Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Tegnap nagyon meleg volt, ma sem jobb az idő itt délkeleten:oops: Ro....dt meleg van. Tegnap is szinte egész nap mentek a klímák, ma reggel is elindítottam már reggel, mert lekvárt főztem (most nem sokat, 8 kis üveggel lett, csak Orsiéknak édesítőset). A miénket majd úgy 2 nap múlva, addigra érik oda a barack. Klímával egészen elviselhető volt még a lekvárfőzés is. Errefelé sem eső, sem vihar nem volt, mondjuk a vihar nem is hiányzik, ma talán befejezzük a búza aratását.
    Ibolyám az a kelt ostoros rétes fenomenális, én is szoktam sütni. Mi langyosan szeretjük a legjobban, de elfogy akkor is, ha már kihűlt;)
    Tegnap dobtam egy hátast: kaptam egy új csibét és egy nyomdafestéket nem tűrő üzenetet tőle, el is küldtem a Supportnak, ma pedig hajítottam a francba a csirkét! Én nem értem ezek miféle emberkék lehetnek?>:(

Kergekacsa, *misi66*, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

A legutóbbi nekem azzal kezdte kűggyé sütit!!!
    Így ilyen kis barátságos bizalmas stílusban, elvégre nagyon ismerhettük egymást!
    Válaszoltam is nyomban: Milyen sütit szeretnél?
    Másnap nagy kegyesen jött is a válasz:
    Ne játszd a hülyét olyat amivel előrébb jutok!
    Gondoltam, ennek fele se tréfa, gyorsan kisütök Neki valamit előrébb jusson már!
    Meg is írtam:
    Egy új fajta sütit kapsz tőlem, az a neve: Mész a fenébe a pofátlan stílusoddal, csak figyelj mekkorát fogsz repülni tőle és kivágtam, mint macskát sz...i!
    Már nem is írok egyiknek sem semmit!
    Küldöm az ajándékukat, ha kérdeznek akkor válaszolok, de nem kérdeznek nem is haladnak, pirosan jönnek!
    Záp az a tojás amiből csak ilyen csibe kel ki!

zorcso, Kergekacsa, *misi66* és 9 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Úgy látszik most a csibefelhozatal... finoman szólva pocsék.
    Én is tudnék mesélni ezekről..... én is kivágom az ilyet.... most legutóbb írja az egyik... küldjél
    francialepényt!
    Minek Neked az?? hát, hogy jobban haladjak... tudod mit... játszál! napokig ki sem mozdulsz a szintedről.
    Na ez azóta kussban van.
    Az előző meg vizsgáztatott.xD Hogy kell ... csinálni.. nem értem a gyorsvetést..
    Írom, hol nézze meg,.... Ő látom tudod hol van.
    No meg ilyeneket.... Ő is ment a többi után. De ez még hagyján.
    Mikor írok Neki.... küldöm az ajit... azt írja... Te hülye g...i.:mad:

4. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok!
    Most épp volt az 5 csibéből három rendes, még csibepontot is kaptam. Egy már kirepült. Viszont kaptam három semmitérő csibét. Még csak nem is írtak. Aki meg volt alpári, küldtem a supportra. De csak egy időre tiltották le, így akármikor megkaphatja más. Mindig elhatározom, hogy nem érdekel a csibeszoba, mégis valahogy a napi rutinban benne van.

Most este 7 után:
    remeg a lábam a fáradtságtól, csak [​IMG] , megyek is kinyújtani. Unoka boldog, megnézhette a filmet, amit akart (senki nem akarta vele nézni, én se, de odakísértem, megvártam), kapott egy pulcsit, amit nagyon szeretett volna, annyit fagyizhatott, amennyit akart, pizzát (méghozzá naaagyon finomat) ebédeltünk rendetlenül (nem terített asztalnál). Egyszóval, minden a kedve szerint, pót-születésnap címen. :inlove:

Ismertetőt elolvastam, az eventet kihagyom. Úgyis vinnem kell patyolatba a gépemet (már tavasz eleje óta készülök).

Reggel jövök, addig is jó pihenést!

