Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sajnos egyáltalán nem lelkesít a dinnye. :( Végre befejezem a csipkebogyós munkát.

greenfields, Kergekacsa, *misi66* és 8 más kedveli ezt.
  2. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Nos, én imádom a dinnyét! De azért ennyi dinnye!?:wuerg: Há' így dinnyével fogok rémálmodni!:oops:
    De az előző eventes sikereimen felbuzdulva hatalmas elszántsággal és még több lelkesedéssel
    belevágtam a dinnye tenyésztésbe. Úgyis szabadságolva vagyok, hát van időm termelni!:)
    Így hát előre a Puffin lekvárral! Mert csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot!!!xD

3. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jöttem, Láttam, Mentem!

Turbómalom előfizetés

Az akció kezdete várhatóan: 2017. június 14. (szerda) 10:00

Az akció vége várhatóan: 2017. június 15. (csütörtök) 11:00 !

greenfields, Kergekacsa, kukac42 és 7 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt, csak bekukk, dolog van. :)

5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Mi van ma, hogy senki semmit nem ír? :(
    Varrás, porszívózás, kenyérsütés, rántott szűzérmék rizzsel, krumplisalátával és sütőtök-krémleves főzése, evése, farmon kapálás, állatgondozás, egy délelőtti, egy ebéd-vendég. Hát nem egy [​IMG] vagyok? :D:D
    (Tényleg jó napom van, de a vasalást már nem csinálom meg. Megyek szunyókálni.)
    És nem ültetek dinnyét, elijesztett a 8 óra.

greenfields, Kergekacsa, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Tényleg....hol van mindenki:music:
    Mimikém! Tényleg egy angyal vagy, ennyit dolgozni;) nekem is kijutott rendesen, itt vannak a kicsik, azt sem tudom hol áll a fejem:p nem kis feladat a két csajszit ellátni mindennel. Persze mindegyiknek más-más kaja kell. Ma gulyáslevest kaptak és palacsintát kértek, kb 50 db-t sütöttem, de már alig van belőlexD Mondom...holnap főzelék lesz, hát nem is tudom leírni milyen képet vágtak, pedig akkor is az lesz:music:
    Én csinálom ezt a dinnyést, de már bánom hogy belekezdtem, nagyon macerás, állandóan számolgatni kell:oops: talán azért sikerül megcsinálni, kevés időm van a lányok mellett a farmra is.

7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Mimikém, Te nagyon ügyes voltál! Keltem időben én is, mivel papa már 5-kor indult ki öntözni, talán ma befejezi és bele is fér az estébe, hogy hazahurcolkodjon mindennel a földből. Reggel elszaladtam(4keréken) a boltba, reggelizés, jószág ellátása után, aztán vártam, hogy szóljanak, menjek a sógoromért a buszra. Addig megtakarítottam a kolbászokat, leszárítottam, majd benejlonozva betettem őket a fagyasztóba, mert mostmár csak száradnak és olyanok lesznek mint a fűrészpor. Aztán magányomban nekiültem cigit tölteni. Az ebédem is elmaradt, fél 1re mentem a sógoromért, majd végigtöröltem itthon mindent. Alul a cicusoknál is kitakarítottam, másznak már mindenhová, valamelyiket mindíg keresni kell....szeretnek bebújni mindenhová. Tegnap délután nem is gondoljátok hol aludt 2 picike! Lent van a régi mosógépem, amihez egy jégkrémes dobozban tartok lent mosóport. Az kiürült hétfőn és én észre sem vettem, hogy lejátszották a mosógép mögé. Abba a kicsi kb. literes jégkrémes dobozban aludt mindkettő, mint a jin-jang, azt hittem megzabálom őket. Szóval semmit sem csináltam, de elfáradtam. Szundítani akartam egy kicsit délután, de a szomszédék valamit fúrnak a padlásukon (szerintem készítik a helyét a fokhagymájuknak) és én zajban nem tudok elaludni... Na meg akkor éjszaka mit csinálnék ugyan, mert hogy aludni nem tudnék, az biztos. Ezért aztán inkább vállalom annak a kockázatát, hogy lefordulhatok a székemről bágyadtságomban, minthogy fél éjszakát ne aludjak. Na megyek, meglesem a dinnyéimet. Én tegnap vettem egy sárgadinnyét a boltban (ugyanonnan hozzák a zöldségeket, ahol én is szoktam nagykerben vásárolni), mézédes, igazi finom volt a fele... A másik felét meghagytam mára, papának hoztam sört, igya azt, én meg eszem a dinnyét.:p

