Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Jöttem egy picit morogni én is! Először is jó lenne, ha sikítozna az akié a cuccok amik hozzám kerültek. Aztán legközelebb jó lenne, ha én is tudnék róla, ha rajtam keresztül kell valaminek eljutni a célig, már a miheztartás végett! Ez így most ****** kellemetlen, mintha lenyúltam volna a másét!
    A másik: Eszem a pici szivét annak , aki kitalálta, hogy a szerencsekeréken a FŐNYEREMÉNY egy sárga tojástojó legyen! Könyörgöm, elhiszem én, hogy nem lehet csupa értékes dolgot rakni arra a kerékre! Kell hogy legyenek ilyenek is, na de főnyereményként??? Kérem ez még egy kezdőnek sem főnyeremény!! Mártanám aranyba a kezét, de jó forróba! Az agyam eldobom ekkora .......... láttán!
    Úrinő mivoltom nem engedte leírni mit is gondolok róla!

Andi11, Kergekacsa, ljanika6 és 12 más kedveli ezt.
  2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Friss ropogós
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/740495/
    xDxDxD Fizess paraszt xDxDxDxD
    Az előző aug 7.- aug 8.- ig volt
    Mert nem a pénzről szól áááááááááá mit is gondolok vagy gondolunk:D ez segítés a haladásban:D meglegyen a sziget is akinek kevés a farmpengője xDxDxDxD
    HAHÓ ott fenn szupitápi is kéne ám :D mert annékű nem megy :eek: bizza nem, nem, nem megy xDxDxDxD az az szupitápi akció is kőne a parasztjának xD:cry:xDxDxD

Utoljára szerkesztett: 15.8.17
    Kergekacsa, ljanika6, Marika312 és 8 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Juditom!
    Teljesen igazad van, osztom a véleményedet a kereket illetően. Pont ezért nem használtam ki én sem a lehetőséget, mert vagy bájitalt v sárga valamit kaptam :( pedig valamikor a kedvenc szórakozásom volt, mikor még lehetett érdemleges tenyészállatot is kapni.
    Azt hiszem a viking lány Brekinek kellett, sőt biztos neki :) a többit nem tudom :(
    Nem is értem miért hozzád küldte az ajándékozó ( Doki ):music:
    Köszi Breki az infót! Örülök, hogy ismét benéztél :inlove: ezt most biztosan kihagyom, ahogy az előzőt is xD kell a neonosoknak az elemózsia;)xD

Kergekacsa, ljanika6, Marika312 és 7 más kedveli ezt.
  4. breki072

Szia Iboly!
    Olvastam Kukackámat viszont én az alapot kerestem nem a fejlesztéseit, azért nem reagáltam rá

Kergekacsa, ljanika6, mimi és 6 más kedveli ezt.
  5. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Ibolyom veled tartok, én sem tenyésztek most:D majd a neonosnál, ott is csak annyit, amennyit muszáj.
    Ha lenne értelme, akkor talán, de jó ideje nem ad semmi érdemlegeset, azért meg nem pazarolok sem állatot, sem tápot:p:)

Andi11, klakli67, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  6. breki072

Naaaaaaaaa nem ezt kértem
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gazdaraktár-akció.15373/
    xDxDxDxDxD
    Előző hónapban néztem a kacsa kata és szupertrágya akciókat 3 is volt ami régebben havonta vagy még ritkában volt. Persze event event hátán, kel a segéd anyag de ez nem arról szól már egy ideje,természetesen mellette volt más fizetős akció vegyél vegyél vegyél,
    Egyszer szoktam megírni a rinyámat aki érti az úgy fog cselekedni aki meg nem az............ igaz, figyeljenek a játékosok oda mert valami nem oké, lehet elmegy a játék még évekig, vagy egyszer csak ááááááááá lesz
    Júniusban 2, júliusban 1, plusz egy fél , most aug-ban 2 eddig , az akciók mert pontosan kel ám írni nem félre vezetve a többieket :)

