Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Én bevallom gyereklelkű vagyok , és imádom ennek a mesének a magyar zenéjét. De megtaláltam különböző nyelveken :inlove:

A magyar is közte van :p

Itt meg valaki élőben énekli :p

Kergekacsa, greenfields, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Mimikém! Valóban jól sikerült a piarista találkozó, még misebort is ittak.
    Nagyon jól érezte magát a férjem... este 10-kor jött haza.... ill. a lányom párja
    ment érte.:)
    Ma nálunk ünnepeltük a lányom szülinapját..... nagyon jól sikerült...
    sokat ettünk..... nevettünk.:p
    Én ezt kaptam a Drágámtól az Ő szülinapjára, köszönetképpen.:)
    https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.ne...=8883a2021c11acd0782649781a8f2775&oe=59A2A3BB

Adruka98, klakli, titjungne és 14 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Mindenkinek!

Csudaszép ez a rózsa! És nagyon kedves a lányodtól ez a gesztus. A jó Isten éltesse egészségesen sokáig! :)

Reggeli is kész.

Kergekacsa, greenfields, alex0824 és 10 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Mimikém! Köszönöm szépen a finom kávét...reggelit :inlove: nagyon jól esett, még mindig hulla vagyok.

Szerencsésen megérkeztünk tegnap este, nagyon jól éreztük magunkat, csak az a hosszú út.....durván 6 órát kell utazni.
    A kisbaba egy tünemény:inlove: most volt 1 éves, nem keresztelő volt hanem névadó:( nem értem, de az ő döntésük. A kis Zsombor végig is aludta :D Nagykörüben ( itt laknak a nagyszülők, ott volt az ünnepség is ) még érdekes hagyományok vannak..... viszont a cseresznye szedéshez kicsit korán voltunk, kb 2 hét múlva kezdődik. Csodaszép gyümölcsösök vannak ott, tavaly a Gasztroangyal is ott volt a cseresznyefesztiválon. Kárpótlásul teleettem magam eperrel;)
    Sokat dajkáltam, de már nem az én derekamnak való a sok hajolgatás, emelgetés. Majd holnap már biztosan nyögök megint:music:
    Mindig megállunk Földváron fagyizni, biztos sokan ismeritek azt a híres fagyizót, sosem hagyjuk ki :) olyan adagot ettem, minden féle finomsággal leöntve ;)
    Valamikor nyáron majd jönnek hozzánk a fiatalok a kicsivel 10-12 napra, talán addigra már elindul a kis csávó és már csak szaladgálni kell utána xD
    Gizusom! Infúzióra kell menned:music::( lehet igaza van a Dokinknak, mert mikor engem műtöttek, volt egy komlói hölgy, aki minden évben egyszer megy és kapja ezt a spéci szteroidos adagot. Azt mondja nagyon jó, 1 évig teljesen jól van tőle, csak a súlya lett 15 kg-al több.
    Lánykádnak nagyon boldog szülinapot kívánok:inlove: szép csokrot kaptál....meglátszik nagyon szeret, persze nem a csokor miatt gondolom így:)
    Brekikém! Nagynénédet Isten éltesse sokáig erőben, egészségben:inlove:
    Látom már neked is feltűnt, baj van a játékkal, nem nagy jövőt jósolunk neki, de ne legyen igazunk :eek: én még szeretnék sokáig farmozni, de nem így.....nem ebben a megfeszített tempóban, stb....az anyagiakat nem is említem.

