Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Már nincs benne élmény. :( Egy eventet se tudok befejezni, ha éjjel nappal itt ülök akkor sem, a 94-es szintemmel, a csere is hányinger már, mi tartson itt??? Eddig is csak a barátok tartottak itt, csak ők is elmentek már( legalábbis 3-4 ) Még maradt azért pár bari, ők tartanak még itt. :)

2. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Nem tudom régen milyen volt a játék, én még alig egy éve játszom. De ahogy meséltek róla akkoriban sokkal
    nagyobb élmény volt. Így érthető, h minden régi játékos inkább kiszáll és hagyja az egészet a csudába.
    Ezt sajna soha nem fogják megérteni a tulajdonosok. Az, h lelépnek a régiek nem érdekli őket, hiszen
    (ahogy mondjátok) csak a bevétel számít. Ez nagyon szomorú, hiszen ez egy nagyon jó kis társaság,
    de így szét fog hullani. Legalábbis itt a Kuckóban, és a többi topicban.

3. Ninett79

Így van. :( Sajna. :(

4. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Álmos vagyok.:sleepy:

Kergekacsa, HéricsBáró, mimi és 2 más kedveli ezt.
  5. Ninett79

Hát menj tentézni. :) Jó éjt. :)
    Apropó hallottátok a hírekben, hogy kiesett egy kisfiú az erkélyről az 5. emeletről??? Mellettünk lévő lépcsőházból esett ki. :(((
    Életveszélyes sérülése van, küzdenek érte. :(

Kergekacsa, HéricsBáró, mimi és 4 más kedveli ezt.
  6. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Nem tudok. Nagyon rossz alvó vagyok. Bármilyen álmos vagyok nem tudok elaludni, csak órák múlva.:(
    Ó szegény gyerek! Remélem túléli!:(

Kergekacsa, HéricsBáró, mimi és 3 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Hát én is. :( De anya otthon volt vele érted? A konyhában főzött, az erkélyajtó meg nyitva volt, gyerek kiment, állítólag a maciját ejtette ki, és azután ment. :( Nem tudom mende mondák, hírekbe is össze vissza beszélnek. Egyszer kislány, utána kisfiú volt, először 4 éves, utána 6 éves, először ablakon esett ki, utána az erkényen. .....

8. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Mikor mi kicsik voltunk az erkély közelébe se mehettünk. Anyuék ha nem voltak velünk bent akkor mindig
    zárva tartották az erkély ajtót. Ilyenkor a hírekben mindig összevissza beszélnek.
    Megkérdeznek valakit aki hallotta valakitől aki beszélt azzal aki... és így tovább.
    Csoda, h egyáltalán túlélte szegényke!:( Mi a negyediken laktunk a Stadion utcán, de az is félelmetesen
    magas, főleg egy zuhanáshoz.o_O El se tudom képzelni, h bírta ki.

9. Ninett79

Igen, az én gyerekeim is tudják, csak akkor megyünk az erkélyre, ha mi is ott vagyunk. Amúgy mindig zárva az erkélyajtó, csak az ablak van nyitva, bukóra. :)

10. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

De ez így helyes! :D Amikor oda költöztünk 86-ban ez volt az első amit anyuék elmagyaráztak.
    Mondjuk én kicsit tériszonyos vagyok, úgyhogy nem kellett elmondani többször! Keresztapáméknál
    nem is merek kimenni az erkélyre a kilencediken!:oops:

11. Ninett79

Hát mi is a 8.-on lakunk.

12. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Júj az is nagyon magas!:eek: Nem megyek hozzátok erkélyes szalonnasütésre!:p
    A lefelé nézéssel nincs gondom, de ha felfelé vagy a távolba kell nézni akkor kicsit megszédülök.