greenfields, ursa11, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  8. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

greenfields, breki072, Tavirózsa és 7 más kedveli ezt.
  9. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Szép jó reggelt minden kedves (és kedvetlen) Kuckó lakosnak!:D
    http://forum.p24.hu/forumkep/15/142394/434/13002978/3.jpg

Aki esetleg nem szereti a kávét annak egy kis kapucsínó!:p
    http://m.cdn.blog.hu/ma/masfel/image/blog/hb2/kapucsino.jpg

És most reggelit szervírozok!
    http://twice.hu/wp-content/uploads/2013/08/reggeli.jpg

HA van köztünk vegetáriánus akkor neki ezt kínálom!
    http://nlc.p3k.hu/data/recept/1/429/2__3_.jpg?t=1398894374

Legyen csodálatosan szép a napotok!:inlove:

greenfields, brozsa, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  10. iboly54

Jóóó reggelt! :)

Szép napot kívánok!
    Ricsikém! Te aztán nem keveset dolgoztál, hogy kiszolgálj bennünket :inlove: nagyon szépen köszönöm, minden nagyon finom volt, azért hagytam ám a később jövőknek is valamit :p:D
    Nagyon meleg van, nem sokat mozdulok ki....van dolog lakáson belül is.
    Ma kelkáposzta főzeléket készítek pörkölttel, lehet a lányoknak mégis lesz valami más a húsi mellé:music: nem is értem miért nem szeretik a főzelékeket, nekünk annó mindent meg kellett enni.

Mimikém! Ezt Neked hoztam :)

Legyen nagyon szép napotok!

Utoljára szerkesztett: 15.6.17
    greenfields, brozsa, breki072 és 9 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Györgyi, azért az apró dolgok is el tudnak fárasztani, sőt talán jobban, mint a nagyobbak. Ma bezzeg nem csináltam semmit, csak intézni valókat.
    Elképzeltelek négykézláb cicust keresve. :D:D
    Mennyi finomság, jó lesz ez uzsonnára is. :) Köszi szépen.
    Aranyos vagy, azért annyira angyal nem vagyok, csak nem tudtam ellenállni a szmájlinak. :D
    A kelkáposztát meg küldd át, ha nem fogy el. :) Nagyon szeretem és igen, pörkölttel. :)

*misi66*, greenfields, kukac42 és 8 más kedveli ezt.
  12. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!!!

Hmmm... a kelkáposztát én is imádom, jöhet egy kicsi a maradékbólxDxD

*misi66*, greenfields, kukac42 és 7 más kedveli ezt.
  13. iboly54

*misi66*, hangyácska77, terika01 és 9 más kedveli ezt.
  14. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Hú, de jól néz ki!!!:) Na ezt az adagot betermelném úgy ahogy van, egy jó nagy szelet kenyérrel!
    Lehet a végére szétdurrannék, de megérné! És a végén a kenyér maradékával tisztára törölném
    a tányért!!!:D Na az lenne az igazi nyami ebéd!:inlove:

