Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok!

http://pctrs.network.hu/clubpicture/2/9/_/szep_napot_kivanok-003_290625_68942.jpg

Iboly, Mimi, köszi a reggelit és a kávét :)!

Micsoda finomságok:):p!! Ide-ide lehet küldeni, nyitom az ablakot!!
    Én már nem muszklizok, valahogy jobban megy a lufipukkasztás. A boszorkánytojás nálam is kiváltva :).

Kellemes pihenést a Balatonnál!:)
    Hajfestés nálam is van, de csak két éve, mikor feltűntek az ősz hajszálaim:wuerg:o_Oo_O. Akkor futás fodrász, valami jó kis színt kenjünk fel. Na ebből lett a felül lila, alul piros kombináció, ezt a nyári nap továbbfejlesztette, a lilából lett olyan vörös-szerű szín, a pirosból meg fakó-vörös-narancs vagy mi a rettenet. Mindenesetre a festék rendesen tönkretette, valahogy rendbe kell hoznom.

breki072, iboly54, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nekemnekemnekem! :)
    Tudom ajánlani az ollót, majd [​IMG] . Vagy szerezz be egy ilyen tükröt [​IMG] . :)

breki072, iboly54, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Minden hűsítő ital, étel elfogyasztva...... iszonyat hőség van kint...
    nemrégen jöttünk haza, érsebész... kontroll a férjemnél.
    Még jó, hogy csináltam kis limonádlt... mikor hazajöttünk , rávetettem magam.:p
    Most megyek , és kiváltom a boszitojást..... de a másikat mikor tudom... na ez jó kérdés.:music:
    Annamari! tegnap ezt kérdeztem, amit most itt Te.... egész délután a fagyit küldözgethettem.

Andi11, klakli67, Adruka98 és 14 más kedveli ezt.
  4. gyfa

gyfa Fórum hercege

Neeeem, olló kizárva!! Teljességgel kizárva!! Párom nem is engedné:p:inlove::D. De egy ilyen tükröt beszereznék, nem tudod, hol lehet kapni?;)xDxDxDxD

Minden rendben volt a kontrollon?
    Én a kalózpapagáj tojást nem váltom ki, valahogy nem fogott meg a tudománya:). Nade még marad egy ideig ez a kínálat, ha esetleg meggondolnám magam.....:music:8)

5. mimi

mimi Fórum elő legendája

A párod szeme?
    Ez engem is érdekel ám! :inlove:
    Nekem van egy kalózpapagájom, nem izgat még egy. Ha a farm fáira lenne hatása, máris ugranék érte. :)
    A rákból csak egy van, abból jó lesz még egy. Aztán tartalékolom a többi zsetont.

Update:
    [​IMG] Teleraktam a lámpás házat, alig vártam a két órát. Aztán rájöttem, hogy kedd van....

Utoljára szerkesztett: 20.6.17
    breki072, *misi66*, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  6. nyific

Kontrollon minden rendben volt.... köszi.:)
    Annamari a tükröset szeretnéd mi? ... én is Mimitől szereztem be... ezeket
    a figurákat.;)
    A kalóztojást majd egyszer is....kiváltom. van még 60 belépőm... muszklissal,
    ha mindig 20-at nyomok, meglenne, de mi van, ha csak 15, és néha 9 pont jön,
    na akkor szoktam abbahagyni.:)

Andi11, klakli67, Adruka98 és 13 más kedveli ezt.
  7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Nálunk is meleg van már reggel óta. Papa kiment permetezni, én nekifogtam, leszedtem félig a zöldbabot, mire hazaért, aztán segített. 10 is elmúlt, mire nekifogtam megpucolni, az előbb zacskóztam be. Most magam voltam kénytelen csinálni, mert papa elvitte az egyik 1 éves kandúrunkat orvoshoz (Misikét). Tegnap délután már úgy jött elő, hogy folyamatosan morgott és nyávogott, húzta a hátulját. Ma reggel és délelőtt is. Doktorbácsi elkábította (még most sem tiszta szegény, úgy sajnálom ilyenkor őket), megröntgenezte, nincs eltörve semmije, csak zúzódva, mert kemények az izmai. Kapott 3 fajta szurit, meg gyógyszert is kap a héten naponta 2x, ha előjön:oops:
    Kivittem a szín alá, ott hűvös is van, meg árnyék, papa figyeli, mert eddig a lakásban tartottam, de megindult az ajtó felé, és kiszédelgett szegény. Pár lépés után azonban összecsuklott és a napon ragadt, ezért vittem ki a szín alá egy régi mellényemre ráfektettem. 3.-án az anyát viszi papa ivartalanításra, aztán majd a két 1 éves kandúrt, jövőre meg a mostani kicsiket.
    Valdinál én a lufissal játszom, de nagyon gagyi, eltelik sokszor jó pármásodperc, mire az első megjelenik, az egér pedig az effajta játékoknál megbolondul, nem reagál olyan gyorsan, mint egyébként normális esetben. Nálam legalábbis.....
    Hajszín: pár éve váltottam a padlizsánról barnára, szőkés melírral, így nem olyan feltűnő sem a lenövés, sem az őszülés:)

titjungne, *misi66*, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  8. nyific

