Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép jó estét mindenkinek.
    Tisztelt elvtársak sak sak sak
    Tisztelt elvtársnők ők ők ők
    Azért jöttünk össze sze sze sze
    Hogy ne legyünk széjjel el el el
    :D :D :D :D :D

2. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

és milyen csúcs lenne a discóban:D

-ágianyu33-, mimi, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  3. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Úh! Igazad van! Erre nem is gondoltam! Jobb, mint a diszkógömb!;)

HéricsBáró, -ágianyu33-, mimi és 4 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Na jó van, én nem vagyok neonos. :p

HéricsBáró, -ágianyu33-, mimi és 7 más kedveli ezt.
  5. kutyaszálló

sőt ott már klíma se kell, mert tud legyezni,csak vigyáznia kell nehogy ciklon legyen belőlexD

-ágianyu33-, mimi, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  6. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Azt tudom, h Te rózsa akarom mondani pink párti vagy! :D Pinkes vagy nem neonos! :)
    Elvisz mindent a pille huzat!:eek:

7. nyific

nyific Fórum elő legendája

Marika remélem azért nincs nagy baj...... de, ha már ügyvéd kell, az jót
    nem jelent. Vigyázz magadra!!:sleepy:

Andi11, Adruka98, klakli67 és 12 más kedveli ezt.
  8. kutyaszálló

erről egy vicc jut az eszembe:
    a bicikli versenyen megszólal az első kerék: -vigyázz sündissssssssssszzzzzzzzz
    kis idő múlva válaszol a hátsó kerék: kösssssssssszzzzzzzzzz:p

9. Marika312

Marika312 Fórum császára

Természetesen vigyázok magamra, köszönöm soraid.
    Meg fog oldódni, türelem és szakértelem kell hozzá.
    Gondolkodom az augusztus 20-i pályázaton, olvastátok ? Lehet pályázni, jó kis nyereményeket lehet nyerni - már ha bekerülünk a 3 nyertes közé. Jár az agyam, sütni-főzni is lehet és képpel is lehet pályázni.

nyific, -ágianyu33-, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  10. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Szép jó reggelt farmerek. :) Kapára,kaszára fel. :D

11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ma annál kevésbé. Kipörgettem a termésbónuszt... na mikor? Miután learattam. :D Meg a porszívóra néztem. Meg még mindig hatása alatt voltam a kuckós barátok kedvességének. :inlove:
    Megszépültél, és ne is bosszantson fel a BP.
    Mekkora pofátlanság lenne a répatortával benevezni nekem? :D:D
    [​IMG] Ma nincs időm reggelit készíteni, remélem Iboly is itt lesz mindjárt.
    Legyetek jók, ha tudtok, ma dolog van.

Tavirózsa, ricsi908, Marika312 és 7 más kedveli ezt.
  12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép napot!
    Mimikém! Köszönöm a kávét, nagyon fincsi volt. :inlove: ma különösen jól esett, szörnyű fejfájással ébredtem :( olyan migrénes féle, mikor kiakar esni a szemed is :oops: remélem nem kísér végig egész nap:music:
    Hozom a reggelit....
    https://lh3.googleusercontent.com/-...HohQduyE/w812-h609-no/IMG-20150207-WA0001.jpg
    Én még gondolkozok a pályázaton ;)
    Annyira jó, hogy nincs az a nagy meleg;) végre nem kell egész nap vizes törölközővel járkálni.
    Most megyek ebédet főzni...... gyenge ebéd lesz, halat sütök vegyes körettel. A párom nem nagyon örvendezett, de belenyugodott xD

