Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! :D Napsütéses madárfüttyös kellemes napot mindenkinek!:music:Kicsit takarékra
    veszem most a farmom. Csak termelgetek csendben, nem foglalkozok a neonos játékkal. Nincs hozzá
    üzemanyag. A szupitápot rég elvitte a cica! :) Várom a labirintusost, de az még messze van, addig
    csak láblógatás,8) a kis rabszolgáim úgyis dolgoznak helyettem.:D

hangyácska77, Tavirózsa, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia terika, szép délutánt !
    köszi, hogy hoztad, Jó lesz ez, szeretem az időkorlátos feladatokat. Agyalni kell hogyan csináljam, - tetszik. (mennyi fát, ólat tegyek ki, gyorsítót adja-e, - Fontos: legyen tápjuk is az ólaknak)
    Nublonost csak módjával fogom csinálni, - viszont a neonos végigcsinálom, ezek az ólak kellenek nekem. Nem mindegy, hogy egy ólból egy táppal mennyi állat jön le. Tenyészteni csak boom alatt fogok.
    Most még körtedzsem készítés, majd estefelé mindent kiírok a kis füzetecskémbe, -osztok-szorzok-, hogy jó legyen minden.

kukac42, ursa11, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Úgy látom mármegint kitaláltak valamit.... megyek átolvasom....
    én eventnövényt még látni sem akarok.
    Hétvégém szabad, a tenyésztést megcsinálom, az biztos.
    A Bahás terület... na azt maJjd meglátjuk, én nem nagyon szeretem a korlátokat..
    mindent úgy csinálok, ahogy nekem tetszik.
    Most itt meg időkorlátos... puff neki!:music:
    Na majd agyalok rajta, és az is meglesz.... egyszer.:)

klakli, Andi11, klakli67 és 15 más kedveli ezt.
  4. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Nem sokára megyek dolgozni. Csak fel kukk. De már csak pár nap,és újra szabin leszek,és irány a szegedi ifjúsági napok. :)
    Jó buli lesz. Rock,haverock,Tisza part,és sör. :) JEEE!!!

klakli67, titjungne, -Erika31- és 5 más kedveli ezt.
  5. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Már kiszámoltam, ha ma este berendezem a farmot, és holnap 2-kor indítom az órát és aratok, akkor az első három feladatot egyből le tudom. Az állatokat közben aratom azért, mert rövid érésűek, de a fáknak kell idő. Ha ananászos sütivel, kacsakatával csinálom, akkor 25 fát kell kitenni mindháromból, hogy elég legyen, ha minden talpalatnyi helyet tarolok, akkor pont elég az ólaknak, de akkor fullon van a baha összes területe, csak a zuhatagoson marad pár üres terület. Persze, csak ha jól számoltam. Kellett vennem pár ólat, hogy meglegyen a 20, de papagájom több is volt a kelleténél. Hogy ezek mikor szaporodtak meg ennyire, nem is emlékszem, mikor voltak kint utoljára. Aztán, ha mindent leszedek, akkor "megterítek" a másik három feladathoz, és másnap reggel kész. Ha építek még kókuszkopasztót, de nagyon nehezen szánom rá magam. Ez persze még csak elméletben van így, lehet, hogy nem is jól gondolkodtam. Na nekiállok rendezkedni.

klakli67, Adruka98, -Erika31- és 9 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Valószínű, hogy majd ha odaérek, megyek hozzád kész tervért. :) Ezt ugye a zuhatagosra írtad? Mert csak később tudok ezzel foglalkozni, holnap megint utazom. De karácsonyig már csak egyszer Kecskemétre. :)
    A neonost csinálom, de csak addig, amíg a készlet bírja.

kukac42, hangyácska77, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  7. terika01

Igen, a zuhatagra. Mire oda jutsz, addigra kiderül, hogy jól gondoltam-e:D Már berendezkedtem, csak arra kell nagyon figyelnem, hogy kézzel kell aratnom, sorjában.
    A neonost én is csinálom, szeretem a neon ólakat, de a kitehetőket nem hiszem, hogy kiváltom, az sok plusz tenyésztés, ami sok szupertáp.

8. nyific

Na én is agyaltam ezen a zuhatagoson...... de nem eszik azt olyan forrón. Holnap
    délután egyébként is programom van... és pénteken is.
    Szerintem megvár engem ez a zuhatagos.... gondolom.;)
    Erika remélem Neked meglesz hamar... ügyesen kigondoltad a tennivalók sorrendjét.:p

Ha valaki tud segíteni ebben szóljon! ;)

klakli, Andi11, klakli67 és 13 más kedveli ezt.
  9. terika01

Jaj Gizus ez nekem is jól jönne, de nem tudom hol keressem:D
    Persze, hogy megvár. Megvárna engem is, csak hát szeretek ezeken agyalgatni, kigondolni, hogy lenne a legjobb. Most ráérek, még szabin vagyok. Azon még gondolkodom, hogy a kókuszkopasztóból építsek, vagy szupertápozzam.
    Pénteken már nekem is dolgom lesz, vége a szabadságnak, menni kell dolgozni. De jó, mert egy nap után hétvége lesz:D

Andi11, klakli67, -Erika31- és 12 más kedveli ezt.
  10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Mellé tesszük az én buxámat is. (Ez az igazi bux-index :D)
    Majd kérjük a tapasztalatot. :) Az a baj, hogy a műhelyesekhez mindig kell egy csomó barkács, én meg gyűjtöm a vadasparkokhoz.
    És csak agyalgass mindig, és oszd meg velünk. Majd úgyis jön a labirintus. :)

kukac42, hangyácska77, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  11. terika01

Én is a barkács miatt gondolkodom, 10 kopasztót kellene összeütnöm, ha szupitápozom, az 10 szupertáp. Na ez a dilemma. A vadasparkok kész vannak, de mindegyikből csak egy van, azok, amik csillagért voltak, de így is sok barkácsot elvitt.

