Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

*misi66*, Tavirózsa, Sauvage és 6 más kedveli ezt.
  2. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    És lesz hozzá sarkköri hideg is?
    Vagy elég ha mostanság kirakjuk az erkélyre? xDxD Nálunk az éjjel simán jól érezték volna magukat:wuerg:

*misi66*, hangyácska77, kukac42 és 8 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok! Ugye, nem raktátok el a téli göncöt?
    Ninett! Megnéztem, ám érdektelen a kínálat. :) (A képek szerint, meg az árak szerint.)

Kergekacsa, *misi66*, Ninett79 és 8 más kedveli ezt.
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Helló Mindenki!:sleepy:
    Szép idő van, süt a nap... de sajna ez hideggel párosul:music:
    Szilvikém! Nagyon guszta a reggeli kínálat, köszi.:p
    Tudjátok kit láttunk már nagyon régen?? Green Katát... meg Brumi is elveszett.
    Tudtok róluk valamit?

Adruka98, klakli67, Kergekacsa és 11 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Aloha Kergekacsa

Ne félj , mert jövőhéten 27 fok lesz ha jól olvastam :inlove: Budapest 7 fok , Kecskemét 6 fok , Debrecen 3 fok ..... stb xD:cry:

6. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Vanek Minden Kettes Májusfa állítónak! Nyificke mama, itt voltam és amit nem tartottam hsz gyűjtögetőnek arra nyomtam is egy likat:sleepy:, de nem akartam vitát generálni a hszemmel8). Pedig volt itt egy okos ötlet a Doktor jóvoltából:eek:, mégpedig a lakodalom van a kis kunyhónkban:music: de az ifjúságnak hívott középkorúak kikérték, sajnos nem volt szívlapát, hogy meg is kapják a magukét:p. Mert a játékban is lehet házasodni és a jó kereső postásunk :p300 aranyért vehetett volna egy pár gyémánt eljegyzési gyűrűt:D. Utána a gyógyítónk elfeledte a lecsó láttán, hogy a kapszaicinre nem vizet hanem tejet iszik az ember és megszűnik a tűzvész a nyeldeklőjében:cry:. Pénteken írtam csak keveset:). Katának mostanában sürgős pótmama cselekvése van :)mert lett két kis gombóckája a Fury baba cicájától :inlove:és ez mellett a Pipőkét is lesni kell mert ő is lassan szül és jönnek gyfa részére az egerészek:D. Közben voltam az ötletadóban hígítani a sok nem írom ki mert törlik a hszt, nem mintha érdekelne, hogy számolják-e vagy nemo_O.

Kergekacsa, *misi66*, greenfields és 11 más kedveli ezt.
  7. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok!:D
    Az ifjúságnak hívott középkorúak már rég túl vannak a farmlakodalmon!:p;) Téma lezárva!:)
    Nálunk is jól ellenének a pingvik. Még mindig borongós, majdnem őszies idő van! Pedig mindjárt kitör a május!!!:mad:
    Nyíregyháza -1!!!!-.-
    Fú! Ennyi kaját belapátolni reggelire!!!o_O De olyan jól néz ki, h megenném ha szétpukk, akkor is!
    Remélem hamar lefordítják! :inlove: Nagyon várom már! Julien, Mort és Morris!!! Imádom őket! ;)

8. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Brumikám !! Én megírtam, csak lehet, nem figyeltél : Laktóz érzékeny lettem öreg koromra... Szóval, én nem kérdezném, mint reklámban : de miért, de miért, mert pontosan tudtam volna... o_O

A válaszodat az idézésbe írtad, onnan varázsoltam elő, hogy olvasható legyen "nyomozás" nélkül./mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.4.17
    Kergekacsa, *misi66*, Sauvage és 8 más kedveli ezt.
  9. nyific

Eljött a lefekvés ideje.:).... akarom mondani az alvásé.;)
    Brumikám! Jó hogy jelentkeztél.... legalább tudjuk Nálatok minden rendben.:)
    Halkan írom... hogy aki akar néha ide jönni... az szakít rá időt.:)
    Doki... a sok finomság, amit kaptam Tőled, finom volt. Köszi.:)

Adruka98, klakli67, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  10. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Doktor Bá', volt idő mikor még olvasni sem jöttem be és így a likasztás is elmaradt majd 3 hétig:sleepy:. Néha már ülni is nehéz, egész nap csak feküdnék:( pedig csak talán egy 10-es van köztünk:eek:. Ez a +-em. Valószínű, hogy a libazsírt sem tudja meginni akkor, mert az kissé lazítaná:sleepy: de az erő azért ott maradna veled Doktor:oops:.

[​IMG] Jó Éjt Mindenkinek!

klakli67, Kergekacsa, *misi66* és 6 más kedveli ezt.
  11. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Bevásároltam tápból tény, de szívesebben veszek úgy, hogy Nektek is okozok talán egy kis örömöt.. Nem kell megköszönni, nekem muszáj venni, a tenyésztéshez, illetve megfogadtam, kivégzem a gazdakörit mindet, legalább egyik farmomon, de ez táp nélkül 100 év, mivel a terményesek nagyon lassan működnek.. Veréb egész jól áll, a horrorosok jönnek lassan... :) Volt arany állat, de most piac helyett a gazdaköribe mentek !!
    A segítséget köszönöm Hölgy-Moderátorunknak !! :inlove:

klakli67, Kergekacsa, *misi66* és 12 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt

Itt a fincsi minőségi kávé :inlove:[​IMG]

A reggeli [​IMG]

Ebéd [​IMG]
    Aloha Ricsi

De a madagaszkár mese is ott van a szeren :inlove:

