Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Tudod Ibolyom.... talán az is közrejátszik, hogy megy az idő felettünk..
    meg aztán az is, hogy sok a követelmény... és bizony költeni is kell erre a farmra,
    ha haladni akarsz.
    Nagyon sokan abbahagyták, pld. Cicus is, aki a szomszédom volt... meg Georga...
    de nem is sorolom.... nincs idejük sem... a család... és akinek kisebb gyerekei vannak, az nem tudja
    úgy csinálni, ahogy szeretné.
    Bizony volt itt nagy dumálás....tényleg jó volt....de most akik itt vagyunk...még...
    örömmel jövünk ide a kuckóba....kicsit tere-ferélni.:)
    Maradjon is ez így.

2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

HéricsBáró, Kergekacsa, mimi és 9 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt!
    Drága Juditom! El sem hiszed mekkora örömet szereztél :inlove: még akkor is ha nem kapok kávét:pxDxDxD
    Nagyon jót nevettem, köszike;)
    Lányok! Előlehet venni a tangákat, monokiniket......xDxD nagyon meleg lesz a héten, illetve a hónap hátralévő részében.o_O
    Reggeli......!!!
    http://diamonds.blogcdn.p3k.hu/files/2017/05/nyuszi-700x420-600x421.png

Utoljára szerkesztett: 19.6.17
    Kergekacsa, mimi, terika01 és 9 más kedveli ezt.
  4. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Akkor hétvégén strand lesz :music:végre MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR :D
    Ígéretem van o_O bele kel dobnom valakiket a vízbe :pxDxDxDxDxD ja az más kérdés nem akarják o_OxDxDxDxDxD eszik nem eszik e van xDxDxDxDxDxD

HéricsBáró, Kergekacsa, mimi és 11 más kedveli ezt.
  5. iboly54

Szia Breki! :)
    Igen, itt a strandszezon végre;) deeee ha nem akarja azt a vízbedobást szegényt ne erőltesdo_OxD
    lehet kevésbé tud úszni akkor mellényt vigyé ám neki :pxD jó szórakozást :inlove:

Kergekacsa, mimi, terika01 és 9 más kedveli ezt.
  6. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok, szép napot kívánok!

Iboly, köszi a reggelit:)!

xDxDxDxD Eddig ez volt a legjobb kávé:pxDxDxD

Sokszor hallottam már, hogy a "nem akarom"-ból "még egyszer, még egyszer, még egyszer" lett, xDxDés ha jól olvastam, többeknek ígértél vízbedobást, úgyhogy lehet addig edzenixDxD.

7. kukac42

Jesszum pepi! Tangát?? A magam 100 kilójával, hát bitangul néznék ki benne:)
    Nekem már a ne fürgyé meg áll jól:) Nem riogatnám a jó népet!

HéricsBáró, Kergekacsa, mimi és 10 más kedveli ezt.
  8. nyific

Barátosném! Jó kifogás... nem baj, majd megvárjuk még főzöl másikat.;)
    Ibolyom strandolni megyünk?.... a monokinit meghagyom Nektek, nekem alapból van úszógumim..xD
    szerzek egy védősisakot... mivel ma lóra pattanok, és elhajtok a fodrászhoz.
    Friss frizurával... csak védősisakban jöhet a pancsika.
    Breki! nem tudom minket is akarsz-e vízbe dobni... de akkor jó lesz előtte edzeni... mert ugye..
    szóval.....nehéz lesz minket a víz felett tartanod.;)

9. iboly54

Juditom! xDxD na pont ezért hoztam, sztem itt kevesen vannak akiknek jó állna.... nem is az a baj, hanem a kényelemo_O
    Fürdés kizárólag a zuhanykabinbanxD majd néha dobok pár jégkockát a cickók közé:pxDxD
    Gizusom! Én már csak úgy megyek strandolni, hogy viszem a kisszéket amire leülök, mert a földre nem megy se az ülés, se felállás:oops:
    aztán ha ott vagyok már csak felügyelem a kicsiketxD próbáltam venni fürdőrucit,deeee szerinted:music: csak egyszálbelüeknek való létezik, v olyan amit öreganyám sem húzott volna fölo_O tele van szivacsokkal ott ahol amúgy is van bőven:pxD

