Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Az jó, ha jól halad. :)
    Nyárssal én is el vagyok látva, csak a kukorica kukoricázik velem. :) A 7 éves játék alatt talán ha háromszor fordult elő, hogy fent maradtam ilyen későig aratás miatt.
    Nem lehet, hogy azt tesztelik rajtunk, hogy lehet minden segítség nélkül eventezni? [​IMG]

greenfields, kukac42, breki072 és 7 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Azt hittem, tele lesz a topic olvasnivalóval. Nem jól hittem. :(
    Akkor hozom a kávét, és reggelit.

greenfields, kukac42, breki072 és 9 más kedveli ezt.
  3. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Hol vagytok? Napoztok?:D
    Ricsi meglesz az a felhő így is, ha nem, akkor se bánd, azzal nem sétálgathatsz:music::D

Mimi engem tesztelhetnek, biztos, hogy nem lesz meg a felhőm, hiányzik egy csomó kukoricám. A vicc az, hogy nyársam lenne, de a kukorica kifogott rajtam.
    Legalább a teliholdas jókor jön, holnap tudok egy kicsit haladni vele.

titjungne, *misi66*, greenfields és 10 más kedveli ezt.
  4. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Még én sem keltem ennyiszer hajnalban, hogy aratnom kell:wuerg:xDxD

*misi66*, greenfields, ursa11 és 9 más kedveli ezt.
  5. terika01

Szia Judit! Hú de rég jártál itt! Nekem azért nincs meg a kukoricám, mert nem keltem fel külön azért, hogy arassak:D

Kergekacsa, *misi66*, greenfields és 8 más kedveli ezt.
  6. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Szia Juditka, Szép Napot Mindenkinek !!!

Nos, itt a láblóga ... :wuerg: Keveset vagyok, de most is csak azon töröm a fejem, ,,alig 4-5 " akció lett leszervezve a hétvégére ITT.. Most menjek Orfűre hétvégézni, napozni, pihenni, ?? vagy kezdjek eventezni, gyümölcsöt árulni , aratni a teliholdason.. ?? o_O Ki az a hülye, Aki egy Magyarhertelendi strandnapokat ,,szenved végig inkább", mint hogy itt szivárványos kukoricát termeljen a malacoknak ???
    Egész-héten sok munkám volt, na nem azért, mert jobb lettem, csak elfogytak a Kollégák.. xD S akkor jön a megérdemelt Hétvége...-.-

Utoljára szerkesztett: 9.6.17
    Kergekacsa, *misi66*, greenfields és 11 más kedveli ezt.
  7. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Kunc-Kunc! [​IMG] [​IMG] Boldog Születés Napot Georgának!! [​IMG] [​IMG] !

Kergekacsa, *misi66*, greenfields és 9 más kedveli ezt.
  8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Érezzétek jól magatokat! Szép idő lesz biztos. Sütöttem sajtos muffint, vigyél belőle. :)
    Ez az első ilyen sütésem, a formán még lehet javítani, de finom. :)

Judit, de régen láttunk, jó hogy benéztél! :)

9. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Mimike !!
    Nekem az íze a fontos, mert a külső, / ez alól persze az ételek ( Is, és sok más.. ) kivételek, / mint a ,,belső dolgok egy Embertől" ( mert ) azok mindig fontosabbak.. Arányaiban, : Kifejezett magán statisztika !!!! = ,,Csúsztató, vagy hazug Ember " 4:1 az Őszinték, Nyíltak ellen... Magán tapasztalat, és vélemény..

Kergekacsa, *misi66*, greenfields és 10 más kedveli ezt.
  10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Tudod Doki, sokszor kaptam azt a "kritikát", hogy miért adom ki magam, visszaélnek vele. De én - most így az életem "harmadik negyedében :D" azt mondom, sokkal jobb megkockáztatni, hogy visszaélnek a nyíltságommal, mint folyton azt figyelni, mit is hazudtam a múltkor. Erre a kis időre már nem is akarok megváltozni. ;)

Kergekacsa, *misi66*, greenfields és 10 más kedveli ezt.
  11. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Tudod Mimikém, én már a héten írni akartam, mert mást mondani, vagy Bárkitől félnem, már nem jelent semmit.. Szóval !!!!

