Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Végre lehűlt a levegő és sikerült ma reggel elcsípnem telefonon a csontkovácsot is. Délután megyek hozzá, a bal vállammal, nem tudom a fejemet sem megvakarni a bal kezemmel, nem ér fel odáig:( De a cicifix bekapcsolása sem megy hátulról. Remélem sikerül rendbe szednie. 2 éve a jobb vállam játszotta ezt el velem azt szépen helyretette, azóta sincs vele semmi problémám. Ma ment volna a kocsim szerelőhöz, de emiatt visszamondtam, mert nem biztos hogy készen lett volna mire nekem kell. A csontkovács a város másik szélén lakik, nemakartam annyit bicajozni, meg ki tudja milyen idő lesz. Megint sz...oskodik, ha felmelegszik a motor, nem akar elindulni hőségben. Évek óta nem tudnak rájönni mi a baja. Szombaton Orsiék bementek vele Szegedre, hazaért szerencsésen, itthon a garázsba beállva féluton lefullasztotta a lány, az autó ott rekedt, félig kint-félig bent, nem indult el. Kitoltam a bejáróra(szerencsére kifele lejt, így csak meg kellett löknöm és kigurult), majd hűlt 2 órát, aztán elindult, be bírtam vele állni. Holnap mennem kellett volna kozmetikushoz, áttetettem péntekre az időpontomat. Ma pihi van legalább, főznöm sem kell, maradt tegnapról. Legyetek jók, élvezzétek ezt a kellemes hűs időt, hétvégére megint meleget ígérnek a jósok.

terika01, Kergekacsa, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Remélem, pihenni is tudtál. Most meg estére mész?
    Itt is volt estére lehűlés és eső. Mielőtt ideért, a kutyusok nagyon ugattak, kimentem megnézni, mi bajuk van. Az edényeiket taszigálták, így hamarabb adtam nekik a vacsorájukat. Úgy habzsolták, mintha nem kaptak volna egy hete enni. Utána ki-ki a saját házába befeküdt és csend volt. Se ugatás, se nyüszítés. Nem látszott, hogy félnének. Igaz, a gazdájuk így szoktatta őket. :) Meg is dicsértem a bandát. (Na jó, a kettő még nem banda.) :)
    Egyre a lakásomra gondolok, hogy most nem is tud lehűlni, mire hazaérek, megint meleg lesz. :(
    Sztrájkol az autód. :D Melegben azért sem megy.
    Az a csontkovács nekem is jól jönne. Igaz, lehet, hogy nem tud mit tenni, az alagút szindrómával sebész kell.
    Élvezem viszont, hogy fel kellett vennem egy vékony nadrágot. :)

Lehet, hogy nem fogtok látni avatart, meg akarom nézni, mi van akkor, ha főnixet kitörlöm és majd pár nap pihenő után mást rakok be.
    (Lehet, hogy nem töröltem régebben, azért rakosgatja be az eddigieket?)

3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Nagyon jó idő van ma..... nemrégen volt itt a klímaszerelő.... végre megjavította.:)
    Két napig nem volt klímánk..:music: hát nem mondom, hogy fáztunk...de kibírtuk nehezen.

Ibolyám! a mai napon Téged ünnepelünk..... Nagyok sok Boldog Névnapot kívánok
    sok szeretettel! :)

titjungne, terika01, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Legalább a most készülő kánikulára már jó. Hogy veszitek észre, hogy elromlik? Na jó, azt gondolom, ha nem megy. De csak simán nem megy? Nem cserreg, kattog? Vagy melegít?

terika01, Kergekacsa, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  5. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Sok boldog névnapot Ibolya!:D

6. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Boldogságos névnapot kívánok Ibolya!
    Reggel még eszembe volt , aztán most jutott eszembe megint, hogy láttam a többiek köszöntését.
    Szép estét Mindenkinek!

terika01, Kergekacsa, ricsi908 és 6 más kedveli ezt.
  7. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok

Szép estét mindenkinek. Ismét hazaértem. Holnap éjjel. Végre. Az nyugisabb. Ma iszonyat sokan voltak. Csak az eső mehetett volna a sunyiba. A dög meleget jobban bírom. :D

terika01, Kergekacsa, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  8. nyific