12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nekem 3-3 van, de fejleszteném őket. Jó, hogy ennyi ól elfér egy helyen, ez jó ötlet volt a BP-től.

hangyácska77, Tavirózsa, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  13. nyific

Szerintem Lányok a 10 szupitáp megéri..... minek az a 10 koppasztó.
    Majd szombaton vagy vasárnap - úgyis rossz idő lesz - elkezdem én is.
    Előtte még jól átgondolom..... de jó tapasztalatot, vagy rosszat én is szivesen
    meghallgatom. :)
    A bukszákat meg tegyük egymás mellé, és szépen feltöltjük,
    csak segítsetek Ti is keresni......;)

Utoljára szerkesztett: 16.8.17
    klakli, Andi11, klakli67 és 12 más kedveli ezt.
  14. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia terika !
    A számolásod jó, köszi, és valóban jó előre számolni, mi hogyan alakuljon. Én is átnéztem közben mi van, mit kell pótolni = ez a Frangipáni és a Makadámia. Ezekből vásárolnom kell. Kacsakatát minden fa fog kapni - ananászossal és katával ez ugye 7 db fatermés ?
    Gizus -
    az általad keresett töltő a családban körbejár, nem tudom mikor kapom vissza.
    Mimikém - a barkácsot legalább úgy őrzöm én is, mint a sztápot, vagy a FA-t. Ezek nagy kincsek. Nem tudom honnan, de 13 alap kebelgyártóm van - biztos Rackó adta - , mégis tud jókat adni ?!

Szia Gizus !
    azért kell 10, mert 18 óra alatt kell letermelni 20 db kebelt. Alap érésideje 24 óra Ehhez kell a 10 ól - vagy nem ? (igaz szupertáp adásával elég kevesebb ól is).

Utoljára szerkesztett: 16.8.17
    kukac42, mimi, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  15. nyific

Na nekem a pont 10 kebelt gyártóm van... meg XXL-es is.... de nem szórakozom velük.
    Licsifám sincs 40... de az megoldható.... majd leltároznom kell, pontosan.:)

klakli, Andi11, klakli67 és 12 más kedveli ezt.
  16. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia !
    fákból 23 db elég, kivéve a Makadámiát -ebből 29 db kell. (ha jól számoltam)

ricsi908, Tavirózsa, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  17. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok Drágáim!
    Húúú, ma nem volt valami jó napom, igaz elmúlt a fejfájásom délutánra, de olyan platty maradtam. Marika tanácsát megfogadva....sok vizet ittam ;)
    Most meg hogy jövök...látom ezt a sok mindent:oops: ennyi feladat egymás hegyén-hátán :eek: megértem eligazodni mit mikor kell / kellene csinálni. Az már tuti, hogy az időkorlátos feladat halasztva lesz :p Az AB-os és a FP-t kiváltom.
    Erika! Számítunk a tapasztalatodra, nekünk legalább nem kell már agyalni rajta:pxD pedig én is szeretem az ilyen töprengős feladatokat, de ha megoldják helyettem, azt külön köszönöm;)
    A nublonosok sem rég voltak, értem én hogy kell a sok pengő, de cserében meg kiürül a pajtakészlet v bevállalom az eventnövényt:music: nem akarok kapálni:mad: valszeg csak módjával fogok bedobálni, nem biztos hogy átakarok alakítani sok mindentxDxD
    A neonost sem csinálom végig, már azon is gondolkoztam, csináljam-e, a meglévőek is porosodnak a pajtában.o_O
    Persze azért máris telepakoltam a lámpás házat, maxraxD
    Ilyen sem fordult elő még velem, elfelejtettem megnézni hogy állok a szamarakkal....... nem vettem számításba, hogy kint vannak már egy ideje a terményesei, elképedve láttam 680 db a készletem, persze most már mindenhol az van kitévexD

Nnnnna most jól kibeszéltem magam, megyek lepihenni, remélem reggelre kialszom ezt a nyomott hangulatot és vidáman ébredek;)
    Jó éjszakát! Mindenkinek derűs ébredést! :)

18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt

Itt a finom reggeli ébresztő :inlove:

kutyaszálló, ricsi908, *bálint* és 5 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt! A kávét köszi.
    Egyre jobban forr a káosz a fejemben. Ha megtennétek, hogy egyszerűen leírnátok, hány fa meg ól kell, megköszönöm. Utána nézem a leltárt. Még jó, hogy nem a [​IMG] után tudtuk meg, hogy sok fa kell. :D

Most ide terítettem a reggelihez, a repülőjegyet is mellékelem. ;)

20. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt!:)

Jelentem.....vidáman ébredtem, nyoma sincs a tegnapi hangulatnak :)

Köszönöm szépen Jancsikának az üdítő kávét, Mimikémnek a fincsi reggelit :p segítettetek, hogy jó induljon a napom ;)
    Most kicsit dilemmában vagyok, lehet ill. kell-e most aratni v várjuk a nublonos felröppenőt:music:
    Megvárom míg valaki válaszol xD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.