Itt volt a Majom.királynő !! / Ezek szerint király is van.. / ....
    Szóval itt ácsorogtam a kosarammal, de valamiért , ( érthetetlen.. ) a megkeresett csengőpengőim, mind vízvezeték szerelésre, vagy ,,oda" repültek.. Hiába szedtem össze az aranybanánokat sok verítékkel, mire megkaptam, valaki : ( Tímea ?? ) kiette belőle az aranyat... Kapkodtam én a farmpengőkért is, de helyette köszönöm nélkül, elment földvásárlásra, amiből semmit sem látok, mert nem nőtt a farmom.. A szuper tápom, bár tudom, hová került, mire oda értem, már elosztogatták..
    Panaszkodhatnék még, de lassan átmennék Bánkbán-ba... Szóval : várom a tanácsokat !!!

Kergekacsa, *misi66*, greenfields és 8 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Képzeljétek! Vettem 5 titokfát és lett belőle egy nyírfa. [​IMG]

13. mimi

mimi Fórum elő legendája

14. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :) Szép hétvégét kívánok!
    Mimikém! Köszönöm szépen a kávét...reggelit ;)
    Milyen ügyes vagy.... lett nyírfád.... és miszerint válogattad a csemetéket:music::p
    Annyi akció van, azt sem tudom melyiket válasszam xD semmit nem veszek, még csemetét sem, mert sosem szokott bejönni:oops:
    Viszont megvan a felhősorom, bebe :p lett 3 csillogó láda is, még nem nyitottam ki őket, de amilyen szerencsém van, TP-et kapok.
    Mimikém! Hol van a szép rucid?

15. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok, szép hétvégét kívánok! :)

Régen kávéztam és reggeliztem Veletek, köszönöm a sok finomságot :inlove::).
    Mimi gratulálok a fához, Iboly, neked meg a felhőhöz :). Nekem nem lesz meg, még egy nap hiányzik, hogy teljes legyen az event. Deeeee az a helyzet, hogy nem érdekel már. 8):p Majomkirálynőnél megszedtem magam mindenféle földi jóval, most csak láblógatás van végre a farmon:music::D.

Legyen csodaszép napotok!:inlove::inlove:

Kergekacsa, *misi66*, greenfields és 12 más kedveli ezt.
  16. terika01

Sziasztok! Mimi köszi a reggelit:) gratulálok a fádhoz:D
    Iboly gratu a felhődhöz!
    Igen, rengeteg az akció, de simán tovább lapozok, csak a fák állítottak meg:D azoknak még mindig nem tudok ellenállni:p
    A gyümölcspiacra is be néztem, párat dobtam be, aztán ott hagytam, majd bedobálom a csodagyümölcsöket amennyi lesz, és be is fejeztem.

