Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

[​IMG] Szép álmokat! :)

Tavirózsa, terika01, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Szép napot, jó hideg a dinnye, hátha frissít.
    Három pár láb van ilyenkor. :) Évtizedekkel ezelőtt alakult így.
    Erkélyemen 42° van, a virágaimnak el kell viselni, hogy még a redőnyt is lehúztam. Szegény légkondi hallom milyen keményen dolgozik.

Képzeljétek, mától én is a vörösbegyet látom az avatar helyén. Úgy két hónap csúszásban van. Nem jövök rá, miért. :)

Tavirózsa, iboly54, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  3. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Ez mindenkinek szól, nem arat csak olvasxDxD
    A hideg dinnye most jól jön.
    Nem baj, hogy ezt látod. Tüneményes ez a vörösbegy:inlove::inlove: Ráadásul kicsit inkább tavaszi hangulata van,
    és végre egy kicsit hűvösebb érzetet keltxDxD
    Nekem is be kellene üzemelni a régi lapit, hogy a többi avatarom is előkerüljön.

Tavirózsa, iboly54, titjungne és 6 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Tudod, ez azért különleges, mert már február óta küzdök az avával. Sosem azt látom én, amit ti. :D:D Majd szeptemberben meglátom, ki tudom-e cserélni úgy, hogy azt lássam, amit ti. :)

Tavirózsa, iboly54, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Köszönni jöttem... nem aratni!;)
    Kicsit későbbre halasztom... légkondi dolgozik rendesen.....remélem
    nem merül ki.... jövő hétig dolgoznia kell.

*misi66*, Tavirózsa, Marika312 és 8 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Benéztem a malomba, hogy hány db hozzávaló kell a távcsőhöz, aztán nem találtam a malomban semmit. És ti?

*misi66*, kukac42, hangyácska77 és 5 más kedveli ezt.
  7. nyific

Mimikém csak a farmos malomban lehet keverni a távcsövet.:)
    Én már keverem... hogy messze lássak.;)[​IMG]

titjungne, *misi66*, hangyácska77 és 7 más kedveli ezt.
  8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Azóta megtaláltam. :)

*misi66*, kukac42, hangyácska77 és 6 más kedveli ezt.
  9. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Most kivételesen neki tudtam kezdeni időben az eventnek!
    Már az első távcsövet is
    bekevertem és/vagy kavartam amikor történt egy felháborító dolog. Jött egy nyúl és lenyúlta
    a távcsövemet. Sikerült gyorsan lefényképeznem, aki látja segítsen!

Köszönöm a segítséget előre is!

HéricsBáró, *misi66*, kukac42 és 10 más kedveli ezt.
  10. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok
    Szép estét mindenkinek. :) Hazaértem. :) Jó fincsi idő van. Imádom. :)

terika01, kukac42, hangyácska77 és 3 más kedveli ezt.
  11. nyific

Ricsikém Nekem hozta,... itt jó helyen van nálam.;)
    Zsolti! Hogy telt a napod?? Nem vagy valami bőbeszédű.:)

titjungne, *misi66*, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  12. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Akkor jól van! Ha nálad van akkor jó helyen van!:D

*misi66*, terika01, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok, szép estét Kuncogók !
    Ma Lecsó eltevés volt, a paradicsom az az igazi óriási, nagy, sűrű húsú, amiből az Ivólevelet is készíthetjük. A szülői háznál az egyik szomszédomtól kaptam, paprikát pedig a zöldségesnél vettem. Holnap körteszedés és szombaton dzsem-készítés, de szándékomban van kompótot is eltenni. Bio-fák, (igazi kukacokkal) le szoktam szedni féléretten, mert mire földet ér, nem lehet felhasználni. Kicsit tovább tart a megpucolása, de csudafinom körte (mézkörte) és van még egy fajta, annak nem tudom a nevét, nagyobb a Vilmoskörténél, s lédús, kicsit citromos ízű. Ezt a kétfajtát szoktam összefőzni. Kisunokám él-hal érte, azt szokta mondani= Omi, ezt nagyon szeretem, ilyen nincs sehol, csak nálad. Már ezért megéri dolgozni vele.
    Eventet elkezdtem, már 1X1-ben megy a növény, fél óra múlva arathatok, -de egy területre csipkebogyót ültettem a felröpik miatt. Napközben majd megy az eventnövény. 4 Távcssövem van készen, az ötödik is meglesz aratás után. Vettem 26 Csillogó ládát, 1 dekort kaptam, a többi 25 db-os növény volt. Így nem kellett sokat sztrágyázni.
    Vigyázzatok Magatokra ebben az őrült hőségben.