Utoljára szerkesztett: 12.7.17
    Kergekacsa, *misi66*, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  5. nyific

Helló!
    Mimikém! Bocs... látom egyedül voltál itt ma..... én is be voltam havazva...
    el is kellett mennem... szóval ezért nem voltam.:)
    Örülök, hogy jól érzitek magatokat az unokáddal. Persze, kényeztesd is kicsit.
    Hát.... ez az event elég cifra... első olvasatra nem is értem még pontosan
    mit is akarnak.:music:

6. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Reggeli kész, [​IMG]

Nem kell bocsánatot kérni, és nem is panaszként, csak ténymegállapításként írtam. :) Tudom, hogy van dolog, még ha csak a pihengetés is az. ;)

Még 18 hami kell a felhőhöz, de egy kör rémnövény még kell hozzá.

7. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

8. nyific

Sziasztok!:)
    Ma megint menős nap lesz. Fodrász, a férjem is jön velem....megvár....
    addig szétnéz egy üzletben ott a környéken... hazafelé bekapunk valamit...
    aztán délután Doki! A változatosság kedvéért,... most én megyek vele...:)
    A reggelik finomak voltak... köszi.:p

9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ez a "megvár" dolog nem könnyű, tegnap volt részem benne. :)
    Ma hazamegy az unokám, jöhet a visszarendezés. Holnap semmit!!!

10. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Gizus, nálam tegnap volt fodrász a program:) Munka után mentem, olyan meleg volt, semmi kedvem nem volt hozzá, de időpontom is volt, a fejemre is ráfért már, így aztán mentem. Nem bántam meg :D
    Ma végre kicsit jobb idő van.

Azért adtam föl a csibézést, mert nem volt ehhez türelmem. Még pihentetem egy ideig, aztán újra megpróbálom.
    A denevéres felhősorom megvan, nem ültetek egy szál eventgazt sem többet, megpróbálom befejezni az egyik gazdakörit, talán sikerül.
    Ezzel a trópusi eventtel nem tudom, hogy mi lesz, el kezdtem, de nem hiszem, be is fejezem. Azt sem tudom, hol is kezdjem,o_Omintha kicsit túl bonyolították volna:p:D Megyek olvasgatok, talán megvilágosodok:D

11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Egyedül maradtam, nagyon jó volt, uncsi is jól érezte magát.
    Azóta a denevérek felvittek a paszulyra, jó ücsörögni a felhő szélén [​IMG]

Nem megyek nyaralni, ne küldjetek kedves szomszédok felröppenőt.
    Vacsora után lábam fel, holnap lustizok. :)

Utoljára szerkesztett: 13.7.17
    Kergekacsa, terika01, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  12. nyific

Hát ez a mai nap... na elég volt.
    szerencsére nincs nagy baj a férjem lábánál... elvittem az én Ortopédusomhoz...
    val.szeg megerőltette / fűnyírás/... de röntgen azért majd kell.
    Most gyull.csökkentés... vizes borogatás. és felpócolás.:music:
    Majd lekötözöm... nem engedem sehová. Persze.... így mehetek én.:oops:
    Tessenek az eventet csinálni!... micsoda lazaság van itt, kérem!;)

Utoljára szerkesztett: 14.7.17
  13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Jó reggelt mindenkinek!
    Tegnap kozmetikusnál voltam, hazaértem, papa már itthon volt a fokhagymahúzásból, mehettem vissza vele, mert elhagyta a telefonját. Összejárt tornyát-baranyát hagymahúzás után, egyik földből a másikba mentünk szgk-val és csörgettem hátha valahol megtaláljuk. Sehol. Itthon a ZUK-ban beülve csörgettem (azzal volt kint reggel), hát csörgött, de nem láttam sehol. Már nyakig voltam benne, mire megláttam a sebváltó aljában abban a fekete műbőr részében. Tiszta szerencse hogy oda esett, ahol nincs kilyukadva a műbőr, mert elhagyta volna útközben valahol. Előtte töltött paprikát főztem korán reggel, így csak be kellett rántanom mikor hazaértünk. Maradt mára és még holnapra is, így 2 napra a főzés letudva. Pedig még a gyerekeknek is tettem el. Ma én is pihizek, hét végén valamikor még főzök egy kis lekvárt.
    Eventet elkezdtem, nem tudom meddig jutok el vele, túlbonyolították már megint, ez már nem az én eszemnek való, kezdem már unni.... A denevéressel sem vagyok még kész asszem 16 kaja kell még a felhőhöz.

