Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!

Beszállok a véghajrába. Hajkurászom a libát (sajna nekem sincs alap :( ) meg a nektarint.
    Akinek még szüksége van valamire tudja hol talál.

Kergekacsa, hangyácska77, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Milyen nektarint keresel?
    Én is lesem, de alap nincs a hajón. :(

Kergekacsa, hangyácska77, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!
    Alap fa van bőven ha azt keresed :D
    Szia!
    Köszi :D

Kergekacsa, hangyácska77, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  4. greenfields

xxl verziót Marikának.
    Alapból annyi van, hogy Dunát lehet vele rekeszteni.xD

Kergekacsa, iboly54, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én is eleveztem a szigetemre, hogy Marikának gyorsan küldjek xxl-es nektarint, majd csalódottan tovább olvastam a posztokat. Nekem is csak alap van.

Még a hajón vannak, nézzétek meg, hátha....

6. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    Breki - egyenlőre reménytelen, de van még egy óránk (most panniért tettem fel) hihetetlen, hogy nincs alap Ingrid.
    Aranyosak vagytok, hogy segíteni próbáltok az xxl nektarinban - de eddig se volt, megleszek nélküle.... ne fáradjatok.
    Igen, a léghajón is hirdettem a cserét, néztem is, most ajánlat sincs.

7. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Marika a nektarin XX olyan, mint Ingrid, csak kérik, de nem adják. Nálam még "drágáért" sincs kínálat.

8. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Mimikém! Ment a bagoly.....gyorsan nézd meg!!!

Kergekacsa, ricsi908, kukac42 és 7 más kedveli ezt.
  9. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Nem baj, Kedves Moderátorok, amíg nekem nem meztelenül operáló orvos lesz, addig nagyon megfelel, MiMi pedig változó avával játszik ! xD

Nektarin xl , ingrid gyémánt, kroki ment !! Tündér Kukackánál vannak, sajnos nincs időm, mennem kell, munka...

Utoljára szerkesztett: 14.8.17
    Kergekacsa, ricsi908, kukac42 és 10 más kedveli ezt.
  10. Marika312

Marika312 Fórum császára

sziasztok !
    breki sajnálom . hogy ne tudtam szerezni neked Libalányt, magamnak se xxl nektarint. Azért nagyon sok szép és hasznos dologgal gazdagodott a Farmocskám, -remélem én is örömet szereztem a megajándékozottaknak -. Legközelebb folytatjuk a keresést.
    Most gyorsan még leszedem, amiket felraktam cserére - Ti se feledjétek visszavenni, mert csak pár nap múlva kapjuk vissza, ha fennmarad.
    További szép délutánt !

Kergekacsa, ljanika6, ricsi908 és 6 más kedveli ezt.
  11. greenfields

Sajna a liba és az xxl nektarin rajtam is kifogott :(

Azért remélem tudtam néhányótoknak kis örömet okozni. :music:

Kergekacsa, ljanika6, ricsi908 és 6 más kedveli ezt.
  12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Igen! :inlove: nagyon örültem az ajándékodnak, már vidáman fickándozik nálam a kis kroki;)

Remélem én is tudtam pár gazdinak örömet szerezni. Sajnos Brekinek nem tudtunk segíteni:eek: már nem is lehetett sehol sem találni az a kis vikinglányt, ritka mint a fehér holló. Én nem is tudom mikor volt ez megszerezhető és hova tettük....felhőre? Nálam sem találtam sehol.

Azért elképesztő, hogy miket nem kérnek 1-1 újdonságért. Láttam olyan ajánlatot, hogy 1 krokiért 2 pannit és 1 rózsa cicát kért:oops: szerintetek:music:xD képzeljétek mi lett volna, ha bekerül a fácán listáraxDxD

Kergekacsa, ljanika6, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  13. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Újra itt. Aludtam egy jót. Már amennyire nappal lehet. :)

Kergekacsa, ljanika6, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  14. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Sziasztok. :)
    Bocsánat a zavarásért előre is, hiszen Ti egy össze szokott, jó kis csapat vagytok csak -ágianyu33- nak szeretném megköszönni a cserét. :)
    Köszönöm szépen a cserét -ágianyu33- :inlove:
    Még egyszer bocsánat hogy ide írtam Mindenkitől.

