Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Ez a Kuckó egyre kihaltabb!:( :cry: Egy pár hete/hónapja még olyan élet volt itt!:D
    Gyertek írogatni! Biztos olvasgattok, akkor szóljatok is hozzá! Én is azért jöttem ide, mert itt olyan
    jó hangulat volt, és most meg szinte semmi! Tudom, h nyár van, de akkor is! Mi történt???:eek:

Üres Kuckó

Hiányzik a sok-sok Kuckó lakó
    Nincs már itt senki. Hahó!
    A Kuckón lehúzva a rolló
    Nem jön már erre csak a holló!

Pók sző a sarokba hálót,
    Erőset, nyúlóst, ragadóst.
    A por már szinte mindent belep,
    Odakinn egyre nő a dudva telep!

Kinőtt a gaz, kihunytak a fények
    A Kuckóba beköltöznek a rémlények.
    Kihalt minden, csak a holló mondja:
    Kár, hogy a Kuckót belepi a csend, az éjszaka.

Utoljára szerkesztett: 16.6.17
    *bálint*, Gio, breki072 és 11 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ez jó hír! :)
    Vendégeskedésnek nem lehet nevezni, a barátnőmmel szoktunk felváltva együtt ebédelni, hogy ne egyedül együnk. :) Hol nála, hol nálam. :)
    Jópofa versikét költöttél. :)
    Hogy üres a kuckó? Nem mindig van értelmes gondolatom, amit idehozhatok. Tompaság van. :) Megváltozik ez, meglásd. ;)

breki072, kukac42, *misi66* és 8 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Tudod Ricsikém! van olyan , hogy mindenkinél összejön valami,... és nem tud mindennap itt lenni,
    még akkor sem, ha szeretne.
    Nekem most véget ért a kurzus, majd többet fogok jönni, és remélem a többiek is.:)
    Nagyon jó kis verset költöttél... én erre jelest adnék Neked, ha osztályozni kellene,.;)

Adruka98, titjungne, breki072 és 11 más kedveli ezt.
  4. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Ricsi a vers nekem is nagyon tetszik, piros pont kettő:inlove:
    Kb. fél órája értem haza épp felértem és elkezdett szakadni az eső.
    Így a jó, hogy éjjel esik, nappal pedig gyönyörű idő vanxDxD
    Én is többet tudok jönni, egyenlőre befejeztem a lakás felújítását.
    Még szerencse, hogy olyan lakást vettem 2 éve, ami fel volt újítva:p:p
    Közben rájöttem, hogy még itt-ott szét kellene verni:wuerg::wuerg:, hát szétszedettemxDxD

breki072, kukac42, *misi66* és 6 más kedveli ezt.
  5. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszönöm az elismerő szavakat a versemről! Jól esik, h értékelitek a művészi hajlamaimat!:D
    Az eső itt is szakad, meg dörög is!:oops:

Tavirózsa, breki072, kukac42 és 7 más kedveli ezt.
  6. Kergekacsa

Villámlik és dörög:wuerg::wuerg:
    Tudtam esni fog, délután lemosattam a járgányomat:pxD

Adruka98, titjungne, Tavirózsa és 9 más kedveli ezt.
  7. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Én meg délután szétültettem a virág palántáimat! Szerintem már szétverte őket
    az eső! :cry:Tombol a vihar! :mad:

Tavirózsa, breki072, kukac42 és 7 más kedveli ezt.
  8. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt! Ma igen sok a dolog, nem tudom, mikor érek ide.

Tavirózsa, breki072, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  9. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Szép hétvégét Kuckólakók! Itt nem villámlott, nem dörgött, nem esett:D remélem nem is fog, ágyneműt mosok, ki szeretnék teregetni a erkélyre. Pont jó idő van, fújdogál a szél, nincs nagy meleg, ezt szeretem.
    Mimi, nálam is hasonló program lesz:D
    Judit gyere minél többet! Hogy fel volt újítva a lakás az jó, de mit lehet tenni, ha a falak nem jó helyen vannak?xD
    Gizus remélem használt a kezelés, és jobban vagy:inlove::)
    Ricsi benned egy költő veszett meg:D:inlove:
    Tegnap kész lett az event, nem is volt olyan bonyolult, azért sikerült itt-ott túltermelni, pedig számoltam:music::D
    Vissza is pakoltam a farmot, befásítottam, nem bánnám, ha nem kellene mostanában lepakolni.

Kergekacsa, Tavirózsa, breki072 és 7 más kedveli ezt.
  10. Kergekacsa

Sziasztok!