Kergekacsa, *misi66*, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt!
    [​IMG] kicsit hűvös, de gyönyörű.
    Köszi a kávét, reggelit. Legyen szép a napotok!
    Még mindig az olasz köles, a margaréta vagy százszorszép kerül a földbe, kicsit már unom. De ki akarom végezni. :)

Utoljára szerkesztett: 1.5.17
    Kergekacsa, *misi66*, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  14. nyific

Szép Napot!:)
    Reggeli nagyon guszta... és a kávé......:p finom, friss. Köszi Jancsika.:)
    Szép idő lesz, .. de kicsit hüvöske van.
    Ma kikocsizunk.... séta is lesz, de szigorúan... " szülői felügyelettel";)
    Megnézzük a nyaralónk megvan-e még, és rendben van-e.:)
    Remélem a forgalom nem lesz " csúcs".. mert ilyen sátoros ünnepen mindenki
    szintén kikocsizik...vagy fut... vagy bicajozik... vagy...stb. Az a baj, hogy
    át kell menni a városon, hogy elérjünk Tahiba.:oops:

Adruka98, klakli67, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  15. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Szép napot mindenkinek!
    Nem ígérem, hogy gyakori vendég leszek, de ki tudja?:music:
    Jöttem jelenteni. Nem vagyok elveszve, csak megveszve...:pxD Na jó nem, de majdnem.
    Az utóbbi idők farmos történései nem sok jóval kecsegtetnek. Beleuntam és csak pianóban játszom.
    Így végre megint kezdem élvezni.

Más: Rackó ajándékaiból betippelném a cserenapokat csütörtök-péntek környékére. Akinek óhaja van az sikítson! A farmokon megtalál.

Kergekacsa, *misi66*, .sylvia72. és 10 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Látom, a te banneredet is láthatatlanná tették. Az avámat már régen nem tudom lecserélni. Ahol lehet, ott látom az újat, aztán mégis a gyűrűt rakja vissza a BP. Már beleuntam a hibakeresésbe.
    Látod, csak hiányolni kellett, máris megjelentél. Örülök. :)
    Ha nagyon unod, hogy sok felesleges rózsa terményesed van, nyugodtan zavard hozzám őket. ;)
    A gazdakörikre álltam rá, talán valamennyit teljesíthetek. Ez a terv, aztán meglátom hogy sikerül. Olasz köles termelése folyik.

Kergekacsa, greenfields, *misi66* és 7 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Pedig vannak jó dolgok. Mi is inkább pendriveot, füllhallgatót ilyeneket veszünk, de azok jó minőségűek. Jah meg telefontokok pl. :)

Kergekacsa, greenfields, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ezt az avatar képet látom már napok óta a neved felett. Firefox böngésző ---53.0 verzió.

Kergekacsa, greenfields, *misi66* és 6 más kedveli ezt.
  19. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Ideértem én is, igaz hajnali 4 óta fent vagyok:D Fél 7-kor bekuncsorogta magát a macskám, körbedörgölőzte a lábamat és eltűnt. Gyanus volt felettébb, mert nem szokott 1-2-re itt hagyni. Úgy 20 perc után körbenéztem a lakásban, hát az árvám befészkelte magát a hálónkba a fésülködő asztalom alá, a 2 puff mögé. Pont oda, ahol tavaly is belekezdett a fialásba:D Kicsaltam onnan, hát láttam 2-3 csepp magzatvíz nyomot a padlószőnyegen hagyott, szerencsére gyorsan átsúroltam mosószeres szivaccsal, így nem maradt nyoma a szülés kezdetének. A mamit meg becsuktam az alsó konyhámba, ahol nyugodt körülmények között fialhatott. Fél 8-kor már rotyogott a 25 literes bográcsban a birkapörkölt. Mivel 4 évesnek mondta a juhász akitől vettük a fél birkát, nem mertük későbbre halasztani a feltevését, hogy délre ebéd legyen belőle. 11 után valamivel készen is lett, elosztogattam barátoknak, családnak, hál istennek nem sok maradt belőle (nekem már holnap úgysem fog kelleni, mivel nem csülök, hogy egy hétig is rájárjak). Eddig 5 kiscicánk van, nagyon vigyáz rájuk az anyukájuk:inlove:, na meg én is, a kandúrokat (a tavalyi gyerekeit) nem engedem be jó darabig még oda ahol a mami van a csemetéivel:)
    Kata örülök hogy látni Téged is:) Azért egy maine coon alomnak jobban örültem volna, de aranyosak ezek a mezei cicusok is, én nagyon szeretem őket.

Kergekacsa, greenfields, *misi66* és 7 más kedveli ezt.
  20. nyific

Kiruccanás véget ért.:)
    Éppen a függönyöket szedtem le.... gondoltam kicsit átmosom őket...
    kis mintás, vidám kis függönyök.... már amilyen egy hétvégi házba való.
    Csak dísz inkább, mert zsalugáterek vannak... de függöny szőnyeg nélkül,...
    nem otthonos semmilyen lakás.:)
    Pont a közepén tartottam, mikor váratlan vendégek érkeztek.... látták a kocsit a kertben...
    férjem unokaöccséék arrafelé jártak, és bejöttek.:oops:
    Hát most nélkülöztem volna Őket.... nem készültünk vendégre... megkínálni csak ásványvízzel
    tudtuk Őket.:music: Alig akartak elmenni.... már mindenféle bajom volt...mire elmentek.:sleepy:
    Nem volt egyébként meleg, olyan jó is... meg nem is... .
    Györgyikém fél birka...magasságos... csak úgy hozzátok vágták??...
    Szomszédok biztos örültek, ha szeretik a birkát... ritkán főz ilyet az ember.
    Biztos finom lett, érzem...:p

Mimikém az én bannerem látszik, és másokét is látom.:)

Kergekacsa, greenfields, *misi66* és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.