Adruka98, titjungne, Kergekacsa és 14 más kedveli ezt.
  17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Tegnapi napom.....elment... Rohantam reggel a piacra, utána a Spárba, barkácsboltba virágosládákért, virágföldért, haza főzni. Borsóleves darálthússal, rántott csirkecombok (nekünk)zacskóban sült újkrumplival, Kingám párjának (sós!) zöldborsófőzelék. Nekem nem ízlik, de Kingám párja csak így szereti (mit szereti! imádja!) Kitalpaltam magam, mire elmosogattam ebéd után:oops: Kis pihenő után beültettem a 3 virágládát (simán elnyelték az 50 literes virágföldet:oops:) meg még amit magamnak is vettem párat, azokat is átültettem. 5 óra után átvittem Orsi paneljába a balkonládákba a beültetett beöntözött virágokat (tiszta szerencse, hogy nem nekem kellett felcipekednem a másodikra). Kicsit leültem, majd kislányommal tettünk egy kört a főtéren, meghívott fagyizni (isteni fagyit ettünk) de én alig vártam, hogy hazaérjek......Nagyon, de nagyon kifáradtam, pedig a főtér közepétől 500 méterre lakik. Itthon már aztán semmit nem csináltam csak a cicusokat megetettem, megfürödtem és tettem is le a sejhajom. Nem tudom.... fél évvel ezelőtt nekem egy ilyen nap nem volt megterhelő, fárasztó... A bokáim bedagadva, a derekam úgy fájt mikor letettem a senekem, ordítani tudtam volna.... Igaz, mondta Orsikám, hogy ha úgy érzem magam, akkor ne menjünk, de szinte ez volt az első nap amióta itt lakik, hogy együtt sétáljunk a főtéren, nem akartam visszautasítani. Úgy voltam vele, eléggé talpraesett, ha épp rosszul leszek, megoldja.... Rosszul ugyan nem lettem, de nagyon kifáradtam... És nem attól a kis sétától, hanem úgy az egész napi dolgoktól. Ma szerencsére levest nem kellett főznöm, csak mellé egy kis krumplipaprikást dobtam fel kolbásszal, tarhonyával. 15 db-os csomagot vettem, mindkét új fából lett 3-3 db, viszont akáciám még mindíg nincs.... Na megyek, nekiülök cigit tölteni, még mielőtt leesnék a székemről a bágyadtságtól.

18. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Nekem is sikerült a felhő... és 3 db csillogó ládika is.
    Igaz a gazdakörit nem fejeztem be teljesen.:p
    Vettem 12-12 fát,... és el sem akartam hinni, mindkét új fából lett egy-egy db.
    Elég is annyi.:)

Adruka98, titjungne, Kergekacsa és 12 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

5 titokfából lett az egy nyírfa. A csemetésnél csak farmpengőt lehet kapni, így csak 3-4 közepest cseréltem, de most inkább megtartom a gyümölcsöket. Talán még később meggondolom magam, de alig hiszem.

Épp kész lett a felhő, ládára már nem ért meg kukorica, maradt kb 50 db. Azé meg nem adnak ládát. :D

A szép rucimat majd visszaveszem, de megpróbálom, hátha végre törlődik az avám is. Én még mindig a régi Egygyűrűt látom, ti meg a kalapos avát. Egy két nap múlva felöltözöm, ígérem. ;)
    Neked is szépet!!!!!!!!
    Na ennyit a "vigyázz magadra!" parancsról. ;)
    A fákhoz meg gratulálok!
    Örülök, hogy neked is sikerült a fákból kapni.

Utoljára szerkesztett: 10.6.17
    Kergekacsa, *misi66*, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
  20. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szép estét! :)
    Most hogy hallom, csak-csak összejönnek az új fák, kicsit kísértésbe estem, vettem a TP akció miatt egy kicsi csomag FA-t, azt beforgattam 15-15 titkosra, holnap meg majd szidom magamat, hogy nem tudtam megállni xD szinte soha nem jönnek ilyenkor az új fák nekem.
    A 3 csillogó láda is mit adott :oops: természetesen TP-t.
    A gyümölcsössel nem vacakolok, ami összejön felröppenő, azokat bedobom oszt annyi, amennyi :p van egyáltalán aki milliós nagyságrendben bedobálja a gyümölcseit:music: nekem különben sem állnak torony magasan a polcokon.
    Küszködök ezekkel a magasabb szintű gazdakörikkel, de nagyon lassan haladok, pedig mindenféle lekvárokat keverek, de hiába :p
    Tele van a kerék + termés v termény bónuszokkal, TP bónuszokkal, de még egyet sem sikerült elkapnom:( viszont kaptam piros denit és tehenet:pxD:oops:

Kergekacsa, *misi66*, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.