Györgyikém! Jó hajszínt választottál.... az most divatos is. Biztos jól áll Neked is,..
    Cicuskát sajnálom szegényt.:sleepy:
    Én a muszklissal játszom... de mostanság több a 15, mint a 20... pedig van
    még belépőm... de ez a kalóztojás annyira nem vonz, hogy csináljam, ha nincs is kedvem.:oops:
    A boszistojás már megvan.:)

Andi11, klakli67, Adruka98 és 10 más kedveli ezt.
  9. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok!
    Ninett! Ezt nézd meg! Ma láttam a Discoveryn! Rögtön Te jutottál eszembe! Tojtam be a röhögéstől!

Adruka98, HéricsBáró, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Na jó, neki is lehet rossz napja. :p

HéricsBáró, terika01, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  11. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Ahogy a fókáknak, úgy Sealnek is! Ezt nagyon jól kitalálták!:D

HéricsBáró, terika01, *misi66* és 4 más kedveli ezt.
  12. Ninett79

Bezony ám. :)

HéricsBáró, terika01, *misi66* és 4 más kedveli ezt.
  13. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Bezony! Ezt valamelyik állatka mondta így a Némó nyomában-ban!:oops:
    Remélem a Te napod jobb volt!!! :eek:;)

Adruka98, HéricsBáró, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Hát kérlek ma olyan pihegős nap volt. :) Pénteken beiratkozás a Művészeti gimibe, aztán ennyi. :) Neked?

15. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Jaj, már alig várom, h kitanulja a lányod, aztán jöhet az Oscar gála ééés... "Külön szeretném megköszönni Ricsinek!":D

Á, nekem nagyon hajtós nap volt! Rengeteg nemzetközi levél! Ráadásul egyet nem találtam. Újra át kellett nézni,
    aztán leegyeztetni a két listámat, h hol a hiba. Fél órát eltököltem vele!:mad: És ez a meleg... teljesen kikészít!
    A posta udvar lebetonozva, és négy oldalról körülvéve magas házakkal. Megszorul a meleg, és ha egy helyben
    ülök akkor is csorog rólam a víz, olyan meleg van a rovatolásban. Kicsi helyiség és az ablakot hiába nyitom, semmit
    nem ér. Utálom a nyarat emiatt a forróság miatt!>:(

HéricsBáró, terika01, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Én szeretem a nyarat, már amikor van! Mert ebben a szélsőséges időjárásban, már semmit nem lehet tudni. :)Nemzetközi levél.... Én már nem rendelek ilyet, mert sok nem érkezett meg. Jó, visszafizetik az árát, de akkor minek??? Ha úgyse jön meg.

HéricsBáró, terika01, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  17. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

A gyerekkorom nyarát én is szerettem! Mikor kimentünk és kellemes meleg volt! :inlove:Nem égetett a nap! Aztán meg jön
    egy akkora vihar, h szétver mindent! Na ez nem nyár!:mad:
    NA nálam nincs ilyen! Én addig keresem amíg meg nincs. Nálam még sose tűnt el szerencsére. De gond van
    a rendszerrel, mert nagyon sokszor hallom, h eltűnnek.:oops:

klakli67, HéricsBáró, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én meg jól megijedtem (sápadt szmájli).

terika01, *misi66*, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Igen, az utóbbi időkben egy terméket sem kaptunk meg, amit rendeltünk. Eddig még csak-csak megjöttek a csomagok, de mostanában nem. :(

20. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

És az a baj, h nem tudnak rájönni, h hova tűnnek. És én sem értem. Nekem bejönnek reggel, és egyszerűen meg
    kell lenniük, mert addig nem tudom tovább adni. Tőlem elmennek a levelek, és akkor még meg vannak.
    Utána viszont...:oops: De valaki akkor nagyon ráállt a ti leveleitekre!:mad:

HéricsBáró, terika01, *misi66* és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.