Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Csak beugr..
    Ápolónőm kérésére : tápvétel..Így a Szomszédok is kapnak , vegyétek ezt küldésnek..

klakli, klakli67, alex0824 és 15 más kedveli ezt.
  2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Ismét egy vásárlási lehetőség o_O persze akinek kel annak jó de ennyi farmaranyért :music:
    2 verzió van nálam
    1. sajtoljunk ki annyit amennyit lehet aztán game over
    2. annyira pörgős a játék mentalitásuk és ez van ( de ezt nem hinném)
    satufék van nálam is, havi melósok 1 hónapra veszek, prémet is, amúgy is csak 1 hónapra lehet xDxD malom már nem veszek, szupitápi a nagy kedvenc is majd 3 havonta vagy amikor új állatka jön
    :eek: kroki, bölény, gőte, széfkészítő,pingvin,bokszkesztyű,fazekasm,
    7 ól -.- mineeeeeeeeeeeek
    1 évet se adok már, és ha nem is szűnik meg a játék a játékosok mennek el :oops:
    AMI EGYSZER ELKEZDŐDIK VÉGE IS LESZ :D CSAK NEM MINDEGY HOGYAN IS o_O

alex0824, *misi66*, iboly54 és 14 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Brekikém! Mindig csak pozitívan....;), aki nem akar vásárolni, nem vásárol,
    akinek meg ahhoz van kedve.....vegye meg.
    Én sem költekezem már......de még vannak aki szeretnének haladni... és nem
    utolsósorban, még élvezik is a játékot. csak nézzünk át egy-két másik topicba.!
    Lelkesek egy event kapcsán... mi meg a fejünket fogjuk..., hogy már megint ennyi gaz??:oops:
    Régen játszunk... és látjuk, hogy mi van.. én a kistesónál is játszottam... és bizony
    szomorú vége lett, gém óvör.

Adruka98, klakli, klakli67 és 15 más kedveli ezt.
  4. breki072

Szia nyifickém!
    Élvezem, lelkes vagyok de hülye azé nem vagyok ;) ma költ holnap is aztán senki se fog
    top, boom, parti vásár, hétfői event, stb ez nagyon rövid időn belül temérdek ami mutat egy tendenciát :) mondtam amíg tart a játék leszek, de lové nuku csak is az alapok ami szükséges nekem,
    szerintem ez felmérés vagy amíg a készlet tart :music:
    igaz nem hölgy vagyok a női megérzésre gondolván de nálam is van egy dolog ami jelzi ha valami nem ok és ne tovább, akkor szoktam hangot is adni a dolognak.

klakli67, g.bella, alex0824 és 16 más kedveli ezt.
  5. nyific

Brekikém! ne legyél ilyen szomorkás, vagy nem is tudom milyen...
    Tudom, Te is szeretted ezt a játékot velem együtt.sajnos most ez a tendencia,
    én is csak nézek... hogy mi is van itt... eszméletlen milyen sok vásárlási lehetőség van.
    Persze CSP-ért semmi.:oops:
    Nekem is vegyesek az érzéseim...... de még reménykedem...és kicsit bízom, hogy
    jobbra fordulnak itt a dolgok.:)
    Persze, ... lehet Neked van igazad...és jó a szimatod.

Adruka98, klakli, klakli67 és 14 más kedveli ezt.
  6. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Margóra...
    Bementem a szolgáltatómhoz, cseréljék ki a sim kártyám, vettem egy Sam...-t 35E-rt, kártyafüggetlen, metrós.. Az A ,,szolgáltató," melynek alakulása óta tagja vagyok, 20-25 ??? év, és soha nem kértem semmit, Akcióban 221.000 Ft.-rt ajánlotta ugyanazt a készüléket ,,csomaggal", amit én rakhatok össze, de olyan csomag nincs, ami nekem kellene, csak amit Ők ajánlottak.. Szóval, nekem ne mondja meg valaki, ha ennyi ideig a pénzemen élt , mit is választhatok.. Wod, Telek = ugyan azon árak..
    S felmerül bennem a kérdés : nekem a tel. munkaeszköz... Ha nincs mindig bekapcsolva, nekem csak jó..
    De ha én sokallok egy minimál csomagért 7000 ezret, mert én nem hívok, csak engem hívnak, de a GPS miatt akadt ez a ,,fantasztikus" ötlet, akkor miből telik az Embereknek , főleg Fiataloknak, hogy 5-ből 4 az utcán is ír, chatel, stb.. Bevettem a les...m tablettám, a telefont eladtam egy Betegem vette meg, noná, hogy közgyógyos... Szóval, qrva nagy bajok vannak itt, nem csak a játékban, amit szintén le.... , mert elfáradtam, mert nyár van, mert szünidő is van, és mert ki lehet végre menni a szabadba.. 8)

