Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tama22_

_tama22_ Járnitanuló

Szia. Itt Biharnagybajomban is csak a széle volt a viharnak, de hogy alig aludtam valamicskét a durrogástól, az is biztos. Kissé utálom a vihart.

2. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Köszönöm szépen:inlove::)

Event kész van, azt hittem reggelre meglesz, de hiányzott 50 gaz, így kellett ültetnem még, de már kész. A vonatos fáim is jók lettek, mindből van. Mosódióm nem lett, de majd lesz egyszer az is. Láttátok? Megint farmpengős tenyésztés lesz. Nagyon sűrűn jön mostanában, de én kihagyom, kell a táp az elefántoknak.

kukac42, Kergekacsa, hangyácska77 és 5 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én is csak az elefántokra használok szupertápot.
    Épp elszundítottam délután, de két telefonhívás is felébresztett. Naná hogy nem sikerült azután. De az event kész, pont úgy, ahogy Erikának.
    Remélem, mindenki elintézte, amit akart. Ki paradicsommal küzdött, ki mással. ;)

4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Mimikém! ami a fákat illeti..... ha erre is gondoltál.... van olyan fa, ami nem lett
    nekem, pedig annyit vonatoztam.... hogy..:music:
    Majd legközelebb... viszont a frizurám jó lett! ;)

Andi11, kukac42, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  5. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Majd egyeztetünk, hogy melyik fa nem lett meg, lehet, hogy nekem abból több is van. Mi hiányzik?

6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét!
    Megint estére értem ide :( de ez a hét még így megy ki, aztán jön az iskola. Még anyukámhoz is csak késő délután tudok menni, 2 naponta. Mindig főzök is neki 2 napra.
    Ma délután gluténmentes zsemléket sütöttem a lánykámnak, nagyon szépek lettek :) valamelyik nap meg kenyeret is sütök megint neki.
    Nekem is kész lett az event, teljesen végigcsináltam. De a fák :oops: nekem sem lett meg minden, pedig intercityt indítottam sokszorxD
    Tenyésztés nálam is kimarad, nincs felesleges sztáp:p pedig boom is lesz.... lehet mégis lesz 1-2 kör:music: no majd meggondolom még addig.
    Gizusom! Nekem is kellene mennem a fodrászhoz, de mikor lesz rá időm:music: talán szombaton:music:
    Nálunk is elég nagy vihar volt megint, mindent be kellett zárnom, akkora szélvihar volt jó nagy esővel, csak a lehűlés maradt el:(

7. nyific

Ibolyom! Érdekes, hogy minket elkerült a vihar is, meg az eső is.
    Nem is bánom,.,... a fodri miatt.:)
    Tenyészteni én sem fogok,.... nem tudom az elefántok mennyit fognak fogyasztani
    a szupitápból.

Erikám! aranyos vagy..... újra átnézem a készletet,.. mert már elfelejtettem melyik:p

8. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt Mindenkinek!
    Tegnap reggel elmentem gyógyszert íratni, azután bolt. 2 hónapja nem voltam dokinál, így szembesülnöm kellett, hogy a rendelő átalakítás alatt (szigetelik) áll, szemben vele a bölcsödében van rendelés. Úgy összekavarták a recepteket, megjegyzem sosem tudják normálisan kiírni. Van amiből többet írtak, felírtak papának olyat, amit a sógorom szed és kaptam 2 üres receptet is. Persze a doktornő épp az orrom előtt húzott el egy beteghez, így nem tudtam beszélni vele a vállamat illetően. Ha minden igaz ma vagy a napokban mehetek vele ultrahangra (nagyobbikom párja intéz időpontot nekem, így lerövidíthetem a várakozási időt), hogy egyáltalán megnézzék mi lehet a gond vele, lehet ínszalag szakadás is állítólag, de hogy mitől?o_O De "kopog" a bal lapockám is, amikor emelgetem a vállamat, hallhatóan.
    A reggelim is elmaradt, mert a kamrámat rendeztem, most már elfogadható állapotba került. Sok mindent kidobáltam, amit eddig ott őrizgettem...
    https://kephost.com/images/2017/08/29/kamra.jpg
    A sötét folt a betonon: még nem száradt fel a feltörlés, de olyan fáradt voltam már, nem győztem kivárni hogy megszáradva fotózzam.
    Bár ahogy Mimikém gyerekei, az én párom is igencsak forgatta a szemét, mikor megjegyeztem, hogy legalább egy linóleumot le lehetne tenni a betonra, könnyebben feltörölném... Mire ő: könnyebben el is csúsznál rajta, ha lecsöpög a szalonna zsírja:D Nem igazán szoktunk füstölt dolgokat betenni "szabadon" az akasztóra, nagyon száraz a kamra és minden nagyon gyorsan kiszárad benne, ezért inkább lefagyasztok minden füstölt dolgot frissen, a fehér sózott szalonnát meg a hűtőben tárolom, ill. azt is feldarabolom és lefagyasztom. Ma pihizek, max végigtörlök mindent:D
    Szép napot mindenkinek!

kukac42, brozsa, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Ezekszerint nem csak kimondottan a mi orvosaink keverik össze a gyógyszer kiírást.:)

Esetleg mondd meg a férjednek, hogy van már 1000 meg 1 fajta linóleum, példának okáért ha félt az elcsúszástól ne a régi féle keményet vegye mert az valóban csúszik, hanem van kissé puha is és ha tesz alá fátyol fóliát vagy minek nevezzük (boltban tudják), akkor abba inkább kissé bele süpped a cipőd/papucsod minhogy csúszna. Azt a fátyol fóliát azért tesszük alá, hogy ne izzadjon be a linóleum a betonyon. A férjednek viszont ne mondd el, hogy én ellene szóltam.xDxD:p
    Ja, ráadásul picike helyiség pár perces meló.:)

kukac42, ljanika6, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  10. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Ma kicsit jobb idő lesz, "azt mondja az úújság".
    Györgyi, nagyon klassz a kamrád. :) Biztos én is raknék le linóleumot, ilyenek vagyunk mi asszonyok. ;)

Örülök, hogy mindenkinek van valamennyi öröme a fákból, rég volt ilyen. SzTK programom lesz ma, jól esik, hogy nincs olyan meleg.

kukac42, ljanika6, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

kukac42, ljanika6, mimi és 5 más kedveli ezt.
  12. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Imikém az a picinyke helyiség kb. 5x1,5 m, lehet nem látszik rajta, nem tudtam a keskenysége miatt olyan szögből fotózni, hogy minden látszódjék a képen. Jobb oldalt az ajtó mögött van a nagy fazékon (tele zsírral) kívül egy bödön (szintén zsír van benne) és a 30 literes savanyúságos hordóm. Bal oldalt a fagyasztóláda előtt van a falon a villanybojler és előtte az ajtóig van egy kevéske üres hely (kb 1,5 m). Egy nap mire kipakolnék, kb 1 nap mire leraknák a linóleumot, és kimeszelném, majd még 1 napig tartana visszapakolnom. Ez összesen három nap és ez csak egy kicsike kamra!:wuerg: Ezért is ódzkodok örökké a meszelésétől is, mert kimeszelni 2 soron nem sokáig tart, de mire ki és visszapakolok, na az iszonyat. Pedig tavasszal meg kell csinálnom! Előre irtózom tőle.