15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Sajnos a csere végéről lemaradtam, a léghajón kutakodtam én is keveset, de sem Nininek való fát, sem pedig Brekusz alap Ingridjét nem találtam eladót. Szerintem ahány piac, annyiféle léghajó van a játékban, nem mindenkinél van ugyanaz a kínálat.
    Reggel kértem újabb időpontot a csontkovácshoz, mert nem igazán sok javulást tapasztaltam a vállamban. Kaptam is fél 11-re. Odaértem 10.15-re, már négyen vártak rá, (3 sportoló várt gyúrásra+1beteg néni időpontot kérni) de az enyém volt a legkorábbi időpont, így én jutottam be leghamarabb. A teljes vállizületem be van gyulladva, visszacsúszott az izületbe megint valami, amit a múltkor már kiszedett onnan és valószínű amiatt gyulladt be az izület. A rotátorköpeny és a csuklyásizom is le volt tapadva. Megkínzott megint, kitapogatta a gerincsérvemet, a szárkapocscsontról felszaggatta a letapadt akármiket és zsibbadt a jobb kezemen a gyűrűsujjam is, rendbe tette azt is. Megint lesz rajtam pár kék-zöld folt, de nem baj. Hazaérvén felhívtam Kingámat, van-e náluk olyan kenőcs, amit javasolt. Mire beértem, újságolta, hogy kapott egy írásbeli figyelmeztetést, amiért felvette a telefont.>:( Na sejthetitek mit kívántam annak, aki ezt tette! Nem szoktunk fél percet beszélni max, ha dolgozik és azt is nagyon-nagyon ritkán. Ha valakije kórházba kerül vagy még rosszabb történik, csak műszak végeztével tudhatja meg a dolgozó? Ez felháborító! Jól kidünnyögtem magam, mondtam a lánynak: sz...rd le kislányom(majdnem sírt szegény) ha emiatt szankcionálnak, a szakmádban bőven el tudsz helyezkedni. Fogorvosok mellett is dolgozik beugrós asszisztensként még a gyógyszertár mellett.
    Cserenapok: engem újabban csak felbosszantani tud. Nem mondom hogy abszolút semmi értelme, de nem sok. Az igazán "nagyoknak" minden régi értékes dologból már gyűjteményük van, amikhez a kisebbek, a kicsik már nem is tudnak hozzájutni (lásd Panni, Édesanya szive, Andi és társai). Egy rózsa terményes ólért (amit megépíthet bárki, ha szán rá pénzt és még szerencséje is van a tenyésztéshez) Pannikat (aminek már eltűnt az egyetlen beszerzési formája is a farmarany vásárlással) kérni,(nagyon nagy tisztelet a kivételnek)nos ezt már nem is tudom minek nevezzem... Igen, ez akkor is csak egy játék marad, még ha a kisebbeket kizsigerelik.
    Na megyek, megint sokat beszéltem.......

Kergekacsa, ljanika6, breki072 és 9 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó, hogy ilyen megbízható csontkovácsod van, örülök, hogy jobban leszel. És csak beszélj sokat, nekem tetszik. ;) :D:D

A gazdatársak sok örömöt okoztak, aztán jött a bosszankodás. Ráadásul csak magamat hibáztathatom. Két papír tárolódobozom tönkrement (mehetett, több mint 25 évesek), elhatároztam, műanyagra cserélem. Meg is vettem egyet a kacatosban (így hívom, ahol hajcsattól kezdve szőnyegig minden van), de nem vittem mérőszalagot. Rá is fáztam, két centivel szélesebb mint a szekrény. Ebéd után visszavittem, vissza is vették de csak levásárolhattam. Csak két méretesre tudtam cserélni, így még 2 ezrest ott kellett hagynom.
    Amiért szidom magam, az a kétszeri gyalogtúra. :D:D

Kergekacsa, ljanika6, breki072 és 9 más kedveli ezt.
  17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Mimikém nekem sem kellett fiatal koromban csontkovács, csak hallottam a régi öregektől hogy olyan is van.:D Elmúltam 55 aztán kezdődtek a bajok.... Kingám azért hogy gyógyszertári szakasszisztens, a természetgyógyászatot előnyben részesíti,ő mag is inkább gyógynövényes dolgokat használ, amire csak lehet. Ő már régóta járt ehhez a csontkovácshoz, mivel a lovaglás és lógondozás igénybe veszi az embernek minden porcikáját. Vele mentem el 2 éve először. Hála istennek hogy itt lakik a városban és nem kell Kecskemétre utazni a legközelebb lévő jó és megbízható csontkovácshoz. Szerintem közel a hetvenhez, de végtelenül jó érzékkel és nagy tudással rendelkezik. Le sem kell vetkőzni, ruha alatt kitapogat és helyretesz mindent. És abszolút nem drága, ami manapság nem hátrány. De amennyit kér, szerintem nem is a pénzért csinálja, leginkább az elhivatottság miatt. Láttam a fiatalok ma 1-1 üveg rozét hoztak neki, egészségére, éljen még vagy 25 évig egészségben, hogy sokakon segíteni tudjon! A helyi sportolók hozzá járnak gyúratni, pedig nem egy masszőr él és dolgozik itt a városban!
    Dobozokkal én is így jártam tavaly, mikor elhatároztam, hogy az alsóneműket dobozokban fogom tárolni a szekrényben, azóta szabócenti a táskában van, mindegy mihez kell.

Kergekacsa, mimi, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  18. nyific

nyific Fórum elő legendája

Magasságos!!! Na én megyek is... elég volt a kistesónál a negatív élményekből.-.-

Andi11, Adruka98, klakli67 és 9 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Gizus mi a problémád?? :) Ha a játékról beszélsz, akkor ez így van. Sajnos már csak negatív tapasztalatok vannak. :( Ez a mostani csereevent is,hát hagyjuk. :( Már nincs meg a varázsa rég, de ez most verte a biztosítékot nálam is. Eltüntek a régi, jó cserepartnerek is. (Talán nem hiába?) Meg egy titokólért 5 panni, vagy 3 terményes pink??? Hol élnek? Tényleg elmegy az ember kedve. :( A krokitó is most ugye? Kb annyit kértek érte mint egy panniért. De miért is??? Ez csak egy titokól, előbb-utóbb mindenkinek meglesz, nem is értem az embereket. :(Na most én is kiírtam a magamét. :D
    Egyedül a barátaimban nem csalódtam, ők mindig itt vannak nekem, ez tart már itt csak. :)

20. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Jesszum Pepi!!
    Doki hát én már alig játszom, ki is van kapcsolva, hogy jelezze ha valami érkezik így most nálam rekedt 1 kroki, egy xl nektarin és egy gyémánt liba vagy mi!
    Azok kié?? Legközelebb elküldöm a tulajdonosnak, remélem nem egy év múlva lesz cserenap, már nagyon erősen kilóg a lábam !

HéricsBáró, mimi, ljanika6 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.