Úgy vettük észre, hogy nem hűtött rendesen... és a készüléken villogott egy sárga gomb.
    Időnként kikapcsolt... ilyenek.
    Reggel hívtuk a szerelőt,.. és kb 1 órakor itt volt...leégett az indítómotor, az volt a baj.
    Most majd jön az újabb hőségtámadás,... és kipróbáljuk... mert most nincs meleg.:)

titjungne, terika01, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  9. Marika312

Marika312 Fórum császára

Iboly drága !
    [​IMG] kívánok, jó egészséget, minden jót és szépet !

terika01, Kergekacsa, ricsi908 és 5 más kedveli ezt.
  10. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Boldog névnapot kívánok Ibolya!

11. Farmerzsolt1970

titjungne, Kergekacsa, ljanika6 és 2 más kedveli ezt.
  12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltatok rám és felköszöntöttetek :) :inlove::inlove: régen kaptam ilyen sok szép virágot és jó kívánságokat :)
    Boldogságos napom volt ma, sok-sok meglepetéssel :) Képzeljétek.... a páromtól reggel az ágyban a kávé mellé saját készítésű rózsacsokrot kaptam :inlove: a kicsik megint kitettek magukért, igazi kis színházi előadást állítottak össze :inlove: nagyon aranyosak voltak.
    Ma nem volt nagy meleg, így tudtam készülődni rendesen.
    Végeztem az imént a csillagokkal is, nyugodtan megyek aludni, is nem lesz melegem;)
    Még egyszer nagyon szépen köszönöm a kedvességeteket :)
    Jó éjszakát kívánok! :inlove:

terika01, Kergekacsa, kukac42 és 7 más kedveli ezt.
  13. Farmerzsolt1970

Én is el köszönök mára mindenkitől. Jó éjt mindenkinek. Aludjatok jól. Sweet dream. :)

Kergekacsa, kukac42, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  14. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, Neked is Édes Álmokat !
    Jóéjt.

Kergekacsa, kukac42, ricsi908 és 5 más kedveli ezt.
  15. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Névnapod Alkalmából Sok Boldogságot & Jó Egészséget Kívánok Ibolya! [​IMG]

Kergekacsa, kukac42, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  16. Farmerzsolt1970

Sziasztok

Jó reggelt mindenkinek. :) Legyen csodás napotok.

Kergekacsa, Marika312, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

18. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok! :)
    Mimikém! Köszi ezt a finomságot, szeretem a tojást minden változatbanxD
    Drága Brumikám! Nagyon örülök, hogy látlak! Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám!:inlove::inlove:

Ma kicsit zsúfolt napom lesz, a kicsik mellett muszáj lesz folyamatosan mosnom. Kihasználom a nyár utolsó meleg napjait, kimosom a paplanokat, párnákat ....stb.
    Ebéd... cukorborsó leves, pöri tarhonyával és káposzta sali.
    Legyen nagyon szép napotok!

hangyácska77, Fatther, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  19. Farmerzsolt1970

Az én mai programom. Vásárlás,utána ebéd készítés,(hogy mit az még passz). Ing vasalás,és felkészülés az éjszakai szolgálatra. Pl:kis alvás,kaja készítés bentre. Kemény a műszak,mert még szezon van. :) De nem bánom,mert gyorsan elmegy a szolgálat. Meg hát ugyi,aki nem tud úszni,az ne másszon fára,mert elüti a villamos. :D :D :D

iboly54, Kergekacsa, Marika312 és 4 más kedveli ezt.
  20. nyific

Sziasztok!:)
    Ma már kicsit melegszik a levegő... szép lassan, hogy ne vegyük észre.[​IMG]
    Ma kikocsozunk a párocskámmal, megmutatjuk magunkat a dokinak,...
    mit szól hozzánk.;) Remélem meg lesz elégedve mindkettőnkkel.:)
    Előtte még egy kis tökfőzeléket készítek... kis csirkemájat sütök mellé.:p
    A slussz fagyi,... meg dinnye lesz.... és majd egy kis epres kefír../ imádom/... sajna.
    Mindnyájótoknak szép napot!:)
    Mimikém a rega... finya volt.:p[​IMG]

titjungne, terika01, hangyácska77 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.