Utoljára szerkesztett: 29.8.17
    kukac42, ljanika6, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  13. nyific

Jóreggelt! Szép Napot! :)

Jól indul a nap.... itt van majdnem minden kedves szomszédom...../ a legújabb is ;)/
    Iboly szokásos reggelije.... milyen jó, hogy nem felejted el..... finya volt, köszi.
    Ma én is megyek az elmaradt Doki látogatásra..... ez a Dokinő undok... de én felkészültem,
    nem hagyom ám magam, de nem ám!:music:
    A receptírás ezek szerint tényleg mindenhol ilyen össze-vissza?.... nálunk is... minden alkalommal,
    vagy kevesebbet ír, vagy kimarad valami.... olyan nagyon ritka, hogy mindent eltalál.... pedig kis cetlin
    le van írva mit kérünk.:oops:

Györgyikém! Hát most voltál a kovácsnál....... és még mindig van baj?? Úgy emlékszem a válladdal
    elég régen küszködsz már.:sleepy:

Andi11, *misi66*, kukac42 és 7 más kedveli ezt.
  14. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Valami egészen fijjatal emberkék kellenének a ki-bepakoláshoz (2 fő), akkor azt számolhatjuk durván 2 x 1 órának.:) Mondom én aki szintén írtózik mindenféle pakolászástól.:p

*misi66*, nyific, kukac42 és 7 más kedveli ezt.
  15. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Akkor a tavaszi meszelést kösd össze a linóleum lerakásávalxDxD Így talán a párod sem morog>:(:mad: ennyire, csak egy ici-picit:wuerg: lesz ilyen:D:D
    Most szedtem be az utolsó kint felejtett fákat. Az összes termés a vonatozás alatt 3 db Magellán bükk és 2 db Kínai datolya az újakból, semmi más:( pedig végig ment a vonat teljes sebességgel.

Andi11, *misi66*, nyific és 7 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nagyon finom dolgokat hoztál, a kávé így ebéd után igazán jól j
    Na ja, két perces meló........ :D:D:D:D Férfiból van az Imi. :D
    Nem terem minden bokorban két ifjú. ;)
    Ez tényleg nem sok, ennél még nekem is többféle jött, pedig általában szerencsétlenül járok hasonló esetben. Jön esetleg máshonnan majd.

*misi66*, Kergekacsa, nyific és 6 más kedveli ezt.
  17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Gizusom kb 1 hónapja nyűglődök vele. 2x egymás utáni hétfőn voltam nála, részéről rendbe tette a dolgokat, az izületi gyulladással nem tud mit kezdeni. Ma vettem Biofreeze gélt, meg a lányomtól kértem Indometacinos kenőcsöt is (amit fel kellene íratni, csak az orvosok általában nem szeretik, mert keverős, de állítólag a legjobb). Éppen volt náluk a gyógyszertárban készen, így adott, éjszakára majd azzal kenem be. Már minden sz...ral bekenném én, csak javulna! De hallottam valami szteroidos injekcióról is, amit váll izületbe kell beadni és bírja az ember egy évig vele. Nem tudom, de mostmár nagyon idegesít, hogy nem bírom megvakarni a fejemet sem a bal kezemmel, nem is beszélve a cicifix bekapcsolásáról. Oldalra és előre még vízszintesig sem tudom felemelni, hátra meg semennyire nem megy.:(
    Nos a gőzös nekem sem hozott minden új fából, pedig én is utaztattam szüntelen, megállás nélkül őket, sőt még gyorsítottam is rajtuk. Viszont nagyon jól adta az xxl-eseket a bahán.

*misi66*, Kergekacsa, nyific és 7 más kedveli ezt.
  18. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Szép Napot Mindenkinek !!
    Sajnos az egér event elúszott, nem tudtam géphez kerülni, hogy kiváltsam a babot.. Pedig még ,,áldoztam" is rá.. Így most leállok az eventekkel, telepakolom TP-cuccokkal, és jövök, ha jövök.. :(((((

*misi66*, Kergekacsa, nyific és 6 más kedveli ezt.
  19. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép délutánt mindenkinek.

*misi66*, Kergekacsa, nyific és 2 más kedveli ezt.
  20. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Doki hiányzol a kuncogóból, olyan kevésszer vagy velünk:( Lassan már minden fiú csak hébe-hóba jön közénk:(

*misi66*, terika01, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.