Hát igen, pont ezért kellett lemosatni xDxDxD

Nem is rossz ölet, falat még nem bontottam;)

titjungne, Tavirózsa, breki072 és 7 más kedveli ezt.
  11. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Itt még mindig be van borulva és csepereg. Mondjuk szeretem az esőt, persze csak
    ha szépen csendesen esik!:)Úgy döntöttem, hogy ma az esőben semmit nem csinálok, mert... azért mert...őőő...:oops:
    mert esőben nem lehet csinálni semmit és kész!!:D
    A dinnyézésből már nem sok van. Még az utolsó feladat hiányzik, de már ültettem utolsó feladatos
    dinnyét. Három nap alatt csak sikerül befejezni!8)

Tavirózsa, breki072, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  12. nyific

Sziasztok!:)
    Egy kicsit én is behavazódtam..... kimostam a haza hozott dolgokat....
    kis takarítás... de csak módjával csináltam én..... a nehezebbet a segítőm.;)
    Itt nem volt eső Budán.... de nagyon erős hideg szél fúj... lehült a levegő.
    Eventezés megy, reggel leszedtem az utolsó kör sárkányt...... és kész.:)
    Györgyikém! Ne hanyagold el.... vigyázz ám.!.. mert lehet még ennél rosszabb is.
    tessék eljárni gyógytornára... szerintem az a legjobb minden kezelés közül.
    Heti két- három alkalmat tessék felvenni a táncrendedbe.... mint kötelezőt!:)

Utoljára szerkesztett: 17.6.17
    Adruka98, titjungne, Tavirózsa és 10 más kedveli ezt.
  13. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

Adruka98, titjungne, Kergekacsa és 10 más kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Amit mára terveztem, elvégeztem. Rakott zöldbab is elkészült, piacon is voltam pluszban. :)
    Persze, tejfölt elfelejtettem hozni, annyi volt csak itthon, amivel összeraktam a babot, holnap csak be kell térnem valami boltba, pedig vasárnap elvből nem járok vásárolni. ;)
    Rákérdeztem a festőtől, mennyiért festené a nappalimat ki. Anyaggal együtt 50ezer. Ugye tényleg baráti ár?

Most eldőlök, mert már mindenem szólt, hogy mára elég. :)
    Holnap Úrnapja, jó későn érek haza. :)

Kergekacsa, kukac42, *misi66* és 10 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! Bekukkantok én is. Mozgalmas időszak van mögöttünk. :) A lányomnak Csütörtökön volt a ballagása. 17 fő vendégünk volt, 55 nm-en. :D De megoldottuk. Sok jó ember kis helyen is elfér. :) De még nincs vége, most jön a Gimis beiratkozás stb... :)

16. nyific

Mimikém! már megint hová mész?? Úrnapja!
    Te olyan vagy mint a gyorsvonat... vagy sebesvonat... valahol megáll.. ha megáll.:)
    Ninikém! Hogy megnőtt a nagyobbik a lányod... már gimnazista lesz...
    lesz mivel foglalkoznod... ajjaj... és a kicsi?? Ő még ovis, ugye??:)

17. Ninett79

Szia! Ő még ovis, jövőre ballag az oviból. :) Bizony, ilyenkor döbbenünk rá, hogy megy az idő. :)

18. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szellős Hétvégét, az ágynemű mosónőknek, és az építőknek is! Mimi, az egy nagyon jó barát lehet, hogy ilyen ocsón és áfás számlát is ád neked miután megcsinálta:p. Nyificke, nem szabad a másik embertársunkat kritizálni, hogy miért nem tornázik:oops:. Nem is tudna, mert a bagótól nem kapna levegőt meg akkor nem tudna mit írni, hogy fáj a dereka:eek:.

Számítógépes szlengszótár:
    - Alfa változat: a programok készítésének az az első fázisa, amikor megpróbálják figyelembe venni a felhasználók visszajelzéseit. Latin szó, jelentése: "nem működik".
    - Béta változat: a program megjelenés előtti utolsó változata. A "béta" egy latin szó, jelentése "még most sem működik".
    - Hibaüzenetek: rövid, velős üzenetek, amelyek segítségével a programozók a felhasználókra hárítják a programjaik hibáit.
    - Hardware: a számítógép azon részeinek gyűjtőneve, amelyeket meg tudod rugdosni.
    - Software: a számítógép azon részeinek gyűjtőneve, amelyeket csak szidni tudod, a szerzőjével egyetemben.
    - Segítség: a programok azon funkciója, amelyek segítségével a felvetődött kérdéseid mellé újakat szerezhetsz. Ha megfelelően használod a "Segítség" funkciót, akkor több oldal megtekintése után visszajutsz a kiinduló pontra, anélkül, hogy bármit is megtudtál volna.
    - Hibajavítás (patch): a programozó szánalmas kísérlete bűneinek helyrehozására.
    - Nyomtató: ízetlen tréfa. Egy nyomtató három részből áll: a burkolatból, a papírgyűrő mechanizmusból és a villogó piros lámpából.
    - Programozók: számítógépes bosszúállók. Azon csoport tagjai, akiket az iskolában folyamatosan gúnyoltak a szemüvegük miatt, akik bemagolták az összes Star Trek epizódot, ám most már többszörös milliomosként "felhasználóbarát" programokat írnak, amelyekkel bosszút állnak az egykor őket gúnyolókon.
    - Felhasználói kézikönyv: olyan tárgy, amelyet az asztalláb rövidségnek kompenzálására használnak. Alkalmas még a monitor szemmagasságba emelésére is.
    - Tervezett megjelenési dátum: pontos számítási módszere abból áll, hogy a tényleges megjelenési dátumból levonunk hat-tíz hónapot.
    - Felhasználók: azon személyek gyűjtőneve, akik a monitor előtt üldögélnek. Három fő típusuk van: a kezdő, a haladó és a profi.
    Kezdő felhasználó: az az ember, aki attól fél, hogy egy gomb megnyomásával tönkreteszi számítógépét.
    Haladó felhasználó: az az ember, aki nem tudja megjavítani számítógépét, miután egy billentyűlenyomással tönkretette azt.
    Profi felhasználó: az az ember, aki mások számítógépét is tönkre tudja tenni egy billentyűlenyomással.