Kergekacsa, mimi, nyific és 10 más kedveli ezt.
  10. kukac42

Ha, Brekuszom engem is a vízbe akarna dobálni két dologban biztos vagyok!
    Én összesz..nám magam a röhögéstől, Brekuszom meg az erőlködéstől:)

11. iboly54

xDxDxDxD lelki szemeimmel már látom is az eseményt, azt hiszem az én 73 km-al is baja lenne szegénynek:pxD
    Ezért nem is vállalkozik a mi vízbemerítésünkkelxD lesz elég baja az övéivel is:music: de ha szépen kitanulja a fogásokat...... :p vállalom a videózást;)

*misi66*, Kergekacsa, nyific és 8 más kedveli ezt.
  12. breki072

breki072 Fórum elő legendája

No no hölgyeim önnőket nem dobom csak lököm :eek::music:xDxDxDxDxD vigyázni kel nehogy ama dolog ahogy régen mondták leszálljon :pxDxDxDxD
    Ebéd!!!
    http://mostcsakennyi.hu/images/offers/11711.jpg
    :eek:xDxDxDxDxDxD ez maradt tegnapról :D
    Iboly 73 kg pehelysúly jöhetsz xDxDxD
    na tessék megint a titkárnő csavarog és nem javítja a hibát :DxDxDxDxD

HéricsBáró, ursa11, *misi66* és 10 más kedveli ezt.
  13. iboly54

Húúúúúú, micsoda mennyei finomságokat hoztál, kicsit belekotorásztam, a gombát mát ki is vettem... nyami:p
    Najóvan az csak 73 kgxD próbálok mindig lefaragni belőle, de nem akar elhagyni az a fránya + 10-es:wuerg:xD
    Hoztam egy kis hűsítőt a finom ebéd és kávé után;)
    http://inkasweet.eu/wp-content/uploads/2016/04/koktelokba-inkasweet-stevia.jpg
    http://img.hirekonline.com/cache/w660x660/data/404/14935428189933_32476810_db.jpg

*misi66*, Kergekacsa, ricsi908 és 7 más kedveli ezt.
  14. nyific

Megjöttem.... és ká.... meleg van! [​IMG]
    Én most csak hideget kívánok, és iszom valamit, ami hideg.[​IMG]
    Eszméletlen, hogy mi van az utcán... olvad minden, de már jó..
    a hüvi szobában.:p
    Természetesen Breki ebédjéből is csipegettem... azt hittem nincs itt,
    hanem gyúrni van.xD

15. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Hűűű...kaja, pia, csupa finomság, és még Kukacka is itt van:inlove: kell ennél szebb nap? Breki még jó, hogy nem velünk mész strandolni, mert a mi kilóinkat nem könnyen dobálnád:DxD tudom minket csak lökdösnél, de hidd el, az sem lenne könnyű:p:D
    Próbálkozom Valdinál, küzdök a macskával, de nem szeretem (nem ő tehet róla):D. Most néztem, olyan rég csapkodtam, hogy 170 belépőm összejött, azt el kéne játszani, ha ügyes lennék (de nem vagyok), abból össze is jöhetne a fa, és az egyik tojás. Na próbálkozom továbbo_O:D

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Isten éltesse anyukádat! - meg a jó szokását. :) A mák- és diótölteléket mindenhez felfőzöm, még a palacsintába is. Így szeretem. :)
    Végre találtam valakit, aki szereti a fokhagymamártást. [​IMG]

Nincs ma jó napom, fejfájás, magas vérnyomi, ebéd és alvás után meg alacsony. ez a front most megártott, de holnapra remélem, rendbe jövök.

Ui:
    Ezt tegnap írtam. Vagy én nem küldtem el, vagy a rendszer. :(

Mára jobban vagyok. Mennem kellett (2-re a legmelegebb időben) gyógyszert íratni, kiderült hogy nincs orvosom, nem tudják mi van vele, mikor jön vissza. Helyette nincs senki, majd menjek szerdán hajnali 8 és 9 között. :(:(

Tangák [​IMG] monokinik [​IMG] . Én inkább a klímára szavazok, remélem nem kell mennem sehova.

