Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. terika01

terika01 Fórum admirálisa

A 28. dobásnál ad 5 bahás titok ólat, abból lett. 33 dobásig volt elég a cuccom, még egy dobásra való növényem van, ahhoz reggelre lesz meg a felröpi, és kész, nincs tovább. Pont az ágyú utolsó függönye előtt fogyott el minden:D

ljanika6, *misi66*, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  2. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Itthon elviselhető. Akár kint a kertben is a fák alatt, árnyékban. Csak én... és a természet... és egy pohár jéghideg
    sör:oops: akarom mondani limonádé!:D
    De bent a dolgozóba halál van. Két ablak van ott ahol dolgozok. AZ egyiket nem lehet kinyitni>:(, a másikat meg minek.
    Ugyanis egy lebetonozott udvarra néz. Gondolhatjátok az hogy felmelegszik ilyenkor! :(

3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Igen, a beton kisugárzása miatt nem lehet - még éjfélkor se nagyon - ablakot nyitni.

4. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Ebből a szempontból jobb itt kint lakni ahol nincs beton. Persze a itt se elviselhető már ilyenkor
    a hőmérséklet. Már annyi folyadékot megittam ma, h egy egész béka család nő a hasamban!-.-

ljanika6, *misi66*, mimi és 6 más kedveli ezt.
  5. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Nincs a sörrel semmi baj, egy-egy pohárral jól tud esni, ha jó hideg https://proaktivdirekt.com/adaptive/article_md/upload/images/magazine/sor.jpg választhatsz:D https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...vSmjU-P926T9Ue183oxMz1euRcPQ6jDhSSXi4SqoQihlZ

6. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Jól bizony! Bár igazság szerint én most kislány sört ittam. Alkoholmenteset. Van az egyik gyártónak
    lime-mentás izű söre. Imádom a lime-mentát! Nem bírok neki ellenállni mindegy, h tea, limonádé vagy sör. :)

7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok, szép estét Kuncogók !
    Beköszönök, mert lehet holnap nem lesz időm -ismét-. Ma alig mentem ki a kertbe, mert "mellbevágott" a meleg. Szörnyű, ez már nekem is sok, aki imádom a meleget, a napsütést. Viszont holnap ki kell mennem a szülői házhoz, érik a körte. Szomszédnak adom a hullottat, főz belőle p.l.nkát.
    Mimi, Breki - lesz ismét Karamellás körtedzsem. Ti már kóstoltátok, remélem idén is lesz tali és ismét kóstolhatjátok.
    Ninett - aranyos vagy, körülnézek mi nincs, s megy az Uhu.
    Iboly drága - nagy gratulációm a Lánynak - szép teljesítmény, a táborhoz pedig jó szórakozást, jó élményeket kívánok.
    Tavirózsa - a kamrád szépséges, és a befőzéseid - le a kalappal. Gratulálok !
    terika - sajnálom, hogy a második függönyt nem tudod elérni, nagyon szép az aranyágyú.
    Ricsi - mindenki azt fogyasszon ebben a rekkenő hőségben, ami egészségére válik és szomjoltó.
    Én pl. uborkát és paradicsomot ettem, teljesen felfrissített.
    Vigyázzatok magatokra, a hétre nagyon nagy meleget jósolnak.

terika01, ljanika6, *misi66* és 10 más kedveli ezt.
  8. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Dolgozni menni volt ma a legkönnyebb, általában sétálok egy darabon, utána busz.
    Ma reggel viszont autóba be, légkondixDxDxDxD
    Irodában a kolléganő nem bírja a ventillátort, légkondi nincs, már reggel kb. 40 fok:wuerg::wuerg:
    Ez most nem a sírás, hanem délre ilyen vizek jöttek rólunk:cry::cry::D
    Nekem a múltkori hétvége miatt már most vége a hétnekxDxD:inlove:

terika01, ljanika6, *misi66* és 8 más kedveli ezt.
  9. nyific

nyific Fórum elő legendája

Judit! a kolléganőd se semmi... hát kimegy 10 percre... és addig
    Ti meg, venti beindít.
    Milyen munkahely az, ahol ennyire nem fontosak a dolgozók. Szörnyű lehet, ebben a hőségben.:cry:
    Mimikém! kertes családi házban éltek a szüleim..... persze, no majd bagolyban.:)

Nekem a pókerezésben 76 dobásom volt..... persze én....:oops: ki sem tettem még a titkosakat,
    elfelejtettem. Majd holnap pótolom.:)