*misi66*, hangyácska77, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  14. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt! Sziasztok!
    https://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjzgoC7i4jVAhVGJsAKHS9AA30QtwIIJDAA&url=https://www.youtube.com/watch?v=1qrK3nZljj0&usg=AFQjCNHO6l44ry8ccXusP2y5xDqxSxCn2A
    Kicsit később visszajövök, most nem tudok maradni :(

Naaa, vissza is értem :)
    Az a helyzet hogy a nyakamba szakadt 6 gazdaság, azt sem tudom melyiket mikor kell ellátnixD de az a lényeg, hogy a lányaim és családtagjai is nagyon jól érzik magukat. Ez a kis kutyus....:inlove: megpróbálok hozni egy képet...
    http://www.animalworlds.eoldal.hu/img/mid/77/kutya.jpg1.jpg7.jpg8.jpg
    nem tudom otthagyni, muszáj kicsit mindig magamhoz vennixD annyi szeretet van benne.... egyszerűen imádni való.
    A másik kis állat a tengeri malac, azt hiszem már hoztam róla is képet:music:
    http://2.bp.blogspot.com/-2m4hx3I04RQ/TmuLFKxvxdI/AAAAAAAAAbc/sep9IJ4Zn68/s1600/126.JPG
    Ő is nagyon aranyos, tegnap ki kellett már takarítani, kicsit szagos volt már.
    Ahogy meghallja a zacskó zörgést v a hűtőszekrény nyitását, már el is kezdi azt az éles hangadást, amit nem is tudok mihez hasonlítanixD
    Aztán még mondom, hogy 2szer főztem be az őszibarackot, nem érett be egyszerre, még mindig van belőle de már tele a hócipőm vele, elteszem a gyerekeknek a hűtőbe. Isteni finom lett a lekvár :inlove: nekem jobban ízlik mint a sárgabarack. Lesz meglepi, nem tudják hogy hasznossá tettem magam az ő érdekükbe....nem engedtem elrohadni azt a sok barackot. 36 üveg lett, 0,5 literes üvegek, van benne 4 db 2 dl-es is.

Kicsit a gazdaság.... a horroros kész, a bahásat is elkezdtem, de minek:music:
    Jájjjjj, nem hoztam a kávét:cry:....... mindjárt...
    http://ideafashion.eu/wp-content/uploads/2016/05/kávézás-2.jpg

Utoljára szerkesztett: 14.7.17
  15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Ibolyám nem irigyellek! Reggel vettem uborkát a piacon, a mieink teljesen tönkrementek a kertben. Beletettem a savanyúságos hordómba, majd szedtem egy kis zöld paradicsomot, azt is beleraktam. Közben láttam megint vannak gyönyörű zsenge tökök. Leszedtem, átmentem a szomszédasszonyt megkérdezni kell-e nekik? Kell, de ő meg ad át barackot lekvárnak, mert nem tudnak mit kezdeni a sok barackkal. Hát persze hogy kifőzöm majd lekvárnak, amikor hozzák, mert lehet jövőre nem terem majd ennyi gyümölcs. De lassan ideér majd az őszibarackosom is, azt is el kell tennem. Ezek olyan dolgok, hogy akkor kell csinálni, amikor kell, minden mást félre kell tenni ilyenkor, nem lehet tologatni magunk előtt, mint az ablakpucolást.
    Kutyus aranyos, a tengeri malacokkal hadilábon állok, hamar szagos lesz az alom akárcsak a benti macskáké, az enyémek kijárnak már az udvarra elvégezni a dolgukat:D

16. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Györgyikém! Neked sem kell panaszkodni, hogy unatkozol:inlove: én még a savanyúságok elrakását meg sem kezdtem, mert ugye mindent úgy kell beszereznem. Én is mindig így gondolkozok... ha jövőre nem lesz mit eltenni, azért legyen a kamrában minden;) nyáron nagyon sok ilyen dolog van, de akinek a családja szereti a befőtteket, savanyúságokat ott az asszonynak van mit tenni, hogy a kedvükben járjon. Nekem még tavalyról van birs, őszibarack és cseresznyebefőtt, így azokat nem kell szaporítani, de savanyúságot sokat teszek el, mert minkét lányom tőlem viszi. Rakok üvegbe is és hordóba is. Ja és a paradicsom befőzés minden évben kötelező, érdekes mindig el is fogy :)
    Nem tudok annyi tököt eltenni, ami el ne fogynaxD nagyon szereti mindenki és imádom főzni is, hamar megvan.
    Az idén még nem jutottam hozzá gyenge vajbabhoz, pedig az egyik kedvencem. Levesnek v főzeléknek is imádom hús nélkül, kicsit csípősen.
    Mikor a lányaim voltak kicsik, akkor is mindig voltak apró állatok, papagáj :oops: tengeri malac, hörcsög. A kisebbik lányom mindig állatorvos akart lenni, aztán mikor negyedikes gimis volt beadta a jelentkezését teljesen más irányba, építőmérnök lett.:oops: azóta sem értem, de szereti amit csinál és ez a lényeg, az állatok szeretete viszont megmaradt:inlove: én is képes vagyok a pár napos kis madárka életéért küzdeni.