Készültem a bátyámhoz, de azt hiszem, mégsem. Másodikára viszont unokaszülinap, oda muszáj. Mi a csudának költöztek olyan messze?
    Na erre való Renzónál a muszklis. :D:D
    Na Ricsi, most van min röhögnöd, ha van csepp képzelőerőd. :D:D

A fürdőruha gond tényleg gond. :( Nekem két összecsukható kisszékem van, Breki már ismeri az egyiket. ;)
    Nálam zöldborsó leves és krumplistészta van.
    Jövök veled [​IMG] nyaljunk együtt. ;)

*misi66*, Kergekacsa, gyfa és 6 más kedveli ezt.
  17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Dög meleg van még mindig, pedig már mindjárt 6 óra. Bent viszont kellemesen hűvös van, szerintem az ablakok nem engedik át a meleget, nem úgy, mint a régiek. Pedig se redőny, se sötétítő, semmi, csak a fák nyújtotta árnyék. Olyan fáradtság jött rám megint 4 körül, azt hittem leesem a forgószékemről a kómától. De nem merek délután aludni.... Ha hozzáfogok egy filmet nézni, elalszom ülve a fotelban... Túlestem már a holtponton, de majd igyekszem azért 9 után lefeküdni, mert ma is 4-kor már fent voltam. Rengeteget zabálok, szó szerint..... És szaporodnak a kilók.... valamit kezdenem kéne magammal, mert ha így haladok vágósúlyban leszek decemberre....
    Fürdőruhám nincs.... és valószínű nem is veszek, mert ami jó felül, az alja nagy rám, ami alul jó, a fölseje nagy rám, nem kell menni legalább fürdőbe. Régebben volt egy kereskedő a piacon (nála vettem az utolsó bikinimet, ami még mindig jó rám, csak eltört a felsőn a csat) nála lehetett cserélgetni a méreteket és nem is volt drága, pár ezerért jó minőségűt, de nem márkásat. Kimondottan napozni világ életemben utáltam, 10 percnél tovább sosem bírtam hanyatt feküdni a napon. Vízparton persze más, nem olyan meleg a meleg, mint itthon az udvarban. Én csak a földekben barnultam (parasztbarnaság:az egyén eleje fehér, a hátulja rákvörös) és égtem is ha nem vettem fel időben magamra valamit. De jó pár évvel ezelőtt (25?)a Körös-torokban annyit feküdtem hanyatt a napon,(összesen 3 napig voltunk ott) hogy allergiás lett a dekoltázsom, azóta ha kocsiban ülök és a szélvédőn keresztül is rá süt a nap, meg tudnék őrülni, annyira szúr és ég a bőröm.
    Mimikém nálunk ma zöldbab leves volt és mellé 1-1 rétes, mert hétvégén eléggé zsíros kajánk volt, bográcsos disznópaprikás. Amennyi fizikai munkát végzek, a mai ebéd épp elég is volt. De azért még vacsizni fogok, joghurt kiflivel. Gyümölcs és fagyi délután volt. Na megyek is vacsizni, aztán fürödni, s ha megcsap az álom szele, lefexem.

*misi66*, iboly54, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Iksz-szel, mint tyúxar. (Ezt nem bírtam kihagyni.) ;)

HéricsBáró, terika01, *misi66* és 8 más kedveli ezt.
  19. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Na már alakulgat a hangulat! Így azért mindjárt jobb! :D
    Ehhez a vidámparkos játékhoz elég béna vagyok! Na jó, nagyon béna!:cry: A muszklissal
    szoktam játszani, de a végén annyira megy az a csúszka-bigyula, hogy jojózni kezd a szemem!:eek:
    Van 77 zsetonom! Na aaaaz naon kevés!:oops: Azért Mr. Renzo nem ad még egy fél macska bajszot sem!-.-

terika01, *misi66*, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Akkor én mit szóljak az 51 zsetonommal. Nem erölködök. Ez az event se lesz meg, mint eddig mindig, de sebaj. Már nem mérgelődök rajta. :)Kiesett egy nap, de az mindennél fontosabb volt, mert a lányom ballagása+ előkészületek voltak. Ha az nem marad ki, lehet,hogy meglett volna az event,de nem izgat. :D Milliószor több, s felejthetetlen élményt szereztem, mint az eventtel. :)

HéricsBáró, terika01, *misi66* és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.