Remélem nem maradtam le semmi lényegesről 3 nap alatt :music:
    Még nem tudom milyen változást tesznek be a majomkirálynős eventbe, de hogy nem lesz olyan gazdagon osztogató, azt szinte borítékolni lehet. Kevesebb AB és beugrik a FP is:music:
    Fák és ólak vannak kint, lehet ezzel sem fogom megerőltetni magam, majd ha lesz kiírás... eldöntöm csinálom-e egyáltalán v pajtázok.
    Még jó, hogy most kettőig nincs semmi, sok dolgom van.... és milyen meleg lesz:oops: tegnap is izzadtunk rendesen, csak néha kapcsoltuk be a klímát, a párom allergiás rá :(
    Jesszusom.....mennyit írtam xD

ursa11, Kergekacsa, greenfields és 11 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nagyon örülök, hogy ennyit írtál, élvezem a beszámolóitokat, legalább veletek utazgatok. :)
    Bizonyára emlékszik mindenki arra az időre, mikor a hajlongás miatt azt mondtuk, "csak már járna". Aztán rájöttünk, hogy az sem könnyebb, sőt!! Akkorra már mindent elért, tehát nem csak szaladt, hanem el kellett dugni minden törékenyt, szekrényeket zárni, stb. :D :D
    Mennyire igaz eleink mondása: kis gyerek kis gond, .....

Még el se olvastam a leírást, gyorsan nekiálltam a kezdő növényt szaporítani. Utána majd eldöntöm, mi hogy következzen. Ezt az eventet - már csak a jóemlékű tavalyi miatt is - végigcsinálom, utána viszont pajtát töltök, és gazdagodni szeretnék kicsit.

Holnap sok mindent kell csinálnom, így csak a növények miatt szaladok a farmra. :)

ursa11, Kergekacsa, greenfields és 10 más kedveli ezt.
  6. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Gizus gyönyörű virágot kaptál! Boldog szülinapot a lányodnak! Neked pedig jobbulást, használjon az az infúzió. ha már muszáj.
    Iboly most nem nyöghetsz, nincs pihenés, csak kapálás, kosártologatás, aztán a szerzemények hazacipelése lesz a program.
    Mimi ezt az eventet vétek lenne kihagyni.
    Én jól kezdtem, remélem a folytatás nem ilyen lesz. Ami volt a földeken, azt learattam csatni nélkül, elültettem az eventgazt, gyorsan mentem pótolni a csatnit, hogy mire aratok, legyen, és akkor vettem észre, hogy elfelejtettem megenni a karácsonyisütit, és fehér ártatlanságot. Azt is pótoltam, a második kör már ezekkel megy, de az első körre vártam másfél órát. Na így kezdtem.

Adruka98, ursa11, Kergekacsa és 11 más kedveli ezt.
  7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Reggel ágyneműt húztam, mostam, szárítottam, ( kitettem az erkélyre napoztatni őket) közben kaptam a szomszédasszonyomtól 2 nagy kosár spenótot:oops: Hát mit mondjak... párom csak annyit mondott, csodálkozom hogy van még türelmed hozzá...... Mi ugyanis nem szeretjük, de Orsinak lefagyasztom, (egyedül ő és a mostani párja szeretik)persze ez nem 10 perc.... Kb 1 hét és lehet szedni, fejteni a borsót is. A karalábék jó része készen van, azt is fagyasztom majd le, húslevesekbe jó lesz, tudom hogy ez vegyszermentes, nem az a felfújt fóliás. Ezeket a kinti munkákat mindíg reggel és a hűvösön jó csinálni, mert az éjjeli hűvössel a növények is felfrissülnek, könnyebb velük bánni és nem langyosan kerülnek a fagyasztóba (már ami nyersen kerül bele, bár a blansírozottakat is teljesen lehűlve teszem be). És akkor szinte oda az egész délelőttöm, még főzni sincs érkezésem.:oops: Holnap délelőtt fodrászhoz megyek, szerdán ebéd után temetésre kell mennünk. Gyorsan elő is veszem papa fehér rövidujjú ingét, körbenézem, mert egy éve nem volt rajta, lehet ki is mosom, ne szerdán kelljen kapkodnom mosással, szárítással.
    Eventbe belekezdtemm, remélem lesz olyan jó mint a tavalyi volt, akkor egész szép AB és tp készletet felhalmoztam.