Tavirózsa, ricsi908, Marika312 és 6 más kedveli ezt.
  13. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Ezt a kényeztetést reggel meg tudnám szokni az életben is:D Kávé, reggeli tálalva:DFinom volt:D
    Iboly jobbulást a "fejednek". A kávé lehet, hogy jót tesz, meg igyál sok folyadékot.
    Mimi ne bosszankodj, veszett több is Mohácsnál. Nálam is rossz szokás, hogy aratás után pörgetek.
    Nektek nem furcsa, hogy nincs event?:D Nem mintha hiányozna a kapálás, én megvagyok nélküle:D

klakli67, -Erika31-, Tavirózsa és 9 más kedveli ezt.
  14. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Végre egy nap, hogy nem megyek sehová... nyúlKA-val pihenünk mindketten.[​IMG]
    Ibolyom köszi a finom reggelit.:p Migrénes fejfájás???? Húúúúh! nekem kb. 20-25 évvel ezelőtt,
    volt egy időszak, amikor migrénes fejfájásom volt jó párszor.. Hogy mitől?? miért???... nem tudom.
    Nekem csak akkor múlt el, ha csendben, nem túl világos szobában kb. egy órára lefeküdtem:sleepy:
    Utána, és azóta, mintha elvágták volna.... nem vagyok fejfájós.
    Mimikém... látod-látod.....siettél aratni...... de hosszú még a nap, majd bepótolod.;)
    Na engem ilyen veszély nem fenyeget.... ott van a keréken.... pörgetek... CS, megint.. most drót...
    és így tovább,,, csupa értéktelen dolog jön.:music:

Andi11, Adruka98, klakli67 és 11 más kedveli ezt.
  15. Farmerzsolt1970

16. kutyaszálló

sziasztok
    szép napot kívánok mindenkinek, kösszentyű a kávét és a reggelit: nyam-nyam,glugy-glugy:D
    a fejfájásról jut eszembe: nekem lactózfeldolgozási problémám van,ami utólag kiderült erős fejfájással járxD
    kb. 3-4 évbe tellett a dokinak mire besorolt ezzel a betegséggel a súlyosan fogyatékosok közé8)8)8)8)
    tudtam,hogy sose voltam százas,de most már hivatalos papírom is van róla:p:D:D:D

.sylvia72., ursa11, hangyácska77 és 10 más kedveli ezt.
  17. Farmerzsolt1970

Barátom. Ne is törődj vele. Én sem vagyok százas. :D Mindjárt az első,hogy nagyon pihent agyam van. :D Állítólag,néha fájok. :D :D :D :D De szeretjük a nem százas embereket. :D :D Ahogy Hoffy Géza bátyánk mondta a diliház paródiájában:"NEM MI VAGYUNK BEZÁRVA,HANEM A SOK HÜLYE VAN KIZÁRVA." :D :D Na ugyi,tehát ez lészen a helyzet. :D

hangyácska77, Tavirózsa, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Doki! Gratulálok! Az ajándékod!
    Ibolyom, remélem már elmúlt.
    Gizus! Élvezd csak a megérdemelt pihenést!

Azért én valami nagyon rövidet hagyhattam a rémkertben, mert teljesen elfelejtettem benézni zárás előtt. :D

Visszaszaladtam, hogy a neonos egyik hírére külön figyelmet jelezzek:
    A feladat az eventórából, a Hírek felületről és területeken megjelenő neon színű házacskából is elérhető.
    (A Fő téren más esemény "bejárata" lesz.)

Utoljára szerkesztett: 16.8.17
    hangyácska77, Tavirózsa, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok, szép napot Kuncogók ! Szia Miminéni !
    Szerintem egyáltalán nem rossz az ötleted, nevezz bátran a Répatortáddal. Moderátorok fogják elbírálni, -úgy olvastam, ők döntenek a helyezésekről-, ők nem ismerik. Én biztosan Rád szavaznék.
    Megjöttem, ügyeim intézés alatt. Most fogok csak aratni, vetni, - olvasni az új eventekről.
    Iboly = fejfájásod mielőbb múljon el !!

hangyácska77, Tavirózsa, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  20. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Az előbb örömködtem, hogy nincs event, de úgy látom, jön megint ömlesztve:D
    Ezt láttátok?
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/740906/

Utoljára szerkesztett: 16.8.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.