ursa11, *misi66*, ljanika6 és 11 más kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia Marika! Nálam a körte nem kedvenc. Szeretem, szeretem, de ha nincs akkor se esek kétségbe. De amit Omi csinál az biztos jó. :)

Zsolti, te szereted a meleget? Akkor neked most jó. Biztos nagyon fáradt lettél, pihenj jól.

Ricsi, jól átvágtál. Első pillanatban bedőltem az irományodnak, majdnem szaladtam megnézni, mi van nálam. :D:D
    Még jó, hogy a kép segített.

Már 1x1-esből a második turnus van a földben, de csak reggel mehetek a malomba, a szupertápot azért nem állítom le. ;)

*misi66*, terika01, kukac42 és 7 más kedveli ezt.
  15. _tama22_

_tama22_ Járnitanuló

sziasztok. szép estét kívánok nektek. :)

*misi66*, Farmerzsolt1970, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  16. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia Nyific. Jó reggelt neked is ,és mindenkinek. Nos tegnap eléggé kemény napom volt. Sokan voltak. Volt munka rendesen. Fáradt voltam mire haza értem. Fel kukkantottam,majd zuhany,és szpatty. :)

Tavirózsa, ljanika6, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  17. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Zsolti ma igen korai voltál:)
    Ma reggel 6 órakor arra ébredtem, hogy furkálják a ház falát, a bádogos rakja vissza a csatornákat.:wuerg::wuerg:
    A lakás úgy néz ki, mintha egy hete nem takarított volna senki, pedig tegnap is végig portalanítottam mindent.
    Szabályosan látszik, ahogy a nyitott ablakon száll be a por:cry::cry: de legalább szép lesz a házunkxDxD

titjungne, *misi66*, Marika312 és 9 más kedveli ezt.
  18. nyific

Sziasztok!:)
    Itt van egy frissítő reggeli.
    Erika most már akkor vége?? kész a ház helyreállítása??
    Zsolti! Te mindig éjszaka dolgozol??.. az elég fárasztó lehet.:sleepy:
    Na megyek hűtöm a lakást... mert a mai nap sem lesz hidegebb, mint a tegnapi.:cry:
    Majd elfelejtettem..... imádom a körtét, nekünk is van egy vilmoskörténk,
    csak sajnos nincs rajta annyi, hogy még el is tegyek belőle, mert megesszük.:p

titjungne, *misi66*, Marika312 és 9 más kedveli ezt.
  19. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Mindjárt indulok dolgozni. 12:20-kor start biciklivel kb. 10 kilométer.8)Azt hiszem ilyenkor van
    a legnagyobb forróság, úgyhogy érdekes lesz! -.- Ha nem kapok hőgutát akkor este benézek a Kuckóba.:)
    Addig a medencét töltsétek fel hideg vízzel légyszi! Jó lesz beleugrani felhevülten, leégve!xD

*misi66*, Marika312, nyific és 8 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Remélem azért raktál a fejedre valamit. :)

Köszi Gizus, hogy hoztál reggelit, nagyon a készüléssel van tele a fejem. Mindenre gondolnom kell, mert nincs aki ott segítsen. De jó lesz, csak múljon kicsit a meleg.
    Egy csillagkép kész van meg egy fél. Nagyon tetszik ez a tenger, ha csinálnak belőle háttérképet, menteni fogom. :)

Tama, rég láttunk. Igaz, a kuckóban is meleg van.

Juditkám, hogy bírod? Ugye most nem vagy kint a kertben?

kukac42, *misi66*, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.