Kergekacsa, iboly54, greenfields és 9 más kedveli ezt.
  8. nyific

Mimikém, Ibolyom, Erika! Köszönöm a lányom nevében, aranyosak vagytok.:)
    Györgyikém a temetés... nem jó... szomorú dolog nagyon.:sleepy:
    Eventet elkezdtem... felröpikkel nem halmoznak el minket, most legalábbis
    még úgy látom.:music:
    Viszont ezt az eventet érdemes lenne megcsinálni.... sok hasznos dolgot ad,
    ill, ha ügyesek vagyunk kapkodhatunk sokat.
    Lányok félreértettétek, az infúzióban nem lesz steroid.... csak gyulladáscsökk., fájd.csillapító..
    ilyen nyalánkságok.:)

Adruka98, klakli, titjungne és 12 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Egy a lényeg, hasson! Vagy így: HASSON! :D

Az első ólcsere megtörtént. Medve helyett terményes. A szigeten az aranyólak vannak többségében (retro++). A következő aratáskor egyenként fogom leszedni, hogy lássam, melyik ad. Persze lehet, hogy holnap meg más ad. :p
    Mehetek Erzsébetre az optikushoz, megint szétesett az új szemüveg.>:(

breki072, *misi66*, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  10. nyific

Lassan haladok,... még a papírcsík sincs meg..... kell valamit csinálnom,
    hogy kicsit megnyomjam, jó lenne ha ma meglenne a gaz... persze a papír is.
    A kosarak szaporodnak,.. de nem mindig ad ugyanolyan ól kosárkát....tehát biztos
    ól nincs. Kisérletezés... egyszer ad, egyszer nem.:music:
    Mimikém a kávét köszi....:p. A Te szemüveged nincs Veled kibékülve... biztos a Tiéd?;)

Adruka98, klakli, titjungne és 11 más kedveli ezt.
  11. iboly54

Sziasztok!
    Nagyon lassan haladok az eventtel, még 2 ezer gazom sincs. Talán azért holnap elkészül az a 10 ezer :music: nincs sztrágyám, az a baj, elhasználtam majdnem mindet a versenyre. Éjszakára meg hosszút ültettem a sok felröpi reményében, na az sem jött be. Az ólak meg változóan adják a kosarat, ami tegnap adta az ma már nemo_O jól megkeverték, nem véletlen hisz akkor ki vesz felröppenőt meg kosarat, ha anélkül is megtudjuk szerezni:p szóval nem igen lehet taktikázni:(
    Nagyon meleg van kint, most voltam kávézni..... éget a nap:oops: marad a hűvös szoba, mára végeztem a fontos dolgokkal, pihi van;)
    Holnap kapok 2 láda epret....befőzöm lekvárnak, nem fogok fáznixD bár az elég gyorsan megy, nem mint a szilvalekvár:oops:
    Hozok egy kis frissítőt:inlove:
    [​IMG] [​IMG]

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eventkalendárium-június.15123/

Utoljára szerkesztett: 30.5.17
    greenfields, ursa11, breki072 és 8 más kedveli ezt.
  12. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Gizus valahogy így állok én is.
    Ma estére meglesz a gaz, csak némi papír hiányzik még, majd éjszakára hosszút ültetek. Ólakat még nem raktam ki, csak kezdésnek volt kinn egy területen, és pár darab a bahán. Lehet, hogy azokat is váltogatni kell, éjszakára hosszabb érésűeket, nappalra olyant, ami többször aratható. A raktáraim kinn vannak, de csak egy-egy van mindegyikből.
    Iboly meglesz az, lesz még idő kosarazni, csak sikerüljön jó sok mindent elkapkodni.
    Úgy látom júniusra megint lesz program bőven. Nem tudom, ki bírja ezt az iramot, de én már nem akarom bírni. Ez nekem már soknak tűnik, azt hiszem, csak azokat az eventeket fogom csinálni, amik megérősek, vagy amelyikhez kedvem lesz:D. Ha kibírom:D

titjungne, klakli67, greenfields és 12 más kedveli ezt.
  13. nyific

Na én már el is ültettem a hosszút éjszakára.
    Kíváncsi vagyok.. mennyi papírcsík jön reggel. Két területen ólak vannak kint.:)
    Ibolyom nyomassad... holnap kész leszel a kötelező gazzal... aztán jöhetnek
    az állatok.
    Kíváncsi vagyok Neked az eventgazból mennyi papír jön majd.:music:

Adruka98, klakli, titjungne és 12 más kedveli ezt.
  14. iboly54

Igyekszem Gizusom, tolom neki ezerrelxD lehet hogy valamit csináltak, mert most meglódultak a papírcsíkok, most arattam és a főfarmon 23, a szédültön 21 db jött, eddig meg jóval 10 alatt repdestek. 579 papírok van, 132 kosár és 4639 gaz úgy hogy a földek beültetve, ma még aratok 1szer.
    A Bahán csak fák és ólak vannak, az esőerdőt sosem szedem le, pedig most megtehetném mert ellehet menteni, de még nem próbáltam ki működik-e és hogyan kell csinálni:music:

greenfields, ricsi908, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  15. nyific

Ibolyom! Meglesz minden.:)
    A mentés meg egyszerű. Odamész a farmterületre, amit el akarsz menteni,
    beírod a nevet, és mentés. Kész.:)

Adruka98, klakli67, klakli és 11 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Megcsinálta az optikus a szemüvegem, beragasztotta a stiftet. :D
    A lencse ügyében meg megbeszéltük, hogy az összes fajta szemüveggel odamegyek, amikor az optometrista is ott lesz, és kitaláljuk, miért jó vagy nem jó.

Ibolya, finomat hoztál, most meg is enném igaziból is. :)

A rövidebb érésű ólból kint volt két-három darab, de nem adott kosarat. Nem is tudom, mit rakjak ki. Most próbaképp kiraktam két rókát, két hódot, meglátom, reggel lesz-e értelme. Viszont a piros páva adott egy kosarat.
    Tudod Erika, úgy gondolom, inkább azokat az eventeket fogom csinálni (én is ha kibirom :)), amikhez kedvem lesz, a megérős már nem is izgat annyira.-

Felröppenő sok hiányzik, talán holnap kész a gaz, akkor jöhet egy kis tarlórépa.
    Hogy milyen dinnye vagyok!!!!! Nem mentettem az esőerdőt, pedig ott nekem is csak fák voltak. [​IMG]
    Dolgozhatok majd.

Nos, most szedtem le egyenként állatokat. A főfarmon a pocok adott egy kosarat, a szigeten az anakonda és a víziló.

greenfields, ricsi908, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  17. iboly54

Mindjárt beérnek ott is a fák, most lementem, nagyon kíváncsi lettem:p mert ugye le kell hogy érjenek és úgy kell menteni:music: vagy mindegy:music:

greenfields, ricsi908, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  18. breki072

breki072 Fórum elő legendája

greenfields, ricsi908, Kergekacsa és 10 más kedveli ezt.
  19. iboly54

Jó reggelt!
    Ébresztőőőőő!!!! Nagyon finom kávé érkezett !!!;)

Szia Breki! Köszönöm szépen a kávét, annyira jól néz ki....megtudnám inni tényleg:p:inlove:
    Reggelit kértek:music: vagy még korán van hozzá.....nem baj idekészítem, ez hidegen is finom :p
    http://kepkezelo.com/images/21amr7oss3pkzfbcr1i3.jpg

Remélem az a jeges zivatar amit jósoltak, kihagy bennünket, a sima eső is elég lenne.

Délben learatom az eventgazt és meglesz, aztán a felröppenőre kell még hajtani. A reggeli aratásnál a tölgyesben nem jött papírcsík egy darab semo_O 702 db van eddig és 166 kosár, na ezzel sem lehet virgonckodnixD

20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Kávét, reggelit köszönöm, ez az egyik kedvenc reggelim. :)
    7 papírcsík, 15 masé, 133 kosár és egy feldíszített kocsi. Így állok. Nagyon kevés. Váltogatom az állatokat, eddig megbízható a piros páva volt, de abból meg csak egy van. A vadaspark 6 óljából 2 vagy 3 kosár jön csak, de nem tudom, melyikből. :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.