Utoljára szerkesztett: 15.8.17
    ljanika6, Marika312, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  7. gyfa

gyfa Fórum hercege

ljanika6, Marika312, kukac42 és 7 más kedveli ezt.
  8. breki072

kukac42, mimi, ricsi908 és 5 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Van egy örömteli pillanatom ezen a héten .:p Nagyfiú lettem:inlove: mert elköltözöm otthonról . Lett egy házam:D
    Habár most önállo leszek -.-, ami nem jó .:cry: De hip hip hurrá :D

ljanika6, Marika312, kukac42 és 11 más kedveli ezt.
  10. breki072

Szia!
    Jó dolog az ám :) xDxDxDxDxDxDxD

ljanika6, kukac42, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  11. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    most látom mennyi ismerős van itt:inlove::inlove::inlove:
    kuncoghatok én is veletek:music:

ljanika6, Marika312, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Aloha Breki
    Egyenlőre nagyon félek , mert a munkahelyemtől a 6. házra lakom :D Szóval gyalog , hátrafele is simán nem kések el 8):p

Személyesen a főnök fog ébreszteni ha elalszom xD:wuerg::cry:

ljanika6, kutyaszálló, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
  13. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Na,itt volnék. Mindjárt vége a teliholdas eventnek. :( Pedig nekem nagyon tetszik. :) De legalább azért kaptam ezt-azt. :)

ljanika6, kutyaszálló, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  14. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot Mindenkinek!
    Örülök, hogy breki is itt van.
    A többi írásoddal egyetértek. A múltkori ráfizetős madárles pörgetésem óta nem vettem semmit és nem is veszek. Ki a fenének van szüksége több tízezer virágdrótra, ez miatt nem veszek parti pörgetést.A neonosnál pedig odafigyelek csak annyit kezdek el amit be is tudok fejezni. Turbómalmot se vettem, egyszer Leho szépen levezette miért nem érdemes.Aratógépet se veszek elhasználom a kuponokat, na meg komfortba ültetek hosszú érésűt.Nagyon sajnálom, hogy kedvenc játékomat így leamortizálták. Jó játékot keresek, megírhatjátok bagolyban!

ljanika6, kutyaszálló, kukac42 és 8 más kedveli ezt.
  15. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Gratulálok:) Jó lesz önállónak lenni, először egy kicsit fura lesz, de jó :) Ha meg hiányzik a család, akkor meglátogatod őket.

Adruka98, ljanika6, gyfa és 10 más kedveli ezt.
  16. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    A Nektarinfát Marika kérte xxl-est

A Libalányt breki, de ahogy írta, az alapot kereste, aranyat vagy gyémántot tudtunk volna Neki küldeni

ljanika6, kutyaszálló, Marika312 és 4 más kedveli ezt.
  17. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Aztaaaaa! Felélénkült a kuckónk!!!! :inlove:
    Látod Breki, ahogy megjöttél.... felpezsdült az élet;)
    Csak tudnám mit szerettél volna, ha nem a jó kis ismétlődő akciókat xDxDxD tán csak nem egy kis boom-ra vágyol:music:
    gyfa! De jó...Te is jöttél :inlove: annyi kávét hoztál, mintha előre tudtad volna milyen sokan leszünk délután ;) köszike, pont ilyenkor szoktam kávézni:)
    Látom mindenkit sokkol BP nyomulásaxD valaki már felhomályosíthatná őket milyen rossz irányba haladnak:p
    Jancsika! De jó..... önálló és független életbe kezdtél, bejárónőt ne felejts el felvenni :p
    Zsolt! Még tart a teliholdas, 18-kor lesz vége, addig lehet termelni ezt-azt!

ljanika6, gyfa, Marika312 és 9 más kedveli ezt.
  18. breki072

Nem kis boomra nagyon nagyra :DxDxDxDxD
    Szia ágianyu!
    Arany, gyémánt Ingrid libalány van, az alap is azért kellet volna mert a hajón 2 pannit adtak érte :eek:o_O nálam a 0 percezésnél a 4 db panni elég, sokan írták a rózsát nem adja 100% -an nálam de biza 100% adja 4 db pannival is, repcsi terén viszont a 15 panni ami ok nem kel 20-25, viszont ennyire az előbbi meg a mostani csere napon már nem lehet szert tenni csak ha olyan a titok készleted

ljanika6, gyfa, ricsi908 és 7 más kedveli ezt.
  19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia breki !

Tudom, azért írtam, hogy Te az alapot kerested.
    Én hagymázom, az is 100% -ban adja a röpit.

Nem lesz tali valamikor ?

ljanika6, gyfa, breki072 és 7 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Aloha Iboly
    A munkahelyemen dolgozik 2 takaritónő , asszem átcsábítom hozzám :D

ljanika6, ricsi908, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.