Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Nálunk ma chilisbab volt az ebéd! Lehet kicsit eltúloztam a chilit, de most azon agyalok, lehet le kéne nyelnem egy tűzoltót is mellé:)
    Biztos, ami biztos, nem szeretnék holnap reggel nyögni:)

2. mimi

mimi Fórum elő legendája

:D:D:D:D Szeretem, ha csíp, de a tűzoltót nem vállalom. ;)

3. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Mimikém, egy jóképű tűzoltót se ??

Kergekacsa, terika01, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Nálunk ma nem tervezett lekvárfőzés volt... pontosabban nem mára terveztem.
    A lányomék beállítottak egy láda s.barackkal...:music:
    A lányom itt maradt, hogy segít... a párja meg a nagylány hazamentek, a másik láda barackkal,
    Ők otthon azt lehéjazzák, és lecukrozzák, mondták.
    Pikk-pakk a baracklekvárt megfőztük.... hiába mondtam... megcsinálom én szép lassan,
    nem-nem... örülünk, hogy most jól vagy... nem kell, hogy megint fájjon valamid.:oops:
    Kész lettünk, és nagyon finom édes.. szép lett a leki.:p Nagyon örülök. :)
    Sajnálom a lányt is, mert hazament és nekiállt az Övékét megfőzni... mert holnap programjuk van.
    Hiába,... a fiatalok nem fáradnak el olyan hamar... mint mi idősebbek.
    Event halad..... igaz még kell 20 értékelés, remélem azt is megkapom.;)

5. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Még alszik mindenki, így csak csendben lerakom a [​IMG] és a reggelit. Kicsit a kandallóba is begyújtok, csak 10° van kint. :)
    Szia Ági, téged is lehet látni?
    Á, már csak a gond lenne vele. ;)
    Tőlem megkapod a 20 értékelést, de nem fogadják el az event-irodában. :D
    Milyen jó is az, hogy így törődnek veled. :)

6. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    A tegnapi napom eléggé katasztrofális volt, kiborultam kicsit, aztán délután hozzáfogtam én is a lekvárfőzésnek. Ma folytatom, nem is főzök, maradt tegnapról zöldbableves, sütök mellé legfeljebb pár palacsintát legalább leteszteljük az idei lekvárt.
    Event... hát nem úgy halad, ahogyan én szeretném, eléggé kacifántos és nem is leszek készen vele szerintem. A denevérest is ma reggel fejeztem be.... Ez van és lesz is szerintem, látszólag megint a pénzköltésről szólnak a dolgok itt.

zorcso, *misi66*, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  7. nyific

Sziasztok!:)
    Mimikém! Én is örülök... valóban szeretnek engem...... lehet jó csillagzat alatt születtem.:)
    Én is imádom Őket..... és ezt gondolom érezték is mindig.
    Nekem megy az event ezerrel, a denissel már rég végeztem... az utsó gazdakörinél még ezek a trutyisok
    hiányoznak... majd meglesznek azok is.:music:
    Györgyikém ! nem feladni!, csináld csak és meglesz.... kicsit kacifántos ez az event.. én is megijedtem
    mikor először elolvastam... de aztán, ahogy elkezdtem.. egyre világosabb lett.:)
    Ma én kis tejszines, sajtos csirkemmellet sütök, kihasználom, hogy nincs olyan meleg.:p

8. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Hű mennyi lekvár lesz itt:D mindenki főzi. Hiába, most van szezonja, most kell főzni. Gondolkodom még én is, egy kis őszibarack lekváron, meglátom, lesz-e hozzá kedvem:music:.
    Event részemről befejezve, a négy házikó kész, tovább nem megyek. Visszarendeztem a farmot. Nálatok is van olyan, hogy learattok a bahán, az oszlopban mutatja, hogy mennyi a felröpi, de a beadásnál kevesebb van? Már többször észrevettem, először azt hittem, hogy elnéztem, de többször előfordult.

Utoljára szerkesztett: 16.7.17
  9. nyific

Én őszit, majd csak a fehérhúsú sampionból csinálok aug. közepe táján.:p
    Az eventet most adod fel?.... ne vacakolj, most jön a lényeg.!:)
    Jól adja a kagylót is, csak bambuszozni kell.;)

10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Erika, ha már visszarendezted, hiába drukkolok azoknak, akik eventeznek? :)

Abból a sampionból még én is csinálok 3 kilóból, mert végre össze akarom hasonlítani. Eddig hol egyiket, hol másikat csináltam, de már rég elfelejtettem milyen volt az egyik, mire a másikat egy évre rá megfőztem. :D:D:D

*misi66*, Kergekacsa, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  11. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Én is abból tervezem, ha rászántam magam. Enni is a fehérhúsút szeretem jobban.
    Eddig terveztem ezt az eventet, az aranybanánokig. Múltkor besokalltam, akkor eldöntöttem, hogy én többet nem görcsölök eventen:D. Itt nagy volt rá az esély, hogy nem tudom befejezni, mert hát munka már megint beelőz, vagy csak sok szupitrágyával, azt meg nem akartam most szórni. Majd TOP-on ráérek idegeskedni, addig lazítok:D. Persze, lehet, hogy hamar elmúlik, és megint minden eventet megcsinálok, de most egy kicsit lecsökkent a lelkesedésem:).
    Dehogy drukkolsz hiába, drukkolok Veled a többieknek:D

