Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Van még egy kevéske idő, hátha sikerülne. Van egy árva császárpávám, sehogyan sem jön össze a második . A piacon sem kapok, pedig sok CSP-t adnék érte.

mimi, ljanika6, kukac42 és 7 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jól van nyugika. :) Megszerezzük valahogy. :) Eddig 6 panni az ára. Pfff. Abból én is hiányba vagyok.

mimi, hangyácska77, ljanika6 és 9 más kedveli ezt.
  3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Nekem sincs sok és drágán is cseréltem. Van 5-ért is, de ha azzal fizetünk, lecsökken a felröpik száma és így is egyre nehezebben tudok már 1-1 eventet végigvinni.:(

mimi, hangyácska77, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Na igen, nekem mondod,szinte sosem sikerül befejezni az eventeket. :(

5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Most mindenki Pannit keres..... de már nincs beszerzési forrás, ezért olyan drágák!
    Én ezt az eventet már befejeztem.:)

titjungne, Adruka98, klakli67 és 9 más kedveli ezt.
  6. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok, szép estét Kuncogók !
    Olvasom, nehezen megy a csere-bere. Én se találok Krokodilt, most meghirdettem rózsa hódvárat adnék, meglátom ezért kapok-e.
    (Nem dúskálok a rózsaszínben )- még neonost is adnék érte.
    brozsa - kérlek jelentkezz, megvan a dekor.
    .-.-.
    Öröm van ! Megvan a Kroki. Köszi-köszi !!
    Brozsa is jelentkezett.
    Mindenkinek szép estét és további jó csereberéket kívánok !

Utoljára szerkesztett: 13.8.17
  7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Álmomban nem gondoltam volna hogy drága barátaink még figyelnek minket a szó legszebb értelmében! Megvan a rózsa legyező, köszönöm Neked Drága Tina!:inlove::inlove::inlove:

breki072, mimi, tina07141983 és 10 más kedveli ezt.
  8. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Csereberével teljes, kellemes vasárnap estét!:) Végre nálunk is lehűlt a levegő!:D
    Ideje volt már mert nem tudtam alukálni, és szegény laptopom is kikészült.
    Szoktam a kertben a madaraknak kirakni vizet. Az utóbbi napokban olyan forgalom volt a vizes
    edény körül, h egy ornitológus biztos a mennyországban érezte volna magát!:music:
    A Kuckó medencét is le lehet ereszteni most már, mert a hűvös szélben bizony nem jó pancsolni!;)

klakli67, mimi, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  9. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép reggelt mindenkinek. Ismét hazaértem. Csak fel kukk.Alszom,mindjárt,gyorsan,és sokat,mert megint megyek vissza éjjelre. Ez az én sorsom. Mert ugye,aki nem tud úszni,ne másszon fára,mert elüti a villamos. Meg hát ugyi,kinek teste gerbe fenéz,annak füttye herme tyütyü. :D :D :D És ismét hülye vagyok. :D :D :D Aj jaj jé ko ko jumbó. :D :D :D

Kergekacsa, kukac42 és iboly54 kedveli ezt.
  10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    https://d2cgt892cx00ta.cloudfront.n...00/22163/thumb__gallerybox/fruehstueck-2.jpeg
    Szerencsésen megérkeztem, nagyon jót kirándultunk....jól éreztük magunkat a kedves baráti társasággal :inlove:
    Látom mindenki beleásta magát a léghajó rejtelmeibe:p tegnap én is sokat böngésztem, de nem sikerült azt a fránya krokit becserkésznixD na majd a kövi titkosba talán megjön:p megmondom őszintén, már a csere sem nagyon izgat, nincsenek érdemleges felajánlások, elrugaszkodott a kínálat:oops: amit feltettem, általam elfogadhatónak gondolt ajánlatokat, még mind itt van. xD
    Viszont van egy kis gondom, amibe nagyon határozatlan vagyok ...... nálam van az Önzetlen Barátság Nyuszikája és nem tudom mi legyen a sorsa, kinek küldjem tovább. Lehet hogy a nyuszi születésének helyére kellene küldenem :music: már szorít az idő segítenétek:music:
    Sajnálom, hogy senki nem keresett meg kéréssel, pedig szívesen segítettem volna :)
    Nálunk a héten még nagy nyüzsgés lesz, a 2 kicsi folytatja nálunk a nyaralást, nem kapott a kisebbik lányom szabit, a nagyobbik is elkezdte az iskolai munkákat.
    Szerencsére már nem lesz nagy hőség;)
    Legyen nagyon szép napotok! :inlove:

Kergekacsa, brozsa, kukac42 és 8 más kedveli ezt.
  11. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ingrid a viking lányt keresem, nem talál haza o_O várom haza nagyon :D

Kergekacsa, HéricsBáró, kukac42 és 7 más kedveli ezt.
  12. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Brekikém de régen láttunk! Lehet ez az Ingrid lány felhős cucc,... én nem találok nálam ilyet, sajnálom.
    Ibolyom! Megjöttél, és itt a finom reggeli, köszi. :p
    A léghajót ne is mondd..... elképesztő, ez már használhatatlan.
    Nem ismerős valamelyikőtöknek a " Bipné " nevű gazda???
    Úgy néz ki egyik szomszédomat átverte......nem küldte neki a viszont ajándékot.
    Nem tudja azóta elérni..... vissza sem küldi, amit kapott. :oops:
    Na ezért rizikós ismeretlennel üzletelni,... pláne előre elküldeni a cuccot.

titjungne, Adruka98, klakli67 és 10 más kedveli ezt.
  13. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Breki! :)
    Sajnos nálam nincs ilyen, körülnéztem a hajón...... nem is mondom miket kérnek érte :)

Kergekacsa, hangyácska77, kukac42 és 8 más kedveli ezt.
  14. breki072

Szia!
    Bipné sokáig volt a szomszédom, inkább csak kérek mind adónak nevezném, olyan aki ír de mintha nem olvasna

Kergekacsa, hangyácska77, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  15. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Breki de jó, hogy benéztél:D körülnéztem a hajón, de kínálatban nem is láttam Ingridet, mindenki keresi.
    Böngészek én is, de alig lehet valamit találni, ami reális áron van. Elképesztő kérések vannak.

16. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Breki, szép napot !
    Kínálatban nincs, de volt aki cserélt Katicáért és Szeretet fája-ért, most gyorsan feldobtam én is, hogy keresem /a fácskát Tőled kaptam, remélem még összejön !
    Bipné - néha fordul elő a csevegőkben, mindig-mindig "sír, sajnáltatja magát" - sajnálom, hogy csalódtál.
    1 db XXL Nektarinfát szeretnék - tudok érte adni más XXL-t.

Kergekacsa, iboly54, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  17. boragi34

boragi34 Utánpótlás-írogató

Szia breki072 .gyémánt vagy arany ingrid nem jó?Azt tudok küldeni.

Kergekacsa, hangyácska77, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  18. breki072

Szia!
    Köszi :) kedves vagy de az alapra van szükségem

19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok, szia breki, sajnos nekem sincs alap, küldenék Neked.
    Nekem az elöbb írt egy 87.es szinten lévő gazda, hogy nem küldi előre, mert én nem fogom Neki elküldeni a kért dolgot.

Kergekacsa, hangyácska77, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  20. breki072

Szia!
    Mert talán nincs is meg neki :D jaj juj de rossz feltételezés :music::music:

Kergekacsa, hangyácska77, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.