved visz :) ott a helyed :Dén már csak tom :)

terika01, hangyácska77, kukac42 és 8 más kedveli ezt.
  16. MamaMeseKertje

Hmmm! Volt szülinapi ajándékom? Hát ezt elszúrtam! ;) Mentségemre legyen mondva, hogy a szülinapomról is rendszeresen a FB-ról értesülök. Megállapodtam a családommal, hogy legközelebb a 88. szülinapomat ünnepeljük meg, de arra aztán olyan meglepetés bulit kérek, hogy nevezhessek az "évszázad bulija" címre. Hogy miért éppen a 88? Mert az olyan "mindenhol gömbölyű"... Mint az életem! Szeretem, ha minden "gömbölyű", akadály nélkül simogatható, az árnyék csak elvétve sötétíti, és szerintem illata is van... jázmin-szerű. :music:
    Remélem, ez nem öregkori elhülyülés!!! :p

Köszönöm. És megpróbálok gyakrabban jönni... ;)
    (Valamiért nem engedi összevonni a hsz-ket.)

Köszönöm szépen. Ez tényleg az utolsó nagy lépés... egyelőre! :inlove:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.4.17
    ursa11, terika01, kukac42 és 11 más kedveli ezt.
  17. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Gratulálok Mártikám !!
    Nem jössz a talira ?

iboly54, kukac42, gyfa és 6 más kedveli ezt.
  18. MamaMeseKertje

Köszönöm Szilvi. Olyan aranyosak vagytok, meg sem érdemlem... :oops:

Köszönöm a gratulációt. Sajnos, tényleg nem tudok menni, Szombathelyre megyek a 45. érettségi találkozómra. Nagyon fáj a szívem, hogy nem lehetek Veletek! :(

terika01, Farmer*54, *misi66* és 7 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Elkótyavetyéltem jó pár FP-t, hátha kipörgetem a tűzmadarat. Helyette sárga méhészet, narancs tehén, piros tyúk jött. [​IMG] A felhőre már nem fog összejönni estig.
    Jöhetnél többször is. És itt egy kis ajándék. :)
    Hagynál nekem kicsit holnapra? Ma vendég voltam, paradicsom levesre meg rántott csirkére zöldséges rizzsel, ubisalival. Tényleg, sütit nem is kaptam. ;)
    Na mindjárt röptetek egy baglyot neki. :( Mégsem, pedig nélküle nem is olyan jó. Különben is, megígérte, hogy olyan zöldséges pitét csinál megint. :)
    Majd elmész az 50.-re. Úgyse nagyon mondanak a többiek újat. ;)

terika01, Farmer*54, *misi66* és 8 más kedveli ezt.
  20. MamaMeseKertje

Az a baj, hogy már megígértem, ugyanis a 40.-re sem mentem el. De fáj a szívem nagyon. Csináljatok sok-sok fényképet! Így legalább látlak benneteket... :)

terika01, Farmer*54, *misi66* és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.