klakli, klakli67, alex0824 és 15 más kedveli ezt.
  7. nyific

Egy kis szösszenet.......
    Kínlódom a csípőmmel, derekammal...... az MRI-k alapján a Doki
    mindenképpen ortopédust javasolt, a neurológus, és a reumatológus is.
    Hívtam a Klinikát, ott egy Dokit, akit ismerek már... időpont nov. 22.
    Azt hittem leesem a székről.
    Na a férjem.... nézd meg a magánrendelőjét! Felhívtam... már voltunk is... nagy baj nincs,
    operatív beavatkozás nem szükséges,... de egy konzervatív kezelés vénás beöntéssel
    igen. Jövő hét utáni héten bevonulok a Klinikára, megvan az időpont, ... ennyi.
    Ma ez van!... sajnos.

Adruka98, klakli, klakli67 és 15 más kedveli ezt.
  8. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Gizusom !!

Itt is ez van, én már nem is szakmázom, le akarok lépni.. Ha Pécsett én vezetnék ,,bizonyos" intézményeket, hétfőn már max 3-4-n dolgoznának ott.. Teljesen fásultan nézzük , ( valaha elkötelezett Kollégákkal ), mi megy itt.. Csak Viszonyítás : régen 80-120 orvos volt egy továbbképzésen.. Ma jó, ha 20-30 főt érdekel..

klakli, klakli67, g.bella és 11 más kedveli ezt.
  9. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Sajnos nekem is az az érzésem, hogy nagyon rossz irányba haladunk... nem csak a játékban.:sleepy::wuerg::cry:

Doki módszerét követem. Beveszem a tbl.-t azt holnap barátnőzök, macskázok, élvezem a kellemes időt.

Gizus legalább műteni nem kell. A többit inkább hagyjuk.:oops:

klakli67, alex0824, *misi66* és 10 más kedveli ezt.
  10. nyific

Katám! Muszáj volt már valamit csinálnunk...mert, ha csak nyavalygok...
    attól semmi nem változik.
    A steroid injekció azért használt....no de azt sem lehet sokat adni.:sleepy:

Adruka98, klakli, klakli67 és 13 más kedveli ezt.
  11. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Akkor Kérdezz majd rá , mit tesznek az infúziódba !! ( tapasztalatom szerint 90%-ban szteroidos coctail-litic ) szokott lenni...

klakli, klakli67, alex0824 és 11 más kedveli ezt.
  12. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Ott a pont. Plusz lóadag fájdalomcsillapító és izomlazító.:(

klakli67, alex0824, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

alex0824, *misi66*, ljanika6 és 10 más kedveli ezt.
  14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Teljes letargiába estem tegnap estefelé. Nappal nem voltam, este nincs net... ... mindent ki-bekapcs, újraindítás,a szokásos, semmi, Na bumm! Kislányom sem ismeri ezt az op.rendszert, majd ma jön, megnézi. Ma reggel megint eljátszottam az estit, semmi. Valami elsődleges DNS-sel nem tud kommunikálni a W8, ezt kikutakodtam. Beindítottam a régi laptopomat, ezt sem használtam már legalább fél éve, itt is frissítések sora, de ezen van net... Tehát az újabb laptopommal van valami gond. Jó lenne valami távsegítség, de mivel nem jön be a net rajta így a Team Viewer sem működik. Kénytelen leszek vagy elvinni vhová, vagy megvárom míg a család 2 szgép gurujából valaki méltóztatik megnézni. Az egyik ma suliban van, a másik nem tudni mikor ér ide, így megyek, főzök, nem idegelem magam ezen a sz...n , ha tudok jövök.