13. Ninett79

Először én is bedepiztem, de aztán megszoktam. :D

Kergekacsa, HéricsBáró, gyfa és 6 más kedveli ezt.
  14. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Biztos, h hozzá lehet szokni a magassághoz. De már most fura lenne visszamenni emeletes
    házba. Neked is biztos az volt.
    Közben nosztalgiáztam egy kicsit. Itt laktunk, fent a sarokban volt a miénk.:)
    Mellettünk volt a stadion, egész nap ott kergettük a labdát.
    https://www.google.hu/maps/place/Nyíregyháza,+Stadion+u.+34,+4400/@47.9685973,21.7109871,3a,61.9y,107.52h,103.27t/data=!3m6!1e1!3m4!1staoQPpxa-eldO6xAsJleMA!2e0!7i13312!8i6656!4m5!3m4!1s0x47389f9c97bad5c9:0x766836c839407249!8m2!3d47.9686424!4d21.7112195

HéricsBáró, gyfa, nyific és 4 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Áh, értem. 4 emeletesbe laktatok. :) Mindegy egy családi ház mindennél többet ér. :)

Kergekacsa, HéricsBáró, gyfa és 5 más kedveli ezt.
  16. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Igen. Azon a környéken csak ilyenek vannak. Néha elszoktam arra sétálni. Jó kicsit
    szétnézni arra. Ott töltöttem az egész gyerekkorom. Ott a ház, a stadion, a sulim... sok-sok emlék.:)
    Minden fűszálat ismertünk. Jó ott mászkálni, nosztalgiázni. Olyankor mindig elérzékenyülök egy kicsit. :(
    Tisztára szentimentális leszek.:) De azért nem mennék oda vissza lakni. Jobb itt a kis kertesben.
    De szokott hiányozni a környék, a gyerekkorom...:)

Kergekacsa, HéricsBáró, gyfa és 8 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Megterítettem a reggelihez, kávéhoz, üljetek csak le, ne rohanjatok. :)
    Nekem 25 éves korom óta kéne egy jó csontkovács. ;) Végül gerincműtét lett, de azóta is, csak ha nagyon terhelem, akkor megyek pár kezelésre.
    A szabócenti a táskámba van, de ide a piacra/kacatoshoz nem a dög nehéz ridiküllel megyek, hanem csak egy kicsivel, amibe pénztárca, kulcs, telefon fér. (A telefont vinnem kell, mert parancsba kaptam, hogy soha sehova nélküle. :D)
    Irma néni és a csodakutya viszi a prímet. :D:D Köszi a vidámságot!
    A tüzes nénike esete meg sajnos nem is annyira csak vicc. :D:D (Tűz azért még nem volt.)
    Majd ebéd után jövök, remélem addig felderül a szívetek.

Kergekacsa, ricsi908, gyfa és 6 más kedveli ezt.
  18. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Jó reggelt drágaszágok. Haza értem végre. Cak,cak fel kukuckáltam. Megyek aluszikálni. Le cukom kici szemeckéimet. :D Szok hobbitka le fárasztott. Kicit álmosz vagyok. :D

Kergekacsa, gyfa, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép napot! :)
    Mimikém! Köszönjük szépen a fincsi reggeli és a kávét ;) ;)
    Sajnos csak a reggeli elfogyasztásáig van időm, sok dolgom van délelőtt.
    Még közben a horroros gazokat is termelem, legyen mindenből jó sok :p
    Lara meg megszököt xD elutazott az unokatestvéréhez Veresegyházára. Lejluskám most nagyobb odafigyelést igényel :inlove:
    Legyen szép napotok! :)

Kergekacsa, mimi, ricsi908 és 8 más kedveli ezt.
  20. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Köszi a reggelit.... finom volt.:p
    a horrorost befejezem... mármint a termelést.... mert dolgom lesz, randizom a fodrásszal.;)
    De már elég is volt ezekből a rémségekből.:music:
    Ha nincs event, ... csinálnak horrorost.. nehogy unatkozzunk.xD
    Mindenkinek szép napot!:)

Andi11, Adruka98, klakli67 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.