12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Már hozom is a frissítőt, nekem kettő is kellett8)
    http://s8.images.www.tvn.hu/2013/08/21/10/09/www.tvn.hu_224011cb27dde4b2ab30242270abd9fb.jpg

Nem tudtam írni pár napig, csak olvastalak benneteket. Valami történt a vállammal, nem tudtam mozgatni, felemelni a bal kezemet.:oops: Most már egy kicsit enyhült a fájdalom, de még nem 100-as:( Volt egy kis kényszer pihenő.
    Az eventekkel tegnap végeztem, de csak az enyémmel.
    Azt hiszem fontolóra kell vennem a lassúbb tempót itt a farmon, rendesen ide voltam szögezve, hogy megtudjam csinálni mindkettőt:oops:
    Ez már nem normális..... főleg nem nyáron.
    Most elmegyek hajat mosni, az is kimaradt, hogy néz ki a fejem xD

*misi66*, Kergekacsa, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  13. nyific

Nagyon finom volt a reggeli frissítő! Ibolyom köszi.:p
    Sajnálom, hogy így fáj a vállad..... valamit csinálhattál, amitől lehet begyulladt
    ott valami.:sleepy: Pihentesd, amennyire tudod.
    Nekem meg a bal kezemmel nincs valami rendben... lehet kicsit megerőltettem... de hogy mivel??
    Most rajtam van a csuklóvédő.... így jobb.:sleepy:
    Az eventet mindkét farmon befejeztem...... megvan a felhő... ez a lényeg.
    Meg lehetett csinálni... csak az elején kellett kicsit vigyázni, mit, mivel, mikor.
    A többi már ment magától.
    Farm visszarendezve!... na hol van az a medve??xD

Mimikém! a sampionból mindenképpen csinálj lekit.. mert nagyon fincsi.:p

zorcso, Adruka98, *misi66* és 9 más kedveli ezt.
  14. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Csak ne siessetek, én még sehunse vagyok! Óriási csiga hiányban szenvedek, lehet ez lesz az első event amit nem tudok megcsinálni!
    :)

zorcso, *misi66*, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  15. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Juditom! :inlove: Meglesz az..... ha nem sajnálod a sztrágyát, akkor ültess 1-2 kör egymagvú tököt 2x2-n és adjál neki minden zöldségre ható finomságot. Bár én csak a maja maszkot tettem, a sztrágyát, trágyát vizet és a fehér ártatlanságot...így lett nem egészen 3 óra és sok sok kagylót adott;)
    Sok sikert! :)

*misi66*, Kergekacsa, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  16. nyific

Barátosném! Na nemá! Nehogy már én adjak Neked tanácsot, hogy kell felröpit szerezni???:music:
    Mindjárt megkarmolom magam.... vagy Téged.xD
    Nincs kifogás!.... csináld!;)

Adruka98, HéricsBáró, *misi66* és 9 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ismerem az érzést, gyógyulj
    Ugye szóltok, ha már keressem ezt a barackot?
    Meglesz az! :)

*misi66*, Kergekacsa, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Mára is hagytam tennivalót, megyek is, csak hoztam napindítót. :)

*misi66*, terika01, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  19. nyific

Mimikém! Köszi a finomságokat.:p
    Én ma olyan tompa vagyok... valahogy.. nem is tudom.:music:
    Még szerencse, hogy az eventet letudtam....mert ez a nap, nem az én napom.
    Lehet megártott a tegnapi takarítás.....:oops:
    Képzeljétek mit tapasztalok már pár napja..
    Bemegyek a csevegőbe.... van mikor a gangon is előfordul.. hogy egyes gazdák
    hozzászólásánál... felugrik egy tábla, hogy valami nem biztonságos!
    és engedélyezés, vagy tiltás... különben nem tűnik el a tábla.:oops:
    Hogy ez mi lehet..... fogalmam sincs.

Adruka98, *misi66*, Andi11 és 8 más kedveli ezt.
  20. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Kész lettem az eventtel, de látom nem sokáig pihenhetünk. Komolyan mondom, már kezdem unni ezt az örökös vetés-aratás-agyalás dolgot. Fáj a fejem... Reggel belemerültem a ház körüli kívüli dolgokba, nem is reggeliztem, későn vettem be a gyógyszereimet, lehet azért. Vagy már az ideg, hogy nem tudom befejezni ezt az eventet, nem tudom. Lekvárfőzés letudva, vasárnap egész nap a tűzhely mellett álltam, másnap már fájt a derekam, le is kellett tegnap pihennem.... Igaz tegnap 4 tököt megpucolva , reszelve átvittem a szomszédasszonykámnak (3 picijük van) akiktől kaptam a lekvárnak valót, hogy neki csak be kelljen zacsizni és tehesse a fagyasztójukba. Ma tökfőzelék sült oldalassal az ebéd friss tökből, imádom...

*misi66*, Andi11, terika01 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.