15. nyific

Sziasztok!:)
    Mimikém és hol a reggeli ébresztő kávé?:)
    Itt van![​IMG]
    Nem egészen.... megbeszéltük, hogy lehetne célzottan adni steroidot... de már
    kaptam 3-t izomba, és az, az egész szervezetre hat.
    Most nem azt kapok majd... hanem neodolpasse-t, ennek is lehetnek mellékhatásai,
    de..... mindegy, a vérnyomásom rendben van.. kezelve van, arra majd odafigyelek.

Brekikém kinek van a szülinapja??? Szűk családban??;)
    Ha Neked fontos, ... akkor Isten éltesse!:)

Adruka98, klakli, titjungne és 14 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Remélem Gizus jó lesz ez a kezelés. Nekem ma rossz napom van, azért is felejtettem el a kávét behozni a kuckóba. Csomó dolgom mellett elvonultam a lőrinci piacot megnézni, ott van valami liszt-bolt. :) Hát nem voltam elájulva a kínálattól. Bánatomban vettem fél kiló epret, ennyi az évenként egyszeri adagom, és ott felejtettem. Aranyárban volt. [​IMG]
    A majomkirálynős event után karácsonyig nincs event. :p Hacsak nem változik valami. ;)

17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Kellemes délutánt Mindenkinek!
    Gépem közös erővel rendberakva, kislányom délelőtt jött pizzás csigát sütni, én közben főztem az ebédet, sütögettem a csigáit, le-fel rohangáltam a 2 gáztűzhely között, elfáradtam:sleepy: Közben felszedtem egy rakat kaprot, megmostam, átválogattam és ment a fagyasztóba nekem is, meg Orsimnak is (még mindig rengeteg van de mire bejön a kovászos ubi szezonja már csak mutatóba lesz 1-2 szál, azt is úgy kell majd levadászni). Minden esetre a vastagabb kaporszárakat külön zacskóba beletettem és betettem azt is a ládába, végszükség esetén legyen mit a koviba tennem. Nagyon szeles idő van nálunk.
    Mimikém kár azért az eperért:( Nem volt lehetőséged visszamenni érte?
    Ninit nem látom, hiányolom a fiatalok "csipkelődését"
    Gizusom, remélem rendben leszel a kezelés után. Én is kínlódok a derekammal, ma elég sokat mozogtam, reggel mindjárt a kertben kezdtem egy kis kapirgálással..... persze... nem volt netem ezen a gépemen, nem bírtam magammal....

18. nyific

Köszönöm Györgyikém! Én is remélem.:)
    Neked sem ártana egy ilyen kúra.... kicsit jobb lenne.
    Mimikém hát hogy-hogy otthagyni az epret.... hát a cavinton hol volt??;)
    Most egyedül vagyok az én uracskám piarista találkozón van, a rend most 300 éves...
    és minden ott végzett diákot meghívtak.
    Sajnos én nem mertem elmenni vele, mert féltem nem bírok álldogálni 2-3 órát.
    Nem akart, de végül rábeszéltem, és elment egyedül.:sleepy:

Adruka98, klakli, titjungne és 13 más kedveli ezt.
  19. breki072

Sziasztok!
    Köszönöm, átadtam nagynénémnek, neki volt a születésnapja :D jól érezte mindenki magát :inlove: na volt egy kis evészet de csakis kicsi :eek:o_O:pxDxDxDxD

greenfields, alex0824, *misi66* és 10 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sajnos csak itthon vettem észre, és ahhoz messze volt a másik piac. No meg be is zártak volna, mire odaérek, szombat volt. :(
    Jó lehet az a pizzás csiga. Én kétsajtosat szoktam sütni. :)
    Jól tetted, hogy rábeszélted, remélem ő is így érzi, ha majd mesél róla.

A cavintont bevettem reggel, de az agyrágó bogár már sok kárt tett. :D

Mára ad hoc ebédvendégem volt. Egybe fasírt, amit aztán szeletenként még lepirítottam, héjában főtt, majd kevés zsíron pirított krumpli, pulyka húsleves csigatésztával. Szeretem az ilyen hirtelen döntésből keletkező vendégséget. :)

Kergekacsa, greenfields, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.