17. nyific

Sziasztok!:)Szorgalmasak vagytok.... bezzeg én még nem csináltam lekvárt sem...
    de fogok még, csak s. barackot, és őszit.... az utóbbit csak aug. közepe felé.
    A sárgát meg mostanában.:music:
    A denevérem kész... de a mostanival kínlódom... nagyon sz.trágya igényes, ha haladni akarok,
    muszáj. Belekezdtem....meglátjuk mi sül ki belőle.:oops:

18. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Szép napot nektek!
    A szomorúság oka: tegnap vettem egy szandált (mindig megkérdem, vissza lehet-e vinni :)), és persze reggel fel se tudtam húzni. Nekem külön tortúra a cipővásárlás, előre rettegek tőle. Reggel a nagyobb a lábam pl., nem mint a többi embernek. :(

Gizus! Milyen jó, hogy nem lett nagyobb baj, azért csak felügyeld a párod, nehogy "rádolgozzon". Gyors gyógyulást neki, neked meg kitartást.

Györgyi, rossz érzés lett volna, ha valóban elvész a telefon. Már annyira megszoktuk, támaszkodunk rá, hogy nélküle nehezebben boldogulunk. Főleg biztonságban érzem magam, tudok segítséget hívni baj esetén.

Köszi Iboly, hogy gondoskodtál rólunk. Ma valahogy nem megy a napi tennivaló se.
    A kutyus mint egy gombolyag, cuki.

A rém-feladatban pár + etetés volt, de nem akarok több gazt ültetni.

Most mindjárt este 7 óra van, a fentieket reggel írtam. :)
    Tegnap, tegnapelőtt igen finom sárga belű őszit ettünk, most vettem 3 kilót, elkezdem a lekvár-főzést. Még az is lehet, hogy a fehérből is csak ugyanennyit. A kedvenc zöldségesem megígérte, hogy rak nekem félre - ha kap még - apró uborkát. Csak mert az itt olvasott receptet ki akarom próbálni. :) Sok-sok évvel ezelőtt megfogadtam, soha többet nem teszek el. 22 kilót borítottam a kuka-konténerbe, mert megromlott. A tv is bemondta, hogy vegyszer-szennyezett volt. Akkor, fiatalon a káposztával töltött almapaprikát szerettük a legjobban. Rég volt, igaz se volt. Akkor még vagy 10-15 kiló borsó is, bab is landolt a fagyasztóba, de most még be se férne a fagyasztó a lakásba. Rá vagyok utalva a piacra, boltokra. Csak ne a nagybanit árulnák még az őstermelők is!

Újabb bejegyzés:
    Nem jöttem a reggelivel, kávéval, mindjárt aratás után nekiálltam a baracknak. :)
    Nagyon jó ízű, de sajnos már ez a pár darab, amit nyersen ettem, kiütött. Na majd a lekvár nem fog bántani. :)
    Azért kávét kaptok, azt bármikor lenyelhetitek. :D

Utoljára szerkesztett: 15.7.17
  19. nyific

20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Már nem vagyok, az tegnap volt. Úgyse tudok lábat váltani, együtt kell éljek vele. Egész jól elhordoz. :D:D

Őszibarack lekvár (igen, ez most lekvár :)) a plédek között csücsül. Nagyon lédús volt a barack, valamennyit leszedtem belőle (levest lesz belőle), a többit mixeltem. Nagyon finom lett.
    Ebédem később lesz, kelkáposzta és krumpli ágyon sül a fűszeres csirkecomb. :)

(Ha véletlenül nem írok "r"-t, az nem az én hibám, a billentyű beragad. :()

*misi66*, Kergekacsa, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.