Egy repülőgép lezuhan a sivatagban, csak egy ember éli túl. Már 3 napja bolyong a sivatagban, mikor oroszlánok jönnek és körbeveszik. Gondol egyet az ember, előveszi a szájharmonikáját, mivel most úgy is meghal, eljátszik egy utolsó dalt. Csodák csodájára, mikor elkezdett játszani, az oroszlánok mind leültek köré és ámulva hallgatták a zenét. Kicsit később arra jött egy másik oroszlán, és egy pillanat alatt felfalta az embert. Erre megszólal az egyik oroszlán:
    - Látjátok, nem megmondtam hogyha megjön a süketnéma akkor vége lesz az előadásnak?

- Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is?
    - ???
    - A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Két hangya egy-egy kenyérmorzsát tol az úton. Arra megy az elefánt, odaszól neki az egyik hangya:
    - Fogadjunk, hogy nem tudod feltenni a fejedre ezt a kenyérmorzsát!
    Az elefánt felrakja, mire odaszól neki a másik hangya:
    - De fogadjunk, hogy nem tudsz ráállni erre a másik kenyérmorzsára!
    Az elefánt rááll, mire a két hangya fetrengve a röhögéstől:
    - Vazze, mekkora szendvics!

- Apu! Mi az a kolibri?
    - Az? Az egy... különleges halfajta.
    - Hal? De hát itt azt írják, hogy a kolibri virágról virágra száll.
    - Látod, most már azt is tudod, hogy milyen ügyes!

Egy autós lerobban egy tanya mellett, és bemegy, hogy segítséget kérjen a gazdától. A tanyán mindenféle állat szaladgál, köztük egy malac falábbal. A látogató rácsodálkozik:
    - Mondja, mi történt azzal a malaccal?
    - Az egy nagyon különleges malac. Az egyik éjjel kigyulladt az istálló, és addig visított, míg fel nem ébredtünk. Addig is kihajtotta az összes állatot a szabadba, és így megmentette mindet.
    - Ez igen! És megsérült a tűzben?
    - Nem, épségben megúszta. Aztán egyszer később ott az erdőszélen megtámadott engem egy medve. A malac épp ott volt a közelben, ráugrott a medvére és leteperte. Megmentette az életemet.
    - Értem. Tehát akkor sérült meg a lába?
    - Nem, kutya baja se lett. Nem sokkal ezután meg kint a szántóföldön felborultam a traktorral, és az maga alá temetett. A malac odafutott, ásott egy nagy gödröt, és ki tudtam mászni a traktor alól.
    - Hát így sebesült meg a lába!
    - Nem még ettől se lett baja.
    - Hát akkor miért van falába?
    - Tudja, egy ilyen különleges állatot nem vág le az ember úgy egyszerre!

Mókuska randira készülődik. Igencsak kiöltözik, már a sminkje is készen van, amikor hirtelen leszarja egy madár.
    Hát, Mókuska mérgelődik...
    - Na de madárka! Hát miért szartál le, épp randira készülődöm!
    - Ja, és még azt is üzeni, hogy nem ér rá
    !

HéricsBáró, Kergekacsa, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  19. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Na végre, h kicsit többen vagyunk! Éppen ideje volt!:D

hangyácska77, Kergekacsa, kukac42 és 7 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Szia! Ne haragudj, de mostmár elég abból, hogy mindig valakit megbántasz a kuckóban! Mi befogadtunk téged, de te valakit mindig megbántasz!!!!. Pl. most is:

"Nyificke, nem szabad a másik embertársunkat kritizálni, hogy miért nem tornázik:oops:. Nem is tudna, mert a bagótól nem kapna levegőt meg akkor nem tudna mit írni, hogy fáj a dereka:eek:."
    Erre gondolok. Ez azért már mindennek a teteje, úgy gondolom! >:(:mad:Légyszíves tartsd meg a stílusodat magadnak, ha pedig ide írsz, némi tiszteletet elvárunk! De ezt neked még bőven gyakorolni kell!

Utoljára szerkesztett: 17.6.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.