Utoljára szerkesztett: 1.8.17
    terika01, ljanika6, *misi66* és 8 más kedveli ezt.
  10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét :)
    Nem értem rá ma még jönni, a héten és a jövőhéten unokázok :inlove: jelenleg a kis Lejla van velem, aztán hétfőn csatlakozik a Lara ( köszöni szépen a gratulációkat) is ;) Elmúlt a jó idő, mikor a pedagógusok egész nyáron pihentekxD most Lejluskám kénytelen ebben a hónapban velem beérni.
    Délelőtt főzés volt, délután játék ( társas, kártyázás és kockáztunkxD )
    Egész délután ment a szobában a ventilátor....semmit nem ért szinte, vizes törölközővel közlekedtünkxD
    Még nekem is vannak kockáim, eddig 85 db kört játszottam. Jó kis játék volt :) sajnos a krokodilos ólakból nem lett egy sem, most kitettem a fácánosakat, kíváncsi leszek lesz-e benne fácánól:music: amilyen szerencsém van ezekkel a titkosakkal, nem nagyon kell számítanom rá. A Bahán is tiszta értékteleneket kaptam :(
    Megyek lepihenni, alvás nem nagyon lesz.....már nagyon fáradt vagyok a kialvatlanságtól.:eek:

Sziasztok...puszi...jó éjszakát! :)

Kergekacsa, terika01, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  11. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek. Na,hazaértem. Kicsi farm,aztán szpatty.

Marika312, Kergekacsa, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt! Ennyire sikerült kialudni magam. Ráadásul fárasztó álmaim voltak, még jó, hogy nem emlékszem rájuk.
    Ricsi, aludj jól!

Kergekacsa, kukac42, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  13. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt :)

kávé.... reggeli..... ha tudtok reggelizni .... nekem a kaja sem megy :(
    Mimikém! dettó :)
    Már félek a hétvégétől .... olyan meleg lesz :oops:

Kinyitottam a fácános titokólakat :cry: kizárólag sárga fejlesztésű semmit érők :wuerg: fácánnak nyoma sincs:oops:

Vigyázzatok magatokra, legyen szép napotok :inlove:

14. nyific

Sziasztok!
    Én ma keresek valami hüvös helyet .. és oda bujok.;)
    Ibolyom köszi a finom reggelit.:p
    Jó lesz Neked a két kislánnyal..... tényleg, Larádnak nagy gratula.!
    A kis Leila.... már jól, vagy jobban van?? Nálad majd rendbe jön... biztos kényeztetni fogod Őket.:)
    Nekem sem lett eddig semmi érdemleges, de még vannak kint titkosak.

Mimikém! Zsolti az a Ricsi..... és Zsolt! Aludj jól!... ha tudsz ebben a melegben. :)

15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én is félek, fiaméknál legfeljebb a medencében hűsölhetek, ha be van üzemelve. Ha nem.... :(
    Viszont nem csinálok semmit. Na ez fog inkább kiborítani, nem lesz dolgom.
    A reggeliből csak egy-két falatot ettem.
    Nem alszom, csak álmos vagyok. :)
    Köszi a javítást, felírom. :D

16. nyific

Hála a Magasságosnak, vége ennek az eventnek,... de hogy ne unatkozzunk, holnap jön a másik,
    de csak azért, mert meleg van... és sokan vannak szabin.xD
    Maradjanak a fenekükön... és eventezzenek!xDxD Röhej!
    Mimikém pihenjél, játszál, tévézzél, olvassál.... meg ilyenek.:)

titjungne, Tavirózsa, ricsi908 és 8 más kedveli ezt.
  17. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép napot mindenkinek. :)

18. nyific

Zsolti! Ezek szerint túlélted.:)
    Holnap még melegebb lesz... jósolják. Készülj az eventre!
    Holnap jön egy újabb.:music:

19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Rájöttem, miért írtam más nevet. (Tényleg árt a meleg.)
    A Ricsinek akartam a melegről írni, majd továbbolvastam és végül a Zsoltnak válaszoltam. S még az is lehet, hogy most értelmetlen a mondatom. :D
    Holnap jön az Ötye, pedikűr lesz.
    Mindenkinek békés, nyugodt éjszakát!

Tavirózsa, terika01, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  20. nyific

ÖTYE = Öreg....... stb, de miért kelletek ehhez többen??
    Ketten nem vagytok elegen?? Egyikn3ek a lába,.. másiknak a keze.;)
    Na jobb, h megyek aludni.... nekem árt ez a meleg.:)
    Jóéjt!

Tavirózsa, titjungne, terika01 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.