*misi66*, terika01, mimi és 8 más kedveli ezt.
  15. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:) Már nagyon hiányoztok ám!:oops:
    Holnap az utsó nap... és egy kis levegőhöz jutok.:)
    Úgy érzem használt ez a kis kúra... legjobban a gyógytorna. Elég erős volt.....
    néha ki is fáradtam a végére... na mégegyszer.... jól van... még egy utolsó és kész.:p
    Persze fogom majd folytatni a tornát... heti két alkalommal megyek még egy ideig,... majd utána legalább egyszer.:)
    Dinnye eventet csinálgatom.... nem olyan vészes, és jól jött a 8 órás eventgaz.
    Szerintem hétvégén be is fejezem.
    Ibolyom jó Neked.... unokázol... és most jön a szünet....fárasztó, de mégis milyen jó, igaz?:)
    Mimikém Te meg folyton vendégeskedsz... jönnek... és mennek... és újra!;)

Adruka98, titjungne, *misi66* és 12 más kedveli ezt.
  16. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Ma mi is ügyintéztünk délelőtt papával, először bankban volt 8-ra időpontunk (megszüntetik 25-ével azt a nagyon kedvező számlacsomagot ami nekünk volt, volt egy alapdíjunk havonta, nem sok, és mellette nem fizettünk külön sem az átutalásokért, sem a kp felvételért, nem volt tranzakciós illetékünk) , aztán a telefonosokhoz mentünk, mert papa telefonja feltöltőkártyás és adategyeztetésre invitálnak most mindenkit, még a csapból is ez folyik.... Délután apróságokat csináltam, mindennapos kis semmiségeket és megint elfáradtam estére.....
    Na az ilyen kosztost szeretem, aki még a tányért is kitörli:D Orsi lányom volt párja volt ilyen, öröm volt főzni neki!

*misi66*, hangyácska77, terika01 és 11 más kedveli ezt.
  17. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Úgyis kell enni! Nem dobunk ki semmit!;) Szépen el kell puculni a tányért, és utána elmosni!

*misi66*, terika01, nyific és 8 más kedveli ezt.
  18. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Gizusom én meg elfelejtettem tornára is bejelentkezni, szerintem már a beutalóm is lejárt:( Persze, mert kímélem magam aránylag..... és nem fáj annyira, ritkábban is zsibbad a lábam. Általában guggolva kapirgálok a kertben is, meg 1 órácskát ha kint vagyok, aztán bemegyek és aznapra befejezve a kerti munka. Így nem lobban be. Viszont hozzá kellene fognom az ablakokat megpucolni, de hét vége felé mond egy kis esőt, azt megvárom, nehogy úgy járjak, mint múltkor, hogy másnap esett. Mostmár eléggé porosak, apránként megcsinálgatom majd őket, mert azért a létrázástól még tartok. Majd beosztom egy hét alatt megpucolom az összeset.. Te meg pihengessél, szép lassan majd visszaáll minden a régi kerékvágásba:) Én is ezt mondogatom magamnak.
    Ricsikém igazad van... De nálunk a lányaim általában egy falatot mindig a tányéron hagynak, az már nem esik jól nekik. De kell a macsekoknak is valami:D

*misi66*, terika01, nyific és 9 más kedveli ezt.
  19. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Este van nyugalomba, Ricsi jó lakva begurul az ágyikóba:sleepy::p!

Boldog aratás napja

Az akció időtartama:

Akció kezdete várhatóan: 2017. június 16. (péntek) 10:00
    Akció vége várhatóan: 2017. június 18. (vasárnap) 11:00

Szupertrágya akció!

Az akció időtartama:

Az akció kezdete várhatóan: 2017. június 16. (péntek) 18:00

Az akció vége várhatóan: 2017. június 18. (vasárnap) 22:00

Kacsa Kata szupertrágya akció!

Az akció kezdete várhatóan: 2017. június 16. (péntek) 18:00

Az akció vége várhatóan: 2017. június 18. (vasárnap) 22:00 !!!

Utoljára szerkesztett: 15.6.17
    *misi66*, Kergekacsa, terika01 és 8 más kedveli ezt.
  20. iboly54

*misi66*, hangyácska77, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.